niotheros Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Αν το εχεις σώσει κάπου γιατί δεν μας δίνεις ενα λίνκ να το πάρουμε και εμεις ? Είναι 1,32gb και για να το ανεβάσω κάπου, με την ταχύτητα που έχω θα το πάρεις σε μερικές μέρες που θα έχει ήδη βγεί και OTA το update! Σου χρειάζεται γερμανικό firmware για κίτρινο lumia 920?Έχω και το ισπανικό για κιτρινο lumia 920 αλλά αυτά φλασάρονται μόνο σε κίτρινο 920! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Τόσο χάλια,ε ? Ας ελπίζουμε να βγει την άλλη εβδομάδα, μέχρι τις 14. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Καλησπερα παιδια.Επειδη σκεφτομαι να το αγορασω κυριως για το Nokia drive θελω να ρωτησω τις εντυπωσεις καποιου που το χρησιμοποιει ως GPS στο αμαξι.Επισης εχει φωνητικες εντολες στα ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Καλησπερα παιδια.Επειδη σκεφτομαι να το αγορασω κυριως για το Nokia drive θελω να ρωτησω τις εντυπωσεις καποιου που το χρησιμοποιει ως GPS στο αμαξι.Επισης εχει φωνητικες εντολες στα ελληνικα? Καλημερα, κανονικα φωνητικες εντολες στα ελληνικα, αψογο σε ολα μεχρι τωρα. Πρωτη φορα βλεπω gps σε κινητο να κλειδωνει δορυφορους σε 2 δευτερα χωρις internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Καλησπερα παιδια.Επειδη σκεφτομαι να το αγορασω κυριως για το Nokia drive θελω να ρωτησω τις εντυπωσεις καποιου που το χρησιμοποιει ως GPS στο αμαξι.Επισης εχει φωνητικες εντολες στα ελληνικα? Καλημέρα έχει κανονικά φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά την κατεβάζεις μέσα από την εφαρμογή, 2 φορες που χρειάστηκα να με πάει κάπου με πήγε κατευθείαν χωρίς διακοπές κωλύματα και όταν έστριψα κάπου αλλου άμεσος έκανε υπολογισμό νέας διαδρομής στα μπαμ ο χάρτης είναι ενημερωμένος στην περιοχή μου καματερό που μένω ήθελα να παο κηπούπολη σε έναν κεντρικό είχε 6 στενά που είχαν απαγορευτικό και ένα που επιτρεπόταν με πήγε κατευθείαν απο εκείνο που έπρεπε. Μην το σκέφτεσαι είναι ότι καλύτερο υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Eυχαριστω haigoeo και Αντρεα.Μαλλον θα μπω στο club..:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Καλησπέρα. Σήμερα η συνομιλία αποφάσισε να μη με αφήνει να μπω online. Προσπάθησα 3 - 4 φορές και δεν ενεργοποιήθηκε, έκανα ένα restart του κινητού, αλλά και πάλι τίποτα. Ελπίζω να είναι κάτι το προσωρινό..... :worry: P.S.: Όλα αυτά μέσω wifi. Δεν ξέρω τι συμπεριφορά θα δείξει μέσω 3g. Τώρα το έχω στη φόρτιση. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Καλησπέρα. Σήμερα η συνομιλία αποφάσισε να μη με αφήνει να μπω online. Προσπάθησα 3 - 4 φορές και δεν ενεργοποιήθηκε, έκανα ένα restart του κινητού, αλλά και πάλι τίποτα. Ελπίζω να είναι κάτι το προσωρινό..... :worry: P.S.: Όλα αυτά μέσω wifi. Δεν ξέρω τι συμπεριφορά θα δείξει μέσω 3g. Τώρα το έχω στη φόρτιση. windows phone 7.8 και lumia 610 για να συνδεθω στην συνομιλια απο wifi πρεπει να κλεισω το δεδομενα!!! (το κανουν απο μονα τους τα Wp εαν εχεις wifi και data ανοιχτα προτιμουν τα data και μπορει να χρεωθεις κ ολας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 windows phone 7.8 και lumia 610 για να συνδεθω στην συνομιλια απο wifi πρεπει να κλεισω το δεδομενα!!! (το κανουν απο μονα τους τα Wp εαν εχεις wifi και data ανοιχτα προτιμουν τα data και μπορει να χρεωθεις κ ολας) Αυτο δεν συμβαίνει στα 8ρια. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hateros Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Καλησπερα.. εχω χασει λιγο την συζητηζη :D ... Σκεφτομαι να το παρω το 820 και θα ηθελα να μαθω απο καποιον που το εχει τι προβληματα βγαζει. Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayman13 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Καλησπερα μολις αγορασα ενα υπεροχο κιτρινο 820 (για δευτερη συσκευη) και ηρθα στο νημα να δω τι παιζει... Λογικα καπου θα αναφερεται ο τροπος συγχρονισμου με Google Account / Contacts και θα το βρω, αν ομως δεν αναφερεται παρακαλω ανοιξτε μου τα ματια. Χιλια ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 (edited) Καλησπερα.. εχω χασει λιγο την συζητηζη :D ... Σκεφτομαι να το παρω το 820 και θα ηθελα να μαθω απο καποιον που το εχει τι προβληματα βγαζει. Ευχαριστω προκαταβολικα! Δεν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προβλημα με την συσκευη. Οπως εγραψα και σε προηγουμενο μηνυμα σε αλλο φιλο που εκανε σχετικη ερωτηση, αν σε καλυπτει το λειτουργικο αποκλειεται να μεινεις παραπονεμενος απο την συσκευη. Προσωπικα θεωρω στα highlight την οθονη και την αναγνωσιμοτητα της κατω απο το φως του ηλιου. Καλησπερα μολις αγορασα ενα υπεροχο κιτρινο 820 (για δευτερη συσκευη) και ηρθα στο νημα να δω τι παιζει... Λογικα καπου θα αναφερεται ο τροπος συγχρονισμου με Google Account / Contacts και θα το βρω, αν ομως δεν αναφερεται παρακαλω ανοιξτε μου τα ματια. Χιλια ευχαριστω. Καλημερα. Πας Ρυθμισεις > email+λογαριασμοι και εκει μπορεις να προσθεσεις λογαριασμο Google, Microsoft, Yahoo, Facebook, Twitter κλπ κλπ Edited August 14, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayman13 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Να σαι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 (edited) Καλησπέρα. Δυστυχώς επιστρέφω πάλι με προβλήματα. 2 αυτή τη φορά. Το προηγούμενο,πρόβλημα με τη συνομιλία ήταν μόνο εκείνη τη μέρα, οπότε ίσως να είχε φάει κόλλημα και η κάρτα sim μου. 1ο πρόβλημα. Σε περιοχές που έχει απελπιστική κάλυψη 3g, με αποτέλεσμα να κάνει συνεχώς αλλαγή από 3g σε Edge, το κινητό ζεσταίνεται υπερβολικά, σε βαθμό που στο σημείο του ακουστικού να μη μπορώ να ακουμπήσω το αυτί μου. 2 φορές έχει γίνει αυτό. P.S.: Το είχα πάρει σε λευκό χρώμα, αλλά πήρα κι ένα καπάκι σε μαύρο. Ίσως να φταίει και αυτό; :worry: 2ο πρόβλημα. Αν το χρησιμοποιώ πολύ ώρα, internet, 3g, βιντεο, facebook, skype, μουσική ( πολλές φορές όλα μαζί ) σαν να κολλάει το επιταχυνσιόμετρο ( accelerometer ) και δεν αλλάζει ο προσανατολισμός της οθόνης... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. :) Edit: Επιστροφή με λύση και των 2 προβλημάτων. Δε μπορείτε να φανταστείτε τι τα προκαλούσε. Το καπάκι που είχα αγοράσει ήταν μαύρο ματ, original έλεγε στο site, απομίμηση αποδείχθηκε. Μόλις έβαλα το λευκό, ήταν στη συσκευασία, όλα διορθώθηκαν. Μόνο χλιαρό το κινητό με ασθενές σήμα 3g. Τώρα μόνο 1 - 2 φορές δεν έχει λειτουργήσει η εναλλαγή της οθόνης από portrait σε landscape, αλλά υποψιάζομαι φταίει το update στη 1308. Edited August 17, 2013 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Κυριως με το λειτουργικο προβληματιζομαι. Εχω ακουσει αυτο με τα τραγουδια στην Playlist εμφανιζει λεει το ιδιο τραγοθδι 2 και 3 φορες, οτι δεν εχει mutitasking, κλεινει το wifi οταν κλεινει η οθονη, για την ρυθμηση του ηχου, τα capasitive πληκτρα που αναβουν και σβηνουν οποτε θελουν. Αυτα γενικα (μπορει να εχω ξεχασει και τιποτα), και αυτο με σπρωχνει και κοιταω το s3 mini και το galaxy express. Αν μπορειτε να βοηθησετε και επισης στα θετικα εχω ακουσει οτι θα παρει και τα windows 9, και αν ξερετε τι παιζει με το update Που λενε οτι θα βγει τον αυγουστο.Ευχαριστω! Y.Γ. η χρηση δεν ειναι βαρια που κανω. 10 εφαρμογες, πολυ μουσικη , ιντερνετ και καμια φωτο.Αυτα. τα capacitive πληκτρα δουλευουν ( ο φωτισμος) με τον αισθητηρα φωτεινοτητας, οταν ειναι σχετικα σκοτεινο το περιβαλλον αναβουν. Το βιντο το ειχε δει και ο αδελφος μου. Ειναι για κλαμματα... Ναι βεβαια. Κάνε μια αναζήτηση. Εγώ χρησιμοποιώ το mp3tube. Έχω και κάποιες άλλες (κάποιες της Nokia) που ίσως ειναι και καλύτερες. Δεν αλλάζω συχνά ήχο. Τα τελευταία 200 χρονια έχω το dust in the wind....:) και πιο πριν φανταζομαι ειχε το must της εποχης εεε? Mozart.. :P btw, mp3tube rulez!!! Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hateros Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Μου ηπαν να μην παρω μια οποιαδηποτε καρτα micro sd αλλα μια που ειναι συμβατη με το νοκια 820.. Ισχυει και αν ναι πειτε μου ποιες ειναι, και αν παρω μια 32 gb θα κολλαει το κινητο?? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 οταν το ειχα ειχα μεσα μια 64αρα και δεν ειχα προβλημα, οποτε ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε..... απλως κοιταξε η καρτα που θα παεις να ειναι class 10 για να εχεις καλες ταχυτητες εγραφη/αναγνωσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Μου ηπαν να μην παρω μια οποιαδηποτε καρτα micro sd αλλα μια που ειναι συμβατη με το νοκια 820.. Ισχυει και αν ναι πειτε μου ποιες ειναι, και αν παρω μια 32 gb θα κολλαει το κινητο?? Ευχαριστω Χτυπα μια επωνυμη 32αρα Class 10 και θα εισαι αρχοντας :) Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Π.χ. αυτή: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.662097 Στα 27,90 με adapter. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Η νοκια αναφέρει πως το roll out tis amber ξεκινησε. Αναμένουν να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα. Αν εχουμε τέτοια καθυστέρηση μπορεί και να εχει βγεί και αλλη εκδοση μεχρο τότε. 3 μήνες για να πάρουμε ενα update. Ελεος ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Εχει πάρει κανεις αναβάθμιση; Η έστω ξέρουμε απο ποια χώρα θα ξεκινήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Εμενα ειναι ξεκλειδωτο αγγλικο με 1308.0003 και τιποτα στον οριζοντα ακομη. Αν και η αναμονη δεν με πειραζει αρκει να παρουμε καλο πραγμα :lol: Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Εγω δεν αντεξα, εκανα το update και αλλαξα το product code απο GR cosmote σε 059R7Z4, δηλαδη unbranded Ελληνικο. Πηρα το firmware απο το nokia care suite αλλα με παλαιοτερη εκδοση του γιατί διαφορετικά δεν επιτρέπει να κατεβάσεις το αρχείο. Ειναι πλεόν λίγο ταχύτερο, μπαταρία μααλον λίγο βελτιωμένη. Τώρα το glance screen... to dual tap είναι καλό αλλα οχι τόσο βολικό οσο περίμενα γιατί μετά πρέπει να κάνεις πάλι τη κίνηση να ανεβάσεις την αρχική οθόνη για να μπείς στο μενού. Οσο αναφορά το ρολόι, μπορείς να ορίσεις ώρες για τη νυχτερινή λειτουργία, οπότε το ρολόι εμφανίζεται με ενα ωραιο βαθύ κοκκινο, που εγω το προτιμώ απο το λευκό της ημέρας. κατά τα αλλα..ενώ δείχνει αν το εχεις σε δονηση πάνω απο το ρολόι την ενδειξη, αν εχεις missed call π.χ. δεν το δείχνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Ουτε και σε γαλλικο εχει ερθει Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Αν μετά την αναβάθμιση δεν εχετε call + sms blocker κάντε πρώτα force update to extras + info απο εδω. http://nokiagadgets.com/2013/03/15/how-to-force-extras-info-update-after-installing-new-windows-phone-8-firmware-update/. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts