Jamesc Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Καλησπέρα. Διάβαζα διάφορα σήμερα στο internet και με αφορμή αυτά, θα 'θελα να ρωτήσω. Έχει κανείς θέμα με υπερθέρμανση στο 820 του; Γιατί στο δικό μου έχω σίγουρα. Και ζεσταίνεται τόσο από την πλευρά της μπαταρίας, όσο και από την πλευρά της οθόνης. Αφού, όταν φτάσει στην ανώτερη θερμότητα που μπορεί να φτάσει ( κάνα μισάωρο με Asphalt 8 και πάνω ), βγάζω το καπάκι και το ακουμπάω σε κάποια γυάλινη ή μαρμάρινη επιφάνεια, γιατί νιώθω ότι θα καεί κάτι μέσα στη συσκευή, που δε θα επιδέχεται επισκευής. Επίσης, μου είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω να κρατάω στα χέρια μου τη συσκευή, νομίζω ότι θα μου κάψει τα δαχτυλικά μου αποτυπώματα. :p Θέλω να πιστεύω ότι για αυτό το θέμα, πέρα από την παλαιότητα της συσκευής, φταίνε και τα WP8.1 PfD. Ελπίζω να διορθωθεί με τα επίσημα και τη Cyan.. :worry: Αν όχι, όσο και να "αγαπάω" τη Nokia, τα Lumia και τα WP, αγαπάω περισσότερο τα χέρια μου.. Επομένως, έχει κανείς άλλος θέμα με υπερθέρμανση; Μισή ώρα ashalt αφού προλαβαίνεις τη μπαταρία μη σου τελειώσει και ευχαριστημένος να είσαι :D Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Μισή ώρα ashalt αφού προλαβαίνεις τη μπαταρία μη σου τελειώσει και ευχαριστημένος να είσαι :D Χαχαχα Όντως! :lol: Μη σου πω έχει αντέξει και παραπάνω από μισή ώρα, αλλά τα χέρια μου ψήνονται και σταματάω. Επίσης, κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω, γενικότερα. Στο Estimated Battery Life, πόσες ώρες είναι το μέγιστο που σας γράφει; Μέχρι 14 - 15 ώρες δείχνει στο δικό μου, με 100%. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Δεν έχεις πρόβλημα mr... Κάνε ένα soft reset και τσέκαρε αν τρέχει καμια παπάντζα. Κάνε λίγο υπομονή για τα 8.1 μπας και συνέλθει... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Γνωριζει κανεις ποσο παει η αντικατάσταση οθονης; μου επεσε απο 40 εκ. υψος και εσπασε το γυαλι της οθονης με αποτελεσμα να μην δουλευει η αφη, που να το παω για να το πάρω πισω γρήγορα; το εχω πάθει 2 φορές, ο τυχερός, κοίτα τη καλύτερη τιμή μου την είχε κάνει το κατάστημα κάπου προς Νικαια νομιζω 50 with no "23%" σε 5 λεπτα ειχε τελειώσει. Την αλλη φορά ομως πήγα στο μα$%^κα στο care κηφισιάς, και εκανε 2 ώρες με χίλια παρακάλια και 70 πήρε. Μετα μου εγινε μάθημα και πήρα με 3 ευρω μια διάφανη θήκη απο πλαισιο και ηρέμησα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Σχετικά με το θέμα της υπερθέρμανσης. Φαίνεται το battery saver κάνει τη "ζημιά" και μετά από κάθε update δε θυμάται τις επιλογές μας. Αυτό που έκανα και έχει μειωθεί η θερμότητα είναι: Αποκλεισμός όλων των εφαρμογών από το background, reboot της συσκευής και μετά επιλογή των εφαρμογών που είχα επιτρέψει και πριν να δουλεύουν και στο background. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Γνωριζει κανεις ποσο παει η αντικατάσταση οθονης; μου επεσε απο 40 εκ. υψος και εσπασε το γυαλι της οθονης με αποτελεσμα να μην δουλευει η αφη, που να το παω για να το πάρω πισω γρήγορα; Το επισκεύασα στο Nokia care της Ν. Σμύρνης, σε μια ώρα ήταν έτοιμο, κόστος επισκευής 70 ευρώ. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Και εγώ.., Με τι product code, επειδή σε αυτό το Link δεν εμφανίζει καμία χώρα available. http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Στο ξεκάρφωτο μου έβγαλε στην λίστα με της εφαρμογές το αλφάβητο.. :mad:.. είμαι στα 8 ακόμα... δεν έχω βάλει ούτε dp.. ούτε τίποτα.. έχω βέβαια να παίρνει αυτόματα της ενημερώσεις,, αλλά δεν μου έβγαλε κάτι ούτε για restart ούτε τίποτα.. ... υπάρχει επιλογή να το απενεργοποιήσω το αλφάβητο και να φαίνεται η λίστα με της εφαρμογές όπως ήταν? Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Στο ξεκάρφωτο μου έβγαλε στην λίστα με της εφαρμογές το αλφάβητο.. :mad:.. είμαι στα 8 ακόμα... δεν έχω βάλει ούτε dp.. ούτε τίποτα.. έχω βέβαια να παίρνει αυτόματα της ενημερώσεις,, αλλά δεν μου έβγαλε κάτι ούτε για restart ούτε τίποτα.. ... υπάρχει επιλογή να το απενεργοποιήσω το αλφάβητο και να φαίνεται η λίστα με της εφαρμογές όπως ήταν? nope μόλις ξεπεράσεις τις 40 εφαρμογές (μαζί με τις εφαρμογές συστήματος ) αλλάζει και δεν μπορείς να το ξαναγυρίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Δεν είναι στο ξεκάρφωτο :p Μετά από έναν αριθμό εφαρμογών στο βγάζει... Πίστεψε με όλοι όταν το είδαμε δεν μας άρεσε αλλά είναι πολύ χρήσιμο ειδικά αν έχεις ένα σωρό εφαρμογές όπως εγώ πχ... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 nope μόλις ξεπεράσεις τις 40 εφαρμογές (μαζί με τις εφαρμογές συστήματος ) αλλάζει και δεν μπορείς να το ξαναγυρίσεις ευχαριστώ για της απαντήσεις,,, δεν υπάρχει πίσω γυρισμός.... κρίμα... και να ξηλώσω εφαρμογές τίποτα ε? μέχρι και reset σκέφτομαι να κάνω για να επιστρέψει η κλασική μορφή Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Όταν το έβγαλε πρώτη φορά, χαλάστηκα ναι. Στη συνέχεια το συνήθισα. Αλλά στο τέλος όταν κατάλαβα ότι πατάω πάνω στα γράμματα και βοηθάει στην περιήγηση στη λίστα, τότε εκτίμησα τη χρησιμότητα του χαρακτηριστικού. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Νομίζω πως αν σβήσεις τις εφαρμογές που ξεπερνούν τον αριθμό θα επανέλθει... Αλλα δεν έχει κάποιο νόημα... Τι θα κάνεις??? Δεν θα κατεβάσεις άλλη εφαρμογή??? Άσε που στα 8.1 θα φαίνονται και τα παιχνίδια στη λίστα κ θα προστεθούν και άλλες εφαρμογές συστήματος (μπαταρία, έλεγχος αποθήκευσης,χάρτες κτλ) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Νομίζω πως αν σβήσεις τις εφαρμογές που ξεπερνούν τον αριθμό θα επανέλθει... ) δεν επανέρχεται , μόνο με hard reset αλλά είναι χίλιες φορές καλύτερο από το ατελείωτο scrolling άσε που είναι και challenge για να συμπληρώσεις όλα τα γράμματα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 ευχαριστώ για όλες της απαντήσεις σας.. θα προσπαθήσω να βρω και εγώ την χρησιμότητα του .... Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos12345678 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Ξερουμε ποτε θα ερθει η αναβαθμιση 8.1? μεσα Ιουλιου δεν ειχαν πει? οχι τιποτα αλλο αλλα γυρισα σε 8 να το παω στο σερβις να μου βγαλουν το τζιτζικι απο τη δονηση. Αν αργει θα ξαναπερασω την developer οταν το ξαναπαρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Λοιπόν επειδή φαίνεται η κατασκευή της καλωδιοταινίας των πλαινών κουμπιών (ήχου-λειτουργίας-κάμερας) είναι της πλάκας, ήρθε η στιγμή που χάλασαν και σε έμένα (είχα διαβάσει παλιότερο ανάλογο σχόλιο από φίλο). Η πλάκα της ιστορίας ήταν πως απέφευγα επίμονα να τα χρησιμοποιώ ακριβώς προκειμένου να μη χαλάσουν! Τέλος πάντων, δύο ερωτήματα: 1. Καλύπτεται από την εγγύηση μια τέτοια βλάβη; Στη δική μου περίπτωση φοβάμαι πως όχι γιατί φαίνεται πως σχίστηκε, ξεκόλλησε και χάθηκε η καφέ μεμβράνη με τη μεταλλική πατούρα της καλωδιοταινίας. 2. Σε Nokia Care αν δεν το καλύπτει η εγγύηση, πόσο περίπου να πάει η επιδιόρθωση; 2. Έχει κανείς ασχοληθεί με το θέμα να το φτιάξει και μόνος του; Δε θέλω να μάθω το πώς ξεβιδώνεται το κινητό, θέλω να μάθω τα ανταλλακτικά από πού, σε τίτ τιμή και σε τί ποιότητα τα αγόαρασε... Έχω δει πχ ανταλλακτικά σε ebay, αν κανείς έχει καλύτερη ιδέα, ευπρόσδεκτη. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Λοιπόν επειδή φαίνεται η κατασκευή της καλωδιοταινίας των πλαινών κουμπιών (ήχου-λειτουργίας-κάμερας) είναι της πλάκας, ήρθε η στιγμή που χάλασαν και σε έμένα (είχα διαβάσει παλιότερο ανάλογο σχόλιο από φίλο). Η πλάκα της ιστορίας ήταν πως απέφευγα επίμονα να τα χρησιμοποιώ ακριβώς προκειμένου να μη χαλάσουν! Τέλος πάντων, δύο ερωτήματα: 1. Καλύπτεται από την εγγύηση μια τέτοια βλάβη; Στη δική μου περίπτωση φοβάμαι πως όχι γιατί φαίνεται πως σχίστηκε, ξεκόλλησε και χάθηκε η καφέ μεμβράνη με τη μεταλλική πατούρα της καλωδιοταινίας. 2. Σε Nokia Care αν δεν το καλύπτει η εγγύηση, πόσο περίπου να πάει η επιδιόρθωση; 2. Έχει κανείς ασχοληθεί με το θέμα να το φτιάξει και μόνος του; Δε θέλω να μάθω το πώς ξεβιδώνεται το κινητό, θέλω να μάθω τα ανταλλακτικά από πού, σε τίτ τιμή και σε τί ποιότητα τα αγόαρασε... Έχω δει πχ ανταλλακτικά σε ebay, αν κανείς έχει καλύτερη ιδέα, ευπρόσδεκτη. Στο 820 της γυναίκας μου πρόσφατα χάλασε η επαφή από το ένα κουμπάκι έντασης, λόγω υγρασίας, μετά από "κατάβρεγμα" του μικρού. Έπρεπε να αλλαχτεί η ταινία και φυσικά δεν καλυπτόταν από εγγύηση. Στο Nokia Care που το πήγα μου είπαν ότι η Nokia δε δίνε ως ανταλλακτικό μόνο την ταινία κι έπρεπε να αλλαχτεί όλο το πίσω καπάκι, συμπεριλαμβανομένου του πλαστικού, της ταινίας, του φλας, του μεγαφώνου και του βύσματος φόρτισης. Κόστος 50€. Σε ερώτησή μου σχετικά με το e-bay κι ότι εκεί έχω δει ανταλλακτικές ταινίες γύρω στα 2€, μου είπαν ότι αυτά δεν είναι αυθεντικά κι ότι ενδεχομένως να προκαλέσουν πρόβλημα στη συσκευή. Λόγω πίεσης χρόνου, έδωσα τα 50. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Σε ποιο Nokia Care πήγες , αν θέλεις να μου πεις. Στο Nokia Care που το πήγα μου είπαν ότι η Nokia δε δίνε ως ανταλλακτικό μόνο την ταινία κι έπρεπε να αλλαχτεί όλο το πίσω καπάκι, συμπεριλαμβανομένου του πλαστικού, της ταινίας, του φλας, του μεγαφώνου και του βύσματος φόρτισης. Κόστος 50€. Η απάντηση προς τη Nokia: :rocket: Σε ερώτησή μου σχετικά με το e-bay κι ότι εκεί έχω δει ανταλλακτικές ταινίες γύρω στα 2€, μου είπαν ότι αυτά δεν είναι αυθεντικά κι ότι ενδεχομένως να προκαλέσουν πρόβλημα στη συσκευή. Σίγουρα, ειδικά για το τελευταίο σίγουρα... :whip: Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Κανενα νεο για την Cyan και για εμας με το 820??? :( Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Ναι έχει ξεκινήσει η διανομή της cyan σε ορισμένες χώρες. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Πάντως, μ' αρέσει αυτό που κάνει η MS... Αναβαθμίζονται πρώτα οι πιο καινούριες συσκευές και όσοι πήραν τις πρώτες ( x20, xx20 ) τελευταίοι.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Και κάποια στιγμή; Δε θα αναβαθμίζονται και καθόλου οι πολύ παλιές;... Θα δούμε. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Και κάποια στιγμή; Δε θα αναβαθμίζονται και καθόλου οι πολύ παλιές;... Θα δούμε. Κάποια στιγμή θα αναβαθμιστούν. Ε, ναι. Θα σταματήσουν. Αλλά, η στιγμή του σταματημού δεν είναι τώρα, αφού "όλες οι συσκευές με 8.0 θα πάρουν την 8.1.". Αλλά, είναι όπως έγραψε και κάποιος σε άλλο thread: δεν είναι τυχαίο που η dp δόθηκε τόσο εύκολα σε τόσο πολλούς... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Κατεβάζω την 8.1 σε ελληνικό Vodafone. Αργήσανε αλλά τελικά ήρθε... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts