montoya_42 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Σίγουρα θα σου λείψει ο παράδεισος των apps του ios αλλά νομίζω όχι για πολύ...... SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 (edited) ιατρικα προγραμματα που θα μου λειψουν , περα απο κατι εξειδικευμενα που δεν περιμενω να τα βρω σε αλλο λογισμικο περα του iOS , θα ηθελα πχ το imedicines και τους κωδικους ICD-10....βασικα πραγματα δηλαδη... το NOKIA drive δεν το δοκιμασα ακομα γιατι ηθελε καποιο download και δεν εμεινα αρκετο διαστημα σπιτι ωστε να εχω προσβαση στο wifi μου...(σπαστικο το οτι κλεινει το wifi μονο του...) θελει μελετη παντως...θελει.... θα συμφωνησω με οσα παιδια το εχουν εδω και καιρο....αν η MS τα παει καλα με τις εφαρμογες , θα ειναι η κορυφαια επιλογη..... καλως ή κακως το κινητο ειναι εργαλειο επικοινωνιας αλλα και δουλειας...και αν στο πρωτο το 920 παιρνει 10/10 , στο δευτερο εχουμε ακομα δρομο μπροστα μας....:) (Νικο , επειδη ξερω οτι διαβαζεις εδω ;) αυριο δεν θα το εχω μαζι μου για να λυσουμε τις αποριες μου...) Σχετικα με τις εφαρμογες που μου λειπουν....(ελπιζω να μην ειμαι εκτος θεματος...) ξαναπηρα το iphone στα χερια μου και μετρησα το πολυ 10 που χρησιμοποιω τακτικα...οι υπολοιπες απλα υπαρχουν στο κινητο...και να τις σβησω δηλαδη , δε θα παθω και τιποτα....θα ψαξω συντομα να βρω ποιες απο αυτες υπαρχουν και στα WM8... Edited December 3, 2012 by Chameleon Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 ιατρικα προγραμματα που θα μου λειψουν , περα απο κατι εξειδικευμενα που δεν περιμενω να τα βρω σε αλλο λογισμικο περα του iOS , θα ηθελα πχ το imedicines και τους κωδικους ICD-10....βασικα πραγματα δηλαδη... το NOKIA drive δεν το δοκιμασα ακομα γιατι ηθελε καποιο download και δεν εμεινα αρκετο διαστημα σπιτι ωστε να εχω προσβαση στο wifi μου...(σπαστικο το οτι κλεινει το wifi μονο του...) θελει μελετη παντως...θελει.... θα συμφωνησω με οσα παιδια το εχουν εδω και καιρο....αν η MS τα παει καλα με τις εφαρμογες , θα ειναι η κορυφαια επιλογη..... καλως ή κακως το κινητο ειναι εργαλειο επικοινωνιας αλλα και δουλειας...και αν στο πρωτο το 920 παιρνει 10/10 , στο δευτερο εχουμε ακομα δρομο μπροστα μας....:) (Νικο , επειδη ξερω οτι διαβαζεις εδω ;) αυριο δεν θα το εχω μαζι μου για να λυσουμε τις αποριες μου...) Σχετικα με τις εφαρμογες που μου λειπουν....(ελπιζω να μην ειμαι εκτος θεματος...) ξαναπηρα το iphone στα χερια μου και μετρησα το πολυ 10 που χρησιμοποιω τακτικα...οι υπολοιπες απλα υπαρχουν στο κινητο...και να τις σβησω δηλαδη , δε θα παθω και τιποτα....θα ψαξω συντομα να βρω ποιες απο αυτες υπαρχουν και στα WM8... Δεν νομιζω να βρεις ιατρικές εφαρμογές. Εδω δεν υπάρχουν στα android. Αν σου είναι τόσο απαραίτητες να τις εχεις πάντα μαζί σου, θα ήταν καλο να κράταγες γι αυτο το διάστημα και το iphone. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Απαραίτητες ώστε να μη μπορώ χωρίς αυτές , δεν είναι.... Καμία εφαρμογή απο μονη της δεν είναι τόσο απαραίτητη ώστε να σε κρατήσει μακριά απο wp... Αλλα όλες μαζι,λίγο-λίγο ίσως αλλάξουν τη γνώμη σε κάποιους... Πχ περισσότερο με ενοχλεί που στη mail εφαρμογή του δε μου φορτώνει περισσότερα απο 5-6 mail απο κάθε λογαριασμό του gmail... Οκ,,,σιγουρα θα υπάρχει εφαρμογή για κάτι τέτοιο,,,αλλα όπως είπα/έγραψα θέλει ψάξιμο το κινητο,,,, :) Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Αυτό είναι και ένα από τα ωραία της υπόθεσης και σκέφτομαι και εγώ για lumia αν δεν πάρω το Note 2. Ότι πας σε κάτι φρέσκο και νέο και το ανακαλύπτεις με τα θετικά και αρνητικά του. Η γυναίκα μου μόνο από το smoothness τρελάθηκε και με έχει βάλει στην πρίζα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Απαραίτητες ώστε να μη μπορώ χωρίς αυτές , δεν είναι.... Καμία εφαρμογή απο μονη της δεν είναι τόσο απαραίτητη ώστε να σε κρατήσει μακριά απο wp... Αλλα όλες μαζι,λίγο-λίγο ίσως αλλάξουν τη γνώμη σε κάποιους... Πχ περισσότερο με ενοχλεί που στη mail εφαρμογή του δε μου φορτώνει περισσότερα απο 5-6 mail απο κάθε λογαριασμό του gmail... Οκ,,,σιγουρα θα υπάρχει εφαρμογή για κάτι τέτοιο,,,αλλα όπως είπα/έγραψα θέλει ψάξιμο το κινητο,,,, :) Τι εννοείς; Μήπως στις ρυθμίσεις συγχρονισμού έχεις μόνο να λαμβάνει τα e-mail για τις τελευταίες ημέρες; :wacko: Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Παιδια το loudspeaker του 920 ειναι καλο; Ειναι 2 ή κανω λαθος; ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 εφαρμογή dropbox υπάρχει στα windows phone 8 ; Επίσης διάβασα το review του gsmarena και "θάβει" λίγο την κάμερα όσον αφορά λήψεις στο φως της μέρας. Οι κάτοχοι είστε ικανοποιημένοι ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 εφαρμογή dropbox υπάρχει στα windows phone 8 ; Επίσης διάβασα το review του gsmarena και "θάβει" λίγο την κάμερα όσον αφορά λήψεις στο φως της μέρας. Οι κάτοχοι είστε ικανοποιημένοι ; είναι γνωστές οι επιδόσεις του σε φωτεινά περβάλλοντα... η καινοτομία του είναι στα σκοτεινά ;) οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 (edited) ερωτηση προς τους κατοχους... προσπαθω να κατεβασω καποια εφαρμογη (οποιαδηποτε) και μου βγαζει error c101a006.... δοκιμασα reboot , soft reset...τιπτις....καμια ιδεα;;; Edit...όλα Οκ Ήθελε κάτι κόλπα με το Xbox.com... Edited December 5, 2012 by Chameleon Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Εδώ μπορείτε να βρείτε εύκολα τις αγαπημένες σας εφαρμογές αν προέρχεστε απο ios η android. http://xyo.net/lumia/iphone/dropbox-kjYDmAk/?inclWP8=True&country=US#results Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Πολυ χρήσιμο....thanks... Παιδιά το κινητο είναι φανταστικό... Απλα είναι δύσκολη η μετάβαση απο iOS σε windows phone... Ένα κακό (ίσως φταίω εγω) έχει να κάνει με τη μπαταρία... Ξεκίνησα το σκαλισμα απο το πρωί (με φουλ φωτεινοτητα στην οθόνη) και πριν απο λίγο μου έκλεισε απο μπαταρία (το NFC το έχω απενεργοποιημενο)... Λογικά με πιο χαμηλή φωτεινοτητα και με νορμαλ χρήση , θα βγάζει μια ημέρα άνετα... Το κινητο έχει υποστεί hard reset πριν απο λίγες ημέρες για το θέμα της μπαταρίας πάντως... Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Αλλη μια ερωτηση... το Nokia drive ,εχει επιλογη για τη διαδρομη μεταξυ συντομοτερης,γρηγοροτερης κτλ κτλ;;; Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ναι, εχει τα πάντα όλα .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Διάβασα σήμερα το review του Gsmarena. Στο θέμα της κάμερας για να είμαι ειλικρινής δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος στις ημερήσιες Φώτο. Δεν έχουν την ευκρίνεια που θα έπρεπε. Δυστυχώς είναι αποτέλεσμα του f2,0 και του συστήματος σταθεροποίησης, Βεβαίως μην φανταστείτε ότι υπάρχει τρομερό πρόβλημα . θα το παρατηρήσετε μόνο αν κάνετε ζουμ την φωτογραφία n όταν κάνετε crop για να πάρετε κάποιο κομμάτι. θα σας αποζημιώσουν όμως οι βραδινές και τα βίντεο που δεν θα είναι κουνημένα . Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ναι, εχει τα πάντα όλα .. Φιλε Νίκο (χρόνια πολλα κιόλας) που τις βρίσκω αυτές τις επιλογές; Εψαξα και δεν.... Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 (edited) Διάβασα σήμερα το review του Gsmarena. Στο θέμα της κάμερας για να είμαι ειλικρινής δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος στις ημερήσιες Φώτο. Δεν έχουν την ευκρίνεια που θα έπρεπε. Δυστυχώς είναι αποτέλεσμα του f2,0 και του συστήματος σταθεροποίησης, Βεβαίως μην φανταστείτε ότι υπάρχει τρομερό πρόβλημα . θα το παρατηρήσετε μόνο αν κάνετε ζουμ την φωτογραφία n όταν κάνετε crop για να πάρετε κάποιο κομμάτι. θα σας αποζημιώσουν όμως οι βραδινές και τα βίντεο που δεν θα είναι κουνημένα . Νομίζω οτι αυτό λύνεται με software upgrade.Δεν ειναι θέμα hardware γιατι σε κάποια reviews είχαν δείξει οτι οι φωτό διορθώνονται με το προγραμμα που δινει η Nokia για τις φωτογραφίες Εσεις που το έχετε παρει εχετε βάλει screen protector η δεν υπαρχει περίπτωση να γραντζουνιστει? Και το ε7 μου εχει gorilla glass αλλα του χω βαλει για σιγουρια Edited December 6, 2012 by Eki_013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Φιλε Νίκο (χρόνια πολλα κιόλας) που τις βρίσκω αυτές τις επιλογές; Εψαξα και δεν.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4388662#post4388662 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Διάβασα σήμερα το review του Gsmarena. Στο θέμα της κάμερας για να είμαι ειλικρινής δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος στις ημερήσιες Φώτο. Δεν έχουν την ευκρίνεια που θα έπρεπε. Δυστυχώς είναι αποτέλεσμα του f2,0 και του συστήματος σταθεροποίησης, Βεβαίως μην φανταστείτε ότι υπάρχει τρομερό πρόβλημα . θα το παρατηρήσετε μόνο αν κάνετε ζουμ την φωτογραφία n όταν κάνετε crop για να πάρετε κάποιο κομμάτι. θα σας αποζημιώσουν όμως οι βραδινές και τα βίντεο που δεν θα είναι κουνημένα . Η ΝΟΚΙΑ λέει ότι θα το βελτιώσει με update. Πάντως δείτε και μια φωτογραφία σε "ημέρα" (μη κοροιδευόμαστε, Σουηδία είμαι χαχα!). http://img15.imageshack.us/img15/2701/wp20121206002.jpg Δεν είναι 808 αλλά νομίζω ότι αν βελτιωθεί λίγο το sharpness θα φυσάνε :) Το stabilization κάνει πολύ δουλειά! Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Η ΝΟΚΙΑ λέει ότι θα το βελτιώσει με update. Πάντως δείτε και μια φωτογραφία σε "ημέρα" (μη κοροιδευόμαστε, Σουηδία είμαι χαχα!). http://img15.imageshack.us/img15/2701/wp20121206002.jpg Δεν είναι 808 αλλά νομίζω ότι αν βελτιωθεί λίγο το sharpness θα φυσάνε :) Το stabilization κάνει πολύ δουλειά! Οσο ειχα το hox δεν το καταλάβαινα. Οταν πήρα και το Siii και συγκρινα τις ίδιες φωτογραφίες μεταξύ τους, φάνηκε το πρόβλημα. Όμως πρακτικά δεν με απασχολούσε αφού οι φώτο ακόμα και στην οθονη των 23 ιντσων του υπολογιστή μου δεν το φανέρωναν. Για να γίνει αντιληπτό έπρεπε να κάνω στην προβολή της εικόνας υπερβολικό ζουμ. Πιθανώς να βελτιωθεί με κάποιο update. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Ρε παιδιά ξέρουμε κάτι για το πότε θα έρθει Ελλάδα ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Ρε παιδιά ξέρουμε κάτι για το πότε θα έρθει Ελλάδα ; Αρχες Γεναρη με 15 λενε. Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Η Νοκια ετοιμαζεται για software update of Super Sensitive Touch display on Lumia Windows Phones http://www.wpcentral.com/nokia-updates-super-sensitive-touch-display-lumia-windows-phones Δειτε και ενα συντομο video απο τον εσωτερικο κοσμο του 920 http://www.youtube.com/watch?v=5gqB7zhuAfQ&feature=player_embedded Τελικα η πρωτη major αναβαθμιση θα ειναι με την κωδικη ονομασια ‘Portico’ και οχι 'Apollo Plus' και θα ανακοινωθει και επισημα στην εκθεση της Βαρκελωνης τον Φεβρουαριο http://www.wpcentral.com/first-os-update-windows-phone-8-codenamed-portico Καλως εχοντων των πραγματων μεσα στην επομενη εβδομαδα θα παραλαβω και εγω επιτελους. Μετραμε αντιστοφα πλεον:) OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Η Νοκια ετοιμαζεται για software update of Super Sensitive Touch display on Lumia Windows Phones http://www.wpcentral.com/nokia-updates-super-sensitive-touch-display-lumia-windows-phones Δειτε και ενα συντομο video απο τον εσωτερικο κοσμο του 920 http://www.youtube.com/watch?v=5gqB7zhuAfQ&feature=player_embedded Τελικα η πρωτη major αναβαθμιση θα ειναι με την κωδικη ονομασια ‘Portico’ και οχι 'Apollo Plus' και θα ανακοινωθει και επισημα στην εκθεση της Βαρκελωνης τον Φεβρουαριο http://www.wpcentral.com/first-os-update-windows-phone-8-codenamed-portico Καλως εχοντων των πραγματων μεσα στην επομενη εβδομαδα θα παραλαβω και εγω επιτελους. Μετραμε αντιστοφα πλεον:) Πήρα μια αναβάθμιση χθες για το Touch αλλά δε ξέρω αν ήταν αυτή. Έχει μικρή διαφορά :) Αυτό που παρατήρησα - και με ενόχλησε λιγάκι - είναι ότι οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες ανά πάροχο. Δηλαδή εγώ πχ δε μπορώ να κατεβάσω με SIM Tele2 whatsapp messenger ενώ με comviq μπορώ. :wacko: Τι χαζά είναι αυτά... Στην Ελλάδα δε θα έχετε τέτοια θέματα απλά λέμε τώρα :p Άντε να βγει και το fix με τα data να κάνουμε λίγη οικονομία. Πάρτε ένα LTE speedtest :) http://img9.imageshack.us/img9/2734/wpss201212040005.png Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Πήρα μια αναβάθμιση χθες για το Touch αλλά δε ξέρω αν ήταν αυτή. Έχει μικρή διαφορά :) Αυτό που παρατήρησα - και με ενόχλησε λιγάκι - είναι ότι οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες ανά πάροχο. Δηλαδή εγώ πχ δε μπορώ να κατεβάσω με SIM Tele2 whatsapp messenger ενώ με comviq μπορώ. :wacko: Τι χαζά είναι αυτά... Στην Ελλάδα δε θα έχετε τέτοια θέματα απλά λέμε τώρα :p Άντε να βγει και το fix με τα data να κάνουμε λίγη οικονομία. Πάρτε ένα LTE speedtest :) http://img9.imageshack.us/img9/2734/wpss201212040005.png Αυτά ειναι ρε φίλε. Τι να το κάνω το γρήγορο smartphone οταν εδω στο γαμ... Cairo εχω με το ζόρι 1-2 mbps 3g και για 2gb θελουν 30 ευρω. Ασε το wifi. Για 1 mbps πληρώνω 18 ευρώ το μήνα. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts