privenet Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Το απόγευμα πήρα στα χέρια μου το νέο Nokia 820. Εάν εξαιρέσω το πόσο δύσκολα το άνοιξα να βάλω τη SIM, όλα τα υπόλοιπα είναι παιχνιδάκι! Δεν περίμενα τα windows mobile να έχουν εξελιχθεί τόσο! Αισθάνομαι χαζός μου ασχολούμουνα με Android τόσο καιρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Αναλογα και με την χώρα. Κάποιος είχε Vodafone Αγγλίας και είχε. Εγω έχω Vodafone Γερμανίας και δεν είχα. Το φλασαρισμα είναι κάτι το πολύ απλό και υπάρχει σχετικός οδηγός του niotheros. Τον ειδα, το προβλημα μου ειναι ποιο firmware να κατεβασω. Μη βαλω καποια εκδοση χωρις datasense, και κανω ολη τη διαδικασια τσαμπα. Εχει κανεις να προτεινει κάποια συγκεκριμένη? Επίσης, -το ρωτησε και ο leftko πιο πανω- μηπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο του datasense στο store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Ρε σεις, αν υπάρχει κάτι στο store που να είναι παρόμοιο, μην μπλέκετε με φλασαρίσματα. Γνωρίζει κανείς; Λογικά χρήστες απο HTC και Ativ s κάτι πρέπει να έxουν υπόψιν τους, μιας και δεν έχουν datasence. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 ευχαριστω. η εκδοση μου ηταν πριν τις ενημερωσεις στο system και ειναι ακομα 3049.0000.1333.0008. συμφωνα με το πρωτο ποστ αυτη ειναι η amber,αλλα δεν την εβαλα εγω. ακομα το ραδιοφωνο,που υποτιθετε οτι το εχει με την amber,που ειναι? επισης πολλες εφαρμογες που ειδα με το sysapp pusher γραφουν οτι δεν ειναι συμβατες με το κινητο μου. πχ nokia MixRadio,Nokia Storyteller BETA,Nokia reading και διαφορες αλλες. το nokia smart cam,που αν καταλαβα καλα ειναι εφαρμογη της amber το εχω κανονικα και το double tap-wake. απλα μου κανει εντυπωση που δεν μου ζητηθηκε να κανω την ενημερωση,αλλα ηρθε ετσι. ευχαριστω παντως. στην έκδοση λειτουργικού σου γραφει με έντονα κιτρινα γραμματα amber?? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 μολις τον διαβασα τον οδηγο,γενικα απλος,αλλα λεει τοι χανεται η εγγυηση (λογικο). Αλλα επειδη πηρα το 820 για τον πατερα μου μεσω της προσφορας της vodafone δεν εχω καμια ορεξη να χασει την εγγυηση. Το έχω απορία και το έχω ξαναγράψει. Πως χάνεται η εγγύηση τη στιγμή που σου αλλάζει firmware το Nokia care χωρίς να χάσεις εγγύηση? Δηλαδή αν πάθει κάτι η συσκευή μου και πω ότι μου άλλαξε firmware το κατάστημα τι θα μου πούνε? Πιστεύω πως το όλο θέμα είναι στο αν συμβεί κάτι κατά την διαδικασία φλασαριδματος. Εκεί δεν υπάρχει εγγύηση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 στην έκδοση λειτουργικού σου γραφει με έντονα κιτρινα γραμματα amber?? Τελικά γράφει amber. Αλλά εγώ κοιτούσα στις ρυθμίσεις, ενώ μάλλον εσείς λέτε να δω στο nokia Care. (δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα της App, και δεν έχω το κινητό μαζί μου). κάνω λάθος? Εκεί δεν το γράφει και εσάς.. Επίσης, @highpriest τα ativ s έχουν data sense αρκεί και σε αυτούς να δοθεί από τον παροχο. (συνήθως πρέπει να κάνουν και ένα factory reset). Δεν είναι αναβάθμιση της νόκια. @montoya τι να σου πω. Δεν ξέρω. Αλλά πιστεύω ότι πχ εμένα που είναι Vodafone το γράφει στις ρυθμίσεις (όχι εμφανές, αλλά κάπου γράφει αν θέλετε βοήθεια επικοινώνηστε με τη Vodafone. Επίσης στο κουτί γράφει 820 vf. Και με το App amber Check γράφει 825 (για το θέμα μου ότι δεν ξέρω αν είναι σε amber, η εφαρμογή αυτή γράφει gdr2 και μου το έχει πράσινο,ότι δηλαδή υπάρχει αναβάθμιση, εγώ ότι και να εκανα δεν την βρηκα). Αν αλλάξω λοιπόν έκδοση, θα το δουν από το ιμει, αν το κάνουν αυτοί θα το αλλάζουν πιστεύω και στο σύστημα άρα δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Τον ειδα, το προβλημα μου ειναι ποιο firmware να κατεβασω. Μη βαλω καποια εκδοση χωρις datasense, και κανω ολη τη διαδικασια τσαμπα. Εχει κανεις να προτεινει κάποια συγκεκριμένη? Επίσης, -το ρωτησε και ο leftko πιο πανω- μηπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο του datasense στο store? Αρκετα ατομα για να παρουμε γρηγορα την Amber ειχαμε φλασαρει το γαλλικο 3047.0000.1328.3002. Ειναι κομπλε με data sense, επιλογη 4G κλπ Εφαρμογη αντιστοιχη του data sense δεν υπαρχει στο store και δεν νομιζω πως ειναι εφικτο και να βγει (λογω των περιορισμων που θετει η MS). Πριν φλασαρει καποιος παντως ας τσεκαρει πως οντως δουλευει η συγκεκριμενη εφαρμογη με τον παροχο του (με Vodafone δουλευει μια χαρα). Edited November 21, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 1) DataSense έχουν ΟΛΑ τα WP8 !!! Εκτός φυσικά και αν το έχει βγάλει ο πάροχος... 2) Προτείνω όποιος ξαναπεί windows mobile τα windows phone να φάει μια μέρα ban για παραδειγματισμό !!! :lol: :p Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 2) Προτείνω όποιος ξαναπεί windows mobile τα windows phone να φάει μια μέρα ban για παραδειγματισμό !!! :lol: :p Χαχα όντως!!! :D:D Οι χρήστες που είχαν αγαπήσει (λατρέψει θα έλεγα καλύτερα) αλλά κυρίως παιδευτει να φέρουν στα ίσια τους τα WM πετούν έως και σπιράκια όταν ακούν να τα συγχέουν με τα WP! Να δείτε εγώ τι κοκομπλόκο είχα φάει πριν 3 μίση χρόνια όταν απ το Leo και τα Android της εποχής είχα πάρει το 1ο WP που είχε βγει :eek::) Και για να πω και για το 820 κάτι, μόλις σήμερα εδέησα να δω κάτι βίντεο κ φώτος που είχα τραβήξει σε 1 μονοήμερη κρουαζιέρα που είχα πάει στην Ύδρα. Αν και έχω δει καλύτερες κάμερες σε κινητά να πω respect στο φακό Zeiss και στη Nokia βεβαίως. Είχα 2 Samsung μαζί κινητά και 1 Nikon φωτογραφική κάπως παλιά της πεθεράς μου. Δεν είχα πάρει τη δικιά μου μαζί. Στα εσωτερικά μέσα στο πλοίο ειδικά στο βίντεο ήταν απλά το καλύτερο. Σωστή εστίαση, ωραίος ήχος, καθαρή εικόνα. Γενικά για τα δύσκολα η Nokia είναι μονόδρομος.... Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill997 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Χαιρετώ την παρέα,νέος κάτοχος 820 από την προσφορά του Γερμανού.Και επίσης πρώτη μου συμμετοχή στο φόρουμ. Τελείως άσχετος με σμάρτφον:wacko: διάβασα αρκετές αναφορές και συζητήσεις για να ''μπω''καλύτερα στο θέμα.Πολλά πράγματα,αν όχι όλα,τα έχω μάθει από το my forum.Βλέπω με ευχαρίστηση πολλά παιδιά του φόρουμ να βοηθούν αυτούς που δεν γνωρίζουν κάτι.Εγώ αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα,περνάω τις επαφές μου από το παλιό SAMSUNG που είχα στο 820 μία-μία.Στον Γερμανό μου είπαν ότι δεν μπορούν αυτόματα.Εντάξει,δεν χάλασε ο κόσμος ,αλλά βγήκαν τα μάτια μου να γράφω...:blink: Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος αυτόματος;Μπλουτούθ δεν συγχρονίζει. Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Χαιρετώ την παρέα,νέος κάτοχος 820 από την προσφορά του Γερμανού.Και επίσης πρώτη μου συμμετοχή στο φόρουμ. Τελείως άσχετος με σμάρτφον:wacko: διάβασα αρκετές αναφορές και συζητήσεις για να ''μπω''καλύτερα στο θέμα.Πολλά πράγματα,αν όχι όλα,τα έχω μάθει από το my forum.Βλέπω με ευχαρίστηση πολλά παιδιά του φόρουμ να βοηθούν αυτούς που δεν γνωρίζουν κάτι.Εγώ αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα,περνάω τις επαφές μου από το παλιό SAMSUNG που είχα στο 820 μία-μία.Στον Γερμανό μου είπαν ότι δεν μπορούν αυτόματα.Εντάξει,δεν χάλασε ο κόσμος ,αλλά βγήκαν τα μάτια μου να γράφω...:blink: Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος αυτόματος;Μπλουτούθ δεν συγχρονίζει. Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα! Καλά. Δεν πρέπει να σε εξέπληξε το ότι δεν ήξεραν κάτι στο Γερμανό. :p Αν οι επαφές που ήθελες να περάσεις ήταν στη sim, θα μπορούσες να πας: Επαφές -> 3 τελείες κάτω δεξιά -> Ρυθμίσεις -> Εισαγωγή Επαφών από κάρτα sim, θα επέλεγες ποιες επαφές ήθελες και θα τις αντέγραφε όλες μαζί. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Χαιρετώ την παρέα,νέος κάτοχος 820 από την προσφορά του Γερμανού.Και επίσης πρώτη μου συμμετοχή στο φόρουμ. Τελείως άσχετος με σμάρτφον:wacko: διάβασα αρκετές αναφορές και συζητήσεις για να ''μπω''καλύτερα στο θέμα.Πολλά πράγματα,αν όχι όλα,τα έχω μάθει από το my forum.Βλέπω με ευχαρίστηση πολλά παιδιά του φόρουμ να βοηθούν αυτούς που δεν γνωρίζουν κάτι.Εγώ αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα,περνάω τις επαφές μου από το παλιό SAMSUNG που είχα στο 820 μία-μία.Στον Γερμανό μου είπαν ότι δεν μπορούν αυτόματα.Εντάξει,δεν χάλασε ο κόσμος ,αλλά βγήκαν τα μάτια μου να γράφω...:blink: Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος αυτόματος;Μπλουτούθ δεν συγχρονίζει. Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα! Θα μπορούσες να αντιγράψεις τις επαφές από το Samsung στη sim και όταν βάλεις τη sim στο 820 έχει επιλογή στις ρυθμίσεις να τις εξάγεις. Πρόλαβε ο από πάνω :) Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill997 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Καλά. Δεν πρέπει να σε εξέπληξε το ότι δεν ήξεραν κάτι στο Γερμανό. :p Αν οι επαφές που ήθελες να περάσεις ήταν στη sim, θα μπορούσες να πας: Επαφές -> 3 τελείες κάτω δεξιά -> Ρυθμίσεις -> Εισαγωγή Επαφών από κάρτα sim, θα επέλεγες ποιες επαφές ήθελες και θα τις αντέγραφε όλες μαζί. Μα μου δώσανε νέα sim μικρότερη (5 euro),η προηγούμενη είναι παλαιού τύπου, μεγάλη,και έμεινε στο παλιό τηλέφωνο απενεργοποιημένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Χαιρετώ την παρέα,νέος κάτοχος 820 από την προσφορά του Γερμανού.Και επίσης πρώτη μου συμμετοχή στο φόρουμ. Τελείως άσχετος με σμάρτφον:wacko: διάβασα αρκετές αναφορές και συζητήσεις για να ''μπω''καλύτερα στο θέμα.Πολλά πράγματα,αν όχι όλα,τα έχω μάθει από το my forum.Βλέπω με ευχαρίστηση πολλά παιδιά του φόρουμ να βοηθούν αυτούς που δεν γνωρίζουν κάτι.Εγώ αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα,περνάω τις επαφές μου από το παλιό SAMSUNG που είχα στο 820 μία-μία.Στον Γερμανό μου είπαν ότι δεν μπορούν αυτόματα.Εντάξει,δεν χάλασε ο κόσμος ,αλλά βγήκαν τα μάτια μου να γράφω...:blink: Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος αυτόματος;Μπλουτούθ δεν συγχρονίζει. Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα! Αν εχεις τις επαφες σου συγχρονισμενες με καποιο google account, τοτε περνωντας αυτον τον λογαριασμο στο 820 θα εχεις επιλογη για συγχρονισμο και των επαφων. Απο εκει και περα, γινεται αυτοματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Μα μου δώσανε νέα sim μικρότερη (5 euro),η προηγούμενη είναι παλαιού τύπου, μεγάλη,και έμεινε στο παλιό τηλέφωνο απενεργοποιημένη. Υπάρχει ανταπτοράκι που μπορείς να πάρεις για να μπορείς να χρησιμοποιείς τη microsim και σε παλαιότερο κινητό. Πρέπει να έχει ο Γερμανός, γύρω στα 2 ευρώ το δίνουν. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Υπάρχει εφαρμογή της ΝΟΚΙΑ στο store για μεταφορά επαφών με το bluetooth !!! Αν θυμάμαι καλά λέγεται Data Transfer... Τσέκαρε την !!! Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Μα μου δώσανε νέα sim μικρότερη (5 euro),η προηγούμενη είναι παλαιού τύπου, μεγάλη,και έμεινε στο παλιό τηλέφωνο απενεργοποιημένη. Πήγαινε στον Γερμανό και πές τους να σου αντιγράψουν τις επαφές από την παλιά Sim στην καινούρια. Πάντως γενικότερα σε κάποια φάση θα πρέπει να περάσεις όλες σου τις επαφές σε έναν mail λογαριασμό (στο outlook μιας και χρησιμοποιείς WP), διότι από την στιγμή που περνάς στην εποχή των smartphones θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου την εποχή των Sim. Θα σε βολέψει όταν θα κάνεις μετάβαση από ένα κινητό σε άλλο, και από έναν πάροχο σε άλλον. Άσε που οι πληροφορίες που μπορείς να σώσεις σε μία Sim είναι περιορισμένες, ενώ σε μία επαφή στο mail πολλαπλάσιες. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill997 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Βρήκα κάτι ευκολότερο,ήδη έχω περάσει τα μισά,τα περνάω πρώτα στον υπολογιστή του σπιτιού που είναι ευκολότερο το γράψιμο,στο Outlook,και μετά συγχρονίζω. Εάν κάνω κάτι με μπλουτούθ κάποια ονόματα θα ξαναπεραστούν......οπότε μπέρδεμα. Άλλωστε τώρα στο 820 η κάθε επαφή είναι πληρέστερη και σωστότερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikty Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Μπορεί κάποιος που το έχει αγοράσει από τον Γερμανό να μου πει αν είναι branded; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privenet Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Μπορεί κάποιος που το έχει αγοράσει από τον Γερμανό να μου πει αν είναι branded; Ναί είναι της Cosmote. Πήρα το Lumia 820 και είναι μέσω Cosmote. Από τις αυτόματες αναβαθμίσεις έφτασε στην έκδοση 3047.0000.1328.3006. Δεν γράφει εμένα κάπου τη λέξη Amber, είναι; 4G μπορώ να χρησιμοποιήσω; Ποιά η διαφορά από την 3049.0000.1333.0008 που έχει η Vodafone; Edited November 21, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Βρήκα κάτι ευκολότερο,ήδη έχω περάσει τα μισά,τα περνάω πρώτα στον υπολογιστή του σπιτιού που είναι ευκολότερο το γράψιμο,στο Outlook,και μετά συγχρονίζω. Εάν κάνω κάτι με μπλουτούθ κάποια ονόματα θα ξαναπεραστούν......οπότε μπέρδεμα. Άλλωστε τώρα στο 820 η κάθε επαφή είναι πληρέστερη και σωστότερη. το πιο σωστο ειναι αυτο που κανεις. Επειδη και εγω προσφατα εκανα μεταβαση απο ενα παλιο samsung και οι επαφες ξεπερνουσαν τις 300 δεν μπορουσα,(και βαριομουν) να το κανω χειροκινητα. Προσπαθησα να συνδεσω το παλιο κινητο με το pc και να τις περασω εκει.ματαια ομως.το Pc δεν αναγνωριζε το κινητο,(βαριομουν και παλι,να ψαξω τους drivers Online για κατι που ισως δεν πετυχαινε). Το κινητο ειχε προεγκατεστημενη μια εφαρμογη που λεει μεταφορα δεδομενων,μεσω αυτης εκανα την πρωτη προσπαθεια και πετυχε μερικως( αφου μπορει να το εκανα και 5 φορες για να συνδεθει).τελικα περαστηκαν οι επαφες,αλλα οχι ολες.ισως ουτε οι μισες να μην ειχαν περαστει. τελικα την λυση την βρηκα με τη σιμ και τον ανταπτορα(που ηδη ειχα,αλλιως θα εφτιαχνα εναν,αν σε ενδιαφερει google it).μου εκανε εντυπωση οτι δεν διπλοπεραστηκαν οι επαφες και μου εβγαζε και ποιες ειχα ηδη.φυσικα τη διαδικασια την εκανα 2 φορες γιατι δεν χωρουσαν στη σιμ. και μια ερωτηση,τωρα εχουν συγχρονηστει με το Outlook,εγω θελω να συγχονηστουν και με το google account,που ειναι η επιλογη? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 παιδια το κινητο σαν δονηση εχει δυνατη;σαν να τριζει;στο φακο ειναι λιγο ποιο εξω η πανω πλευρα του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 (edited) Ξέρω οτι έχει ερωτηθεί και απαντηθεί δεκάδες φορές, αλλα μιλάμε για 75 σελίδες... συνεπως δείξτε επιείκεια. Επειδή στο θέμα μνήμης δεν το κατέχω, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τύπος που πρέπει να χρησιμοποιηθεί (ή να μην χρησιμοποιηθεί); Τελευταία φορά που έκανα ανάλογη αγορά ήταν πριν 4 χρόνια για την φωτογραφική, και δεν ξέρω τι παίζει τώρα. Τι να προτιμησω; @tolis Η δόνηση ειναι πολύ μικρή και δεν τρίζει κατι. Καμία σχέση με το Trophy που σου έκανε μασάζ. Η κάμερα και η δική μου δεν ειναι και αλφαδι με το καπάκι, αλλα ελάχιστη η διάφορα. Εμένα ειναι λίγο πιο σηκωμένη η αριστερή απο την δεξιά πλευρά, μιλοντας πάντα για όλο το μαύρο πλαίσιο της κάμερας. Edited November 22, 2013 by stewe Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 η δονηση ειναι ποιο δυνατη απο το lumia 800 και απο το lg 2x που εχω..κατα τα αλλα το τηλεφωνακι πεταει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Sorry, εννοούσα την δόνηση όταν πατάς τα πλήκτρα, η οποια στο Trophy ήταν σχεδόν ίδιας έντασης με την δόνηση της κλήσης. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts