g1orgos Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Και εγω το θελω το cyan ειναι τρελη καψουρα....ΑΛΛΑ η Νοκια φροντισε να το χαρουν μονο στην Αμερικη που μαλιστα απο σημερα αρχισαν οι προ-παραγγελιες απο την AT&T http://www.att.com/shop/wireless/devices/nokia/lumia-920-matte-cyan.html Ας βγαλει τουλαχιστον το γκρι για να το τιμησουμε που ειναι και αυτο mat αλλα και αυτο εξαφανισμενο πουθενα δεν το βλεπω μονο στο handtec.uk αλλα αγνωστο ποτε διαθεσιμο. Και μαλιστα η AT&T το δινει στα 450$ χωρις συμβολαιο (350€ και κατι ψιλα). Οποιος εχει ακρες να του το φερουν απο Αμερικη νομιζω οτι αξιζει. - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Βρε βαλτε χρωμα στη ζωη σας :lol::lol: Αν και αν το παρεις σε κιτρινο θα ξερει μεχρι και ο γειτονας οτι ειναι το lumia 920 Εντωμεταξυ τα τελευταια 4 κινητα μου ηταν μαυρα αλλα λεω να κανω μια αλλαγη σε cyan :p Χαχαχα Σωστό :lol: Αν και το N8 μου το έχω σε πράσινο... Δε θα σε κλείνει με τα χρώματα των tiles; :worry: Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Αν και σκεφτόμουν να προπαραγγειλω λεω τελικά να περιμένω. Ισως έχουμε εκπλήξεις στην τιμή. http://www.wpcentral.com/att-lumia-920-preorders-are-go-450-contract Βεβαια αυτο ισχυει για Αμερικη,εκει ολα ειναι πιο φθηνα απο εδω. Παντως βλεπω οτι τσιμπησε το μαυρο και κοκκινο 20 ευρω στο amazon de προφανος λογο μεγαλης ζητησης και μεγαλου αριθμου προ-παραγελλιων. Σταθερα λευκο-κιτρινο στα 599. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Και μαλιστα η AT&T το δινει στα 450$ χωρις συμβολαιο (350€ και κατι ψιλα). Οποιος εχει ακρες να του το φερουν απο Αμερικη νομιζω οτι αξιζει. ρε παιδιά να το παραγγείλουμε δεν γίνεται;πρέπει απαραίτητα να πάει κάποιος από εκεί να το πάρει;Επίσης αν το καταφέρεις και το φέρεις δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το δίκτυο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Βεβαια αυτο ισχυει για Αμερικη,εκει ολα ειναι πιο φθηνα απο εδω. Παντως βλεπω οτι τσιμπησε το μαυρο και κοκκινο 20 ευρω στο amazon de προφανος λογο μεγαλης ζητησης και μεγαλου αριθμου προ-παραγελλιων. Σταθερα λευκο-κιτρινο στα 599. Εχεις δικιο φιλε μου, αλλα ποτε δεν ξερεις. πχ. οταν βγηκε το lumia 800 περσι οι προπαραγγελιες ειχαν νομιζω πανω απο 500 και τελικα λιγες μερες μετα το βρηκα με 410 ευρω. Οποτε νομιζω αξιζει η αναμονη. Ειτε πεσει τελικα η τιμη ειτε οχι. Αν και ανυπομονω να το παρω. Εχω μπει πολες φορες στον πειρασμο. εφτανα στην ολοκληρωση της παραγγελιας και το ακυρωνα:P ειμαστε και αδυναμοι χαρακτηρες :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 ρε παιδιά να το παραγγείλουμε δεν γίνεται;πρέπει απαραίτητα να πάει κάποιος από εκεί να το πάρει;Επίσης αν το καταφέρεις και το φέρεις δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το δίκτυο; Ο μεγαλυτερος ανασταλτικος παραγοντας ειναι οτι δεν σε καλυπτει η εγγυηση εδω-και δευτερον δεν ξερεις αν θα δουλευει στα δικια μας δικτυα. Εδω εγω θελω να κανω αγορες απο Αμερικη και μαλιστα απο κατασκευαστες που παρεχουν worldwide εγγυηση(Dell,Lenovo) και παλι το σκεφτεσαι για τελωνεια-ανομονες κλπ. Η καλυτερη λυση ειναι μονο να στο φερουν απο Αμερικη οτιδηποτε αγορασεις. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FarmaS Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 τελικα τι γινεται ρε παιδια ? θα ερθει μεσα Νοεμβριου οπως στις αλλες χωρες η αρχες Ιανουαριου οπως λενε μερικοι εδω? Γιώργος Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 τελικα τι γινεται ρε παιδια ? θα ερθει μεσα Νοεμβριου οπως στις αλλες χωρες η αρχες Ιανουαριου οπως λενε μερικοι εδω? Δεν μπορω να καταλαβω με αυτη την νοκια πως την εχει δει. Εχει παρουσιασει μια συσκευη εδω και ποσο καιρο δεν θα επρεπε κανονικα να την ειχε βαλει στην παραγωγη απο τοτε? Βαρεθηκα να περιμενω τοσες μερες οπως πιστευω οτι βαρεθηκαν και αλλοι. Στο μεταξυ επιασα το iphone και δεν ειναι και τοσο ασχημο οσο το νομιζα:) οποτε θα παρω οποιο βρω ποιο γρηγορα στα καταστηματα. Ποιο πολυ βεβαια με ενδιαφερει το 920 εφοσον την προηγουμενη βδομαδα πηρα 2 5αρια και δεν κρατησα κανενα αλλα δεν μπορω να περιμενω αλλο iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 οταν λεει 599 ποσο ειναι με μεταφορικα? και πως προχορατε την διαδικασια αφου ειναι ολα στα γερμανικα? Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Χαχαχα Σωστό :lol: Αν και το N8 μου το έχω σε πράσινο... Δε θα σε κλείνει με τα χρώματα των tiles; :worry: Το ιδιο σκεφτομουν και εγω οταν πηρα το Lumia 800 γι αυτο το πηρα σε μαυρο. Λεω να το αλλαξω σε cyan και επειδη εχω δει αρκετα βιντεακια δεν σε περιοριζει τοσο στα χρωματα των tiles γιατι ταιριαζουν αρκετα χρωματα με το cyan και ειδικα στα WP8 που βαλανε ακομα πιο πολλα χρωματα. Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) οταν λεει 599 ποσο ειναι με μεταφορικα? και πως προχορατε την διαδικασια αφου ειναι ολα στα γερμανικα? 629 βγαινει τελικη τιμη.. Ευτυχως προσωπικα τα κατεχω τα γερμανικα Edited November 8, 2012 by Eki_013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Το ιδιο σκεφτομουν και εγω οταν πηρα το Lumia 800 γι αυτο το πηρα σε μαυρο. Λεω να το αλλαξω σε cyan και επειδη εχω δει αρκετα βιντεακια δεν σε περιοριζει τοσο στα χρωματα των tiles γιατι ταιριαζουν αρκετα χρωματα με το cyan και ειδικα στα WP8 που βαλανε ακομα πιο πολλα χρωματα. Ίσως και να ψάχνω λόγους να κρατηθώ, γιατί μόλις πριν 1 μήνα πήρα άλλη συσκευή. :lol: Αλλά η Nokia δε λέει να μας αφήσει ν' αγιάσουμε.. Μεγάλο κόλλημα η Nokia... :O Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Επικοινωνησα σημερα με το Nokia Care Αλεξανδρουπολης και τα νεα δεν ειναι πολυ ενθαρρυντικα. Συμφωνα με ανεπισημες πληροφοριες το κινητο ανεμενεται να κυκλοφορησει στη χωρα μας τον Ιανουαριο και μαλιστα κοντα στα 700 ευρω. Ελπιζω ο τυπος να μην ξερει τι του γινεται, γιατι και η ημερομηνια και η τιμη ειναι για γελια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Δεν μπορω να καταλαβω με αυτη την νοκια πως την εχει δει. Εχει παρουσιασει μια συσκευη εδω και ποσο καιρο δεν θα επρεπε κανονικα να την ειχε βαλει στην παραγωγη απο τοτε? Βαρεθηκα να περιμενω τοσες μερες οπως πιστευω οτι βαρεθηκαν και αλλοι. ναι φιλε μου γιατι κ εγω ενα βημα πριν το Note 2 ειμαι.. θα περιμενω ακομα αυτη την εβδομαδα.. αν δεν εχει ερθει δεν θα κατσω να σκασω Ακριβως στην ιδια κατασταση και εγω, οοοσο και να μου αρεσει το 920, Η Νοκια κουρασε η τελος παντων εγω κουραστηκα!!! Ηδη εχω ειδοποιησει για την επιδοτηση της οικογενειας οτι θα παει στο Note 2, αν κρινω απο τα εκατονταδες σχολια στο σχετικο νημα και τα βιντεο που βλεπω στο youtube δεν θα μετανιωσω. Θα δειξει την αλλη βδομαδα.... Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Μια λύση για όσους βιάζεστε κι έχετε επιδότηση είναι να βάλετε την επιδότηση στο πάγιο ή να πάρουν μια άλλη συσκευή και να την πουλήσετε. Και στις δύο περιπτώσεις με τα χρήματα που θα εξοικονομήσετε, αγοράζετε το 920 από εξωτερικό που θα το βρείτε άμεσα και αρκετά φθηνότερα απ' ότι εδώ. Γιατί απ' ότι φαίνεται στην εδώ αγορά και θα αργήσει να έρθει και θα μας γδάρουν στην τιμή. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 (edited) Εδω εχουμε περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με δωρεαν ασυρματη φορτιση με την αγορα καθε Lumia 920 http://www.wpcentral.com/nokia-offer-free-wireless-charging-plate-many-lumia-820-and-920-customers Η προσφορα ισχυει για αγορες μεχρι 31 Δεκεμβριου και απο τις 16 Νοεμβριου θα μπορουν ολοι οι κατοχοι μεσα σε 14 ημερες απο την αγορα να δωσουν το IMEI της συσκευης τους και θα παραλαβουν τον εξοπλισμο μεσα σε 28 ημερες. Εδω θα γινεται η συμμετοχη στη προσφορα http://nokiafreecharger.com/pages/holding Πολυ καλη κινηση απο τη Νοκια.:) Edited November 9, 2012 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Εδω εχουμε περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με δωρεαν ασυρματη φορτιση με την αγορα καθε Lumia 920 http://www.wpcentral.com/nokia-offer-free-wireless-charging-plate-many-lumia-820-and-920-customers Η προσφορα ισχυει για αγορες μεχρι 31 Δεκεμβριου και απο τις 16 Νοεμβριου θα μπορουν ολοι οι κατοχοι μεσα σε 14 ημερες απο την αγορα να δωσουν το IMEI της συσκευης τους και θα παραλαβουν τον εξοπλισμο μεσα σε 28 ημερες. Εδω θα γινεται η συμμετοχη στη προσφορα http://nokiafreecharger.com/pages/holding Πολυ καλη κινηση απο τη Νοκια.:) Ναι ειδικα για την Ελλαδα που θα ερθουν οι συσκευες το 2013 iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Ναι ειδικα για την Ελλαδα που θα ερθουν οι συσκευες το 2013 Κακος η Νοκια δεν τα κυκλοφορει την ιδια περιοδο με Ελλαδα,αλλα ολες οι πληροφοριες εδω και αρκετο καιρο λεγανε για Γεναρη του 13. Γι αυτο υπαρχουν οι λυσεις του εξωτερικου. Εγω τουλαχιστον παντα ψωνιζω απ εξω τα τελευταια χρονια και λογω καλυτερης τιμη και πιο συντομη διαθεση των συσκευων. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Πάρτε το κινέζικο 920Τ αν παίζει με τα εδώ δίκτυα. Είναι ταχύτερο και δυνατότερο. S4 Pro & Adreno 320... Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Αν δεν κατάλαβα λάθος, είσαι έτοιμος lagoskon για την μεγάλη αλλαγή. Μετά δεν μας κρατάει τίποτα στο συμπιαν... SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 (edited) Λάθος έχεις καταλάβει. Ηθελα πολύ το 920 αλλά η φωτο που βγάζει ημέρα, μαζί με την έλλειψη FM radio , File manager και ηχογράφηση κλήσης με οδηγούν στο 808 Pureview μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη.!! Edited November 9, 2012 by lagoskon Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Λάθος έχεις καταλάβει. Ηθελα πολύ το 920 αλλά η φωτο που βγάζει ημέρα, μαζί με την έλλειψη FM radio , File manager και ηχογράφηση κλήσης με οδηγούν στο 808 Pureview μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη.!! Οσον αφορα το FM ραδιο πρεπει να εχει τσιπακι αλλα να μην υπαρχει εφαρμογη απο την microsoft. δεν ειμαι καθολου σιγουρος βεβαια. και ενας file manager μπορει να ρθει μεσω του store (δεν ξερω αν υπαρχει σχετικο API) Εγω παντως το θεωρω καλη επιλογη. Το ατου των WP, το people, ειναι εθιστικο οσο και αν μισω τους χαζους περιορισμους. Οπως και fb,msn,skype ενσωματωμενα ειναι πραγματα που δε τα βρισκεις αλλου δυστυχως και αν τα δοκιμασεις στις αναγκες σου,βολευουν απειρα. Και οσο για τους περιορισμους σε καμια ζορικη κατασταση εχουμε καβατζα το N9 :p Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ραδιόφωνο δεν υπάρχει ελέω MSFT.....ισως στο μέλλον να το δωσουν....file manager δεν νομίζω να δουμε αλλα δεν νομίζω ότι τον έχεις και ιδιαίτερη ανάγκη. Με την έννοια ότι φωτο-βιντεο τις βλεπεις στο αντιστοιχο hub. Μουσική στο επίσης music hub. οπότε δεν νομίζω ότι σε αυτη την φάση θα δούμε file manager. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ραδιόφωνο δεν υπάρχει ελέω MSFT.....ισως στο μέλλον να το δωσουν....file manager δεν νομίζω να δουμε αλλα δεν νομίζω ότι τον έχεις και ιδιαίτερη ανάγκη. Με την έννοια ότι φωτο-βιντεο τις βλεπεις στο αντιστοιχο hub. Μουσική στο επίσης music hub. οπότε δεν νομίζω ότι σε αυτη την φάση θα δούμε file manager. Ετσι. Το fm ειναι μια ελλειψη, αλλα το file manager οχι και τοσο. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Και εδω ενα αναλυτικοτατο review του 920 http://www.wpcentral.com/nokia-lumia-920-review OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts