Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ημουν ετοιμος να ρωτήσω και εγώ το Amazon μολις σου στειλουν απάντηση για πες το και σε εμας

Την ιδια απαντηση πηρα οπως με την προηγουμενη φορα εδω:confused::worry:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=342890&page=50

συν αυτο κλασικα που το στελνουν σε καθε απαντηση

''In case the expected waiting time is too long, you may also fully cancel the order on that same page on our website.

I apologize for the delay and thank you for understanding.''

Ετσι κι αλλιως το ειχα παρει αποφαση οτι μεχρι αρχες Δεκεμβριου δεν θα παραλαβω το κινητο,επομενως θα ειμαι σε αναμονη.

Και οπου αλλου και αν το παραγγειλω το νωριτερα 5-6 Δεκεμβριου θα αποσταλουν οι συσκευες.

Μπορει μεχρι την ημερομηνια αυτη να μπορει να στειλει και το amazon.

Δεν ειναι τελεσιδικη και αμετακλητη η ημερομηνια μετα την 24 Δεκεμβριου που αναφερει.

Ολα ειναι πιθανα ακομα και νωριτερα να ειναι διαθεσιμα.

Υπομονη αν και εχω ξενερωσει πλεον.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μπορείτε να ρωτήσετε για αριθμό παραλαβής. Εγώ ανήκω σύμφωνα με τον πάροχό μου στην 3η παραλαβή στις 10/12. Έχουμε μια παραλαβή Δευτέρα στη Σουηδία (δεν είμαι μέσα), μία στις 3/12 και μία στις 10/12 :) Πάντως αν θέλετε να παραλάβετε ΠΡΙΝ τα Χριστούγεννα προπαραγγελία σίγουρα.

Από εκεί και πέρα, με τον ασύρματο φορτιστή τι γίνεται ρε παιδιά; Ισχύει ή μούφα;:p

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οπως μπορεις να δεις ισχυει η προσφορα λογικα.

http://nokiafreecharger.com/claims/register

"We will only accept claims 14 days after purchase".

Και έχει ημερομηνίες μόνο από 9 του μηνός και πριν. Αυτό αλλάζει κάθε μέρα; 50-50 αν θα προλάβιες να τον πάρεις τελικά το φορτιστή... Με το προσκύνημα που γίνεται βλέπω στο τέλος να μη φτάνουν οι φορτιστές. 2.5 παραγγελίες... δε πάμε καλά. Έχει λεφτά ο κόσμος τελικά. :lol:

Edited by mixtri

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η προσφορά, δυστυχώς, νομίζω ότι ισχύει μόνο για όσους το αγοράσανε από το phones4u

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

καλημέρα,

απ οτι ξέρω, το κινητό έχει native backup.

ξέρετε αν κάνει backup και τα δεδομένα απο τα παιχνίδια, οπως κάνει το titanium στο android ?

edit... μαλλον δεν γινεται... http://www.windowsphone.com/en-gb/how-to/wp8/basics/back-up-my-stuff

Edited by nikosnt74

ΡΕ παιδιά αυτή την στιγμή πιο είναι πιο φθηνό μαγαζί για lumia θέλω ένα άσπρο και ένα μαύρο και πόσες; Η μέρες

Αυτό στο σκρούτζ λέει 3 μέρες

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

εγω ψαχνω το κιτρινο και δεν το εχω βρει πουθενα ομως....μ αρεσει τρελα,αλλα οπως ειπαν και πολλα παιδια παραπανω το παρακαναν με τη διαθεσιμοτητα.....:mad:

ipad 3 white

iphone 5s gold

συγχωρήστε με αν έχει ξανα γίνει η ερώτηση αλλά απο Αμερική αγορασμένο από At&t ευρώπη θα δουλεύει κ πιο συγκεκριμένα ελλάδα η θα είναι κλειδωμένο?

Δεν νομίζω να είναι σωστή η πολιτική της νοκια με τη καθυστέρηση στη διαθεσιμότητα. Πολλοί επίδοξοι αγοραστές δεν θα περιμένουν για πολύ καιρό και θα στραφούν σε άλλες λύσεις. Edited by gpx

Πιστευω οτι η παραγωγη ειναι εσκεμμενα μειωμενη, ωστε, οσα παραγωνται να πωλουνται και να μην στοκαρονται. Ειναι ενας τροπος για να μειωθουν τα εξοδα και οι ζημιες απο τυχον απουλητες μοναδες.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Πιστευω οτι η παραγωγη ειναι εσκεμμενα μειωμενη, ωστε, οσα παραγωνται να πωλουνται και να μην στοκαρονται. Ειναι ενας τροπος για να μειωθουν τα εξοδα και οι ζημιες απο τυχον απουλητες μοναδες.

Τον πρώτο καιρό πάντα δίνουν περισσότερα στην αγορά. Απλά από ότι φαίνεται η αγορά ήταν πολύ πιο επιθετική από τη διάθεση.

Στη Σκανδιναβία όπου τα ΝΟΚΙΑ είναι θρησκεία έχουν διαθεσιμότητα 3-4 εβδομάδες. Η ΝΟΚΙΑ Sverige μας ευχαριστεί όλους για το έντονο ενδιαφερόν και θα κάνει ό,τι καλύτερο για είναι το κινητό διαθέσιμο μέσα στις 2 επόμενες εβδομάδες σε πολύ καλή ποσότητα ώστε όλοι να βγάλουν φωτογραφίες με τον Άη Βασίλη τα Χριστούγεννα και να τις μοιραστούν με τους φίλους τους (αυτό λέει στο φειςμπουκ, δε το λέω εγώ :p)

[sIGPIC][/sIGPIC]

συγχωρήστε με αν έχει ξανα γίνει η ερώτηση αλλά απο Αμερική αγορασμένο από At&t ευρώπη θα δουλεύει κ πιο συγκεκριμένα ελλάδα η θα είναι κλειδωμένο?

Οχι δεν θα δουλευει Ελλαδα,ακομα και συσκευες που διαθετει η ΑΤ&Τ χωρις συμβολαιο ειναι μονο για χρηση στο δικτυο της, αν δουλευαν θα ειχα τσιμπησει εως τωρα σε cyan που εχω βρει στο ebay.

τελικα με τον φορτιστη απο expansys θα μου πει καποιος αν ειναι για πριζες αγγλιας?

Δύο κομμάτια που πέρασαν από τα χέρια μου είχαν αγγλικό βίσμα. Και τα δυο απο expansys χρώμα λευκό

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Δύο κομμάτια που πέρασαν από τα χέρια μου είχαν αγγλικό βίσμα. Και τα δυο απο expansys χρώμα λευκό

βλακεία αυτό. με το 4g και εγγυηση ειναι σιγουρα οκ στην Ελλαδα έτσι? Υποστηριζει τις συχνότητες της cosmote?

Μια ερώτηση για τους έχοντες,

η εφορμογή facebook είναι η ίδια (απαραδεκτη) με τα 7.5;

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Στη σελίδα του amazon σε κάποιες συσκευές γράφει ότι είναι sim-free και σε κάποιες ότι είναι sim-free unbranded. Μήπως ξέρει κανείς ποια είναι η διαφορά;

Στη σελίδα του amazon σε κάποιες συσκευές γράφει ότι είναι sim-free και σε κάποιες ότι είναι sim-free unbranded. Μήπως ξέρει κανείς ποια είναι η διαφορά;

sim-free σημαίνει οτι δεν εχει καρτα sim η συσκευασία και sim-free unbranded σημαίνει οτι το κινητό δεν ειναι κλειδωμένο σε κάποιο δίκτυο π.χ. vodafone

Για παρτε ενα δευτερο δειγμα απο την ποιοτητα εικονας και ηχου σε συναυλια.:)

http://www.wpcentral.com/another-amazing-concert-captured-nokia-lumia-920

sim-free σημαίνει οτι δεν εχει καρτα sim η συσκευασία και sim-free unbranded σημαίνει οτι το κινητό δεν ειναι κλειδωμένο σε κάποιο δίκτυο π.χ. vodafone

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δηλαδή όταν η συσκευή είναι σκέτο sim-free σημαίνει ότι είναι κλειδωμένη σε δίκτυο ή απλά δεν πρόσθεσαν το unbranded;

Η MS ετοιμαζεται για το πρωτο update για τα WP8 με την ονομασια ''Apollo Plus''στο οποια θα προστεθουν καποιες λειτουργιες οπως πχ VPN support,επισης το WiFi να παραμενει ενεργο ακομα και οταν δεν χρησιμοποιειτε, καποιες μικροβελτιωσεις στον ηχο και καποια bug fix

http://www.theverge.com/2012/11/26/3692620/microsoft-apollo-plus-windows-phone-update

Επιτέλους μετά από 10 ημέρες μου ήρθε το κινητό από το expansys σε λευκό χρώμα. Ήδη το έχω στα χέρια μου οπότε αυτό ήδη μπήκε αγγελία για πούλημα. Καλά ρε παιδιά τι έχει γίνει και δεν υπάρχει ούτε ένα κομμάτι σε όλη την Ευρώπη?

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Επιτέλους μετά από 10 ημέρες μου ήρθε το κινητό από το expansys σε λευκό χρώμα. Ήδη το έχω στα χέρια μου οπότε αυτό ήδη μπήκε αγγελία για πούλημα. Καλά ρε παιδιά τι έχει γίνει και δεν υπάρχει ούτε ένα κομμάτι σε όλη την Ευρώπη?

To δικό μου έρχεται από Tele2 Sweden operator :) Αύριο το πολύ μεθαύριο θα το έχω στα χέρια μου. Εξαντλήθηκε πάλι Σουηδία... σε 4 εβδομάδες πάλι. Αν θέλετε μετά τα Χριστούγεννα μπορώ να στείλω Ελλάδα κομμάτια. Αν και πιστεύω μετά τις 10 Γενάρη θα υπάρχει κανονικά!

Edited by mixtri

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλορίζικο. Να δω πότε θα πέσουν οι τιμές λίγο να το τσιμπήσουμε.

Κάτι άσχετο τώρα. Για αγορές με επαγγελματικό ΑΦΜ τι ακριβώς παίζει; Με το που δηλώσεις στο κατάστημα ότι έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ, σου αφαιρούνε επιτόπου το ΦΠΑ και πληρώνεις την καθαρή αξία του προϊόντος; Αν ναι, μετά πληρώνεις κάνα φόρο στην εφορία εδώ (όταν κάνεις δήλωση ή επιτόπου) ή σου ρχετε τελείως ανέξοδο;

2-3 γνωστούς που ρώτησα δεν είχαν ιδέα καν γι αυτή την δυνατότητα.

Κάποιος που αγοράζει έτσι ή γνωρίζει ας απαντήσει μπας και βρούμε καμιά άκρη και βολευτούμε :p

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...