Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό που εύχομαι να δώσουν και στο 920 ειναι πιο καλά notification γιατί πάσχει λίγο εκεί απ ότι διαβάζω. Αν διορθώσουν αυτό το θέμα λίγο νομίζω θα είναι τέλειο μετά!!!

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια χαρά, αν έχει δηλαδή ακόμη έναν χρόνο υποστήριξη (παρόλο που είναι ήδη ενός χρόνου), μια χαρά είναι! ή άσπρο σκεύτομαι ή κόκκινο για διαφορά... μαύρα ήταν όλα μου τα κινητά βαρέθηκα. Το κόκκινο παιδιά κανείς που το έχει, είναι ωραίο από κοντά?

κοκκινο έχω και είναι ότι πιο όμορφο έχει περάσει απο τα χέρια μου! Έχω δει όλα τα αλλα χρωματα

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Τις τελευταιες 2-3 φορτισεις μου βγαζει υπολοιπο 4 ημερες μολις το βγαλω απο την πριζα !!

Άρα έχω θέμα με την μπαταρία; Κανείς άλλος; Έτσι για να το καρατσεκάρω που έλεγε και η Μαλβίνα

Άρα έχω θέμα με την μπαταρία; Κανείς άλλος; Έτσι για να το καρατσεκάρω που έλεγε και η Μαλβίνα

Καλησπέρα. Από που το έχεις πάρει; Εγώ το έχω παραγγείλει από το e-shop αλλά δεν έχει έρθει ακόμη. Μπορεί κάποιος να προτείνει ένα μαγαζί; Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα. Από που το έχεις πάρει; Εγώ το έχω παραγγείλει από το e-shop αλλά δεν έχει έρθει ακόμη. Μπορεί κάποιος να προτείνει ένα μαγαζί; Ευχαριστώ πολύ!

Απο birdphone. Απο όπου και να το πάρεις δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι να μην πέσεις σε ελαττωματική παρτίδα.

εχει τυχει σε κανεναν οταν απαντα σε μια κληση να ακουγεται ενας ηχος; σαν πυροβολητο ενα πραμα; :p
SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Απο birdphone. Απο όπου και να το πάρεις δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι να μην πέσεις σε ελαττωματική παρτίδα.

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα γενικα η μαμά εφαρμογή για την μπαταρία έχει θέματα και εμένα έτσι έκανε στην αρχη..

Μην ανησυχείς , εμένα μία λέει 2 μερες, μία λέει 24 ώρες όταν το βγάζω απ τον φορτιστή. Το θέμα είναι πως είτε μου γράψει 2 μέρες είτε 23 ώρες, η μπαταρία κρατάει πάντα το ίδιο με την ίδια χρήση. Δλδ μία μέρα. κάθε βράδυ σχεδόν το φορτίζω, εκτός και αν δεν το χρησημοποιήσω πολύ που πάει 1,5 μέρα. ;)

Αυτό που εύχομαι να δώσουν και στο 920 ειναι πιο καλά notification γιατί πάσχει λίγο εκεί απ ότι διαβάζω. Αν διορθώσουν αυτό το θέμα λίγο νομίζω θα είναι τέλειο μετά!!!

εγώ το έχω σε άσπρο αλλά είδα σε φίλο το κόκκινο και το ζήλεψα... χαχαχα είναι κάτι τελείως διαφορετικό και του πάει το χρώμα.

Μακάρι να διορθώσουν τα notification, δεν εννοώ notification center(που εγώ θα το ήθελα προσωπικά) αλλά τα notification των εφαρμογών να λειτουργούν κανονικά!!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

αυτό με την πολλαπλή παράθεση όλο το ξεχνάω.. :P

Edited by konstantinosid

εχει τυχει σε κανεναν οταν απαντα σε μια κληση να ακουγεται ενας ηχος; σαν πυροβολητο ενα πραμα; :p

Ναι, σαν να λαγκαρει το ringtone ένα πράγμα...

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα γενικα η μαμά εφαρμογή για την μπαταρία έχει θέματα και εμένα έτσι έκανε στην αρχη..

Ναι, σαν να λαγκαρει το ringtone ένα πράγμα...

Και σε μενα τυχαινει καμια φορα, αλλα δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια... Ειναι αραγε φυσιολογικο η οχι;; Επισης εχω παρατηρησει πως οταν με παιρνουν τηλεφωνο αργει να παιξει το ringtone. Θα χτυπησει δηλαδη μια φορα και μετα θα αρχισει να ακουγεται ο ηχος... Συμβαινει και σε εσας αυτο;;

Και σε μενα τυχαινει καμια φορα, αλλα δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια... Ειναι αραγε φυσιολογικο η οχι;; Επισης εχω παρατηρησει πως οταν με παιρνουν τηλεφωνο αργει να παιξει το ringtone. Θα χτυπησει δηλαδη μια φορα και μετα θα αρχισει να ακουγεται ο ηχος... Συμβαινει και σε εσας αυτο;;

Και εμένα το κάνει αυτό. Χτυπάει πρώτα κανα δυο φορές μόνο με δόνηση και μετά ακούγεται το ringtone. Δοκίμασε να βγάλεις από τις ρυθμίσεις τη δόνηση και να αφήσεις μόνο τον ήχο και κάνει μια κλήση από κάποιο άλλο τηλέφωνο να δεις αν θα κάνει το ίδιο.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Και εμένα το κάνει αυτό. Χτυπάει πρώτα κανα δυο φορές μόνο με δόνηση και μετά ακούγεται το ringtone. Δοκίμασε να βγάλεις από τις ρυθμίσεις τη δόνηση και να αφήσεις μόνο τον ήχο και κάνει μια κλήση από κάποιο άλλο τηλέφωνο να δεις αν θα κάνει το ίδιο.
Παιδια το ίδιο συμβαίνει και με εμένα με τον ήχο στο 925 που έχω χτυπάει μια φορά και μετά ακούγεται το ringtone.Μαλλον θα είναι κάποιο bug του λογισμικού γενικώς.

Παιδια το ίδιο συμβαίνει και με εμένα με τον ήχο στο 925 που έχω χτυπάει μια φορά και μετά ακούγεται το ringtone.Μαλλον θα είναι κάποιο bug του λογισμικού γενικώς.

Δεν πιστεύω ότι είναι bug. Απλά έτσι είναι το λειτουργικό. Άμα βγάλεις την δόνηση και κάνεις κλήση (όπως είπα και στον φίλο foreverfreak παραπάνω) θα δείς ότι αρχίζει κατευθείαν το ringtone να ακούγεται! Τώρα για ποιόν λόγο δεν μπορεί να συνυπάρξει ταυτόχρονα δόνηση και ringtone πολύ θα ήθελα να το μάθω!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Συνηθως ειναι θεμα προγραμματος! Πχ αυτου που παιζει το ringtone. Εχει παρατηρηθει και σε αλλες συσκευες οχι μονο σε wp.

Για hw δυσκολο, αν και σε καποια παλαιοτερα κινητα ισχυ.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Αυτο που μου αρεσει παντως ειναι οτι υπαρχει διαφορετικοτητα στο γουστο οσον αφορα την επιλογη του χρωματος ! Στα ματια τα δικα μου πχ το κιτρινο ηταν απο την αρχη το πιο εντυπωσιακο χρωμα (γιαυτο και το επελεξα αλλωστε) ! Ενα απο τα πλεονεκτηματα της συσκευης σε σχεση με τον ανταγωνισμο ειναι και αυτο ακριβως. Η ποικιλια των χρωματικων εκδοσεων που δινει τη δυνατοτητα στον υποψηφιο αγοραστη να επιλεξει ακριβως αυτο που του ταιριαζει !

ξέρει κανείς την amber και την gddr2 πότε θα την πάρουμε?:worry:

καλημέρα η amber ειναι η gdr2 κάνε υπομονή φίλε είναι στο δρομο ψήνετε...

N9 Best phone ever

ξέρει κανείς την amber και την gddr2 πότε θα την πάρουμε?:worry:

Πολλοί την έχουμε πάρει ΟΤΑ.. Αλλοι την πέρασαν χειροκίνητα με σβήσιμο της μνήμης του κινητού βεβαια.. Αλλα όπου ναι θα έρθει ΟΤΑ σε όλους!

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο..

Έχω την εντύπωση ότι τελικά το update θα έρθει ανάλογα με τον πάροχο που έχεις Cosmote, Vodafone, Country Variant (λογικά η Wind..).

Από σχόλια που διάβασα όμως βγαίνει το συμπέρασμα ότι εξαρτάται απ το firmware. Δηλαδή εγώ που έχω unbranded Γαλλική συσκευή πρέπει να δω το Country Variant για Γαλλία, το οποίο είναι διαθέσιμο, αλλά δεν μπορώ να το πάρω. Μήπως επειδή το έχω Region: Ελλάδα;

Τι απ τα 2 ισχύει;

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Να ρωτήσω, σε κάποια καταστήματα στο internet, όπως birdphone που γράφουν nokia lumia 920.1 τι εννοούν?

γιατί 920.1???

ειναι ευρωπαικο, το ίδιο έλεγε και στο δικό μου, δεν υπάρχει κανένα προβλημα

Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο..

Έχω την εντύπωση ότι τελικά το update θα έρθει ανάλογα με τον πάροχο που έχεις Cosmote, Vodafone, Country Variant (λογικά η Wind..).

Από σχόλια που διάβασα όμως βγαίνει το συμπέρασμα ότι εξαρτάται απ το firmware. Δηλαδή εγώ που έχω unbranded Γαλλική συσκευή πρέπει να δω το Country Variant για Γαλλία, το οποίο είναι διαθέσιμο, αλλά δεν μπορώ να το πάρω. Μήπως επειδή το έχω Region: Ελλάδα;

Τι απ τα 2 ισχύει;

Μαλλον δεν εχεις γαλικο γιατι το γαλικο εχει ηδη δοθει

Δες εδω την λιστα να δεις τι εχεις

http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

Οσοι βαλατε Amber και εχετε 4g στις επιλογες ...εχετε και την εφαρμογη Datasense ???

Kαι αν ναι τι χωρας firmware εχετε ???

Edited by colossus_r

Μαλλον δεν εχεις γαλικο γιατι το γαλικο εχει ηδη δοθει

Δες εδω την λιστα να δεις τι εχεις

http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

Manufacturer name: RM-821 eu france..

Και έχω 1232.5957.1308.0001 που είναι το ίδιο όχι μόνο για Ελλάδα αλλά και για αρκετές χώρες όσον αφορά το Country Variant

Edited by Metaladis
Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Manufacturer name: RM-821 eu france..

Και έχω 1232.5957.1308.0001 που είναι το ίδιο όχι μόνο για Ελλάδα αλλά και για αρκετές χώρες όσον αφορά το Country Variant

Για να βρεις απο που πραγματατικα ειναι δες αυτο το βιντεο για να βρεις το product code

Εμενα ελεγε γερμανικο και ηταν τελικα ιταλικο

Θα ανεβασω καπου μια λιστα με ολα τα product codes για να κανεις συγκριση

Edit: Ριξε μια ματια εδω εχω ολα τα product codes για το 920

http://pastebin.com/m0n0yTei

Edited by colossus_r

Οσοι βαλατε Amber και εχετε 4g στις επιλογες ...εχετε και την εφαρμογη Datasense ???

Kαι αν ναι τι χωρας firmware εχετε ???

Kαι το γερμανικό fw που έχω τώρα και το ισπανικό που είχα φλασσάρει έχει και το Datasense και 4G στις επιλογες.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...