Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλορίζικο. Να δω πότε θα πέσουν οι τιμές λίγο να το τσιμπήσουμε.

Κάτι άσχετο τώρα. Για αγορές με επαγγελματικό ΑΦΜ τι ακριβώς παίζει; Με το που δηλώσεις στο κατάστημα ότι έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ, σου αφαιρούνε επιτόπου το ΦΠΑ και πληρώνεις την καθαρή αξία του προϊόντος; Αν ναι, μετά πληρώνεις κάνα φόρο στην εφορία εδώ (όταν κάνεις δήλωση ή επιτόπου) ή σου ρχετε τελείως ανέξοδο;

2-3 γνωστούς που ρώτησα δεν είχαν ιδέα καν γι αυτή την δυνατότητα.

Κάποιος που αγοράζει έτσι ή γνωρίζει ας απαντήσει μπας και βρούμε καμιά άκρη και βολευτούμε :p

Οταν εισάγεις από χώρα εντός ΕΕ, δεν πληρώνεις καθόλου το ΦΠΑ. Αυτό αφορά γενικά τις εισαγωγές αλλά πάντα για επαγγελματικό ΑΦΜ (που υπόκειται σε περιοδική καταβολή ΦΠΑ στην εφορία).

Πρέπει να έχεις ενεργοποιημένες τις ενδοευρωπαϊκές συναλλαγές

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα πρέπει να έρθεις σε επαφή με τον λογιστή σου αλλιώς μπορεί να σου κοστίσει. Θα πρέπει να καταχωρίσει το τιμολόγιο στα βιβλία σου (αφού προηγηθεί η παραπάνω διαδικασία για τις ενδοκοινοτικές αποκτήσεις) και να δηλωθουν στο taxis τα στοιχεία της συναλλαγής. Αν δεν συμβούν τα παραπάνω θα επιβληθεί πρόστιμο (νομίζω 180€). Σε κάθε περίπτωση μίλησε πρώτα με τον λογιστή σου. Μην πας για μαλί και βγεις κουρεμενος

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δηλαδή όταν η συσκευή είναι σκέτο sim-free σημαίνει ότι είναι κλειδωμένη σε δίκτυο ή απλά δεν πρόσθεσαν το unbranded;

Ξέρει κανείς αν η sim-free συσκευή που δεν αναφέρεται ως unbranded μπορεί να λειτουργήσει στην Ελλάδα με ελληνικά;

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Και ναι, παρέλαβα τις θήκες πριν από το κινητό :p

Από εδώ http://www.ebay.com/itm/271091687549?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 άσπρη και μαύρη. Φοβερή ποιότητα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα. Φαίνεται να καλύπτουν όλο το κινητό.

Η προστασία οθόνης ελέω gorilla glass δε χρειάζεται αλλά αν είναι κάποιος ψύρρας του τη συνιστώ:)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και ναι, παρέλαβα τις θήκες πριν από το κινητό :p

Από εδώ http://www.ebay.com/itm/271091687549?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 άσπρη και μαύρη. Φοβερή ποιότητα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα. Φαίνεται να καλύπτουν όλο το κινητό.

Η προστασία οθόνης ελέω gorilla glass δε χρειάζεται αλλά αν είναι κάποιος ψύρρας του τη συνιστώ:)

:O Κρίμα τοσο όμορφο κινητό να το βάζεις σε θήκη.:O:O

:O Κρίμα τοσο όμορφο κινητό να το βάζεις σε θήκη.:O:O

Τη θήκη την εφάρμοσα συστηματικά στο ΝΟΚΙΑ 701 και είναι σαν καινούριο ακόμη και τώρα, μετά από 1 χρόνο συνεχούς χρήσης (φοβερό κινητό, πραγματικά).

Για καθημερινή χρήση χρησιμοποιείς θήκη. Αν θες να απολαύσεις τη βγάζεις... :)

Είναι πολύ καλές θήκες οι συγκεκριμένες που πρότεινα. Δε γλιστράνε εύκολα. Αυξάνουν βέβαια το βάρος αλλά τι να κάνεις :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τέτοιες συσκευές είναι κρίμα να τις κλείνεις σε θήκες.

Το Lumia μου είναι 2 μηνών και παρόλο που διαθέτει την θήκη της nokia, δεν του την φόρεσα ποτέ.

Αν παω κάπου που κινδυνεύει το βάζω μέσα σε putch. Διαφορετικά στην τσέπη αλλα χωρίς άλλα αντικείμενα μαζί του.

http://img132.imageshack.us/img132/8828/201211281337431.th.jpg

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ειμαι κατοχος Ν8. Για να παρει κανεις το 920 απο την Vodafone Ελλαδος ωστε να εχει την επιδοτηση ποτε περιπου να υπολογιζει ? :help:

Ειμαι κατοχος Ν8. Για να παρει κανεις το 920 απο την Vodafone Ελλαδος ωστε να εχει την επιδοτηση ποτε περιπου να υπολογιζει ? :help:

Γεναρη θα ερθει Ελλαδα στο δευτερο δεκαπενθημερο πιθανοτατα.

Φανταζομαι και στη vodafone αν και καλο ειναι να ρωτησεις προς τα Xριστουγεννα σε κανα καταστημα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Προσωπικα νομίζω πως είναι προτιμότερο να εξαργυρώσεις την επιδότηση με έκπτωση στο πάγιο και να πάρεις την συσκευή από άλλο κατάστημα. Θα κερδίσεις πολύ περισσότερα...

Το έχω στα χέρια μου. Σε μαύρο όπως σας έχω πει και ξαναπεί. Είναι καταπληκτικό. ΝΟΚΙΑ μας άφησες άφωνους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

πες μας περισσότερα και μην μας κρατάς σε αγωνία. Ανέβασε και καμία φωτογραφία μιας και το μαύρο είναι το αγαπημένο μου με, διαφορά όμως.

Με υγεία να το χαρείς.

Ρε παιδιά!!!!Το παίρνει ο ένας το παίρνει ο άλλος αλλά ένα αναλυτικό review από κάποιον δεν έχουμε δει!

πες μας περισσότερα και μην μας κρατάς σε αγωνία. Ανέβασε και καμία φωτογραφία μιας και το μαύρο είναι το αγαπημένο μου με, διαφορά όμως.

Με υγεία να το χαρείς.

Θα σας ανεβάσω φωτογραφίες το γρηγορότερο. Πρώτο bug: can't login to microsoft account. Solution: change the time from automatic to manual. :) Δεν άρχισα καλά αλλά για να βοηθάμε είμαστε εδώ!!!

Η θήκη είναι καταπληκτική. Παραγγείλτε. Θα την ερωτευτείτε:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον ασε τα πολλα λογια και ανεβασε υλικο....

Πακα κανω φιλε μου :-)

Λιωσε το παιξε μαζι του να το ευχαριστηθεις...και μολις βρεις χρονο γραψε δυο λογια και για μας.

Και αν μπορεσεις τσεκαρε αν δουλευουν σωστα τα notifications για εφαρμογες που τρεχουν στο background (πχ viber heytell)

@mixtri: Και μόλις το βαρεθείς μου το πουλάς κανα 300άρι. Πλάκα κάνω..

P.S.: Δε νομίζω ότι υπάρχει και η παραμικρή πιθανότητα να βαρεθείς τη συγκεκριμένη συσκευή.

Huawei Nova 5T

Το έχω στα χέρια μου. Σε μαύρο όπως σας έχω πει και ξαναπεί. Είναι καταπληκτικό. ΝΟΚΙΑ μας άφησες άφωνους.

Να τα μας λοιπόν καλορίζικο και να το χαρείς :) διότι θυμάμαι γκρινιαζες ότι θα το πάρεις τελευταιος.

Αναμενουμε εντυπωσεις τότε.

Εμεις θα περιμενουμε τι να κανουμε.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Προς το παρόν η εφαρμογή του whatsapp με έχει εκνευρίσει λίγο. Viber, Skype, Maps, voice calls over 4G (είναι voip don't forget that) λειτουργούν τέλεια.

Τελικά ναι, δε το πήρα τελευταίος όπως ορίζει η παράδοση:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προς το παρόν η εφαρμογή του whatsapp με έχει εκνευρίσει λίγο. Viber, Skype, Maps, voice calls over 4G (είναι voip don't forget that) λειτουργούν τέλεια.

Τελικά ναι, δε το πήρα τελευταίος όπως ορίζει η παράδοση:lol:

Τι πρόβλημα υπάρχει με το whatsapp φίλε μου γιατί με ενδιαφέρει και εμενα αν εχεις την καλοσύνη να μας πεις

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

υπαρχει δηλωση απο τον υπευθυνο του whatsapp οτι θα προσφερουν νεα εμπειρια χρησης στις συσκευες 820 και 920. οποτε οτι προβλημα και να υπαρχει θα λυθεί άμεσα φαντάζομαι

said Brian Acton, Co-Founder of WhatsApp. “Through our partnership with Nokia, we are excited to 
launch a differentiated user experience tailored for the Nokia Lumia 920 and Nokia Lumia 820.”

http://conversations.nokia.com/2012/09/10/exclusive-apps-coming-to-nokia-lumia/

Edited by Eki_013

what about facebook app οεο;
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Τι πρόβλημα υπάρχει με το whatsapp φίλε μου γιατί με ενδιαφέρει και εμενα αν εχεις την καλοσύνη να μας πεις

Στην αρχή δε μου έκανε validate το τηλέφωνο με SMS. Μετά μόλις έκανε, όποτε του ήρθε, δε λειτουργούσε σωστά. Αναγκάστηκα να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων. Τη δεύτερη φορά δεν είχα προβλήματα.

υπαρχει δηλωση απο τον υπευθυνο του whatsapp οτι θα προσφερουν νεα εμπειρια χρησης στις συσκευες 820 και 920. οποτε οτι προβλημα και να υπαρχει θα λυθεί άμεσα φαντάζομαι

said Brian Acton, Co-Founder of WhatsApp. “Through our partnership with Nokia, we are excited to 
launch a differentiated user experience tailored for the Nokia Lumia 920 and Nokia Lumia 820.”

http://conversations.nokia.com/2012/09/10/exclusive-apps-coming-to-nokia-lumia/

Έχει bugs η εφαρμογή. Η εμπειρία χρήσης είναι πολύ καλή όπως σε όλες τις εφαρμογές τους. Γενικά πολύ ικανοποιημένος από απόδοση...

Το skype δε φαίνεται να μου έχει κάποιο πρόβλημα προς το παρόν.

what about facebook app οεο;

facebook app, τι θες να κάνει; Έχει τα πάντα. Μηνύματα, φωτογραφίες, tags, check-in, επαφές... Ένα bug βρήκα μόνο :p όταν πήγα να κάνω check-in που έβγαλε ένα μήνυμα λάθους αλλά έγινε κανονικά το check-in.

Μπαταρία θα τεστάρω σήμερα, αν και οι πρώτες μέρες δεν είναι ιδιαίτερα ιδανικές για να κρίνεις αυτονομία. :X Όλη την ώρα παίζω μαζί του.

Για push μη φοβάστε, παίζει άψογα εφόσον έχετε πακέτο δεδομένων. Δε μου αργεί κάτι. Ωραία τα tiles για ειδοποιήσεις.

Γενικά ως τώρα κάποιο παράπονο ΔΕΝ υπάρχει.

Το βάρος δεν είναι τραγικό. Έλεος, πως το παρουσιάζουν έτσι.:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα..

καλορίζικο... ερώτηση...

το gps μένει μόνιμα ανοικτό και τρώει μπαταρία, ή υπάρχει toggle on-off?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...