sweet_cherry Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 1. Το συνδέεις με το pc και βάζεις (copy paste) οποίο τραγούδι θέλεις στον φάκελο ringtones. 2. Υπάρχουν εφαρμογές (free) που κάνουν αυτη την δουλειά. Αυτές τις εφαρμογές μπορώ να τις βρώ στο store της Nokia; Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! :bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Ναι βεβαια. Κάνε μια αναζήτηση. Εγώ χρησιμοποιώ το mp3tube. Έχω και κάποιες άλλες (κάποιες της Nokia) που ίσως ειναι και καλύτερες. Δεν αλλάζω συχνά ήχο. Τα τελευταία 200 χρονια έχω το dust in the wind....:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Καλησπέρα. Τελικά έκανα κι εγώ χτες το update σε 1308. Ίσως το μοναδικό update που όλα είναι καλύτερα, απ' ότι ήταν πριν. Και η διάρκεια της μπαταρίας είναι λίγο καλύτερη, και "καθάρισε" το Other, χωρίς να κάνω κάτι και το "κύλισμα" σε όλο το λειτουργικό φαίνεται ακόμα πιο "νερό". :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 (edited) Αυτές τις εφαρμογές μπορώ να τις βρώ στο store της Nokia; Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! :bow: Eδω η αντιστοιχη εφαρμογη της Nokia για ηχο κλησης : Ringtone Maker Δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα αλλα εχω την εντυπωση πως για ηχο μηνυματος δεν μπορεις να βαλεις καποιον δικο σου. Edited August 2, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Eδω η αντιστοιχη εφαρμογη της Nokia για ηχο κλησης : Ringtone Maker Δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα αλλα εχω την εντυπωση πως για ηχο μηνυματος δεν μπορεις να βαλεις καποιον δικο σου. sms δεν μπορούμε να αλλάξουμε ήχο. Δυστυχώς Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 παιδια καλησπερα.ειμαι ενα κλικ πριν την αγορα της συσκευης.επειδη τωρα εχω ενα iphone4 το μονο που με απασχολει ειναι η αναλυση της οθονης.υπαρχει καποιος απο εσας που να ειχε πριν iphone,ετσι ωστε να μου πει αν υπαρχει μεγαλη διαφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Βγήκε η αναβάθμιση στο Nokia Software Updater. Μου γράφει αναβάθμιση σε έκδοση 3047.0000.1328.3004. Να την κάνω από εκεί η να περιμένω μέσω OTA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 (edited) η εφαρμογή του facebook και του viber δουλεύει κανονικά παιδιά στο συγκεκριμένο τηλέφωνο; σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση σε wp για πρώτη φορά και το 820 μου άρεσε πολύ που το είδα απο κοντά Edited August 5, 2013 by bill_thes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Βγήκε η αναβάθμιση στο Nokia Software Updater. Μου γράφει αναβάθμιση σε έκδοση 3047.0000.1328.3004. Να την κάνω από εκεί η να περιμένω μέσω OTA;Εγώ στη θέση σου θα την έκανα,δεν θα περίμενα την OTA γιατί το ιδιό πράγμα είναι. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Βγήκε η αναβάθμιση στο Nokia Software Updater. Μου γράφει αναβάθμιση σε έκδοση 3047.0000.1328.3004. Να την κάνω από εκεί η να περιμένω μέσω OTA; Την εφαρμογή αυτή από που μπορώ να την κατεβάσω? γιατί δεν την βρίσκω στην σελίδα τις nokia Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Την εφαρμογή αυτή από που μπορώ να την κατεβάσω? γιατί δεν την βρίσκω στην σελίδα τις nokia Ευχαριστώ Και εγω ενδιαφέρομαι, δουλεύει με το 920? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 (edited) μηπως εννοει αυτo http://www.windowsphone.com/en-PH/how-to/wp8/windows-phone-app-for-desktop Edited August 6, 2013 by doctor-gio Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 η εφαρμογή του facebook και του viber δουλεύει κανονικά παιδιά στο συγκεκριμένο τηλέφωνο; σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση σε wp για πρώτη φορά και το 820 μου άρεσε πολύ που το είδα απο κοντά καποιος κάτοχος να με ενημερωσει..; οι κριτικές πάντως δεν λενε και τα καλύτερα λόγια http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/facebook/82a23635-5bd9-df11-a844-00237de2db9e http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/viber/3d051f9b-9e03-456f-b647-bea34fe7031c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Βγήκε η αναβάθμιση στο Nokia Software Updater. Μου γράφει αναβάθμιση σε έκδοση 3047.0000.1328.3004. Να την κάνω από εκεί η να περιμένω μέσω OTA; Φίλε για το 820 μιλάς;Μήπως κανείς κάποιο λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Φίλε για το 820 μιλάς;Μήπως κανείς κάποιο λάθος; Όχι, δεν κάνω λάθος. Το 820 έχω, μοντέλο Δανίας και το σύνδεσα χθες και μου έβγαλε διαθέσιμη την αναβάθμιση. Δεν προχώρησα όμως, γιατί θα περιμένω μέσω ΟΤΑ μήπως και δε χαθούν τα αρχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 αν το κανεις μεσω pc-προγραμματος τοτε θα σβηστουν τα παντα μεσα απο την συσκευη σου, αν γινει μεσω ΟΤΑ τοτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα και δεν θα σβηστει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Μπορεί κάποιος που εχει κάνει την αναβάθμιση να μας πει ποιο product code εχει ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Μπορεί κάποιος που εχει κάνει την αναβάθμιση να μας πει ποιο product code εχει ? εξαρτάται ποιο firmware έχεις φλασάρει! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 εξαρτάται ποιο firmware έχεις φλασάρει! Γιατί μόνο στο software updater υπάρχει διαθέσιμη η αναβάθμιση ? Στο support tool ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Γιατί μόνο στο software updater υπάρχει διαθέσιμη η αναβάθμιση ? Στο support tool ? Έγω το 920 που έχω από το nokia care suite του φλάσαρα την amber! το support tool δηλαδή. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Έγω το 920 που έχω από το nokia care suite του φλάσαρα την amber! το support tool δηλαδή. Ποιό product code εχεις ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Ποιό product code εχεις ? Είχε δανέζικο product code όταν το πήρα, του έβαλα ισπανικό και τώρα έχω γερμανικό που έβαλα την amber! Τώρα συγκεκριμένα έχω 059Q9M1 αλλά είναι για lumia 920! Το ισπανικό που είχα ήταν το 059R7J5. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Ok, αλλα κάτι "χάνω" τότε γιατί οταν τσεκάρω στο nokia care suite με οποιοδήποτε product code μου δείχνει την 1308 ακόμα. Πώς γίνεται αυτό ? Niotheros, μήπως εκανες το update απο το software updater ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 (edited) Ok, αλλα κάτι "χάνω" τότε γιατί οταν τσεκάρω στο nokia care suite με οποιοδήποτε product code μου δείχνει την 1308 ακόμα. Πώς γίνεται αυτό ? Niotheros, μήπως εκανες το update απο το software updater ??? Το amber έχουν τρεις μέρες που το κατέβασαν από τους servers τους και για αυτό βλέπεις ακόμα το παλιό γιατί επίσημα εκείνο είναι το τελευταίο. Με το Nokia care suite το έκανα το update. Ήμουν τυχερός και πρόλαβα και το κατέβασα! Edited August 8, 2013 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Αν το εχεις σώσει κάπου γιατί δεν μας δίνεις ενα λίνκ να το πάρουμε και εμεις ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts