g1orgos Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Ευχαριστω Γιωργο,παντα γρηγορος και ακριβης!Αξιζει τον κοπο? Οι διαφορες ειναι σχετικα μικρες και δεν θα παρατηρησεις μεγαλη διαφορα στην καθημερινη χρηση. Να ξεκαθαρισουμε ομως πως μιλαμε για την GDR3 η οποια περιεχει τα features που δινει η MS σε ολα τα τηλεφωνα και οχι για την Black που θα εχει και τα features που δινει αποκλειστικα η Nokia στις συσκευες της. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmagas Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Οι διαφορες ειναι σχετικα μικρες και δεν θα παρατηρησεις μεγαλη διαφορα στην καθημερινη χρηση. Να ξεκαθαρισουμε ομως πως μιλαμε για την GDR3 η οποια περιεχει τα features που δινει η MS σε ολα τα τηλεφωνα και οχι για την Black που θα εχει και τα features που δινει αποκλειστικα η Nokia στις συσκευες της. Πριν 2 εβδομαδες ειχα περασει την GDR3 σε 920 δημιουργωντας account τωρα μου λεει reinstall αλλα τιποτα στο store. Ευχαριστω παντως για την βοηθεια σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Οσοι το εχετε παρει με την προσφορα της vodafone το κινητο εχει μεσα τιποτα απο vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Μονο στο αναμα βγαζει το σημα και εχει μια εφαρμογη μεσα που βγαινει κιολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Παιδιά υπάρχει κανείς άλλος που να έχει πρόβλημα με το GPS ως προς την τοποθεσία που δείχνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Μονο στο αναμα βγαζει το σημα και εχει μια εφαρμογη μεσα που βγαινει κιολας. Κακο αυτο.Σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Κακο αυτο.Σε ευχαριστωΑν δεν κάνω λάθος,αν περάσεις unbranded firmware δεν το δείχνει. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Αν δεν κάνω λάθος,αν περάσεις unbranded firmware δεν το δείχνει. Οχι δεν κανεις λαθος αλλα γιατι να μπω σε αυτην την διαδικασια:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Οχι δεν κανεις λαθος αλλα γιατι να μπω σε αυτην την διαδικασια:mad: Ε μην ειμαστε και απληστοι ... 130€ σε τιμη χωμα το εδωσε η Voda ας την αφησουμε να βαλει και ενα λογοτυπο της ;) Παντως παιδες δεν χρειαζεται φλασαρισμα για να περασει η Amber. Μια απλη ενημερωση οι εφαρμογες θελουν. Το ιδιο μου εκανε και το 925 που σεταρα σημερα. Το οποιο ειναι επισης Vodafone και δειχνει το λογοτυπο οταν ανοιγει αλλα οκ με ανταλλαγμα την διπλασια μνημη (32vs16) θα το υποστω ευχαριστως :) Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Σιγά σιγά συνηθίζω με το 820,και για κάποιον που δε ψάχνεται πολύ και θέλει απλά μια ποιοτική και απροβλημάτιστη συσκευή είναι άψογο. Η πλάκα είναι ότι δε μου πολύ λοιπουν εφαρμογές ή custom UI,μπορώ και χωρίς αυτά τελικά (μιας και παράλληλα έχω και Android συσκευή)αν μιλάμε καθαρά για τηλέφωνο, αλλά 1 εφαρμογή που πατώντας την οθόνη να σβήνει το κινητό,δυστυχώς τόσα χρόνια δεν απελευθέρωσε τα api's η MS να βγει 1 εφαρμογούλα να κάνουμε τη δουλειά μας. Όσο και να έψαξα στο market τίποτα, εκτός αν υπάρχει κάτι(απίθανο) και μου διαφεύγει... Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Σιγά σιγά συνηθίζω με το 820,και για κάποιον που δε ψάχνεται πολύ και θέλει απλά μια ποιοτική και απροβλημάτιστη συσκευή είναι άψογο. Η πλάκα είναι ότι δε μου πολύ λοιπουν εφαρμογές ή custom UI,μπορώ και χωρίς αυτά τελικά (μιας και παράλληλα έχω και Android συσκευή)αν μιλάμε καθαρά για τηλέφωνο, αλλά 1 εφαρμογή που πατώντας την οθόνη να σβήνει το κινητό,δυστυχώς τόσα χρόνια δεν απελευθέρωσε τα api's η MS να βγει 1 εφαρμογούλα να κάνουμε τη δουλειά μας. Όσο και να έψαξα στο market τίποτα, εκτός αν υπάρχει κάτι(απίθανο) και μου διαφεύγει... Καλημέρα. Αυτό είναι το κακό με το Android. Δημιουργεί ανάγκες από εκεί που δεν υπάρχουν... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Βασικα δινει το περιθωριο και βρισκουμε αναγκες απο το πουθενα , το android. Μεχρι στιγμης δεν ξερω αν ετσι εχουν τα πραγματα η ειναι νωρις ακομα για σαφη συμπερασματα , παρατηρω πως πεφτει γρηγορα η μπαταρια σε συνδεση δεδομενων κατι που δεν περιμενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Παιδιά υπάρχει κανείς άλλος που να έχει πρόβλημα με το GPS ως προς την τοποθεσία που δείχνει; Λογικά δεν έχει κλειδώσει όσους δορυφόρους χρειάζεται με αποτέλεσμα να έχει μεγαλύτερο περιθώριο λάθους. Εξαρτάται απ' τις καιρικές συνθήκες αλλά και τις εδαφικες. Σε ποια και πόσα σημεία το χεις δοκιμάσει? Απ' την άλλη μπορει να είναι και θέμα hardware... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesandroid Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 παιδιά υπάρχει δυνατότητα να αποθηκεύσουμε τις επαφές στο τηλέφωνο ή στη sim και όχι στο hotmail???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Λογικά δεν έχει κλειδώσει όσους δορυφόρους χρειάζεται με αποτέλεσμα να έχει μεγαλύτερο περιθώριο λάθους. Εξαρτάται απ' τις καιρικές συνθήκες αλλά και τις εδαφικες. Σε ποια και πόσα σημεία το χεις δοκιμάσει? Απ' την άλλη μπορει να είναι και θέμα hardware... Πειραια λιγοτερο απο 1 χλμ απο το λιμάνι.σε 3 σημεια .Ανεξαρτήτος προγραμματος με δειχνει μερικα μετρα μακρια απο εκει που ειμαι(πχ καμια φορα με δειχνει στο απο κατω τετραγωνο και αλλες φορεσ στην απεναντι γωνια).Αν ειναι θεμα hardware δηλαδη ειναι προβληματικο και λογω DOA το παω για αλλαγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Καλημέρα. Αυτό είναι το κακό με το Android. Δημιουργεί ανάγκες από εκεί που δεν υπάρχουν... Λάθος κάνεις. Απλά αν γνωρίζεις τι κάνεις σου δίνει επιπλέον ελευθερίες,που ο καθένας τις χρησιμοποιεί όπως μπορεί ή απλά θέλει. Εγώ το αναφέρω καθαρά άλλο θέμα πρακτικότητας. Ρίξε 1 ματιά στο Nexus 4 μου να δεις πόσο πρακτικά δουλεύει. Απ το κλείδωμα, ξεκλείδωμα έως το browser που με 2πλο τάπ κάνεις τα πάντα με το 1 χέρι, ή το dialer και το smart search ΚΑΙ στα ελληνικά, και κοίτα πόσο απλά και γρήγορα τα κάνει όλα,smooth και χωρίς ουδέν κομπιασμα . Δυστυχώς με τα WP δε μπορώ τουλάχιστον ακόμα να πετύχω αυτό το αποτέλεσμα, και δεν είμαι κάνας φρέσκος, από την αρχή τα παρακολουθώ και τα αγοράζω, και μάλιστα όταν οι περισσότεροι απλά τα κορόιδευαν χωρίς καν να τα έχουν δοκιμάσει. Το 820 σε κάποιον απλό χρήστη το προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί είναι άψογο και κάνει αυτά που κάνει όπως πρέπει. Απλά εμένα δε μου φτάνουν.... Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyristas Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Μπορεί κάποιος να συνοψίσει τα θετικά και τα αρνητικά της συσκευής; Μου έγινε αντιπροσφορά απο τη voda για το 820 και σκέφτομαι να δώσω στα wp μια ευκαιρία αν και είμαι κάπως διστακτικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknat17 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) παιδιά υπάρχει δυνατότητα να αποθηκεύσουμε τις επαφές στο τηλέφωνο ή στη sim και όχι στο hotmail???? Αυτό με το hotmail Μου εχει σπασει τα νευρα, δεν ξερω πως να ξεφορτωθω τοσες επαφες...αχρηστες Παιδιά να ρωτήσω κάτι... έκανα αναβάθμιση και έχω την έκδοση Λογισμικού 8.0.10328.78, είναι η τελευταία ή μήπως δεν κάνω κάτι σωστά? Edited November 11, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) Λάθος κάνεις. Απλά αν γνωρίζεις τι κάνεις σου δίνει επιπλέον ελευθερίες,που ο καθένας τις χρησιμοποιεί όπως μπορεί ή απλά θέλει. Εγώ το αναφέρω καθαρά άλλο θέμα πρακτικότητας. Ρίξε 1 ματιά στο Nexus 4 μου να δεις πόσο πρακτικά δουλεύει. Απ το κλείδωμα, ξεκλείδωμα έως το browser που με 2πλο τάπ κάνεις τα πάντα με το 1 χέρι, ή το dialer και το smart search ΚΑΙ στα ελληνικά, και κοίτα πόσο απλά και γρήγορα τα κάνει όλα,smooth και χωρίς ουδέν κομπιασμα . Δυστυχώς με τα WP δε μπορώ τουλάχιστον ακόμα να πετύχω αυτό το αποτέλεσμα, και δεν είμαι κάνας φρέσκος, από την αρχή τα παρακολουθώ και τα αγοράζω, και μάλιστα όταν οι περισσότεροι απλά τα κορόιδευαν χωρίς καν να τα έχουν δοκιμάσει. Το 820 σε κάποιον απλό χρήστη το προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί είναι άψογο και κάνει αυτά που κάνει όπως πρέπει. Απλά εμένα δε μου φτάνουν.... Επειδή έχω λίγο χρόνο ελεύθερο. Το Nexus ( και όλα τα Nexus ) είναι τα μοναδικά που "φοράνε" καθαρές εκδόσεις Android, οπότε δεν είναι μια συσκευή που θα την πάρει κάποιος και θα βγάλει συμπέρασμα για όλες τις άλλες συσκευές που θα έχουν τη χ,ψ έκδοση Android, με την οποία σαβούρα του εκάστοτε κατασκευαστή. Επίσης, στο βίντεο λες ότι χρησιμοποιείς Nova Launcher. Απ' αυτο καταλαβαίνω ότι δε σε καλύπτει ο stock launcer του Nexus. Ακόμα, στο myphone μπαίνεις από τον Opera και όχι τον stock browser ( είναι ο Chrome, νομίζω; ). Τώρα, ο dialler δε θυμάμαι αν ήταν ο stock η κάποια εφαρμογή, αλλά δε μπορώ να πω οτι έχω αναγκαστεί να ψάξω για παρόμοια εφαρμογή, επειδή δε με καλύπτει ο stock των WP8. Το πληκτρολόγιο ήταν επίσης άλλη εφαρμογή και όχι το Google keyboard ( αυτό φαντάζομαι έχει το Nexus ). Άρα, με το βίντεο θέλεις να δω πως κάποιες εφαρμογές για το Android είναι καλύτερες από τα Stock WP8 και όχι το Android αυτό - καθαυτό. Δε θέλω να σου την πω, κουβέντα κάνουμε. :) Παιδιά να ρωτήσω κάτι... έκανα αναβάθμιση και έχω την έκδοση Λογισμικού 8.0.10328.78, είναι η τελευταία ή μήπως δεν κάνω κάτι σωστά? Ναι, η τελευταία είναι. Αλλά, όταν θέλουμε να αναφερθούμε στην έκδοση του firmware, λέμε το νούμερο ακριβώς κάτω από αυτό που έγραψες. :) P.S.: Κάποιος admin να συνενώσει τα 2 posts μου. Edited November 11, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 παιδες η κάμερα σε τί επίπεδα κινείται; υπάρχει κάνα αξιολογο screen protector απο ελλαδα μιας που δεν εχει και gorilla το κινητό; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknat17 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Ναι, η τελευταία είναι. Αλλά, όταν θέλουμε να αναφερθούμε στην έκδοση του firmware, λέμε το νούμερο ακριβώς κάτω από αυτό που έγραψες. :) 3049.0000.1333.0008 thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Ναι, η τελευταία είναι. Αλλά, όταν θέλουμε να αναφερθούμε στην έκδοση του firmware, λέμε το νούμερο ακριβώς κάτω από αυτό που έγραψες. :) 3049.0000.1333.0008 thanks Εγω δηλ που εχω το 3049.0000.1333.10180 ειναι το παλιο??? Νεος κατοχος κ εγω του 820...λιγων ωρων μολις Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 παιδες η κάμερα σε τί επίπεδα κινείται; υπάρχει κάνα αξιολογο screen protector απο ελλαδα μιας που δεν εχει και gorilla το κινητό; η κάμερα θε έλεγα δεν είναι κακη είναι απλα μετρια σε σκοτεινά περιβάλλοντα μπορεί να μην έχει ois, πάντως τα πάει καλύτερα απο τον ανταγωνισμό για screen protectors είχα βρει στο πλαίσιο, δεν θυμάμαι τι μάρκα, ήταν του πλαισίου νομίζω αλλα δεν ειμαι και πολύ ευχαριστημένος... Με πολύ προσεχτική χρήση μου έχει 3 καλές γρατζουνιές... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 ευχαριστώ! για διαφωτιστε με ρε παιδιά λίγο. τα φοράει κανεις τα παρακατω στη συσκευή του; για τσεκάρετε λίγο αυτή τη προστασία http://www.i-buy.gr/index.php?target=products&product_id=50024. ειναι οι κλασικες που φέρνει η vodafone. ξέρω ότι δε λένε και πολλά αλλα με ενδιαφέρει απλά αν μπαίνει ευκολα στο κινητό γιατί μια που ειχα δοκιμάσει για το one μου εβγαλε τη παναγία αφηνε φυσαλιδες. Για τσεκάρετε κι αυτή τη θήκη http://www.skroutz.gr/s/3296002/OEM-Flat-Black-Lumia-820.html. κάτι απλό θέλω για το κινητό και άμεσα για να μη μπαινω στη διαδικασία να παραγγελνω απο εξω Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 να ρωτησω κατι εχω βαλει και συγχρονιχω ενα hotmail και ενα yahoo αν περασω και 2ο θελω να ρωτησω πως θα φαινονται τα mail συγκρντωρικα στην ιδια εφαρμογη εχει επιλογη που σου δειχνει ξεχωριστα το καθενα απο ποιο λογαριασμο ειναι ; Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts