Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 820

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, έχω παραγγείλει μία kingston micro sdhc 16gb class 10...θα λειτουργεί κανονικά στο κινητό;

Μία 16άρα Kingston class10 έχω και εγώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Εγκατέστησα και εγώ την αναβάθμιση! (gr vodafone) Σφαιράτο ηταν, σφαιράτο παρέμεινε. Ούτε clean install έκανα ούτε επαναφορά ούτε τίποτα! Δεν έβγαλα καν την microsd από μέσα. Δεν χάθηκε τίποτα εννοείται, και όλα λειτουργούν άψογα και απροβλημάτιστα.

Edited by vag1989

Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 820 -> Oneplus One -> LG G7 -> Oneplus 8T

Μία 16άρα Kingston class10 έχω και εγώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Εγκατέστησα και εγώ την αναβάθμιση! (gr vodafone) Σφαιράτο ηταν, σφαιράτο παρέμεινε. Ούτε clean install έκανα ούτε επαναφορά ούτε τίποτα! Δεν έβγαλα καν την microsd από μέσα. Δεν χάθηκε τίποτα εννοείται, και όλα λειτουργούν άψογα και απροβλημάτιστα.

Με καθησύχασες (για τη μνήμη)...ευχαριστώ...

To vider δεν εχει ηχητικη ειδοποιηση ή συμβαινει μονο σε εμενα?

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

Με την amber είχε κανονικά. Με τη black αρχισε τις (ειδοποιήσεις) και σταμάτησε να χτυπά. Αλλα σήμερα σε μένα χτύπησε κανονικά. Ή διορθώθηκε ή έτυχε. Κατι σε ασυμβατότητα μου μυρίζει. Με update λογικά θα διορθωθεί.
Lumia 1020 προς πώληση. Link

Black ακούμε... αλλά black δεν βλέπουμε...

Μια μικρή βοήθεια, που αφορά τον τρόπο που

παρακολουθούμε βίντεο ταινίες κ.α.

'Οποιος γνωρίζει παρακαλώ να μου δώσει τα φώτα του.

Ευχαριστώ πολύ.

Τα 820 απο βοντα αναβαθμιζονται,κοσμοτε ακομα οχι,το κερατο μου...

Λες κι εμείς της κόσμοτε το βρήκαμε κάτω το κινητό δεν το πληρώσαμε χαχαχα. Βεβαια δεν είναι και κακό γιατι είδα πολλοι που πήραν τη μαύρη αναβάθμιση είχαν προβληματα

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ΝΟΚΙΑ 820 και έχω ψηθεί αρκετά για αυτό το μοντέλο. Σήμερα όμως το πρωί, ένας φίλος μου έριξε την ιδέα για το htc win phone 8x. Τελικά τι λέτε εσείς που το έχετε, είναι καλύτερη επιλογή το 820;;

Σχεδον ενα χρονο που εχω το 820 δεν εχω παραπονο απο κατι,και τωρα που πηρα το 925 -το οποιο ειναι υπεροχο κινξτο-θα το κρατησω για δευτερο.

Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ΝΟΚΙΑ 820 και έχω ψηθεί αρκετά για αυτό το μοντέλο. Σήμερα όμως το πρωί, ένας φίλος μου έριξε την ιδέα για το htc win phone 8x. Τελικά τι λέτε εσείς που το έχετε, είναι καλύτερη επιλογή το 820;;

το 8x έχει καλύτερη και μεγαλύτερη οθόνη γενικα σε κάτι αλλο δε πιστεύω ότι υπερτερεί ιδιαίτερα. Κι εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το 820 και μια αλλη διαφορά τους είναι ότι με το 820 έχεις όλες τις ποιοτικές εφαρμογές της Νοκια και για 3 χρόνια (αλλα 2 ακομη) σίγουρες αναβαθμίσεις. Καλή αγορα ότι κι αν επιλέξεις!

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Εμενα κοσμοτε δεν ηρθε τιποτα ακομα.....

τελευταία και καταϊδρωμένη η cosmote. Ακόμα σε waiting status ειναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]