Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:yahoo: Πριν λίγο πήρα στα χέρια μου το 920 σε κόκκινο!!

Είμαι από νησί και όπως καταλαβαίνεται το κινητό το είχα δει μόνο σε φωτο & βίντεο..

Είναι ΥΠΕΡΟΧΟ! Ναι οκ βαρύ σε σημείο που σε μια πτώση θα ανησυχήσεις, αλλά δείχνει εξαιρετικό!

Το χρώμα είναι κόκκινο!! Ούτε πορτοκαλίζον ούτε άλλο παρεμφερές όπως συχνά άκουγα! Και είναι πολύ ωραίο κόκκινο! Δεν λέω κάτι άλλο μιας και αυτά ήδη έχουν αναφερθεί, απλά θα γράψω μόνο αν έχω να προσθέσω κάτι μετά από τη χρήση..

Παω να το λιώσω..

Το είχα παραγγείλει από το απαράδεκτο e-shop το οποίο μετά από μέρες με ενημέρωσε ότι δεν το έχει και γενικά η αντιμετώπιση ήταν απαράδεκτη, οπότε κατέληξα στο expansys και έχω στα χέρια μου μια Γαλλική συσκευή..:)

Καλοριζικο λοιπον με το κοκκινελι:p

Αν και η συσκευη σου πρεπει να ειναι αγγλικη και οχι γαλλικη,διοτι και το δικο μου απο expansys ειναι και GB ειναι.

Καλο ειναι μεσα στις 15 ημερες να το τσεκαρεις παρα πολυ καλα που ειναι και το οριο απ οπου μπορεις να ζητησεις αντικατασταση η' επιστροφη χρηματων σε περιπτωση φτου-φτου εχει τιποτα περιεργα κουσουρια σοβαρης φυσεως.

Οντως το κοκκινο ειναι και αυτο ομορφο.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πωωωω μεγειές!! Το χα στο μάτι από την αρχή το κόκκινο. Το είχα δει τις προάλλες στο mall από κοντά και τρελάθηκα ακόμα περισσότερο..

Καλοριζικο λοιπον με το κοκκινελι:p

Αν και η συσκευη σου πρεπει να ειναι αγγλικη και οχι γαλλικη,διοτι και το δικο μου απο expansys ειναι και GB ειναι.

Καλο ειναι μεσα στις 15 ημερες να το τσεκαρεις παρα πολυ καλα που ειναι και το οριο απ οπου μπορεις να ζητησεις αντικατασταση η' επιστροφη χρηματων σε περιπτωση φτου-φτου εχει τιποτα περιεργα κουσουρια σοβαρης φυσεως.

Οντως το κοκκινο ειναι και αυτο ομορφο.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!! :) Έτσι..κοκκινέλι!

Ευχαριστώ και για τη χρήσιμη συμβουλή γιατί όντως το είχα στο μυαλό μου πριν, αλλά μόλις το πήρα στα χέρια μου, μυαλό γιοκ!

Είπα μήπως είναι γαλλική γιατί μόλις το άνοιξα είχε σαν γλώσσα τη γαλλική όπως και 2 εφαρμογές γαλλικές..Πάντως ήρθε από Αγγλία. Όπως και να χει λογικά δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία ε;

Edited by Metaladis
Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!! :) Έτσι..κοκκινέλι!

Ευχαριστώ και για τη χρήσιμη συμβουλή γιατί όντως το είχα στο μυαλό μου πριν, αλλά μόλις το πήρα στα χέρια μου, μυαλό γιοκ!

Είπα μήπως είναι γαλλική γιατί μόλις το άνοιξα είχε σαν γλώσσα τη γαλλική όπως και 2 εφαρμογές γαλλικές..Πάντως ήρθε από Αγγλία. Όπως και να χει λογικά δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία ε;

Οχι δεν εχει καμια σημασια.

Γαλλικη ειναι αφου εχει γαλλικες εφαρμογες και αρχικη γλωσσα τα γαλλικα τοτε.

Φλάσαρα με γερμανικό unbranded firmware τελικά. Ενεργοποίησα και το 4G, αλλά 4G ακούω και 4G δε βλέπω. Τι ένδειξη δείχνει στην οθόνη όταν είναι συνδεδεμένο σε 4G; LTE ή τίποτα άλλο;

Να πω ότι το Back up θέλει δουλειά ακόμα. Πχ τα wifi που είχα, δεν τα κράτησε συν κάποιες άλλες ψιλορυθμίσεις της συσκευής.

Όσο για το xbox είναι απαράδεκτο να κρατάει μόνο τα achievements και όχι τα saves. Τουλάχιστον αφού δεν το κάνει η εφαρμογή απευθείας, ας το έκανε η λειτουργία του back up

Edited by Johnious13

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Φλάσαρα με γερμανικό unbraned firmware τελικά. Ενεργοποίησα και το 4G, αλλά 4G ακούω και 4G δε βλέπω. Τι ένδειξη δείχνει στην οθόνη όταν είναι συνδεδεμένο σε 4G; LTE ή τίποτα άλλο;

Να πω ότι το Back up θέλει δουλειά ακόμα. Πχ τα wifi που είχα, δεν τα κράτησε συν κάποιες άλλες ψιλορυθμίσεις της συσκευής.

Όσο για το xbox είναι απαράδεκτο να κρατάει μόνο τα achievements και όχι τα saves.

εδω δειχνει LTE ενδειξη...

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51FtPy6ZWsL._SL500_AA300_.jpghttp://ecx.images-amazon.com/images/I/51FtPy6ZWsL._SL500_AA300_.jpg

Φλάσαρα με γερμανικό unbranded firmware τελικά. Ενεργοποίησα και το 4G, αλλά 4G ακούω και 4G δε βλέπω. Τι ένδειξη δείχνει στην οθόνη όταν είναι συνδεδεμένο σε 4G; LTE ή τίποτα άλλο;

Μηπως πρεπει να υπαρχει διαθεσιμο δικτυο 4G και απο τον παροχο σου στην περιοχη σου η' να ενεργοποιησεις τη συγκεκριμενη λειτουργια εξισου απο τον παροχο σου.

Μηπως πρεπει να υπαρχει διαθεσιμο δικτυο 4G και απο τον παροχο σου στην περιοχη σου η' να ενεργοποιησεις τη συγκεκριμενη λειτουργια εξισου απο τον παροχο σου.

Το έχω ενεργοποιήσει και σύφωνα με τον χάρτη της cosmote, θεωρητικά πάντα, έχει κάλυψη εδώ. Απλά μάλλον ισχύει ότι και με το 3G. Πραγματική κάλυψη 40% από την θεωρητική :p

Πρόβλημα.το κινητό μου συμπεριφερεται λες και έχει ακουστικά ενώ τα έχω βγάλει.οταν με περνούν τηλέφωνο δεν ακουω απο το ακουστικό.μονο,εαν βαλω μεγάφωνο ακουω και με ακούν.βοηθεια.

• Administrators
Πρόβλημα.το κινητό μου συμπεριφερεται λες και έχει ακουστικά ενώ τα έχω βγάλει.οταν με περνούν τηλέφωνο δεν ακουω απο το ακουστικό.μονο,εαν βαλω μεγάφωνο ακουω και με ακούν.βοηθεια.

Δοκίμασε να βάλεις και να βγάλεις ξανά τα ακουστικά μήπως ξεκολλήσει, αν είναι όντως αυτό... μάλλον δεν τη γλιτώνεις την επίσκεψη στο service.

Modpic.gif

Δοκιμασε αυτο που λεει ο athanaso... Μπορει κατι να χει 'κολλησει' και να μπερδευται...

Δοκιμασε αν θες και ενα hard reset...αλλιως service:(

Δοκίμασε να βάλεις και να βγάλεις ξανά τα ακουστικά μήπως ξεκολλήσει, αν είναι όντως αυτό... μάλλον δεν τη γλιτώνεις την επίσκεψη στο service.

θα τρελαθώ.δε θέλω σε καμια περίπτωση να πάει σέρβις.χαρντ ρισετ ή σοφτ?με το χαρντ θα χάσω υλικό?

• Administrators

Σιγουρέψου καταρχήν ότι εντός του χώρου όπου εισέρχεται το βύσμα δεν υπάρχουν σκουπίδια. Μετά δοκίμασε να ξαναβάλεις το ίδιο το βύσμα μήπως ξεκολλήσει.

Soft reset είναι η απλή επανεκκίνηση και hard reset η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Δοκίμασε το πρώτο και αν δεν αλλάξει τίποτα πας στο δεύτερο με το οποίο η συσκευή επανέρχεται στην εργοστασιακή της κατάσταση και τα χάνεις όλα. Αυτό για να σιγουρευτούμε ότι δεν πρόκειται για software πρόβλημα.

Modpic.gif

θα τρελαθώ.δε θέλω σε καμια περίπτωση να πάει σέρβις.χαρντ ρισετ ή σοφτ?με το χαρντ θα χάσω υλικό?

θα χασεις υλικο αλλα τουλαχιστον θα ξερουμε αν ειναι software η hardware προβλημα...

παντως απο λιγο ψαξιμο στο γοογλε,σε παρομοιο προβλημα το reset δεν εκανε τιποτα και εγινε αντικατασταση τηλεφωνου:wacko:

θα χασεις υλικο αλλα τουλαχιστον θα ξερουμε αν ειναι software η hardware προβλημα...

παντως απο λιγο ψαξιμο στο γοογλε,σε παρομοιο προβλημα το reset δεν εκανε τιποτα και εγινε αντικατασταση τηλεφωνου:wacko:

δηλαδη εαν ειναι δυνατον!πως εγινε αυτο?όλα κανονικά ήταν τόσο καιρό!και εχθές ακουσα μουσική με τα ακουστικά όπως κάθε φορά!δε το πιστεύω...δηλαδη εαν πάω και ζητηθεί αντικατάσταση συσκευής?εγώ έχω το λευκό,θα μου ξαναδώσουν λευκο?γκρρρρρρ

δηλαδη εαν ειναι δυνατον!πως εγινε αυτο?όλα κανονικά ήταν τόσο καιρό!και εχθές ακουσα μουσική με τα ακουστικά όπως κάθε φορά!δε το πιστεύω...δηλαδη εαν πάω και ζητηθεί αντικατάσταση συσκευής?εγώ έχω το λευκό,θα μου ξαναδώσουν λευκο?γκρρρρρρ

μπορει να ναι και τυχαιο,ποτε δεν ξερεις...

για αρχη καθαρισε λιγο τις επαφες μεσα στην τρυπα,ξαναβαλε-βγαλε το βυσμα...βαλτο να παιξει μουσικη και μετα πατα παυση και βγαλε τα ακουστικα και στο τελος το hard reset...

αν δεν λυθει με ολα αυτα...δυστυχως σερβις...

το ασπρο εμενα δεν μαρεσε...καλυτερα να σου δωσουν μαυρο:p (πλακιτσα)

Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια μικρά πραγματάκια μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..

1. Στα μηνύματα υπάρχει τρόπος να βλέπω πόσοι χαρακτήρες (από τους 160) μένουν ακόμα κατά τη σύνταξη μηνύματος;

Επίσης πώς μπορώ να βάλω ήχο δικό μου αντί για τους προτεινόμενους όταν λαμβάνω νέο μήνυμα; Και για τις κλήσεις, χωρίς εφαρμογή ringtone maker δεν γίνεται; Και πώς γίνεται να αφαιρέσω μια γλώσσα απ αυτές που έχει; Το είχα καταφέρει αλλά μετά την αναβάθμηση σε 1308 δε βρίσκω τρόπο..

2. Η δόνηση απ το κουμπί-πίσω βγαίνει;

3. Εφαρμογή Facebook αξιόλογη υπάρχει;

Πάντως και το ηχείο δεν μου φαίνεται και πολύ δυνατό..:mad: Και στο θέμα μουσική τα χουν κάνει λίγο ******..

Αυτά τα ολίγα..Όποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων
Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια μικρά πραγματάκια μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..

1. Στα μηνύματα υπάρχει τρόπος να βλέπω πόσοι χαρακτήρες (από τους 160) μένουν ακόμα κατά τη σύνταξη μηνύματος;

Επίσης πώς μπορώ να βάλω ήχο δικό μου αντί για τους προτεινόμενους όταν λαμβάνω νέο μήνυμα; Και για τις κλήσεις, χωρίς εφαρμογή ringtone maker δεν γίνεται; Και πώς γίνεται να αφαιρέσω μια γλώσσα απ αυτές που έχει; Το είχα καταφέρει αλλά μετά την αναβάθμηση σε 1308 δε βρίσκω τρόπο..

Πάντως και το ηχείο δεν μου φαίνεται και πολύ δυνατό..:mad: Και στο θέμα μουσική τα χουν κάνει λίγο ******..

1) προς το παρόν δεν γίνεται. Στην πορεία δεν ξέρω αν θα βάλουν ένδειξη.

Δικό σου ήχο μόνο για ήχο κλήσης μπορείς να ορίσεις. Απλά θα συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή και θα βάλεις στον φάκελο ringtones τα Mp3 που θες.

Για πληκτρολόγιο θα πας ρυθμίσεις -> πληκτρολόγιο και με παρατεταμένο πάτημα στην γλώσσα που θες για κατάργηση.

2) Αυτό δεν το κατάλαβα.

3) Για facebook υπήρχε η εφαρμογή facebook for WP η οποία ήταν από τις καλύτερες, αλλά την κατεβάσανε για κάποιο λόγο. Ίσως επειδή είχε κάποια bugs. Πιθανόν να ξανα ανέβει. Μπορείς να δοκιμάσεις την επίσημη facebook beta, αλλά έχει αρκετές ελλείψεις ακόμα ή κάποια άλλη από αυτές που έχει το store.

Το ηχείο μια χαρά δυνατό είναι, εκτός αν στο Ν8 είχες rom του lagoskon και δεν είχες απενεργοποιήσει το Mod για ακόμα πιο δυνατό ηχείο που σε ξεκούφενε :p

Edited by Johnious13

1) προς το παρόν δεν γίνεται. Στην πορεία δεν ξέρω αν θα βάλουν ένδειξη.

Δικό σου ήχο μόνο για ήχο κλήσης μπορείς να ορίσεις. Απλά θα συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή και θα βάλεις στον φάκελο ringtones τα Mp3 που θες.

Για πληκτρολόγιο θα πας ρυθμίσεις -> πληκτρολόγιο και με παρατεταμένο πάτημα στην γλώσσα που θες για κατάργηση.

2) Αυτό δεν το κατάλαβα.

3) Για facebook υπήρχε η εφαρμογή facebook for WP η οποία ήταν από τις καλύτερες, αλλά την κατεβάσανε για κάποιο λόγο. Ίσως επειδή είχε κάποια bugs. Πιθανόν να ξανα ανέβει. Μπορείς να δοκιμάσεις την επίσημη facebook beta, αλλά έχει αρκετές ελλείψεις ακόμα ή κάποια άλλη από αυτές που έχει το store.

Το ηχείο μια χαρά δυνατό είναι, εκτός αν στο Ν8 είχες rom του lagoskon και δεν είχες απενεργοποιήσει το Mod για ακόμα πιο δυνατό ηχείο που σε ξεκούφενε :p

Να σαι καλά φίλε!

Για το (2) εννοώ ότι όταν πατάω το κουμπί πίσω (βελάκι) δονείται ελαφρώς. Αυτή η δόνηση μπορεί να βγει;

Για fb κατέβασα την πρώτη που μ έβγαλε αλλά δεν μου άρεσε. Θα δοκιμάσω άλλες αν είναι..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Να σαι καλά φίλε!

Για το (2) εννοώ ότι όταν πατάω το κουμπί πίσω (βελάκι) δονείται ελαφρώς. Αυτή η δόνηση μπορεί να βγει;

Για fb κατέβασα την πρώτη που μ έβγαλε αλλά δεν μου άρεσε. Θα δοκιμάσω άλλες αν είναι..

Ααα αυτό εννοείς; Δεν βγαίνει.

Δεν βγαίνει και νομίζω είναι θέμα λειτουργικού, όχι συσκευής !

Λογικά ναι..Πιστεύω η πίεση για να βγει γρήγορα δημιούργησε κενά! Δηλ. να γράφεις μήνυμα και να μην εμφανίζει το 160..είναι πραγματικά αστείο.Όπως και κάποια άλλα που ανακαλύπτω καθημερινά.. Εχει ωστόσο πολλά θετικά που σε κάνουν να τα ξεχνάς! Ωστόσο αφήνουν μια μικρή απορία..Γιατί;

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

1. Κατω-κάτω αναφερει τους χαρακτήρες που χρησιμοποίησες. Απλα τους δείχνει όταν υπερβείς τους 135 χαρακτήρες.

3. Facebook beta και Facebook for wp8

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...