Jump to content

kostas_z250

Members
  • Δημοσιεύσεις

    91
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostas_z250

  1. Να ρωτήσω κάτι; Το wifi calling δεν είναι τ ίδιο με το να κάνεις κλήση μέσω Viber ας πούμε; Τι μπορεις να κάνεις με με voilte και wifi calling; Εγώ με cu αν περάσω ελληνική rom Vodafone θα τ έχω;
  2. παιδες υπαρχει κανενα site να εχει epg ελληνικων καναλιων ανανεωμένο για kodi?
  3. σ απάντησα κάτω από τις φώτο, όταν είδα το ποστ σου. την πρώτη φορά που το έγραψες η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα τι εννοούσες.
  4. κατέβασα την official UK BTU από Sammobile, φλασαρα το αρχεία εκεί που πρέπει το καθένα, και έχει δύο ακόμα αρχεία ένα csc home και και ένα σκέτο, εγώ έβαλα το σκέτο http://i833.photobucket.com/albums/zz259/metaksas/Screenshot_20170117-222206_zpsdf3uj7ml.png http://i833.photobucket.com/albums/zz259/metaksas/Screenshot_20170117-222202_zpsp6pjxknq.png α οκ καταλαβα, θέλει 2 φλασαρισματα, μια που να μν το έχει και μετα αυτή, θα δοκιμάσω τώρα.
  5. το θεμα ειναι οτι στο phone info εχει και την btu στα available csc codes, ενω το firmware ειναι UK BTU. αλλα για καποιο λογο μ κραταει το ιταλικο csc π ειχα πριν.
  6. φλασαρα κανονικα ολα τα αρχεια αλλα αντι για το home csc εβαλα το αλλο γιατι θελω τα update της btu, αλλα το csc δεν αλλαξε απο οτι βλεπω ειναι ακομα στο itv
  7. μα αυτην την csc εβαλα και τα εχασα ολα, αυτο ηθελα, μηπως πρεπει να κανω wipe cache/format?
  8. ρε παιδια εκανα με odin φλασαρισμα σε αγγλικη btu, εβαλα ολα τα αρχεια εκει που πρεπει, δεν εβαλα το home csc. (Hμουν απο ιταλικη ξεκλειδωτη) στο ξεκινημα ξεκιναει με ιταλικα και δν αναβαθμιζει σε nougat, εκανα κατι λαθος?
  9. ηρθε σε κανεναν update για nougat? συμφωνα με sammobile εχει ερθει σε μερικους το update... https://www.sammobile.com/2017/01/04/samsung-rolling-out-nougat-for-the-galaxy-s7-to-some-users/
  10. απο beta σε official release γινεται μεσω ota μετα η μενεις σε beta και flashareis?
  11. Παίδες εγώ το βλέπω 299 στο γερμανο και θέλω να κάνω αναβάθμιση από το nexus 5, θα δω διάφορα; Πιο πολύ με νοιάζει η smooth λειτουργία και ή μπαταρία. Τι λέτε, αξίζει; Η να πάω σε κάτι άλλο.
  12. kostas_z250

    LG V10

    http://tokinito.gr/mobile-phones-tablets-accessories/mobiles/smartphones/google-android/lg-v10-h960a-32gb-black-eu.html Ειναι αξιοπιστο? η πιο φθηνη τιμη π βρηκα απο σκρουτζ.
  13. Ναι ξεχασα να το αναφερω την προηγουμενη φορα. Δεν λειτουργει οποια επιλογη και να βαλεις... ουτε καν μεσω developer options... οποτε κατι παιζει με τα drivers και στην συσκευη usb που θα το συνδεσεις γιατι σε αλλο pc που το συνδεσα πρωτη φορα εβλεπα τους φακελους. περιεργο παντως....
  14. Ολα καλα και σε μενα, super smooth μου φαινεται.... ενα προβληματακι μονο, οταν συνδεω το κινητο στον υπολογιστη πλεον δεν μ ανοιγει τους φακελους πχ DCIM, Camera κτλπ. ειναι ενα κενο. ξερει κανεις πως θα το φτιαξουμε?
  15. εγω στην νυστα μ νομιζα οτι ηρθε και δεν το πηρα χαμπαρι και κοιτουσα την εκδοση στις ρυθμισεις :lol::p
  16. παιδες αλλαξε σε κανεναν το μενου σε καθετο απο οριζοντια με το update για Google Play Services ? εχθες το εκανε απο μονο τ!!
  17. Hρθε και η 5.1.1 ota, downloading....!
  18. υπαρχει τροπος να βαλω το ui της lg πχ lg g3, στο nexus 5?
  19. ελαβε κανεις καμια ειδοποιηση για παραλαβη σημερα?
  20. Επεσε αυτο το αθρο στην αντιληψη μου http://techblog.gr/mobile/snapdragon-810-didnt-overheat-on-smartphones-6739/ , λετε να ειναι οι πρωτες παρτιδες και να τις δινουν οσο οσο?
  21. Απο nexus 5, αξίζει το g flex 2 για αναβάθμιση;
  22. Εγω εχω το nexus 5 και το παραγγειλα και ελπιζω να το παραλαβω Πεμπτη στα 269 + φοιτικη εκπτωση, αξιζει η αντικατασταση του 5αριου για το flex 2? η εκανα πατατια?
  23. ξερει κανεις πως ενεργοποιουμε την ευρωπαικη καρτα νεων μεσω ιντερνετ? https://www.whatsup.gr/el/studentregistration εδω δεν βρισκω τπτ :/
  24. http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Motorola-Nexus-6 στο Τσακ δεν πρόλαβα :(
×
×
  • Create New...