chrisl Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Τι διάφορες έχει από την amper; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag1989 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 (edited) Καλημέρα, έχω παραγγείλει μία kingston micro sdhc 16gb class 10...θα λειτουργεί κανονικά στο κινητό; Μία 16άρα Kingston class10 έχω και εγώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα... Εγκατέστησα και εγώ την αναβάθμιση! (gr vodafone) Σφαιράτο ηταν, σφαιράτο παρέμεινε. Ούτε clean install έκανα ούτε επαναφορά ούτε τίποτα! Δεν έβγαλα καν την microsd από μέσα. Δεν χάθηκε τίποτα εννοείται, και όλα λειτουργούν άψογα και απροβλημάτιστα. Edited January 19, 2014 by vag1989 Παράθεση Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 820 -> Oneplus One -> LG G7 -> Oneplus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
history77 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Μία 16άρα Kingston class10 έχω και εγώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα... Εγκατέστησα και εγώ την αναβάθμιση! (gr vodafone) Σφαιράτο ηταν, σφαιράτο παρέμεινε. Ούτε clean install έκανα ούτε επαναφορά ούτε τίποτα! Δεν έβγαλα καν την microsd από μέσα. Δεν χάθηκε τίποτα εννοείται, και όλα λειτουργούν άψογα και απροβλημάτιστα. Με καθησύχασες (για τη μνήμη)...ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmostro Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 To vider δεν εχει ηχητικη ειδοποιηση ή συμβαινει μονο σε εμενα? Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Με την amber είχε κανονικά. Με τη black αρχισε τις (ειδοποιήσεις) και σταμάτησε να χτυπά. Αλλα σήμερα σε μένα χτύπησε κανονικά. Ή διορθώθηκε ή έτυχε. Κατι σε ασυμβατότητα μου μυρίζει. Με update λογικά θα διορθωθεί. Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Θα πάρουμε καμια αναβαθμισηηηηηηηη;;;;;; Αιντε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Black ακούμε... αλλά black δεν βλέπουμε... Μια μικρή βοήθεια, που αφορά τον τρόπο που παρακολουθούμε βίντεο ταινίες κ.α. 'Οποιος γνωρίζει παρακαλώ να μου δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Τα 820 απο βοντα αναβαθμιζονται,κοσμοτε ακομα οχι,το κερατο μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Λες κι εμείς της κόσμοτε το βρήκαμε κάτω το κινητό δεν το πληρώσαμε χαχαχα. Βεβαια δεν είναι και κακό γιατι είδα πολλοι που πήραν τη μαύρη αναβάθμιση είχαν προβληματα Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 820 country variant coming soon. Cosmote ακομα waiting for approval Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_z250 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Το coming soon δηλαδη παιζει και αυτην την βδομαδα να βγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ναι ειναι πολυ πιθανό. συνήθως απο το c.s. θελει μια εβδομαδα. Αλλα για να δουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Αλλαξε σε coming soon και για τη Γαλλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ΝΟΚΙΑ 820 και έχω ψηθεί αρκετά για αυτό το μοντέλο. Σήμερα όμως το πρωί, ένας φίλος μου έριξε την ιδέα για το htc win phone 8x. Τελικά τι λέτε εσείς που το έχετε, είναι καλύτερη επιλογή το 820;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ναι... και χωρίς να το 'χω... Μόνο και μόνο επειδή είναι ΝΟΚΙΑ με ό,τι αυτό φέρνει στην συσκευή... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Σχεδον ενα χρονο που εχω το 820 δεν εχω παραπονο απο κατι,και τωρα που πηρα το 925 -το οποιο ειναι υπεροχο κινξτο-θα το κρατησω για δευτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ΝΟΚΙΑ 820 και έχω ψηθεί αρκετά για αυτό το μοντέλο. Σήμερα όμως το πρωί, ένας φίλος μου έριξε την ιδέα για το htc win phone 8x. Τελικά τι λέτε εσείς που το έχετε, είναι καλύτερη επιλογή το 820;; το 8x έχει καλύτερη και μεγαλύτερη οθόνη γενικα σε κάτι αλλο δε πιστεύω ότι υπερτερεί ιδιαίτερα. Κι εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το 820 και μια αλλη διαφορά τους είναι ότι με το 820 έχεις όλες τις ποιοτικές εφαρμογές της Νοκια και για 3 χρόνια (αλλα 2 ακομη) σίγουρες αναβαθμίσεις. Καλή αγορα ότι κι αν επιλέξεις! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τη βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Επιτελους βγηκε και για Γαλλικο country variant! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_z250 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Cv και απο Ελλάδα, μολις αναβαθμισα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Cv και απο Ελλάδα, μολις αναβαθμισα :D το nokia care suite δεν το βγαζει..ποια εκδοση σου περασε εσενα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Country variant, το βράδυ 12:35-1:10 ηρθε η ¨black¨. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Εμενα κοσμοτε δεν ηρθε τιποτα ακομα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Εμενα κοσμοτε δεν ηρθε τιποτα ακομα..... τελευταία και καταϊδρωμένη η cosmote. Ακόμα σε waiting status ειναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_z250 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 το nokia care suite δεν το βγαζει..ποια εκδοση σου περασε εσενα?? την 3051.40000.1347.1002 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts