nickmostro Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Απλα το θέλω τώρα με οσα λες!!!Πολυ καλες οι πληροφοριες σου,να 'σαι καλα!!:) Μια ερωτηση μονο,γιατι σου βγηκαν dead τα αλλα 2??ηταν απο εσενα κατι εννοω ή του κινητου?? Το πρωτο ειχε προβλημα με την καμερα και το δευτερο κολλησε με το που εγινε το πρωτο power on!!! :lol: Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eutuxia15904 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Το πρωτο ειχε προβλημα με την καμερα και το δευτερο κολλησε με το που εγινε το πρωτο power on!!! :lol: χαχαχα,οκ!!!Και σου το αντικατεστησαν να φανταστω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmostro Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 χαχαχα,οκ!!!Και σου το αντικατεστησαν να φανταστω??? Nαι κανονικα και τα δυο μεσω vodafone.Της κοπελας μου που τα πηραμε μαζι παει "σφαιρα"!!!Απλα εγω ημουν ατυχος.. ;) Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eutuxia15904 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Nαι κανονικα και τα δυο μεσω vodafone.Της κοπελας μου που τα πηραμε μαζι παει "σφαιρα"!!!Απλα εγω ημουν ατυχος.. ;) Τελειααα,αυτο ακριβως θελω να πηγαινει γρηγορα!!Ανυπομονω να το παρω συντομα! Ευχαριστω και παλι!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Μολις παρελαβα το κινητο μου,ειχε σπασει η οθονη αφης.Μια ερωτηση γιατι εχω σκασει που δεν το βρισκω,πως αλλαζω κωδικο πιν???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ρυθμίσεις/Swype δεξιά για ρυθμίσεις εφαρμογών/Τηλέφωνο... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ρυθμίσεις/Swype δεξιά για ρυθμίσεις εφαρμογών/Τηλέφωνο... το βρηκα φιλε μου,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eutuxia15904 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Καλησπέρα! Ηθελα να ρωτησω κατι γιατι δεν το ξερω,αν αγορασεις απο amazon ειναι ασφαλης επιλογη??? Γιατι ειμαι εξωτερικο για 4 μηνες ακομη και χρειαζομαι νεο κινητο και δεν ξερω αν το παρω απο αυτο το site ή αν υπαρχει καποιο αλλο site,αν ειναι οκ και μηπως καποιος ξερει αν παρεις κινητο απο εξωτερικο, εχει και ελληνικο μενου???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmostro Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Καλησπέρα! Ηθελα να ρωτησω κατι γιατι δεν το ξερω,αν αγορασεις απο amazon ειναι ασφαλης επιλογη??? Γιατι ειμαι εξωτερικο για 4 μηνες ακομη και χρειαζομαι νεο κινητο και δεν ξερω αν το παρω απο αυτο το site ή αν υπαρχει καποιο αλλο site,αν ειναι οκ και μηπως καποιος ξερει αν παρεις κινητο απο εξωτερικο, εχει και ελληνικο μενου???? Το Amazon ειναι ασφαλες και αν σκοπευεις να αγορασεις το 820 εχει εγκατεστημενο ελληνικο μενου. Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eutuxia15904 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Το Amazon ειναι ασφαλες και αν σκοπευεις να αγορασεις το 820 εχει εγκατεστημενο ελληνικο μενου. Αληθεια???Ναι αυτο σκοπευω να αγορασω!! Απλα φοβαμαι μην βγει για πεταμα το κινητο..Το ξερεις απο πρωτο χερι???Μηπως ξερεις αν και το ebay ειναι αξιοπιστο??? Συγνωμη μηπως ξερεις αν εχει και το 520 ελληνικο μενου???Συγνωμη και παλι για τις τοσες ερωτησεις και ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Αληθεια???Ναι αυτο σκοπευω να αγορασω!! Απλα φοβαμαι μην βγει για πεταμα το κινητο..Το ξερεις απο πρωτο χερι???Μηπως ξερεις αν και το ebay ειναι αξιοπιστο??? Συγνωμη μηπως ξερεις αν εχει και το 520 ελληνικο μενου???Συγνωμη και παλι για τις τοσες ερωτησεις και ευχαριστω!! Ως πρόσφατος αγοραστής του 925 από amazon.de στο συστήνω ανεπιφύλακτα. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eutuxia15904 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Ως πρόσφατος αγοραστής του 925 από amazon.de στο συστήνω ανεπιφύλακτα. Τέλεια τότε!!! :) Απο το Γερμανικο,εεε??Δεν εχει διαφορα απο ποιο σωστα??Σορρυ αλλα ειμαι ασχετη τελειως και δεν θελω να κανω καμια βλακεια...:p Γιατι βρηκα αυτο http://www.amazon.com/Nokia-820-Black-Factory-Unlocked/dp/B00B1O15C6/ref=sr_1_1?s=wireless&ie=UTF8&qid=1386797121&sr=1-1&keywords=nokia+lumia+820 και ηθελα να ξερω αν ειναι ασφαλες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadower Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Τέλεια τότε!!! :) Απο το Γερμανικο,εεε??Δεν εχει διαφορα απο ποιο σωστα??Σορρυ αλλα ειμαι ασχετη τελειως και δεν θελω να κανω καμια βλακεια...:p Γιατι βρηκα αυτο http://www.amazon.com/Nokia-820-Black-Factory-Unlocked/dp/B00B1O15C6/ref=sr_1_1?s=wireless&ie=UTF8&qid=1386797121&sr=1-1&keywords=nokia+lumia+820 και ηθελα να ξερω αν ειναι ασφαλες!!! Θα πληρώσεις τελωνείο διότι έρχεται από Αμερική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
history77 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Ως χρήστης καρτοκινητής Vodafone δεν μου επιτρέπει την αγορά εφαρμογών..πρέπει να κάνω κάτι; έχω φτιάξει πάντως λογαριασμό στο πορτοφόλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Ως χρήστης καρτοκινητής Vodafone δεν μου επιτρέπει την αγορά εφαρμογών..πρέπει να κάνω κάτι; έχω φτιάξει πάντως λογαριασμό στο πορτοφόλι... Από καρτοκινητό Vodafone έχω αγοράσει αρκετές εφαρμογές και στο 820 και στο 925 χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάποιου είδους σετάρισμα. Απλά μου έβγαλε την επιλογή μόνο του όταν πάτησα αγορά. Δοκιμάζεις στο ελληνικό store έτσι ; Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Ως χρήστης καρτοκινητής Vodafone δεν μου επιτρέπει την αγορά εφαρμογών..πρέπει να κάνω κάτι; έχω φτιάξει πάντως λογαριασμό στο πορτοφόλι... Βγάλε και βάλε την κάρτα 2 - 3 φορές. Επίσης, πρέπει να έχεις ενεργοποιημενα και το 3g, για να "βλέπει" την κάρτα το Store και το Wifi, για να μη χρησιμοποίησεις τα δεδομένα σου*. *Το Wifi στα WP8 έχει προτεραιότητα, έναντι του 3g. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eutuxia15904 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Θα πληρώσεις τελωνείο διότι έρχεται από Αμερική. Ααα, οπότε πρέπει να το δω από άλλο amazon;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Παρατηρώ εδώ και δυο μέρες τρελο battery drain και δεν ήξερα γιατι μέχρι που διαπιστωσα ότι ένα απο τα 3 Gmail που έχω σεταρει έχει παραμείνει στο syncing. Δε μ'αφηνει να κάνω τίποτα, ούτε να διαγράψω το λογαριασμό μπορώ. Έχει κανεις καμια ιδέα για να μην καταφύγω στο NSU??? Το κινητό παραμένει ζεστό συνέχεια και σβήνει με περίπου μια ώρα χρήσης ενώ είναι full. Ο φωρτιστης αυτοκινητου όταν δουλεύω το GPS δεν καταφέρνει να φορτίσει το κινητό. Απλα αποφορτίζει πολύ αργά. Edited December 12, 2013 by alexandros82 Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Πηγαινε επαφες>ρυθμισεις>λογαριασμοι και δοκιμασε αν μπορεις να κανεις απο εκει διαγραφη.Το ίδιο επαθα με λογαριασμο outlook στο lumia 800..δε θυμαμαι ακριβως πως εκανα delete.Ισως εσβησα και το outlook απο τις εφαρμογες..give a try! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 @eutuxia15904: Αξίζει η διαφορά τιμής να το πάρεις απ' έξω? @alexandros82: Κοίτα επίσης αν μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις συγχρονιμσού μήπως και ξεκολλήσει... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eutuxia15904 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 @ΜIXOStsi Από ότι είδα είναι περίπου ιδια τιμή όσο το βρισκω κ στο skroutz! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Παρατηρώ εδώ και δυο μέρες τρελο battery drain και δεν ήξερα γιατι μέχρι που διαπιστωσα ότι ένα απο τα 3 Gmail που έχω σεταρει έχει παραμείνει στο syncing. Δε μ'αφηνει να κάνω τίποτα, ούτε να διαγράψω το λογαριασμό μπορώ. Έχει κανεις καμια ιδέα για να μην καταφύγω στο NSU??? Το κινητό παραμένει ζεστό συνέχεια και σβήνει με περίπου μια ώρα χρήσης ενώ είναι full. Ο φωρτιστης αυτοκινητου όταν δουλεύω το GPS δεν καταφέρνει να φορτίσει το κινητό. Απλα αποφορτίζει πολύ αργά. Εμένα είχε πάθει το ίδιο με έναν λογαριασμό yahoo. Μάλιστα το battery drain ήταν τέτοιο που μέχρι να βρω ότι έφταιγε ο λογαριασμός που δεν συγχρονιζόταν έκανα μέχρι και δύο επαναφορές σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, κι εσβηνα και ξαναφόρτωνα τις εφαρμογές για να κάνω το κινητό να κρατάει μπαταρία πάνω απο 6-7 ώρες. Πρέπει να ήμουν και απο τους πρώτους που τους έτυχε, επειδή τότε κανείς δεν ήξερε να μου πει οτι το battery drain οφειλόταν εκεί. Στανταρ μπορείς να σβησεις τον λογαριασμό. Απλώς ίσως τον έχεις σε πάνω από δύο σημεία. 1) Ρυθμίσεις -> email και λογαριασμοί -> παρατεταμένο πάτημα πάνω στον λογαριασμό και διαγραφή 2) Επαφές-> (...) ρυθμίσεις -> τερμα κάτω και παρατεταμένο πάτημα στον λογαριασμό που θες να σβήσεις. Προτείνω το ελαττωματικό gmail να το κάνεις forward σε έναν από τους άλλους δυο λογαριασμούς που έχεις σε gmail και δουλεύουν. Υ.Γ καλό είναι αυτές οι ερωτήσεις να βρίσκονται στο νήμα που είναι γενικώς για ερωτήσεις πάνω στο λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Έχω το κιν και έχω ένα θεματάκι. Έχει τιγκάρει η μνήμη χωρίς να έχω πολλές εφαρμογές και τέτοια. Αγόρασα μία 16άρα SD αλλά όταν έκανα όλα τα αρχεία μουσικής κ εικόνες (βίντεο δεν μπορούσα κ δεν ξέρω γιατί) "Αποθήκευση σε SD" προφανώς έκανε κάτι σαν αντιγραφή καθώς ναι μεν ο χώρος φαίνεται στην micro SD αλλά δεν άδειασε καθόλου η μνήμη τηλεφώνου. Τα αρχεία υπάρχουν από μία φορά αλλά στον Η/Υ βλέπω ότι υπάρχει 2 φορές το καθένα... Πως μπορώ να τα κάνω μετακίνηση από τη μνήμη τηλεφώνου στην SD από το κιν? Επίσης δεν μπορώ να βρω πως να αποθηκεύονται οι εφαρμογές και τα παιχνίδια στην micro SD όταν τα κατεβάζω. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
history77 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Βγάλε και βάλε την κάρτα 2 - 3 φορές. Επίσης, πρέπει να έχεις ενεργοποιημενα και το 3g, για να "βλέπει" την κάρτα το Store και το Wifi, για να μη χρησιμοποίησεις τα δεδομένα σου*. *Το Wifi στα WP8 έχει προτεραιότητα, έναντι του 3g. ευχαριστώ για τις συμβουλές...δεν είχα ταυτόχρονα WiFi και 3g.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Σόρρυ που το ξαναποστάρω παιδιά αλλά επειδή θάφτηκε πριν:):):) Έχω το κιν και έχω ένα θεματάκι. Έχει τιγκάρει η μνήμη χωρίς να έχω πολλές εφαρμογές και τέτοια. Αγόρασα μία 16άρα SD αλλά όταν έκανα όλα τα αρχεία μουσικής κ εικόνες (βίντεο δεν μπορούσα κ δεν ξέρω γιατί) "Αποθήκευση σε SD" προφανώς έκανε κάτι σαν αντιγραφή καθώς ναι μεν ο χώρος φαίνεται στην micro SD αλλά δεν άδειασε καθόλου η μνήμη τηλεφώνου. Τα αρχεία υπάρχουν από μία φορά αλλά στον Η/Υ βλέπω ότι υπάρχει 2 φορές το καθένα... Πως μπορώ να τα κάνω μετακίνηση από τη μνήμη τηλεφώνου στην SD από το κιν? Επίσης δεν μπορώ να βρω πως να αποθηκεύονται οι εφαρμογές και τα παιχνίδια στην micro SD όταν τα κατεβάζω. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts