Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 820

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον, πηγα το πρωι στο γερμανο και δεν ηξεραν τιποτα. τηλεφωνω στην εξυπηρετηση πελατων της cosmote λεω την ιστορια στην υπαλληλο συν οτι ο γερμανος δεν ξερει τιποτα. Και μου λεει ενταξει ενα λεπτο να το ενεργοποιησω. αυτο ηταν, μετα απο 10λεπτα εκλεισα το τηλεφωνο το ξανανοιξα και τωρα στην πανω αριστερη γωνια που εχει την ενδειξη του σηματος γραφει LTE. τωρα το ποσο γρηγορο ειναι μολις το δοκιμασω θα σας πω.

Έχεις θέμα με το σήμα? έχεις φουλ ή παίζει στη μέση συνήθως?

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια βοηθεια την τριτη ενεργοποιησα το 4gκαι ολα ηταν οκ την τεταρτη δεν ειχα ιντερνετ και μου ειπαν απο την cosmote οτι ειχαν προβλημα και θα το εφφτιαχναν. Μεχρι σημερα δεν εχω ιντερνετ ενω η cosmote μουλεει οτι ειναι ολα οκ. Εχω κανει και επαναφορα αλλα τιποτα. Καμια γνωμη?

Παιδια βοηθεια την τριτη ενεργοποιησα το 4gκαι ολα ηταν οκ την τεταρτη δεν ειχα ιντερνετ και μου ειπαν απο την cosmote οτι ειχαν προβλημα και θα το εφφτιαχναν. Μεχρι σημερα δεν εχω ιντερνετ ενω η cosmote μουλεει οτι ειναι ολα οκ. Εχω κανει και επαναφορα αλλα τιποτα. Καμια γνωμη?

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του ιντερνετ και πάτα edit internet apn kai sto APN γράψε απλά internet, κάνε save και δοκίμασε ξανα!

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του ιντερνετ και πάτα edit internet apn kai sto APN γράψε απλά internet, κάνε save και δοκίμασε ξανα!

Σε ευχαριστω πολυ. αυτο ηταν, το προβλημα λυθηκε......

Σε ευχαριστω πολυ. αυτο ηταν, το προβλημα λυθηκε......

Νο prob! Παρεπιπτόντως το 4G τα σπάει! πολύ γρήγορο, κι οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν ίντερνετ φορτώσουν άμεσα!

Επίσης μου έκαναν δώρο και ασύρματη φόρτιση και δουλεύει άψογα κι αυτή!

Edited by rido21

Την ασυρματη φορτιση πως την ειδες? Αξιζει τοσα χρηματα?

Εγώ την θεωρούσα απο τα πιο χαζά και περιττά πράγματα. Έτυχε να έρθει στα χέρια μου απο σπόντα και την βρίσκω πολυ βολική. Πόσο κοστίζει?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εγώ την θεωρούσα απο τα πιο χαζά και περιττά πράγματα. Έτυχε να έρθει στα χέρια μου απο σπόντα και την βρίσκω πολυ βολική. Πόσο κοστίζει?

εχει καμια 60αρια ε

Θα έλεγα οτι αξιζει (ίσως οριακά). Εγώ έχω την όρθια βαση και με βολεύει. Ίσως να κυκλοφορεί και σε μεταχειρισμένη (εννοείται φθηνότερη).

Δε χρειάζεται να πάρεις την αυθεντική, εμένα είναι μια απλή ασύρματη φόρτιση σε διαστάσεις ενός s3 και το ακουμπάω πάνω και φορτίζει!

Αξίζει γτ δε χρειάζεται να βγάζεις-βάζεις καλώδια. το κόστος δεν είναι μεγάλο γύρω στα 40€!

Η όρθια εχει το πλεονεκτικά πως μπορείς να βλέπεις την οθόνη του κινητού πιο εύκολα ακομη κι απο μακριά. Το βραδυ το ακουμπάω στο κομοδίνο και ανα πασα στιγμή, χωρίς να σηκωθώ ή να το σηκώσω, βλεπω την οθόνη (σε περίπτωση κλήσης, sms κλπ...)

Δεν έχω δοκιμάσει τις αλλες.

Θα έλεγα οτι αξιζει (ίσως οριακά). Εγώ έχω την όρθια βαση και με βολεύει. Ίσως να κυκλοφορεί και σε μεταχειρισμένη (εννοείται φθηνότερη).

εχεις καποιο λινκ για την ορθια βαση να τη δω?

που υπαρχει αυτη η ασυρματη φορτιση με 40ε?

Ebay από Αγγλία!

http://www.nokia.com/gr-el/products/accessory/dt-910/

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να καταλάβω με την ασύρματη φόρτιση τι γίνεται με το 820. Αγοράζεις μόνο τη βάση και φορτίζει ή θέλει να αγοράσεις και αλλο καπάκι για το κινητό ? Επίσης, τα καπάκια αλλάζουν και χρώμα ? και εκτός της βάσης της Νοκια, εχει αγοράσει κάποιος αλλη μαρκα ώστε να μας δώσει το λινκ ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να καταλάβω με την ασύρματη φόρτιση τι γίνεται με το 820. Αγοράζεις μόνο τη βάση και φορτίζει ή θέλει να αγοράσεις και αλλο καπάκι για το κινητό ? Επίσης, τα καπάκια αλλάζουν και χρώμα ? και εκτός της βάσης της Νοκια, εχει αγοράσει κάποιος αλλη μαρκα ώστε να μας δώσει το λινκ ?

Θα σου πω τι ξέρω εγώ. Αν είμαι λάθος ας με διορθώσει κάποιος άλλος.

Το lumia που πήρα εγώ ήταν με απλό καπάκι, αγόρασα από εξωτερικό (από nokia Αγγλίας) ένα σε κίτρινο χρώμα, το οποίο υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση (το γράφει πάνω, αλλά έχει και δύο επαφές)

φώτο εδώ: http://i205.photobucket.com/albums/bb93/rido21/aggelies/cover_zpsea7d6cd6.jpg

Δε γνωρίζω αν το lumia που πουλάει πχ. το πλαίσιο έρχεται με καπάκι συμβατό με ασύρματη φόρτιση(το ρωτάς). Πάντως καπάκια υπάρχουν σε πολλά χρώματα.

Τέλος, η βάση που πήρα εγώ δεν είναι της νόκια, είναι αυτή

Το βρήκα από birdphone και μου είπαν ότι είναι branded t-mobile. Παίζει ρόλο αυτό?

Αλλιώς από που προτείνετε να του πάρω?

Το βρήκα από birdphone και μου είπαν ότι είναι branded t-mobile. Παίζει ρόλο αυτό?

Αλλιώς από που προτείνετε να του πάρω?

Από εκεί το έχω πάρει κι εγώ. Απλά δεν έχει κάλυμμα που να υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, κατά τα άλλα όλα καλά!

Από εκεί το έχω πάρει κι εγώ. Απλά δεν έχει κάλυμμα που να υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, κατά τα άλλα όλα καλά!

Ενώ κανονικά έπρεπε να είχε τέτοια κάλυμμα? στα αλλά σκρουτζομαγαζα υπάρχει unbranded με το κανονικό κάλυμμα?

Ενώ κανονικά έπρεπε να είχε τέτοια κάλυμμα? στα αλλά σκρουτζομαγαζα υπάρχει unbranded με το κανονικό κάλυμμα?

Δε γνωρίζω ούτε αν έπρεπε να έχει, ούτε σε άλλα unbranded τι παίζει. πάρε ρώτα σε κανα δυο να δεις τι παίζει!

Βασικά, το αφήνουν λίγο φλου, το θέμα tou wireless charge η νοκια. Λεεί δηλαδή οτι το κάνει αλλα πουθενα ξεκάθαρα οτι πρέπει να αγοράσεις επιπλεόν καπακια κλπ. Το ψιλο - κρύβουν δηλαδη..
[sIGPIC][/sIGPIC]