vtxracer Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Μια ερωτηση. Αν το παρω απο εξωτερικο, θα εχει ελληνικα ? (οπως το I OS που εχει ολες τις γλωσσες ?) Εχω δει review με αμερικανικο κινητο και εχει μεσα μονο Αγγλικα και Ισπανικα. Υπαρχει η δυνατοτητα να μπουν μετα γλωσσες ? N76 N95 N96 N800 N810 N86, N8,920,1020, .... ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Μια ερωτηση. Αν το παρω απο εξωτερικο, θα εχει ελληνικα ? (οπως το I OS που εχει ολες τις γλωσσες ?) Εχω δει review με αμερικανικο κινητο και εχει μεσα μονο Αγγλικα και Ισπανικα. Υπαρχει η δυνατοτητα να μπουν μετα γλωσσες ? Ολα τα κινητα που προοριζονται για ΕΕ εχουν και ελληνικα. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Παιδιά το phonearena του έβαλε 9/10 http://www.phonearena.com/reviews/Nokia-Lumia-920-Review_id3187 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Παιδιά το phonearena του έβαλε 9/10 http://www.phonearena.com/reviews/Nokia-Lumia-920-Review_id3187 Αυτό που λέει με την ποιότητα κλήσης είναι καθαρά θέμα δικτύου... Θα το διαπιστώσουμε σύντομα βέβαια αλλά κατά βάση παίζει να είναι κάποια ασυμβατότητα εξοπλισμού παρόχου-κινητού με την κωδικοποίηση. Σας τα λέω γιατί είμαι εκ των έσω στα θέματα τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού. Το AMR-WB προκαλλεί πονοκέφαλο σε κάποιους παρόχους. Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Το AMR-WB προκαλλεί πονοκέφαλο σε κάποιους παρόχους. Αυτο το προτυπο το χρησιμοποιει μονο η nokia? Και αν ναι, πως συνεργαζεται με τα αλλα κινητα? Αν εχω το 920, ο αλλος θα με ακουει τελεια και εγω οτι καταφερει η δικη του συσκευη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=FeaT8e9NxzI]Kan Nokia Lumia 920 oplades på et induktionskomfur? - YouTube[/ame] [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Πωωω κι όπως έβλεπα το βίντεο νόμιζα ότι θα άναβε το μάτι για να το ψήσει ο τρελάρας για να δοκιμάσει την αντοχή στους 200°. :lol: Βασικά τι θέλει να πει ο ποιητής; Πως ακριβώς φορτίζει; Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Πωωω κι όπως έβλεπα το βίντεο νόμιζα ότι θα άναβε το μάτι για να το ψήσει ο τρελάρας για να δοκιμάσει την αντοχή στους 200°. :lol: Βασικά τι θέλει να πει ο ποιητής; Πως ακριβώς φορτίζει; Γιατι, θα σε ενδιεφερε να φορτιζεις το κινητο σου στο ματι της κουζινας:p; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Γιατι, θα σε ενδιεφερε να φορτιζεις το κινητο σου στο ματι της κουζινας:p; Γιατί όχι. Αμα ξεμείνω καμιά φορά από φορτιστή.:p Δουλέυει και στα παραδοσιακά μάτια κουζίνας ή μόνο σε κεραμικές; :lol::lol: Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_p Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Φίλοι μου διαβάζω κάθε μέρα τα μηνύματα και ελπίζω να το δω εδώ όταν πρωτοκυκλοφορήσει στην Αγγλία. Ελπίζω να μην περάσει ο Νοέμβριος γιατί το Δεκέμβριο η κάρτα θα έχει άλλες "υποχρεώσεις". :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Προφανώς είναι επαγωγικες που δουλεύουν με μαγνητισμό Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Φίλοι μου διαβάζω κάθε μέρα τα μηνύματα και ελπίζω να το δω εδώ όταν πρωτοκυκλοφορήσει στην Αγγλία. Ελπίζω να μην περάσει ο Νοέμβριος γιατί το Δεκέμβριο η κάρτα θα έχει άλλες "υποχρεώσεις". στο expansys ειναι διαθεσιμο απο χθες το απογευμα σε λευκο. εμενα απεσταλη ηδη, και θα το εχω αυριο :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 στο expansys ειναι διαθεσιμο απο χθες το απογευμα σε λευκο. εμενα απεσταλη ηδη, και θα το εχω αυριο :) Καλοριζικο τοτε αφου θα το παρεις και σε λευκο θα πεις και πρωτος εντυπωσεις για το glossy χρωμα πως φαινεται-διοτι εγω θα περιμενω την επομενη εβδομαδα για να παραλαβω:) Αν και στο expansys η τιμη ειναι τσουχτερη 100+ απο το amazon(με επαγγελματκο αφμ ειναι μια χαρα βεβαια) http://www.expansys.com.gr/nokia-lumia-920-white-239579/ Περιμενουμε εντυπωσεις. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Καλοριζικο τοτε αφου θα το παρεις και σε λευκο θα πεις και πρωτος εντυπωσεις για το glossy χρωμα πως φαινεται-διοτι εγω θα περιμενω την επομενη εβδομαδα για να παραλαβω:) Αν και στο expansys η τιμη ειναι τσουχτερη 100+ απο το amazon(με επαγγελματκο αφμ ειναι μια χαρα βεβαια) http://www.expansys.com.gr/nokia-lumia-920-white-239579/ Περιμενουμε εντυπωσεις. με επαγγελματικο ΑΦΜ παντα, αλλιως δεν αξιζει :D 578,00 με τα μεταφορικά. αυριο κατα το μεσημερακι λογικα θα εχουμε την πρωτη επαφη...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Απο USA το lumia 920 θα εχει καμια διαφορα απο το ευρωπαικο/ελληνικο? (εννοω στα δικτυα) Γιατι η τιμη (~499$) ειναι πολυ δελεαστικη και εχω ατομα εκει να μου το στειλουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Απο USA το lumia 920 θα εχει καμια διαφορα απο το ευρωπαικο/ελληνικο? (εννοω στα δικτυα) Γιατι η τιμη (~499$) ειναι πολυ δελεαστικη και εχω ατομα εκει να μου το στειλουν... Αρκει να ειναι unlocked συσκευη δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα(κοιταξε λιγο τις συχνοτητες που υποστηριζει στην Αμερικη),υποψη οτι οι παροχοι μπορει να δινουν συσκευες χωρις συμβολαιο αλλα μονο για χρηση στο δικτυο τους. Δεν θα εχεις βεβαια εγγυηση εδω αλλα το στελνεις Αμερικη για service σε περιπτωση που εχεις γνωστους εκει μικρο το κακο. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_p Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 στο expansys ειναι διαθεσιμο απο χθες το απογευμα σε λευκο. εμενα απεσταλη ηδη, και θα το εχω αυριο :) Θενκς, το έχω δει. Προτιμώ το μαύρο, κι αυτός είναι ο λόγος που δεν το παρήγγειλα χθες. Όμως και η τιμή του expansys είναι 100 ευρώ παραπάνω από του amazon.de. Δεν έχω δυνατότητα με επαγγελματικό ΑΦΜ. Πάντως μόλις φέρει το μαύρο θα το χτυπήσω όπως κι εσύ. :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 στο expansys ειναι διαθεσιμο απο χθες το απογευμα σε λευκο. εμενα απεσταλη ηδη, και θα το εχω αυριο :) Άντε καλορίζικο :) Περιμένουμε εντυπώσεις από συσκευή και από την glossy επιφάνεια και αν είχες πιάσει ματ Lumia 800 ή 900 να μας κάνεις σύγκριση. Καλοριζικο τοτε αφου θα το παρεις και σε λευκο θα πεις και πρωτος εντυπωσεις για το glossy χρωμα πως φαινεται-διοτι εγω θα περιμενω την επομενη εβδομαδα για να παραλαβω:) Αν και στο expansys η τιμη ειναι τσουχτερη 100+ απο το amazon(με επαγγελματκο αφμ ειναι μια χαρα βεβαια) http://www.expansys.com.gr/nokia-lumia-920-white-239579/ Περιμενουμε εντυπωσεις. Πωπω φαρμάκι το expansys. Μ' αρέσει που το περίμενα από κει να δω καλές τιμές... Ελπίζω να την ρίξουν την τιμή σε κάνα μήνα, αλλιώς amazon. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Άντε καλορίζικο :) Πωπω φαρμάκι το expansys. Μ' αρέσει που το περίμενα από κει να δω καλές τιμές... Ελπίζω να την ρίξουν την τιμή σε κάνα μήνα, αλλιώς amazon. Στο amazon.de σε κανα μηνα παιζει να πεσει κανα 20-40 ευρω και στα κινητα γενικα εχω παρατηρησει ειναι παντα πιο φθηνα απο το expansys. Ειναι μονοδρομος εφοσον δεν εχεις επαγγελματικο αφμ. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Στο amazon.de σε κανα μηνα παιζει να πεσει κανα 20-40 ευρω και στα κινητα γενικα εχω παρατηρησει ειναι παντα πιο φθηνα απο το expansys. Ειναι μονοδρομος εφοσον δεν εχεις επαγγελματικο αφμ. Στο amazon.de έφεραν και το μαύρο στα 600€ με δωρεάν μεταφορικά. http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B009ZC91AY/ref=sr_1_1_olp?ie=UTF8&qid=1352883972&sr=8-1&condition=new Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 (edited) Στο amazon.de έφεραν και το μαύρο στα 600€ με δωρεάν μεταφορικά. http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B009ZC91AY/ref=sr_1_1_olp?ie=UTF8&qid=1352883972&sr=8-1&condition=new Ειναι μονο για Γερμανια-Αυστρια τα δωρεαν μεταφορικα. Περιμενε το αγγλικο amazon που εχει δωρεαν μεταφορικα για Ελλαδα-δεν εχει τη συσκευη ακομα- Edited November 14, 2012 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Ειναι μονο για Γερμανια-Αυστρια τα δωρεαν μεταφορικα. Περιμενε το αγγλικο amazon που εχει δωρεαν μεταφορικα για Ελλαδα-δεν εχει τη συσκευη ακομα- Έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Κατά τα Χριστούγεννα με κόβω να το παίρνω στην καλύτερη, οπότε ελπίζω να έχουν πέσει και λίγο οι τιμές μέχρι τότε. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FarmaS Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 (edited) ρε παιδια σημερα μ ειπαν πως θα εχουν το 920 απο Δευτερα διαθεσιμο... Edited November 14, 2012 by impreza_sti Γιώργος Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 (edited) ρε παιδια σημερα μ ειπαν πως θα εχουν το 920 απο Δευτερα διαθεσιμο... Από την Ελληνική Νοκια? Δύσκολο μου ακούγεται. Edited November 14, 2012 by impreza_sti Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FarmaS Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 (edited) giannisk82 δεν νομιζω αλλα δεν με ενδιαφερει και ολας.. τελος παντων θα δω τι θα κανω Edited September 24, 2013 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Γιώργος Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts