alextrela Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Είναι λίγο ότι να΄ναι οι βαθμολογίΘς του theverge ή μου φαίνεται; Πως είναι δυνατόν να έχει την καλύτερη κάμερα μετά το 808 και να παίρνει 8 έχοντας την ίδια βαθμολογία με iphone 5 και HTC One X, το οποίο HTC μάλιστα υστερεί από το Ν8. Και το χειρότερο είναι ότι note 2 και S3 έχουν 9!! :X Εμένα μου έχει κάτσει στο μυαλό το κλασσικό μάυρο και πολύ περισσότερο το κόκκινο αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τα γυαλιστερά χρώματα. Κυρίως τι αντοχή έχουν σε γδαρσίματα. Άν είχε κανείς τα παλιά λούμια σε λευκό που ήταν γυαλιστερά ας μας πει γενικές εντυπώσεις. Να σου πω έχω μια σκασιλα τι λέει το the verge λες και αυτο θα επηρεασει τη γνώμη και την κρίση μου.Ενδεικτηκα το έβαλα για όσο περισσοτερες γνωμες Το κινητό απλά θα τα σπάει στα παντα και θα τα πάει εξαιρετικα Συνδυαζει πολλά ΣΥΝ μαζί. :) OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrocoy09 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 μεσα λεει οτι ειναι ξεκλειδωτο, ελπιζω να μην ειναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_1984_ Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 η εγγυηση ισχθει κανονικα! η συσκευη θα ειναι ξεκλειδωτη! μιλησα με νοκια και μου ειπαν δεν θα εχω κανενα προβλημα! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8-general-discussion/200158.htm φάτε μάτια, ψάρια... Και χωρίς να θέλω να την "σπάσω" σε κανέναν γιατί και εγώ τρώγομαι άσχημα να το πάρω, διαβάζω τις παρατηρήσεις στην πρώτη σελίδα του παιδιού που το πήρε από το παραπάνω link και σκέφτομαι... αξίζει όντως τελικά να ορμήσω να το πάρω δίνοντας €600 και να αλλάξω το Lumia 800; Πλην της απίθανης οθόνης και την σημαντικά βελτιωμένης κάμερας, έχω να πάρω κάτι παραπάνω από το hardware που συνδιάζεται με το συγκεκριμμένο software; Είναι σίγουρα καταπληκτική συσκευή αλλά φαίνεται ότι χρειάζεται πολύ βοήθεια και από NOKIA (δεν δουλεύει η εφαρμογή Counters) και από developers για να δείξει την αξία του. ΥΓ. και είμαι και περίεργος τι θα μας φέρουν τα 7.8 για να καλύψουν κάποια από τα κενά... Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες. Λογικα σε καποια τετοια "λυση αναγκης" θα καταφυγουμε ολοι μας. Τα εξοδα αποστολης για Ελλαδα ποσα ειναι?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 η εγγυηση ισχθει κανονικα! η συσκευη θα ειναι ξεκλειδωτη! μιλησα με νοκια και μου ειπαν δεν θα εχω κανενα προβλημα! :D Οντως λεει οτι η συσκευη ειναι ξεκλειδωτη. Μολις ημουν ετοιμος να το παρω. αλλα ειδα να γραφει umts LTE. Τι εννοει ο ποιητης :P εδω στα 3g θα δουλευει η μπα.!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_1984_ Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 προσωπικα μεχρι να ερθει επισημα το LTE στην ελλαδα και σε φυσιολογικες τιμες δεν εχω σκοπο να το χρησιμοποιησω.. το 3g θα δουλευει κανονικα απο οσο μου ειπε η νοκια! τα εξοδα αποστολης ειναι 50 ευρω αν θυμαμαι καλα... το μονο αγνωστο ειναι η ημερομηνια παραδοσης... γραφουν παντως απο 3 εως 10 μερες... μολις το παραλαβω θα σας πω λεπτομεριες... σημερα εκανα την παραγγελια εγω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 προσωπικα μεχρι να ερθει επισημα το LTE στην ελλαδα και σε φυσιολογικες τιμες δεν εχω σκοπο να το χρησιμοποιησω.. το 3g θα δουλευει κανονικα απο οσο μου ειπε η νοκια! τα εξοδα αποστολης ειναι 50 ευρω αν θυμαμαι καλα... το μονο αγνωστο ειναι η ημερομηνια παραδοσης... γραφουν παντως απο 3 εως 10 μερες... μολις το παραλαβω θα σας πω λεπτομεριες... σημερα εκανα την παραγγελια εγω... Δεν εχω προβλημα να το παραγγειλω. αλλωστε και το LUmia 800 απο γερμανια το πηρα και μαλιστα branded και δεν ειχα απολυτως κανενα προβλημα. Αντιθετως πηρα και το δωρακι των 50 ευρω. Αν δουλευει κανονικα στο 3g που λογικα θα δουλευει μια και ειμαστε ευρωπη, θα το "χτυπησω" και εγω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Επειδή όλοι μιλάτε για 3G και LTE συχνότητες να ρωτήσω και εγώ - εφ'όσον το κινητό είναι για Ευρώπη γιατί να έχει θέμα με το 3G στην Ελλάδα ή το LTE στην Ελλάδα; Οι παροχεις στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιούν τις συχνότητες που είναι για Ευρώπη; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 (edited) Επειδή όλοι μιλάτε για 3G και LTE συχνότητες να ρωτήσω και εγώ - εφ'όσον το κινητό είναι για Ευρώπη γιατί να έχει θέμα με το 3G στην Ελλάδα ή το LTE στην Ελλάδα; Οι παροχεις στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιούν τις συχνότητες που είναι για Ευρώπη; Όχι. Σκανδιναβία είναι 800/2600. Ελλάδα 900/1800 όπως ξέρω... Γενικά αυτή η τεχνολογία θα μας ταλαιπωρήσει λίγο στον τομέα συχνοτήτων. PS: Χθες η κομπλετ, το μεγαλύτερο κατάστημα ηλεκτρονικών αγορών για σουηδία σε υπολογιστές κτλ, είχε διαθεσιμότητα 1.000 κομμάτια για κάθε χρώμα στις 14 Νοεμβρίου. Σήμερα βλέπω διαθέσιμα 29 κομμάτια στις 28 Νοεμβρίου. Επειδή το κινητάκι μας φαίνεται να έχει ζήτηση και για να μην την πάθετε όπως εγώ αποφασίστε γρήγορα!!! Edited November 2, 2012 by mixtri Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 (edited) Όχι. Σκανδιναβία είναι 800/2600. Ελλάδα 900/1800 όπως ξέρω... Γενικά αυτή η τεχνολογία θα μας ταλαιπωρήσει λίγο στον τομέα συχνοτήτων. PS: Χθες η κομπλετ, το μεγαλύτερο κατάστημα ηλεκτρονικών αγορών για σουηδία σε υπολογιστές κτλ, είχε διαθεσιμότητα 1.000 κομμάτια για κάθε χρώμα στις 14 Νοεμβρίου. Σήμερα βλέπω διαθέσιμα 29 κομμάτια στις 28 Νοεμβρίου. Επειδή το κινητάκι μας φαίνεται να έχει ζήτηση και για να μην την πάθετε όπως εγώ αποφασίστε γρήγορα!!! Πολύ ωραία, η συσκευή 920 για Ευρώπη υποστηρίζει LTE και σε 800 και 2600 και 900 και 1800...επισης και 2100. Ποιο μπορεί να είναι τότε το πρόβλημα και λες ότι "αυτή η τεχνολογία θα μας ταλαιπωρήσει λίγο στον τομέα συχνοτήτων", δεν καταλαβαίνω; Edited November 2, 2012 by ianekat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 (edited) Πολύ ωραία, η συσκευή 920 για Ευρώπη υποστηρίζει LTE και σε 800 και 2600 και 900 και 1800...επισης και 2100. Ποιο μπορεί να είναι τότε το πρόβλημα και λες ότι "αυτή η τεχνολογία θα μας ταλαιπωρήσει λίγο στον τομέα συχνοτήτων", δεν καταλαβαίνω; Αμερική πχ έχουν 700/1700 για 4η γενιά... Γενικά πάλι χάλια τα κάνανε με τις συχνότητες. Αντί να τις μαζέψουν...τις απλώσαν. Πολύ ταλαιπωρία για τους κατασκευαστές. Δες πόσες εκδόσεις μηλόφωνου υπάρχουν... τουλάχιστον το 920 φοράει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ επεξεργαστή σήματος. Δε ξέρω από κατανάλωση πως θα πάει. Θα δείξει.:) Edited November 2, 2012 by mixtri Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Σχετικα με το LTE. Η LTE συσκευες που θα κυκλοφορησουν στην Ευρωπη θα λειτουργουν σε ολες τις χωρες. Δεν θα υπαρχουν προβληματα εντος Ευρωπης. Το προβλημα ειναι οτ στην Αμερικη και στην Ασια οι συχνοτητες ειναι διαφορετικες. Αλλα προς το παρον δεν μας αφορα. Λοιπον σχετικα με την συσκευη τωρα. Το εχω εδω και μια εβδομαδα. Retail hardware και τελικο Sales SW. Το κινητο ειναι παρα πολυ καλο. Αν λεγαμε για τα WP7.x οτι ειναι γρηγορα και απροβληματιστα, περιμενετε να δειτε τα WP8. Ολα λειτουργουν αψεγαδιαστα. Απο αποψη ποιοτητας κατασκευης, υλικων, συναρμολογησης και τα σχετικα η συσκευη ειναι στην κορυφη. Ακομα και οι μεταλλικες επιφανειες (πλαινα κουμπια και πλαισιο καμερας) ειναι με επιστρωση απο ζιρκονιο για να μην χαρασονται ευκολα. Γενικα σε αυτο τον τομεα νομιζω οτι δεν πιανεται. Η οθονη ειναι εξαιρετικη. Χρωματα πολυ καλα. Στο γρηγορο σκρολαρισμα δεν σε ζαλιζει χαρη στο HD Motion+ (οντως κανει δουλεια). Το υψηλο ppi κανει την διαφορα. Το δε Super Sensitive ειναι οντως οπως το εχετε δει στα βιντεακια. Θα το εκτιμησουν πολλοι οσοι φορανε γαντια!! Wireless charging παιζει απροβληματιστα. Εξωτερικο ηχειο παρα πολυ δυνατο και ποιοτικο. Το εβαλα στο τερμα χτες και νομιζα οτι εχω συνδεσει αλλο εξωτερικο. Καμερα. Οταν βγαζεις φωτο σε χαμηλο φωτισμο και βλεπεις μετα την φωτογραφια νομιζεις οτι καποιος ειχε ανοιξει τ αφωτα εκεινη την στιγμη. Πραγματικα πολυ καλα αποτελεσματα. Εκει βεβαια ομως που παθαινει κανεις πλακα ειναι με το IOS στο βιντεο. Δεν παιζει να δεις βιντεο και να ζαλιστεις ακομα και αν το ειχες τραβηξει κανονας τζοκινγκ :p φοβερη δουλεια!! Η εφαρμογη City Lens ειναι εξαιρετικη και τα αποτελεσματα που δινει με απολυτη ακριβεια. Πραγματικο εργαλειο οταν βρισκεσαι σε περιοχη που δεν ξερεις τιποτα γυρω σου. FM Radio δεν υπαρχει οπως και σε καμια WP8 συσκευη.... Mass storage λειτουργει κανονικα. Drag and Drop αρχειων κανονικα απο και προς. BT file transfer επισης κανονικα. Απο και προς. Δοκιμασε με 808 και παιζει αψογα. Βιντεο, φωτο και mp3 δοκιμασα. Νομιζω οτι πλεον τα WP8 και τα νεα Lumia εχουν τα φοντα να πετυχουν σε συνδυασμο με το hype των W8. Και απο εφαρμογες νομιζω οτι ειναι θεμα εβδομαδων να δουμε μεγαλη αυξηση στο MarketPlace Οτι θελετε ρωτηστε παιδια. Και οποτε προλαβω θα απαντησω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 @asikis που μενεις να ερθω να στο παρω :) :) περα απο την πλακα νομίζω οτι σαν συσκευή δεν θα παίζεται, και τα κλειδώματα έφυγαν στο μελλον θα ειναι μια απο τις επιλογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 asikis:Μας καλυψες απολυτα και περιμενουμε τη σειρα μας να το χαρουμε το κινητο που οπως λες ειναι απο τις κορυφαιες προτασεις της αγορας:) Αυτο που θελω να σε ρωτησω ειναι η συνεργασια με bt πως ειναι? Ειναι ομαλα τα πραγματα? Το εχεις δοκιμασει με καποιο πχ MW 600 η' Sony Smart Wireless Pro και αν στην οθονη του bt εμφανιζει ονοματα η αριθμους οταν σε καλουν η' επισης αν εμφανιζονται τιτλοι τραγουδιων που παιζουν απο το bt handsfree. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 asikis:Μας καλυψες απολυτα και περιμενουμε τη σειρα μας να το χαρουμε το κινητο που οπως λες ειναι απο τις κορυφαιες προτασεις της αγορας:) Αυτο που θελω να σε ρωτησω ειναι η συνεργασια με bt πως ειναι? Ειναι ομαλα τα πραγματα? Το εχεις δοκιμασει με καποιο πχ MW 600 η' Sony Smart Wireless Pro και αν στην οθονη του bt εμφανιζει ονοματα η αριθμους οταν σε καλουν η' επισης αν εμφανιζονται τιτλοι τραγουδιων που παιζουν απο το bt handsfree. Δυστηχως δεν εχω καποιο απο αυτα τα BT που αναφερεις να το δοκιμασω....Νομιζω ομως οτι γενικα δεν θα εχει θεματα μιας και το BT stack του ειναι πληρες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Σχετικα με το LTE. Η LTE συσκευες που θα κυκλοφορησουν στην Ευρωπη θα λειτουργουν σε ολες τις χωρες. Δεν θα υπαρχουν προβληματα εντος Ευρωπης. Το προβλημα ειναι οτ στην Αμερικη και στην Ασια οι συχνοτητες ειναι διαφορετικες. Αλλα προς το παρον δεν μας αφορα. Λοιπον σχετικα με την συσκευη τωρα. Το εχω εδω και μια εβδομαδα. Retail hardware και τελικο Sales SW. Το κινητο ειναι παρα πολυ καλο. Αν λεγαμε για τα WP7.x οτι ειναι γρηγορα και απροβληματιστα, περιμενετε να δειτε τα WP8. Ολα λειτουργουν αψεγαδιαστα. Απο αποψη ποιοτητας κατασκευης, υλικων, συναρμολογησης και τα σχετικα η συσκευη ειναι στην κορυφη. Ακομα και οι μεταλλικες επιφανειες (πλαινα κουμπια και πλαισιο καμερας) ειναι με επιστρωση απο ζιρκονιο για να μην χαρασονται ευκολα. Γενικα σε αυτο τον τομεα νομιζω οτι δεν πιανεται. Η οθονη ειναι εξαιρετικη. Χρωματα πολυ καλα. Στο γρηγορο σκρολαρισμα δεν σε ζαλιζει χαρη στο HD Motion+ (οντως κανει δουλεια). Το υψηλο ppi κανει την διαφορα. Το δε Super Sensitive ειναι οντως οπως το εχετε δει στα βιντεακια. Θα το εκτιμησουν πολλοι οσοι φορανε γαντια!! Wireless charging παιζει απροβληματιστα. Εξωτερικο ηχειο παρα πολυ δυνατο και ποιοτικο. Το εβαλα στο τερμα χτες και νομιζα οτι εχω συνδεσει αλλο εξωτερικο. Καμερα. Οταν βγαζεις φωτο σε χαμηλο φωτισμο και βλεπεις μετα την φωτογραφια νομιζεις οτι καποιος ειχε ανοιξει τ αφωτα εκεινη την στιγμη. Πραγματικα πολυ καλα αποτελεσματα. Εκει βεβαια ομως που παθαινει κανεις πλακα ειναι με το IOS στο βιντεο. Δεν παιζει να δεις βιντεο και να ζαλιστεις ακομα και αν το ειχες τραβηξει κανονας τζοκινγκ :p φοβερη δουλεια!! Η εφαρμογη City Lens ειναι εξαιρετικη και τα αποτελεσματα που δινει με απολυτη ακριβεια. Πραγματικο εργαλειο οταν βρισκεσαι σε περιοχη που δεν ξερεις τιποτα γυρω σου. FM Radio δεν υπαρχει οπως και σε καμια WP8 συσκευη.... Mass storage λειτουργει κανονικα. Drag and Drop αρχειων κανονικα απο και προς. BT file transfer επισης κανονικα. Απο και προς. Δοκιμασε με 808 και παιζει αψογα. Βιντεο, φωτο και mp3 δοκιμασα. Νομιζω οτι πλεον τα WP8 και τα νεα Lumia εχουν τα φοντα να πετυχουν σε συνδυασμο με το hype των W8. Και απο εφαρμογες νομιζω οτι ειναι θεμα εβδομαδων να δουμε μεγαλη αυξηση στο MarketPlace Οτι θελετε ρωτηστε παιδια. Και οποτε προλαβω θα απαντησω. Καλορίζικο και να το χαρείς! Ζηλεύουμε :happy: Βασικά θα ήθελα να μου πείς μιας και ακούω πολύ μουσική και με ενδιαφέρει η ποίοτητα ήχου, αν έχει καλό ήχο από την έξοδο ακουστικών και αν έχει υψηλή ένταση. π.χ. το iPhone 4 που έχω, έχει κρυστάλινο ήχο και πολύ δυνατή έξοδο που μπορεί να οδηγήσει σε υψηλές εντάσεις ακόμα και τα μεγάλα ακουστικά μου (AKG K142HD). Έχεις κάποιο καλό ζευγάρι ακουστικών να το δοκιμάσεις; Αν όχι δοκίμασε και με τα δικά του ακουστικά και πές μου αν παίζει δυνατά και πώς σου φάνηκε ο ήχος. Επίσης σε σχέση με το Pure View 808 πώς συγκρίνεται η ποίοτητα ήχου με ακουστικά; Ρωτάω γιατί ξέρω πως το 808 έχει καλό ήχο. Σε ευχαριστώ προκαταβολικά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Ποιότητα σήματος, ταχύτητες LTE και ποιότητα συνομιλίας με ενδιαφέρει σημαντικά. Επίσης πως είδες τη μπαταρία! Ας αρχίσουμε με αυτά τα βασικά και προχωράμε και σε άλλες ερωτήσεις!:) Καλορίζικο, να το χαρείς! Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Σχετικα με το LTE. Η LTE συσκευες που θα κυκλοφορησουν στην Ευρωπη θα λειτουργουν σε ολες τις χωρες. Δεν θα υπαρχουν προβληματα εντος Ευρωπης. Το προβλημα ειναι οτ στην Αμερικη και στην Ασια οι συχνοτητες ειναι διαφορετικες. Αλλα προς το παρον δεν μας αφορα. Λοιπον σχετικα με την συσκευη τωρα. Το εχω εδω και μια εβδομαδα. Retail hardware και τελικο Sales SW. Το κινητο ειναι παρα πολυ καλο. Αν λεγαμε για τα WP7.x οτι ειναι γρηγορα και απροβληματιστα, περιμενετε να δειτε τα WP8. Ολα λειτουργουν αψεγαδιαστα. Απο αποψη ποιοτητας κατασκευης, υλικων, συναρμολογησης και τα σχετικα η συσκευη ειναι στην κορυφη. Ακομα και οι μεταλλικες επιφανειες (πλαινα κουμπια και πλαισιο καμερας) ειναι με επιστρωση απο ζιρκονιο για να μην χαρασονται ευκολα. Γενικα σε αυτο τον τομεα νομιζω οτι δεν πιανεται. Η οθονη ειναι εξαιρετικη. Χρωματα πολυ καλα. Στο γρηγορο σκρολαρισμα δεν σε ζαλιζει χαρη στο HD Motion+ (οντως κανει δουλεια). Το υψηλο ppi κανει την διαφορα. Το δε Super Sensitive ειναι οντως οπως το εχετε δει στα βιντεακια. Θα το εκτιμησουν πολλοι οσοι φορανε γαντια!! Wireless charging παιζει απροβληματιστα. Εξωτερικο ηχειο παρα πολυ δυνατο και ποιοτικο. Το εβαλα στο τερμα χτες και νομιζα οτι εχω συνδεσει αλλο εξωτερικο. Καμερα. Οταν βγαζεις φωτο σε χαμηλο φωτισμο και βλεπεις μετα την φωτογραφια νομιζεις οτι καποιος ειχε ανοιξει τ αφωτα εκεινη την στιγμη. Πραγματικα πολυ καλα αποτελεσματα. Εκει βεβαια ομως που παθαινει κανεις πλακα ειναι με το IOS στο βιντεο. Δεν παιζει να δεις βιντεο και να ζαλιστεις ακομα και αν το ειχες τραβηξει κανονας τζοκινγκ :p φοβερη δουλεια!! Η εφαρμογη City Lens ειναι εξαιρετικη και τα αποτελεσματα που δινει με απολυτη ακριβεια. Πραγματικο εργαλειο οταν βρισκεσαι σε περιοχη που δεν ξερεις τιποτα γυρω σου. FM Radio δεν υπαρχει οπως και σε καμια WP8 συσκευη.... Mass storage λειτουργει κανονικα. Drag and Drop αρχειων κανονικα απο και προς. BT file transfer επισης κανονικα. Απο και προς. Δοκιμασε με 808 και παιζει αψογα. Βιντεο, φωτο και mp3 δοκιμασα. Νομιζω οτι πλεον τα WP8 και τα νεα Lumia εχουν τα φοντα να πετυχουν σε συνδυασμο με το hype των W8. Και απο εφαρμογες νομιζω οτι ειναι θεμα εβδομαδων να δουμε μεγαλη αυξηση στο MarketPlace Οτι θελετε ρωτηστε παιδια. Και οποτε προλαβω θα απαντησω. Να! Τέτοια σχόλια θα αρχίσετε να γράφετε και θα μας κάνετε να ξηλωθούμε πάλι...... :lol: Nokia, WP8 και χωρίς κλειδώματα..... :love: Η τιμή, όμως, μας τα χαλάει λίγο... Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Καλορίζικο και να το χαρείς! Ζηλεύουμε :happy: Βασικά θα ήθελα να μου πείς μιας και ακούω πολύ μουσική και με ενδιαφέρει η ποίοτητα ήχου, αν έχει καλό ήχο από την έξοδο ακουστικών και αν έχει υψηλή ένταση. π.χ. το iPhone 4 που έχω, έχει κρυστάλινο ήχο και πολύ δυνατή έξοδο που μπορεί να οδηγήσει σε υψηλές εντάσεις ακόμα και τα μεγάλα ακουστικά μου (AKG K142HD). Έχεις κάποιο καλό ζευγάρι ακουστικών να το δοκιμάσεις; Αν όχι δοκίμασε και με τα δικά του ακουστικά και πές μου αν παίζει δυνατά και πώς σου φάνηκε ο ήχος. Επίσης σε σχέση με το Pure View 808 πώς συγκρίνεται η ποίοτητα ήχου με ακουστικά; Ρωτάω γιατί ξέρω πως το 808 έχει καλό ήχο. Σε ευχαριστώ προκαταβολικά! θα περάσω μουσική το σ/κ και θα επιστρέψω με απαντησεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 @ asikis: Πολύ ευχάριστα αυτά που μας είπες και απλά μας έβγαλες και τις τελευταίες αμφιβολίες. Η ποιότητα συνομιλίας και το σήμα πως είναι; Επίσης σήμα wifi και gps? Σε τι χρώμα το πήρες αν επιτρέπεται; ρωτάω γιατί έχω τρελαθεί με το κόκκινο και σαν εναλλακτική το μαύρο, αλλά έχω αμφιβολία για το κόκκινο επειδή είναι γυαλιστερό αν είναι ευάλωτο σε γδαρσίματα. Δεν θέλω να το πάρω και να μου γίνει χάλια σε λίγο καιρό. Όποιος ξέρει ας απαντήσει γιατί με ενδιαφέρει πολύ το συγκεκριμένο θέμα. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 (edited) Να! Τέτοια σχόλια θα αρχίσετε να γράφετε και θα μας κάνετε να ξηλωθούμε πάλι...... :lol: Nokia, WP8 και χωρίς κλειδώματα..... :love: Η τιμή, όμως, μας τα χαλάει λίγο... Κοιταξε να δεις. Δεν ξερω ποσο θα ερθει στην Ελλαδα. Παντως αν σκεφτεις οτι στην Ιταλια κανει 599, νομιζω οτι για αυτα που προσφερει στο συνολο του ειναι πολυ καλη τιμη. Τι να πει κανεις για τα 740 του μηλου..... Ποιότητα σήματος, ταχύτητες LTE και ποιότητα συνομιλίας με ενδιαφέρει σημαντικά. Επίσης πως είδες τη μπαταρία! Ας αρχίσουμε με αυτά τα βασικά και προχωράμε και σε άλλες ερωτήσεις!:) Καλορίζικο, να το χαρείς! Ποιοτητα σηματος και ληψη αψογα και τα δυο. Κανενας προβληματισμος. LTE δεν εχω την δυνατοτητα να τεσταρω, οποτε δεν εχω αποψη. Μπαταρια μετα απο 4-5 πληρεις φορτισεις βγαζει 24ωρο αλλα με πολυ βαρια χρηση (data συνεχιεα ανοικτο, 3 mail accounts με αμεσο sync, facebook chat, φωτο κτλ). Νομιζω οτι με πιο νορμαλ χρηση θα βγαζει το 2ημερο ανετα. Επισης, να μην το ξεχασω, το sar του ειναι στο 0.70 (για εμενα σημαντικο) @JOhnious13: Το εχω σε μαυρο και εχω δει και σε κιτρινο και σε γκρι. Και τα τρια χρωματα ειναι πολυ ωραια. Προσωπικα μπορει και να επελεγα το κιτρινο μιας και ειναι ξεχωριστο και πολυ ομορφο. Παντως σε ολα τα χρωματα ειναι το polycarbonate ατοφιο σε αυτο το χρωμα και οχι βαμμενο. Που σημαινει οτι και να γρατζουνιστει μεχρι θανατου η πλατη, δεν θα χασει το χρωμα της σε καμια περιπτωση. Τα γυαλιστερα (κιτρινο-κοκκινο) δεν νομιζω οτι θα ειναι ευαλωτα σε γδαρσιματα γιατι το υλικο ειναι πολυ σκληρο. Μενει να το δοκιμασει καποιος που θα το παρει :lol: Edited November 3, 2012 by asikis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctg Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 @asikis Με ενδιαφέρει η ποιότητα συνομιλίας σε ανοικτή ακρόαση (όταν είμαι μονος πάντα τη χρησιμοποιώ για αποφυγή Sar) Αν αφήσεις το κινητό στους 50 πόντους περίπου και μιλήσεις,οι άλλοι σε ακούνε καθαρά χωρίς να χρειάζεται να φωνάζεις ? Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες και σου εύχομαι να το χαρείς γιατί είναι σχεδόν τέλειο :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 @asikis Εχεις τεσταρει αν δουλευουν τα notifications εφαρμογων που τρεχουν στο παρασκηνιο (πχ viber, heytell);;; Σε ευχαριστω πολυ και καλοριζικο :-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Παρτε εδω μια γευση απο τους ανανεωμενους χαρτες με τα WP8. http://www.wpcentral.com/preview-nokia-maps-30-windows-phone-8 OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts