montoya_42 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Εγω βλέπω μια διαφορα στο 925 με το 920 που το φορτιζα ασύρματα. Το 920 τα πήγαινε καλύτερο ενω έπρεπε να ισχύει το αντίθετο ή έστω το ίδιο.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexd11 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 το 820 υποστηριζει micro sd (transflash) η micro sd high capacity sdhc?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Άντε να δούμε ποτέ θα πάρουμε την Amber... Μιλάω πάντα για την official. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Άντε να δούμε ποτέ θα πάρουμε την Amber... Μιλάω πάντα για την official. Όλες official είναι. Απλά εσύ περιμένεις ΟΤΑ..... Αδικαιολόγητη τόση καθυστέρηση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panch Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Καλησπέρα σας! Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα θεματάκι με το 820 μου. Όποτε το συνδέω με τον υπολογιστή μου (π.χ. για να το φορτίσω), ο υπολογιστής εμφανίζει μήνυμα ότι δεν βρέθηκε συσκευή usb, σε όποια από τις θύρες του το συνδέσω. Θέλοντας να δω αν είναι θέμα το η/υ ή του κινητού συνέδεσα με το ίδιο καλώδιο ένα nokia 6710 και αμέσως συνδέθηκε. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emporiko Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Καλησπέρα, έχω κάνει την αναβάθμιση σε γαλλλικό lumia στην 3047.0000.1328.3002. Παρόλα αυτά δεν βλέπω πουθενά το ραδιόφωνο. η αναβάθμιση έγινε μέσω του NSU. Kαμία ιδέα του τι συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Καλησπέρα, έχω κάνει την αναβάθμιση σε γαλλλικό lumia στην 3047.0000.1328.3002. Παρόλα αυτά δεν βλέπω πουθενά το ραδιόφωνο. η αναβάθμιση έγινε μέσω του NSU. Kαμία ιδέα του τι συμβαίνει? Το συγκεκριμενο firmware το εχουμε αρκετοι στο 820 και δεν εχουμε θεμα. Στο Μουσικη+Βιντεο ειναι το ραδιοφωνο. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emporiko Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Σε ευχαριστώ. Πραγματικά δεν μπορούσα να φανταστώ οτι ήταν εκεί το ραδιόφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexd11 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Καλησπέρα, έχω κάνει την αναβάθμιση σε γαλλλικό lumia στην 3047.0000.1328.3002. Παρόλα αυτά δεν βλέπω πουθενά το ραδιόφωνο. η αναβάθμιση έγινε μέσω του NSU. Kαμία ιδέα του τι συμβαίνει? και εγω γαλλικο νομιζω εχω αλλα δεν εχω αναβαθμιση :wacko: γιατι?Πως βλεπω απο που ειναι το κινητο μου αγορασμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Ρυθμισεις->πληροφορίες Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Κανα νεο για την αναβαθμιση των εν Ελλαδι 820? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Κανα νεο για την αναβαθμιση των εν Ελλαδι 820? Τα unbranded ελληνικα θα επρεπε να την εχουν παρει ηδη OTA ... στις συσκευες της cosmote αναμενεται συντομα ... ενω στης vodafone ειναι στο περιμενε ... http://img90.imageshack.us/img90/8057/wv6m.png Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 cosmote ειμαι,αρα περιμενω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexd11 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Ρυθμισεις->πληροφορίες στις πληροφοριες μου γραφει ονομα μοντελο λογισμικο αναλυση οθονης εκδοση ΛΣ, αριθμος αναθεωρησης υλικολογισμικου, αιθμος αναθεωρησης υλικου ,εκδοση λογισμικου ασυρματης συνδεσης, εκδοση chip soc, διευθυνση mac , imei, αναγωνριστικο imei Που ακριβως ρ παιδια το γραφει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Που ακριβως ρ παιδια το γραφει? Αν θες να δεις ποιο firmware εχεις τοτε απο την συγκεκριμενη οθονη σε ενδιαφερει ο "αριθμος αναθεωρησης υλικολογισμικου" .... Αν θες να μαθεις χωρα/παροχο πας Ρυθμισεις> προσθετα+πληροφοριες>περισσοτερες πληροφοριες και κοιτας το "Manufacturer Name" και το "Mobile Operator" ... αν εχεις την τελευταια αναβαθμιση στο "Προσθετα+Πληροφοριες" θα γραφει και ενα Lumia Amber με εντονο πορτοκαλι χρωμα. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Που ακριβως ρε παιδια το γραφει? Ή εναλακτικά μπορείς να δείς το product code (στο 920 το γράφει στο συρταράκι της sim - στο 820 παίζει να είναι κάτω από την μπαταρία) και σου λέμε εμείς εδώ ακριβώς από ποιά χώρα προέρχεται γιατί μπορεί να είναι φλασαρισμένο με firmware άλλης χώρας και στις πληροφορίες θα σου βγάλει για το firmware που είναι περασμένο! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexd11 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 αα ευχαριστω πολυ παιδια.επιτελους το βρηκα το γ!@#!@#@! γραφει manufacturer model name rm-825_eu_france_271 mobile operator 000-fr ομως δεν εχω amber εχω τη εκδοση 1234...κτλ και τελειωνει σε 001 και μια ακομη ισως χαζη ερωτηση. το ιμει χρειαζεται απλα να δω αν ειναι original το κινητο?Υπαρχει προβλημα του στυλ να μου το παρει αλλος το ιμει και να κανει καμια μπινια?αν μου το κλεψουν μπορω να το δω μεσω gps οπως το iphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Το βρίσκεις μέσω gps. Ρυθμίσεις->εύρεση κινητου Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 καλησπερα παιδια.εωδιαφερομαι να αγορασω το 820.να ρωτησω.απο φωτο και μπαταρια πωσ τα παει?επισης το γπσ της νοκια ειναι μονο με χρηση δεδομενων η μεσω δορυφορων αποκλειστικα?ευχαριστψ:) Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 καλησπερα παιδια.εωδιαφερομαι να αγορασω το 820.να ρωτησω.απο φωτο και μπαταρια πωσ τα παει?επισης το γπσ της νοκια ειναι μονο με χρηση δεδομενων η μεσω δορυφορων αποκλειστικα?ευχαριστψ:) Καλησπερα φιλε μου. Απο το S Advance που βλεπω στο προφιλ σου ειναι ανωτερο σε ολα. Το ειχα και εγω για κανα μηνα το S Advance οποτε μπορω να κανω αμεση συγκριση (αν δεν κανω λαθος ειναι κι αλλα μελη που μεταπηδησαν στο 820 απο το S Advance). Η πλοηγηση της Nokia (Here Drive) δεν χρειαζεται δεδομενα. Κατεβαζεις τους χαρτες της χωρας που θες και τα εχεις ολα ετοιμα offline. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 ναι το s advance εχω και πολυψηνω το 820.να σαι καλα ευχαριστω πολυ.:lol::lol: Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 ναι το s advance εχω και πολυψηνω το 820.να σαι καλα ευχαριστω πολυ.:lol::lol: κι εγώ είχα το advance.Το μόνο που θα σε ξενερώσει λίγο είναι η διαρκεια της μπαταρίας αλλα πρακτικά εμένα δεν με ενοχλεί.Ετσι κι αλλιως κάθε βράδυ το βαζω στην πρίζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexd11 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 ρε παιδια περασα στο κινητο 1 ταινια για να τη δω στη τηλεωραση.την περασα και σε mp4 μορφη και σε xvid.Η τηλεοραση αναγνωρισε το κινητο.Ομως δε μπορουσε να βρει τις ταινιες.Μου ελεγε νομιζω οτι δεν υποστηριζει τα αρχεια που εχω περασμενα.Τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 ρε παιδια περασα στο κινητο 1 ταινια για να τη δω στη τηλεωραση.την περασα και σε mp4 μορφη και σε xvid.Η τηλεοραση αναγνωρισε το κινητο.Ομως δε μπορουσε να βρει τις ταινιες.Μου ελεγε νομιζω οτι δεν υποστηριζει τα αρχεια που εχω περασμενα.Τι να κανω? Μάθε τι υποστηρίζει η tv σου..... Bravia έχεις? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 ρε παιδια περασα στο κινητο 1 ταινια για να τη δω στη τηλεωραση.την περασα και σε mp4 μορφη και σε xvid.Η τηλεοραση αναγνωρισε το κινητο.Ομως δε μπορουσε να βρει τις ταινιες.Μου ελεγε νομιζω οτι δεν υποστηριζει τα αρχεια που εχω περασμενα.Τι να κανω? Mε ποιο τροπο προσπαθησες να δεις τις ταινιες ... DLNA ? Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts