rido21 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Λοιπον, πηγα το πρωι στο γερμανο και δεν ηξεραν τιποτα. τηλεφωνω στην εξυπηρετηση πελατων της cosmote λεω την ιστορια στην υπαλληλο συν οτι ο γερμανος δεν ξερει τιποτα. Και μου λεει ενταξει ενα λεπτο να το ενεργοποιησω. αυτο ηταν, μετα απο 10λεπτα εκλεισα το τηλεφωνο το ξανανοιξα και τωρα στην πανω αριστερη γωνια που εχει την ενδειξη του σηματος γραφει LTE. τωρα το ποσο γρηγορο ειναι μολις το δοκιμασω θα σας πω. Έχεις θέμα με το σήμα? έχεις φουλ ή παίζει στη μέση συνήθως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 ειμαι κερατσινι και μεσα στο σπιτι ειναι σχεδον στη μεση. δεν εχω βγει ακομα εξω για να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Παιδια βοηθεια την τριτη ενεργοποιησα το 4gκαι ολα ηταν οκ την τεταρτη δεν ειχα ιντερνετ και μου ειπαν απο την cosmote οτι ειχαν προβλημα και θα το εφφτιαχναν. Μεχρι σημερα δεν εχω ιντερνετ ενω η cosmote μουλεει οτι ειναι ολα οκ. Εχω κανει και επαναφορα αλλα τιποτα. Καμια γνωμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rido21 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Παιδια βοηθεια την τριτη ενεργοποιησα το 4gκαι ολα ηταν οκ την τεταρτη δεν ειχα ιντερνετ και μου ειπαν απο την cosmote οτι ειχαν προβλημα και θα το εφφτιαχναν. Μεχρι σημερα δεν εχω ιντερνετ ενω η cosmote μουλεει οτι ειναι ολα οκ. Εχω κανει και επαναφορα αλλα τιποτα. Καμια γνωμη? Πήγαινε στις ρυθμίσεις του ιντερνετ και πάτα edit internet apn kai sto APN γράψε απλά internet, κάνε save και δοκίμασε ξανα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Πήγαινε στις ρυθμίσεις του ιντερνετ και πάτα edit internet apn kai sto APN γράψε απλά internet, κάνε save και δοκίμασε ξανα! Σε ευχαριστω πολυ. αυτο ηταν, το προβλημα λυθηκε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rido21 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) Σε ευχαριστω πολυ. αυτο ηταν, το προβλημα λυθηκε...... Νο prob! Παρεπιπτόντως το 4G τα σπάει! πολύ γρήγορο, κι οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν ίντερνετ φορτώσουν άμεσα! Επίσης μου έκαναν δώρο και ασύρματη φόρτιση και δουλεύει άψογα κι αυτή! Edited March 12, 2013 by rido21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Την ασυρματη φορτιση πως την ειδες? Αξιζει τοσα χρηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Την ασυρματη φορτιση πως την ειδες? Αξιζει τοσα χρηματα? Εγώ την θεωρούσα απο τα πιο χαζά και περιττά πράγματα. Έτυχε να έρθει στα χέρια μου απο σπόντα και την βρίσκω πολυ βολική. Πόσο κοστίζει? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Εγώ την θεωρούσα απο τα πιο χαζά και περιττά πράγματα. Έτυχε να έρθει στα χέρια μου απο σπόντα και την βρίσκω πολυ βολική. Πόσο κοστίζει? εχει καμια 60αρια ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Θα έλεγα οτι αξιζει (ίσως οριακά). Εγώ έχω την όρθια βαση και με βολεύει. Ίσως να κυκλοφορεί και σε μεταχειρισμένη (εννοείται φθηνότερη). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rido21 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Δε χρειάζεται να πάρεις την αυθεντική, εμένα είναι μια απλή ασύρματη φόρτιση σε διαστάσεις ενός s3 και το ακουμπάω πάνω και φορτίζει! Αξίζει γτ δε χρειάζεται να βγάζεις-βάζεις καλώδια. το κόστος δεν είναι μεγάλο γύρω στα 40€! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Η όρθια εχει το πλεονεκτικά πως μπορείς να βλέπεις την οθόνη του κινητού πιο εύκολα ακομη κι απο μακριά. Το βραδυ το ακουμπάω στο κομοδίνο και ανα πασα στιγμή, χωρίς να σηκωθώ ή να το σηκώσω, βλεπω την οθόνη (σε περίπτωση κλήσης, sms κλπ...) Δεν έχω δοκιμάσει τις αλλες. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rido21 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ισχύει! αλλά αν το έχεις στο γραφείο, δίπλα στον υπολογιστή το βλέπεις! ;) έχεις δοκιμάσει το nfc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Θα έλεγα οτι αξιζει (ίσως οριακά). Εγώ έχω την όρθια βαση και με βολεύει. Ίσως να κυκλοφορεί και σε μεταχειρισμένη (εννοείται φθηνότερη). εχεις καποιο λινκ για την ορθια βαση να τη δω? που υπαρχει αυτη η ασυρματη φορτιση με 40ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rido21 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 εχεις καποιο λινκ για την ορθια βαση να τη δω? που υπαρχει αυτη η ασυρματη φορτιση με 40ε? Ebay από Αγγλία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 εχεις καποιο λινκ για την ορθια βαση να τη δω? που υπαρχει αυτη η ασυρματη φορτιση με 40ε? http://www.nokia.com/gr-el/products/accessory/dt-910/ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 ευχαριστω πολυ για το link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να καταλάβω με την ασύρματη φόρτιση τι γίνεται με το 820. Αγοράζεις μόνο τη βάση και φορτίζει ή θέλει να αγοράσεις και αλλο καπάκι για το κινητό ? Επίσης, τα καπάκια αλλάζουν και χρώμα ? και εκτός της βάσης της Νοκια, εχει αγοράσει κάποιος αλλη μαρκα ώστε να μας δώσει το λινκ ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rido21 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να καταλάβω με την ασύρματη φόρτιση τι γίνεται με το 820. Αγοράζεις μόνο τη βάση και φορτίζει ή θέλει να αγοράσεις και αλλο καπάκι για το κινητό ? Επίσης, τα καπάκια αλλάζουν και χρώμα ? και εκτός της βάσης της Νοκια, εχει αγοράσει κάποιος αλλη μαρκα ώστε να μας δώσει το λινκ ? Θα σου πω τι ξέρω εγώ. Αν είμαι λάθος ας με διορθώσει κάποιος άλλος. Το lumia που πήρα εγώ ήταν με απλό καπάκι, αγόρασα από εξωτερικό (από nokia Αγγλίας) ένα σε κίτρινο χρώμα, το οποίο υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση (το γράφει πάνω, αλλά έχει και δύο επαφές) φώτο εδώ: http://i205.photobucket.com/albums/bb93/rido21/aggelies/cover_zpsea7d6cd6.jpg Δε γνωρίζω αν το lumia που πουλάει πχ. το πλαίσιο έρχεται με καπάκι συμβατό με ασύρματη φόρτιση(το ρωτάς). Πάντως καπάκια υπάρχουν σε πολλά χρώματα. Τέλος, η βάση που πήρα εγώ δεν είναι της νόκια, είναι αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Το βρήκα από birdphone και μου είπαν ότι είναι branded t-mobile. Παίζει ρόλο αυτό? Αλλιώς από που προτείνετε να του πάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rido21 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Το βρήκα από birdphone και μου είπαν ότι είναι branded t-mobile. Παίζει ρόλο αυτό? Αλλιώς από που προτείνετε να του πάρω? Από εκεί το έχω πάρει κι εγώ. Απλά δεν έχει κάλυμμα που να υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, κατά τα άλλα όλα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Από εκεί το έχω πάρει κι εγώ. Απλά δεν έχει κάλυμμα που να υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, κατά τα άλλα όλα καλά! Ενώ κανονικά έπρεπε να είχε τέτοια κάλυμμα? στα αλλά σκρουτζομαγαζα υπάρχει unbranded με το κανονικό κάλυμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rido21 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Ενώ κανονικά έπρεπε να είχε τέτοια κάλυμμα? στα αλλά σκρουτζομαγαζα υπάρχει unbranded με το κανονικό κάλυμμα? Δε γνωρίζω ούτε αν έπρεπε να έχει, ούτε σε άλλα unbranded τι παίζει. πάρε ρώτα σε κανα δυο να δεις τι παίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Βασικά, το αφήνουν λίγο φλου, το θέμα tou wireless charge η νοκια. Λεεί δηλαδή οτι το κάνει αλλα πουθενα ξεκάθαρα οτι πρέπει να αγοράσεις επιπλεόν καπακια κλπ. Το ψιλο - κρύβουν δηλαδη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Ξερει κάποιος εκτός απο τη Nokia που αλλου εχει καπάκια wireless charge ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts