Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να και μια
σε χαμηλό φωτισμό. Απλά απίστευτο.

εντυπωσιακότατο θα έλεγα, μπράβο στη νοκια

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:blink::blink: Πώς;;;;;;

Μενει πολυ ωρα ανοιχτο το διαφραγμα.

Σε ολες τις φωτογραφικες γινεται αυτο, αλλα το θεμα ειναι οτι οταν συμβαινει αυτο ειναι 101% σιγουρο οτι η φώτο θα βγει κουνημενη. Εδω ακριβως επεμβαινει ο σταθεροποιητης εικονας της νοκια (OIS) και κανει τη διαφορα.

Αυτο που καταλαβαινω ειιναι οτι το συστημα ois ειναι παρα πολυ εξελιγμενο και ισχυροτερο (δεν περιμενα να το πω αυτο) απο τα συστηματα οπτικης σταθεροποιησης (VR) των ψηφιακων.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ξερει καποιος πως μπορω απο τις ρυθμισεις να απενεργοποιησω το ιντερνετ?Γιατι εχω συνδεθει με wifi και με χρεωνει δεδομενα.

Μενει πολυ ωρα ανοιχτο το διαφραγμα.

Σε ολες τις φωτογραφικες γινεται αυτο, αλλα το θεμα ειναι οτι οταν συμβαινει αυτο ειναι 101% σιγουρο οτι η φώτο θα βγει κουνημενη. Εδω ακριβως επεμβαινει ο σταθεροποιητης εικονας της νοκια (OIS) και κανει τη διαφορα.

Αυτο που καταλαβαινω ειιναι οτι το συστημα ois ειναι παρα πολυ εξελιγμενο και ισχυροτερο (δεν περιμενα να το πω αυτο) απο τα συστηματα οπτικης σταθεροποιησης (VR) των ψηφιακων.

Οταν πριν 2 μηνες ελεγα οτι το OIS ειναι ολα τα λεφτα καποιοι με ειρωνευονταν. Τωρα που βγηκε το τηλεφωνο και φαινεται οτι το συστημα ειναι οντως αληθινο και οχι marketistiko, βλεπουμε την δυναμη της καμερας.

Το τηλεφωνο ειναι παρα πολυ καλο και αν λιγο στην αρχη προβληματιζει το μεγεθος, ειναι κατι που συνηθιζεται γρηγορα.

Οταν πριν 2 μηνες ελεγα οτι το OIS ειναι ολα τα λεφτα καποιοι με ειρωνευονταν. Τωρα που βγηκε το τηλεφωνο και φαινεται οτι το συστημα ειναι οντως αληθινο και οχι marketistiko, βλεπουμε την δυναμη της καμερας.

Το τηλεφωνο ειναι παρα πολυ καλο και αν λιγο στην αρχη προβληματιζει το μεγεθος, ειναι κατι που συνηθιζεται γρηγορα.

Και εγω τα ελεγα, αλλα δε περιμενα τετοια αποτελεσματικοτητα.

Οσο για το μεγεθος/βαρος, χτες περιεργαζομουν ενα λευκο λουμια 900. Τιποτα δεν με ενοχλησε. Το ιδιο σχεδον ειναι και το 920. Τα εχουμε συνιηθισει πια αυτα τα μεγεθη.

Το καλο ειναι οτι τη συσκευη μπορει καποιος να τη χειριστει με το ενα χερι, χωρις προβλημα.

Και εγω τα ελεγα, αλλα δε περιμενα τετοια αποτελεσματικοτητα.

Οσο για το μεγεθος/βαρος, χτες περιεργαζομουν ενα λευκο λουμια 900. Τιποτα δεν με ενοχλησε. Το ιδιο σχεδον ειναι και το 920. Τα εχουμε συνιηθισει πια αυτα τα μεγεθη.

Το καλο ειναι οτι τη συσκευη μπορει καποιος να τη χειριστει με το ενα χερι, χωρις προβλημα.

Για την ακρίβεια μπορεί να χειριστεί κανείς πολύ καλά το τηλέφωνο με το ένα χέρι... Το 920 δε γλιστράει από το χέρι, έχει απίστευτη εργονομία και σχεδιασμό. Όταν το πιάνεις λες "τι εργαλείο είσαι εσύ!". αχαχα! Πολύ δεμένο κινητό.

Για εμένα 2 εβδομάδες αναμονής μείνανε. Ως τότε ήδη θα το έχω μάθει απ'έξω από αυτά που λένε εδώ στο φόρουμ. Το πολύ πολύ να δούμε ταχύτητες 4ης γενιάς μαζί, αν δεν έχει ανεβάσει κανείς ως τότε δοκιμές :p

Η κάμερα είναι καλύτερη από αναμενόμενη. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει καπου διαθεσιμο αυτη τη στιγμη?

Υπαρχει Γιαννη μονο στο γερμανικο amazon αλλα απο τριτους πωλητες στα 700+.

Δεν αξιζει σε καμια περιπτωση

Εδω το μηνυμα που ελαβα σε απαντηση του email μου για την καθυστερηση

''Dear Customer

your order 3*2-2*****8-6***53 is still being processed at this moment as our supplier cannot deliver your item "Nokia Lumia 920 Smartphone (11,4 cm (4,5 Zoll) WXGA HD IPS LCD Touchscreen, 8 Megapixel Kamera, 1,5 GHz Dual-Core-Prozessor, NFC, LTE-fähig, Windows P " immediately. According to our information however, the item will be available soon. Our purchasing department is aware of the case and is trying to fulfil your order as soon as possible.

Delivery times vary from supplier to supplier, and our system may show you an expected delivery date according to our experience with the specific supplier. Unfortunately we can’t give you any more specific information at this time, nor is it possible to make any promises regarding the delivery date.

As soon as we receive the item from the supplier, we will dispatch the order to you immediately. To keep you fully informed on the progress of your order, we'll send you an e-mail when we dispatch your order from our Fulfilment Centre, confirming the date, contents and method of delivery.''

Πιστευω μεσα στην εβδομαδα θα ειναι διαθεσιμο απο το ιδιο το amazon.

Ξεκαθαρα το προβλημα ειναι στη Nokia.

Υπομονη,τι να κανουμε.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ευχαριστω Αλεξη. Ειπα μηπως υπηρχε καπου αλλου και δεν το ηξερα. Εννοειται οτι τιμες 700+ ειναι απλα αστειες. Θα περιμενω, τι να κανω...

Και οσο βλεπω το one x+ (64 gb) στα 635 ευρω......πως κρατιεμαι δεν ξερω....

Οπου κυκλοφορει υπαρχει sold-out και στην Αμερικη απο την AT&T και αλλα μαγαζια, εξαντληθηκαν τα αποθεματα πολυ γρηγορα

Κιτρινο-κοκκινο-cyan εξαντληθηκαν πλεον και περιμενουν νεες παραλαβες.

http://www.wpcentral.com/att-gets-low-nokia-lumia-920-stock-everywhere

Στο expansys.gr βγηκαν 100 κομματια σε λευκο χρωμα και εφυγαν σε λιγοτερο απο 24 ωρες.

Edited by alextrela

Πιστευω μεσα στην εβδομαδα θα ειναι διαθεσιμο απο το ιδιο το amazon.

Ξεκαθαρα το προβλημα ειναι στη Nokia.

Υπομονη,τι να κανουμε.

H NOKIA SVERIGE λέει ότι φταίνε οι πάροχοι. Γιατί δε παρήγγειλαν εγκαίρως. Κι εγώ λέω...αφού φταίνε "οι πάροχοι" γιατί δε το έχουν στα ίδια τα κατστήματά τους; Τους ρώτησα στη σελίδα στο φεισμπουκ δε μου απάντησαν :lol:

Κι εγώ δε ξέρετε πως κρατιέμαι να μην πάρω το Sony. :p Πόσο ακόμη δε ξέρω!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

''The Nokia Lumia 920 is at the top Amazon’s AT&T Best Seller Chart''

http://www.mobilemag.com/2012/11/16/nokia-lumia-920-top-seller-att/

Το φαγαμε το γαιδαρο τοσο καιρο,πιπερι στο στομα αυτα που ακουω για htc,sony:p

Το καλο πραγμα αργει παντα-με τις ευλογιες της Nokia βεβαια.

Στο expansys.gr βγηκαν 100 κομματια σε λευκο χρωμα και εφυγαν σε λιγοτερο απο 24 ωρες.

Στην τιμη των 700 ευρω?

Οχι, να μου λειπει...

Άντε να σας έρθει σύντομα να μας πείτε για τη μπαταρία γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα πουλήσω το 8x να πάρω αυτό. Έτσι κι αλλιώς χειρότερη μπαταρία αποκλείεται να'χει! :(

Καλησπέρα Ανδρέα.

1. ναι εχει, σου ερχεται μηνυμα απο τον 'Παροχο' οτι εσταλη

2. για πλοηγηση εχει ξεχωριστη εφαρμογη, το nokia drive+ beta με ελληνικη φωνητικη καθοδηγηση και δωρεαν χαρτες - χρειαζεσαι internet την πρωτη φορα για να τους κατεβασεις

3. μονο αν ανοιξεις το κινητο

4. οποιο mp3 θες το αντιγραφεις στο φακελο ringtones (πρεπει μου φαινεται να ειναι drm protected για να το δει)

5. αν θυμαμαι καλα γιατι την εχω γεμισει τωρα ηταν 26.62gb

6. εχει προτασεις λεξεων και διορθωσεις (κατι αντιστοιχο με το τ9 που λες) :)

Πανο μιας κι εχεις τεραστια εμπειρια και κατα βαση εισαι androidακιας, κανε μια απευθειας συγκριση για τα markets (αν δηλαδη μπορεις να εντοπισεις σοβαρες εφαρμογες να καλυπτουν τις αναγκες σου στο marketplace) και δευτερευοντως πως ειναι στην καθημερινοτητα το τηλ.

Ειναι εξαιρετικη συσκευη, αν και προσωπικα με αφηνει αδιαφορο το λειτουργικο - δεν παυει να με εντυπωσιαζει ομως το συνολο...

Συμφωνα παντως με τους υπεύθυνους της ms πηραν τις 50 top free και paid εφαρμογές του android και ios και τις εβαλαν στο market εκτος 4 ξεχασαν να πουν οτι απο αυτες τις 4 οι 2 εχουν πάνω μισο δις χρηστες .... ( instagram και pinterest )πραγματικά καταπληκτικό τηλεφωνο με αδιάφορο λειτουργικό
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Συμφωνα παντως με τους υπεύθυνους της ms πηραν τις 50 top free και paid εφαρμογές του android και ios και τις εβαλαν στο market εκτος 4 ξεχασαν να πουν οτι απο αυτες τις 4 οι 2 εχουν πάνω μισο δις χρηστες .... ( instagram και pinterest )πραγματικά καταπληκτικό τηλεφωνο με αδιάφορο λειτουργικό

Φιλε μου και εγω οταν αφησα το iphone και πηγα στα wp μονο οι εφαρμογες μου ελειπαν και τιποτα αλλο. το wp8 ειναι πολυ μπροστα σαν λειτουργικο. To μονο δυνατο "κομματι" στο ios ειναι οι εφαρμογες και τιποτα αλλο κατα την γνωμη μου. Ομως θα προτιμουσα να δω teamviewer στο wp παρα instagram κλπ. Αυτα ειναι εφαρμογες που αργα η γρηγορα θα εξαφανιστουν. Σιγουρα ειναι ωραια και αυτα και θα ηθελα να τα δω, και σιγουρα για πολλους ειναι μεγαλη ελλειψη. Οσο για android νομιζω οτι λογω και της ανοιχτης φυσης του λειτουργικου πολλες εφαρμογες δεν προκειτε να τις δουμε στα wp στο αμμεσο μελλον τουλαχιστον. Και σιγουρα δεν θα της δουμε και στο applestore!! Δυστυχως δεν υπαρχει το τελειο OS και συμβιβαζομαστε...

Edited by mixail72

Kοιτώντας τα παρελκόμενα για την συσκευή από την σελίδα την nokia δεν βρήκα ούτε μια θήκη για την συσκευή δηλαδή δεν θα βγάλει?Πάλι από ebay με κόβω να αγοράζω

spacer.png

Οντως δεν εχει βγαλει original θηκες για το 920,μονο ebay και τριτους πωλητες.

Αν βρω σε cyan καμια ποιοτικη θα τη τσιμπησουμε:p

Έχει και σε cyan έχω σταμπάρει 2 μια λευκη και μια μαύρη σιλικόνης και screenprotector θα τα παραγγείλω και μετά περιμένω και το κινητό,άντε γιατί πολύ το καθυστερεί 1 χρόνο υπομονή κάνω για να πάρω κινητό ήμουν το καλοκαίρι έτοιμος να πάρο το 808 και το άφησα για το 920

spacer.png

Φιλε μου και εγω οταν αφησα το iphone και πηγα στα wp μονο οι εφαρμογες μου ελειπαν και τιποτα αλλο. το wp8 ειναι πολυ μπροστα σαν λειτουργικο. To μονο δυνατο "κομματι" στο ios ειναι οι εφαρμογες και τιποτα αλλο κατα την γνωμη μου. Ομως θα προτιμουσα να δω teamviewer στο wp παρα instagram κλπ. Αυτα ειναι εφαρμογες που αργα η γρηγορα θα εξαφανιστουν. Σιγουρα ειναι ωραια και αυτα και θα ηθελα να τα δω, και σιγουρα για πολλους ειναι μεγαλη ελλειψη. Οσο για android νομιζω οτι λογω και της ανοιχτης φυσης του λειτουργικου πολλες εφαρμογες δεν προκειτε να τις δουμε στα wp στο αμμεσο μελλον τουλαχιστον. Και σιγουρα δεν θα της δουμε και στο applestore!! Δυστυχως δεν υπαρχει το τελειο OS και συμβιβαζομαστε...

Δεν θα διαφωνήσω σε κατι μαζι σου ειναι πραγματικά απροβλημάτιστο λειτουργικό που ομως οπως και τα αλλα για να λειτουργήσει σωστα χρειάζεται εφαρμογές ειτε ειναι στο επαγγελματικο πεδιο είτε στο ψυχαγωγικό και τα wp πασχουν σε αυτο το κομμάτι θελω να τα δουλεψω ομως για να δω

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Δεν θα διαφωνήσω σε κατι μαζι σου ειναι πραγματικά απροβλημάτιστο λειτουργικό που ομως οπως και τα αλλα για να λειτουργήσει σωστα χρειάζεται εφαρμογές ειτε ειναι στο επαγγελματικο πεδιο είτε στο ψυχαγωγικό και τα wp πασχουν σε αυτο το κομμάτι θελω να τα δουλεψω ομως για να δω

Δεν ειπα οτι ειναι το καλυτερο το wp. Για μενα το τελειο τηλεφωνο ...ειναι δυο :P ενα nokia lumia 920 και ενα Nexus 4.

Το εντυπωσιακό στην κάμερα είναι στις φώτο με πραγματικα ελάχιστο φωτισμό.

Στον χαμηλό φωτισμό δωματίου υπάρχουν κι άλλες συσκευές.

Έχω εντυπωσιαστει από το Note 2 σ αυτο το θεμα.

Έχει μια ρύθμιση για ελάχιστο φωτισμό που τα πάει υπέροχα. Φωτεινές φωτο και χωρίς καθόλου θόρυβο. Και χωρις πτοσπάθεια να μην κουνήσει κλπ.

Όταν όμως δοκίμασα σε παρόμοιες συνθήκες με αυτές του βίντεο που είδαμε πηρα μουντζουρα.:)

Ελπίζω να μην βγάζει θόρυβο στις ημερήσιες οπως ακούστηκε, γιατι εκει ειναι που βγάζουμε τις μισες φωτο στην ζωη μας.

Κατι αλλο να μας πει ο Panaros.

Το 800 μου που είναι Matt μαύρο, αν τα χερια εχουν υποψία ιδρώτα μοιάζει σαν λαδωμένο οπου το ακουμπάω. Τι γίνεται στο 920?

Γιατί κι εκεί νομίζω το μαύρο είναι ματ.

Και το Χ8 που είναι σαν γόμα θα έχει πρόβλημα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κατι αλλο να μας πει ο Panaros.

Το 800 μου που είναι Matt μαύρο, αν τα χερια εχουν υποψία ιδρώτα μοιάζει σαν λαδωμένο οπου το ακουμπάω. Τι γίνεται στο 920?

Γιατί κι εκεί νομίζω το μαύρο είναι ματ.

Και το Χ8 που είναι σαν γόμα θα έχει πρόβλημα.

Κωστα εχω το λευκο, που ειναι shiny, οχι matte -δεν εχει κανενα προβλημα ουτε με ιδρωτα, ουτε με σκονη. Το μαυρο δεν το εχω δει. Το 8Χ που ειχα παντως σε μαυρο οντως ηταν απο πισω συνεχεια χαλια, το καθαριζα με οινοπνευμα καθε μερα:O

Πανο μιας κι εχεις τεραστια εμπειρια και κατα βαση εισαι androidακιας, κανε μια απευθειας συγκριση για τα markets (αν δηλαδη μπορεις να εντοπισεις σοβαρες εφαρμογες να καλυπτουν τις αναγκες σου στο marketplace) και δευτερευοντως πως ειναι στην καθημερινοτητα το τηλ.

Ειναι εξαιρετικη συσκευη, αν και προσωπικα με αφηνει αδιαφορο το λειτουργικο - δεν παυει να με εντυπωσιαζει ομως το συνολο...

Βαγγέλη όπως ειπα και πιο πανω στα μειον του λειτουργικου ειναι ο μικρός αριθμός εφαρμογών ακομα στο wp store.

Σε εφαρμογές καθημερινότητας δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα , και για τις γνωστες που λείπουν υπαρχουν αντίστοιχες που κανεις τη δουλεια σου.

Το teamviewer ειναι θεμα χρονου να φανει κι αυτο (αν και υπαρχει το connectme), αλλα δε νομιζω οτι θα πεθανω αν δεν μπορω να δω το pc της δουλειας εν κινησει όπως εκανα με το note2. Απο την αλλη εαν κανεις ενα γενικότερο migration απο google apps σε msn (hotmail/live account για συγχρονισμό, skydrive) οι συνεργειες όλων αυτών με το ΑΠΑΙΧΤΟ OFFICE σε αποζημιωνουν με το παραπανω.

προσωπικα για επαγγελματική χρήση με καλύπτει με το παραπανω, η παιδικη γωνια για τον μικρό να έχει τα xbox παιχνίδια του χωρίς να μου πειραζει τιποτα απο τα δικα μου, και γενικότερα η αισθητική, η απίστευτη ταχύτητα και το αψογο flow του λειτουργικού μου έχει πάρει τα μυαλά.

Είχα βαρεθει να στηνω και να ξαναστηνω 50 widgets, να αλλαζω lockscreens και launchers, να καιγομαι καθημερινα με την δήθεν καλυτερη απο την προηγούμενη custom rom, να σκιναρω system ui/framework γιατι πλεον εκανα εμετο με τις κινεζιες της sammy, να περναω οτι tweaks υπηρχαν και παλι να υπαρχουν lags, και βαλε και λογαριασε.

Πιστεύω πως η μεγαλύτερη μαγκιά αυτού του λειτουργικού είναι οτι προσφερει την πληροφορία με τη μεγαλύτερη απλότητα που έχει υπαρξει ποτε σε mobile συσκευη, σε αψογο συνδυασμο με το lumia 920 που ειναι η πιο ποιοτικη συσκευη που εχω πιασει στα χερια μου -και τις εχω πιασει ολες απο το 2002 και μετα... :)

Edited by panaros

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...