Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το πολύ πολύ να ξαναστήσεις το τηλέφωνο από την αρχή:p

πάντως αύτο το glance με το ρολόι να εμφανίζεται με το πέρασμα του χεριού πάνω από την κάμερα δεν καταναλώνει καθόλου μπαταρία

Ναι αλλα απο την στιγμή που δεν δείχνει αναπάντητες και μηνύματα είναι σχετικά περιττό όταν υπάρχει το double tap...

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα,

εχετε ανακαλυψει καμια εφαρμογη, να κλειδωνουμε την οθονη με καποιο πατημα tile, αντι να παταμε το πλαινο κουμπι?

καλησπερα,

εχετε ανακαλυψει καμια εφαρμογη, να κλειδωνουμε την οθονη με καποιο πατημα tile, αντι να παταμε το πλαινο κουμπι?

xaxa xaxa

Σορρυ καλέ μου φίλε που γελάω αλλά μέσω του ποστ σου γελάω με τις μαμακιες της ms, είναι το αποθημενο μου αυτό από τότε που βγήκαν τα wp και είχα πάρει το lg7.

Είμαι βασικό για μένα αλλά δυστυχώς τίποτα.

Τόσα χρόνια, κρίμα, και ευτυχώς που μπήκε στο παιχνίδι και η Nokia και βλέπουμε κάποιες ομορφιές.

Πάντως είναι ειρωνεία να έχεις το extreme double tap for wake up (που για να το πετύχω στο android έκανα root k έβαζα custom kernel στο LG nexus4) και να μην έχεις το απλό να κλείνει!!

Μεγάλο φάουλ γιατί τις οθόνες αφής πρέπει να τις εκμεταλλευεσαι για όλα ειδικά σε μεγάλες συσκευές που είναι και θέμα πρακτικό πλέον.

Κρίμα...

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Παιδια καλησπερα ειμαι ετοιμος να αγορασω το 920 αλλα το μονο που με κανει να διστάζω ειναι οτι δεν εχει καποια εφαρμογη να μπλοκαρουμε τα ενοχλητικα ads στα sites απο οσο γνωριζω.Θα υπαρξει κατι στο μελλον ?Ειχα ακουσει οτι το birdphone ειχε φέρει καποια ελαττωματική παρτιδα την εχει αποσυρη η ειναι αν σου κατσει?

Εγώ ένα πρόβλημα που παρατήρησα μετά την έλευση της AMBER ήταν πως το σκρολάρισμα σα να "λάγκαρε" λίγο...Δηλαδή σε κάποιες στιγμές, ήταν διακεκομμένο... Αλλά αυτό έγινε τη πρώτη μέρα.. Μετά φαντάζομαι ότι έστρωσε.. Επίσης, ένα δεύτερο πρόβλημα που εντοπίζω, ειναι πως όταν γράφω γρήγορα κάποιο μήνυμα ή οτιδήποτε, ο ήχος που κάνουν τα κουμπιά, σε κάποιες φάσεις, πετάει ένα "μπιπ" πιο δυνατό απο τα άλλα, σα να μπερδέυεται ή δεν αντέχει τη ταχύτητα του γραπτού...

Και συνεχίζω...

Το κινητό πλέον, έχει γίνει εκνευριστικό... Και μιλάω πολύ σοβαρά... Έχει γίνει εκνευριστικά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ... Μιλάω εκ μέρους μου, που δίνω τεράστια βάση στη κάμερα και στις λειτουργίες της.. Θες χαλαρά μια βδομάδα για να ψάξεις τι παπάδες μπορεί να κάνει η κάμερα του κινητού...

αυτο σχετικα με το μπιπ, μηπως ειναι το auto correction, ξερεις γραφις μια λεξη καπως κ επειδη στην αλλαζει ακουγεται αυτο;

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Ναι.

ζητα του να σου περασει το Country variant καλυτερα και οχι της Cosmote-Vodafone γιατι περνει πιο γρηγορα τα updates.

Τι το παραπάνω πέρα απο το πιο γρήγορο update έχει η Country variant απο τις. Cosmote - Vodafone?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το 4g δεν ειναι θεμα λειτουργικου ουτε κατασκευαστη ...

Το τηλ εχει την μπαντα και το υποσστηριζει ... αλλα ειναι θεμα παροχου κινητης τηλ αν το εχει

Και οι διαφορες ρομ που υπαρχουν ειναι κουμπομενες πανω σε παροχους

Πώς είναι θέμα παρόχου; Αφού λέει ο άλλος ότι έπρεπε να αλλάξει firmware για να παίξει (με τον ίδιο πάροχο προφανώς)!

Κάτι άλλο παίζει...

Στο επίσημο site βρήκα αυτό αλλά δεν λέει και τίποτα!

http://discussions.nokia.com/t5/Nokia-Lumia/Lumia-920-4G-network-problems/td-p/1831500

Επίσης βρήκα και αυτό: http://www.nokia.com/gb-en/support/product/lumia920/userguidance/?action=singleTopic&topic=GUID-E7CF709E-AC91-4FAD-B2AA-546DAD69AB94

το οποίο στην πρώτη πρόταση λέει "use a 4G connection, when available and if supported by your phone." Τι εννοεί με το if;;!!

Θα συνεχίσω το ψάξιμο. Πάνω απ'όλα μας ενδιαφέρει πως δουλεύει :)

Βρήκα και αυτό: http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp8-wpupdate/920-4g-sim-problem/93d8fe15-9eca-41b9-8e91-a1e7c0bdfd79

Πολύ μπλέξιμο μεν αλλά λέει πολλά στο τέλος.

http://www.wpsuperfanboy.com/news.php?post_id=760

Edited by aliengoa

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Πώς είναι θέμα παρόχου; Αφού λέει ο άλλος ότι έπρεπε να αλλάξει firmware για να παίξει (με τον ίδιο πάροχο προφανώς)!

Κάτι άλλο παίζει...

Στο επίσημο site βρήκα αυτό αλλά δεν λέει και τίποτα!

http://discussions.nokia.com/t5/Nokia-Lumia/Lumia-920-4G-network-problems/td-p/1831500

Επίσης βρήκα και αυτό: http://www.nokia.com/gb-en/support/product/lumia920/userguidance/?action=singleTopic&topic=GUID-E7CF709E-AC91-4FAD-B2AA-546DAD69AB94

το οποίο στην πρώτη πρόταση λέει "use a 4G connection, when available and if supported by your phone." Τι εννοεί με το if;;!!

Θα συνεχίσω το ψάξιμο. Πάνω απ'όλα μας ενδιαφέρει πως δουλεύει :)

Γιατι ειναι δυσκολο να το καταλαβεις ...

Αν εχω τηλ που ηρθε απο Γερμανια/Σουηδια κλπ με firmware παροχου που δεν το υποστηριζει

και βαλω καρτα βοντα που το υποστηριζει δεν πρεπει να αλλαξω firmware ???

If εννοει αν το τηλ σου το υποστηριζει σαν hardware ... (δεν το εχουν ολα τα τηλ )

Γιατι ειναι δυσκολο να το καταλαβεις ...

Αν εχω τηλ που ηρθε απο Γερμανια/Σουηδια κλπ με firmware παροχου που δεν το υποστηριζει

και βαλω καρτα βοντα που το υποστηριζει δεν πρεπει να αλλαξω firmware ???

If εννοει αν το τηλ σου το υποστηριζει σαν hardware ... (δεν το εχουν ολα τα τηλ )

Δηλαδή δεν υποστηρίζει το Γερμανικό fw την Cosmote και την υποστηρίζει το Ισπανικό; Και γιατί δηλαδή, ίδιο τηλέφωνο δεν είναι;

Για να καταλάβεις θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Πάρε ένα οποιοδήποτε Ευρωπαικό iphone 5 και βάλτο σε Cosmote και Vodafone. Θα παίξει με την μία.

Απο αυτά που έψαξα θεωρώ πως είναι μεν πρόβλημα fw αλλά αυτό γίνεται γιατί δεν κάνει register στο δίκτυο το κινητό μέσω της κάρτας SIM!

Για αυτό και είναι λίγο χαοτικά τα αποτελέσματα στο πως δουλεύουν διαφορετικα 920 σε κάθε πάροχο.

Επίσης, είναι ένα γενικότερο φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί σε όλους τους παρόχους (μια αναζήτηση στο Νετ θα σας πείσει). Και το περιέργο, αν και δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά είναι πως το πρόβλημα δεν υφίσταται στο 820!

Και τι εννοείς με διαφορετικό hw? Ολα τα 920 δεν έχουν 4G; Ενα δεν είναι το μοντέλο όσον αφορά το hw; Με μπερδευεις περισσότερο... Πριν ήταν μόνο ο πάροχος και το fw και τώρα μου λες πως "If εννοει αν το τηλ σου το υποστηριζει σαν hardware ... (δεν το εχουν ολα τα τηλ )"

Για εξήγησε σε παρακαλώ :) (αν θέλεις και αν έχεις όρεξη, καθαρά απο εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον)

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Δηλαδή δεν υποστηρίζει το Γερμανικό fw την Cosmote και την υποστηρίζει το Ισπανικό; Και γιατί δηλαδή, ίδιο τηλέφωνο δεν είναι;

Για να καταλάβεις θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Πάρε ένα οποιοδήποτε Ευρωπαικό iphone 5 και βάλτο σε Cosmote και Vodafone. Θα παίξει με την μία.

Απο αυτά που έψαξα θεωρώ πως είναι μεν πρόβλημα fw αλλά αυτό γίνεται γιατί δεν κάνει register στο δίκτυο το κινητό μέσω της κάρτας SIM!

Για αυτό και είναι λίγο χαοτικά τα αποτελέσματα στο πως δουλεύουν διαφορετικα 920 σε κάθε πάροχο.

Επίσης, είναι ένα γενικότερο φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί σε όλους τους παρόχους (μια αναζήτηση στο Νετ θα σας πείσει). Και το περιέργο, αν και δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά είναι πως το πρόβλημα δεν υφίσταται στο 820!

Και τι εννοείς με διαφορετικό hw? Ολα τα 920 δεν έχουν 4G; Ενα δεν είναι το μοντέλο όσον αφορά το hw; Με μπερδευεις περισσότερο... Πριν ήταν μόνο ο πάροχος και το fw και τώρα μου λες πως "If εννοει αν το τηλ σου το υποστηριζει σαν hardware ... (δεν το εχουν ολα τα τηλ )"

Για εξήγησε σε παρακαλώ :) (αν θέλεις και αν έχεις όρεξη, καθαρά απο εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον)

Για το θεμα του παροχου σου εξηγησα .. νομιζω δεν χρειαζεται τιποτε αλλο

το παρaδειγμα του iPhone ειναι ατυχες γιατι εχει μονο ενα firmware ..

Οταν ειπα "Αν το υποστηριζει το τηλ σου" δεν εννοουσα το 920 ...

Μπορει να εχεις καποιο αλλο τηλ που δεν εχει 4g μπαντα !!!

Με μπερδέψατε.. Ξαναρώτησα πιο πάνω, αν με φλασσάρισμα ελληνικής ρομ, θα αποκτήσω και γω την επιλογή 4G. υπάρχει περίπτωση να μην την υποστηρίζει το συγκεκριμένο hardware του κινητού μου;; Τότε τί στο καλό γράφουν 4G ready στο κουτί;;

Με μπερδέψατε.. Ξαναρώτησα πιο πάνω, αν με φλασσάρισμα ελληνικής ρομ, θα αποκτήσω και γω την επιλογή 4G. υπάρχει περίπτωση να μην την υποστηρίζει το συγκεκριμένο hardware του κινητού μου;; Τότε τί στο καλό γράφουν 4G ready στο κουτί;;

Πηγαινε σε ενα Nokia care και ζητα να σου περασει το firmware της cosmote για να εχεις την επιλογη 4G

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Φιλαράκι ή βάλε την ρομ της cosmote ή μια ρομ από γερμανία δανία και θα είσαι οκ με το 4g

Πηγαινε σε ενα Nokia care και ζητα να σου περασει το firmware της cosmote για να εχεις την επιλογη 4G

Το έχω ήδη αφήσει εκεί.

Φιλαράκι ή βάλε την ρομ της cosmote ή μια ρομ από γερμανία δανία και θα είσαι οκ με το 4g

Και γω έτσι ξέρω απλά πιο πάνω ειπώθηκε κάτι για το hardware σε κάποια που δεν τους εμφανίζει το 4G. Όπως και να έχει ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.

Θα την βρω την ακρη για το 4g.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Haki μιλησες πολυ γενικα και τα ηξερα αυτα που εγραψες. Μιλουσα αποκλειστικα για ευρωπη.

Ο κολοσσος κατι πηγε να κανει αλλα δεν με επιασε! Απαντησε ομως σωστα, το αιφονε εχει ενα fw... πιστευω καταλαβαινετε τωρα τι εννοουσα :)

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Haki μιλησες πολυ γενικα και τα ηξερα αυτα που εγραψες. Μιλουσα αποκλειστικα για ευρωπη.

Ο κολοσσος κατι πηγε να κανει αλλα δεν με επιασε! Απαντησε ομως σωστα, το αιφονε εχει ενα fw... πιστευω καταλαβαινετε τωρα τι εννοουσα :)

Μπορεί να σε διευκολύνει στην αναζήτησή σου το γεγονός ότι διαφορετικά fw έχουν διαφορετικό σύμβολο για το 4g! Πχ το δανέζικο που είχα όταν συνδεόμουν με 4g έγραφε στην οθόνη δίπλα από τις "κεραίες" 4G, το γερμανικό που έχω τώρα γράφει L, άλλα ,όπως έχω διαβάσει από φίλους εδώ μέσα, γράφουν LTE. Είναι όλα 4G δίκτυα αλλά δεν έχω βρεί και έγω τον λόγο που γίνεται αυτός ο διαχωρισμός!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Πριν με παρετε με τις πετρες να σας διευκρινισω πως δεν ψαχνω να βρω προβλημα. Αλλα με ενδιαφερει σε επιπεδο τεχνολογιας - κατασκευης γιατι το κανει αυτο.

Τρεφω και μια ιδιαιτερη συμπαθεια στα νοκια, ελπιζω να καταλαβαινετε.

@niotheros βλεπω με καταλαβαινεις και εχεις και εσυ τις ιδιες αναζητησεις :)

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Αν μου εξηγησεις τι αλλο δεν καταλαβες θα προσπαθησω ...

Το εχω ψαξει αρκετα το θεμα και κατι ξερω !!!

Πριν με παρετε με τις πετρες να σας διευκρινισω πως δεν ψαχνω να βρω προβλημα. Αλλα με ενδιαφερει σε επιπεδο τεχνολογιας - κατασκευης γιατι το κανει αυτο.

Τρεφω και μια ιδιαιτερη συμπαθεια στα νοκια, ελπιζω να καταλαβαινετε.

@niotheros βλεπω με καταλαβαινεις και εχεις και εσυ τις ιδιες αναζητησεις :)

Οχι οχι ..κουβεντα κανουμε εδω και μοιραζομαστε γνωσεις και εμπειριες !!!

Edited by colossus_r

το eshop ακομα να μου φερει το κινητο... Απο μερα σε μερα περιμενουν μου ειπαν.. Στο τσακ ειμαι να ακυρωσω και να το παρω απο αλλου..

ΥΓ. αν το παω σε nokia care να μου περασουν την εκδοση της κοσμοτε δωρεν δεν ειναι, αφου εχει εγγυηση?

το eshop ακομα να μου φερει το κινητο... Απο μερα σε μερα περιμενουν μου ειπαν.. Στο τσακ ειμαι να ακυρωσω και να το παρω απο αλλου..

ΥΓ. αν το παω σε nokia care να μου περασουν την εκδοση της κοσμοτε δωρεν δεν ειναι, αφου εχει εγγυηση?

Τί σχέση έχει η εγγύηση (για τυχόν βλάβη/δυσλειτουργία) με τη ROM που φοράει η συσκευή; Ίσα-ίσα που δεν επιτρέπεται σε Nokia care να κάνει αυτή την αλλαγή. Εκτός, φυσικά, αν γνωρίζεις κάποιον από μέσα (εμένα που ήταν από Αγγλία, μια χαρά μου πέρασαν τη ROM της Cosmote)...

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

τι τι σχεση εχει? κοστιζει 15 ευρω η αλλαγη ρομ αλλα παντα μου λεγανε αν εχεις εγγυηση γραφουμε οτι κολλαει και ειναι δωρεαν

Καλησπερα εμενα η αναβαθμιση μου ειχε ερθει απο την πρωτη ημερα αλλα την εκανα εχθες λογω διακοπων... Εχθες εκανα την αναβαθμιση η οποια κρατησε περιπου 25 λεπτα χωρις προβληματα (κολληματα στα γραναζια κ.α ευτυχως!) το πρωτο πραγμα που παρατηρησα ηταν το tile του data sense (οσο το δουλεψα φενεται φανταστικο) στην αρχικη οθονη μετα περασα το nokia pro cam & smart cam τα οποια χρειαζονται καποιο χρονο για να τα μαθεις αλλα ειναι καταπληκτικες εφαρμογες με απειρες δυνατοτητες (αν καποιος ξερει ποιες ρυθμισεις πρεπει να χρησιμοποιησει καθε ωρα της ημερας μπορει να βγαλει φανταστικες φωτογραφιες) της οποιες δυνατοτητες μπορεις και να της μαθεις μεσω της εκμαθησης που προσφερει το pro cam ( η εκμαθηση με βοηθησε πολυ). Δεν εχω βρει ακομα το double tap και το glance screen (αν τα λεω σωστα). Βλεπω βελτιωση στην μπαταρια αν και εχθες επεζα συνεχεια μαζι του (με εβγαλε περιπου 23 ωρες αλλα με πολυ εντονη χρηση) αυτες ειναι η μεχρι τωρα εμπειριες μου απο την amber!!

Υ.Γ Υπαρχει καποια εφαρμογη για να διαγραφουμε τα αχρηστα αρχεια απο την μνημη του κινητου οπως υπαρχει στον 520 (εφαρμογη απο την μαμα νοκια :P )

Edited by asamoa1

παίδες, θα ήθελα να σας ρωτήσω που αποθηκεύεται ένα έγγραφο pdf που πέρασα στο κινητό μέσω bluetooth?

Αν το βάλω στο skydrive, από ότι τουλάχιστον κατάλαβα, θα πρέπει να έχω wifi ή γενικώς σύνδεση ώστε να το κατεβάσει κ να το ανοίξει. Παίζει να το έχω με κάποιον τρόπο μέσα στο κινητό ώστε να έχω πρόσβαση σε αυτό κ χωρίς σύνδεση?

Ρυθμισεις->έλεγχος μνημης->διαγραφή προσωρινών αρχειων

Δεν εχει επιλογη ελεγχος μνημης... γτ??

Επισης δεν μπορω να βρω πουθενα το glance screen kai to double tap καποιος που αναβαθμισε και γνωριζει για το θεμα ας μου δωσει τα φωτα του!!

Edited by asamoa1

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...