BlackRed_7 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Πλακα, πλακα, ενω στην αρχη το κιτρινακι μου ειχε αφησει τις χειροτερες εντυπωσεις, τοσες φορες που το εχω δει στα videos, εχει αρχισει και μου φαινεται συμπαθητικο. Σχετικα με το χρωμα, παντως, αν τελικα κυκλοφορησει και στην Ευρωπη (κατι που δυστυχως το βλεπω δυσκολο), θα παω με τα 1000 στο cyan. Σε περιπτωση που δεν ερθει στα μερη μας, τοτε μαλλον θα παω στο ασπρο, αφου ομως ριξω μια ματια και στο κοκκινο-κιτρινο, προτου αποφασισω. Μεγαλο μπερδεμα... Ετσι ακριβως οπως τα λες,για πρωτη φορα προβληματιζομαι για χρωμα συσκευης,αν και εγω θα προτιμουσα επισης το cyan αν κυκλοφορουσε ταυτοχρονα μαζι με τα αλλα δυστυχως δεν θα συμβει.......και ετσι μενουν τα αλλα με εξαιρεση το μαυρο που γενικως δεν γουσταρω τα οποια ειναι εξισου ομορφα(λευκο-γκρι-κιτρινο-κοκκινο) Ειδωμεν:p Ο Θεος τα λεει ολα εδω μετα το 3:00 Αντε να δουμε που θα καταληξουμε.....:confused: Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Ο Θεος τα λεει ολα εδω μετα το 3:00 Αντε να δουμε που θα καταληξουμε.....:confused: χαχα ωραιος τυπος !! Και αυτός το κίτρινο λεει πρωτη του επιλογη γιατι θα ειναι το σημα κατατεθέν του 920. Θα βλεπεις κιτρινο τηλ στο χερι του αλλου και θα λες ειναι lumia , Tελεία και παυλα !:lol: KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Τωρα αν πω οτι μου αρεσει πολυ και το κοκκινο θα με παρεξηγησουν; :P λες να με κοιταζουν περιεργα στο δρομο; :P οντως και το κιτρινο πολυ ωραιο και το κοκκινο..εντονα χρωματα. Το μπλε ειναι λιγο πιο διακριτικο...το κιτρινο και το κοκκινο νομιζω εχουν ενα "ρισκο" παραπανω...αλλα ειναι πανεμορφα...σε συνδιασμο με ιδιο χρωμα αξεσουαρ ηχειο κλπ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleeros Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 OK με ψήσατε. Πάω για κίτρινο :Ρ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Εντυπώσεις από ένα Ρώσο εδώ http://youtu.be/SZX1HPdGqhg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Εντυπώσεις από ένα Ρώσο εδώ http://youtu.be/SZX1HPdGqhg Πες μου οτι καταλαβες εστω και μια λεξη, περα απο το nokia lumia 920 και το cinemagraph και σου βγαζω το καπελο (εδω να σημειωσω πως βαρεθηκα να δω ολο το βιντεο:p:p)... Παντως στο συγκεκριμενο video δε μου αρεσε το κιτρινακι. Μεγαλο μπερδεμα η επιλογη χρωματος:wacko:. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Εντυπώσεις από ένα Ρώσο εδώ http://youtu.be/SZX1HPdGqhg Μια χαρά τα λεει ο τύπος!!!:p:p:p:wacko::wacko::wacko: Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Παντως στο συγκεκριμενο video δε μου αρεσε το κιτρινακι. Μεγαλο μπερδεμα η επιλογη χρωματος:wacko:. Παιδια, το σκεφτηκατε καλα το κιτρινο? Δεν μπορεις να πας καπου και να σε παρουν στα σοβαρα με κιτρινο κινητο!:wacko: Μην πεσετε να με φατε, την αποψη μου λεω.:) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Παιδια, το σκεφτηκατε καλα το κιτρινο? Δεν μπορεις να πας καπου και να σε παρουν στα σοβαρα με κιτρινο κινητο!:wacko: Μην πεσετε να με φατε, την αποψη μου λεω.:) Ρε φίλε το ίδιο σκέφτηκα. Αν και μου αρέσει έχω να ακούσω πολύ κράξιμο με κίτρινο κινητό. Και δεν βλέπω να το βγάζει cyan :mad::mad::mad: Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Ρε φίλε το ίδιο σκέφτηκα. Αν και μου αρέσει έχω να ακούσω πολύ κράξιμο με κίτρινο κινητό. Και δεν βλέπω να το βγάζει cyan :mad::mad::mad: Δεν νομιζω να ερθει το cyan συντομα... MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Δεν νομιζω να ερθει το cyan συντομα... Ούτε εγώ δυστυχώς....στο site πάντως δεν το αναφέρει. Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Πες μου οτι καταλαβες εστω και μια λεξη, περα απο το nokia lumia 920 και το cinemagraph και σου βγαζω το καπελο (εδω να σημειωσω πως βαρεθηκα να δω ολο το βιντεο:p:p)... Παντως στο συγκεκριμενο video δε μου αρεσε το κιτρινακι. Μεγαλο μπερδεμα η επιλογη χρωματος:wacko:. :lol:Ε είπαμε βρε.δεν το μοιράστηκα για να καταλάβουμε τι λέει ο τυπάς αλλά για να το δούμε ξανά από άλλα χέρια.Δυστυχώς συνήθως ρώσοι το έχουν στα χέρια τους και το τεστάρουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Παιδια, το σκεφτηκατε καλα το κιτρινο? Δεν μπορεις να πας καπου και να σε παρουν στα σοβαρα με κιτρινο κινητο!:wacko: Μην πεσετε να με φατε, την αποψη μου λεω.:) Εχεις δικιο σε αυτο, για σοβαρη δουλεια θα ειναι λιγο κραγμενο το κιτρινο. Απο την αλλη δεν μπορω με τοσο ωραια χρωματα να διαλεξω ασπρο η μαυρο...:confused::confused::confused: Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Παιδια, το σκεφτηκατε καλα το κιτρινο? Δεν μπορεις να πας καπου και να σε παρουν στα σοβαρα με κιτρινο κινητο!:wacko: Μην πεσετε να με φατε, την αποψη μου λεω.:) Μια χαρα τα λες, δε θα πεσει κανεις να σε φαει. Γι' αυτον ακριβως το λογο απερριψα αρχικα το κιτρινο. Απλα στη συνεχεια, με ολα αυτα τα videos, το συνηθισα. Προσωπικα θα ηθελα οσο τιποτα το cyan, αλλα δε νομιζω να κυκλοφορησει καν στην Ευρωπη. Οποτε αναγκαστικα παω στο ασπρο, αφου ουτε με κοκκινο κινητο μπορουν να σε παρουν στα σοβαρα:p... Το μαυρο και το γκρι δε μου κανουν αισθηση, θελω κατι διαφορετικο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) Μια χαρα τα λες, δε θα πεσει κανεις να σε φαει. Γι' αυτον ακριβως το λογο απερριψα αρχικα το κιτρινο. Απλα στη συνεχεια, με ολα αυτα τα videos, το συνηθισα. Προσωπικα θα ηθελα οσο τιποτα το cyan, αλλα δε νομιζω να κυκλοφορησει καν στην Ευρωπη. Οποτε αναγκαστικα παω στο ασπρο, αφου ουτε με κοκκινο κινητο μπορουν να σε παρουν στα σοβαρα:p... Το μαυρο και το γκρι δε μου κανουν αισθηση, θελω κατι διαφορετικο. Η πρωτη μου σκεψη ηταν και εμενα για λευκο. Αλλα αν γυαλιζει πολυ, δεν θα μου αρεσει. (Μακαρι να ηταν ματ λευκο, οπως το 800). Οποτε, αν δεν το δω απο κοντα, δεν μπορω να αποφασισω. Το μαυρο, ενταξει, μονοτονο, βαρετο, αλλα και κλασικη αξια. Edited October 16, 2012 by ddr2 MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Εγω εχω τρομερο διλειμμα αναμεσα στο HTC 8X και το 920... Πιο φθηνο το 8Χ αλλα η μικροτερη μπαταρια του και τα μονο 16GB, με προβληματιζουν... ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 http://www.engadget.com/2012/10/04/nokia-lumia-920-for-atandt-hands-on-a-windows-phone-8-flagship-wi/ Θελω το Cyaaaaaaaaaaaaaaan!!!:mad::mad::mad::mad: Ειναι υπερτελειο!!!!!:p Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Εγω εχω τρομερο διλειμμα αναμεσα στο HTC 8X και το 920... Πιο φθηνο το 8Χ αλλα η μικροτερη μπαταρια του και τα μονο 16GB, με προβληματιζουν... Ειναι δυσκολη αποφαση ειδικα αν δεν τα δεις και απο κοντα. Εγω ειμαι 90% προς 920 αλλα θελω να το πιασω στα χερια μου πρωτα να δω τι γινετε με θεμα βαρους. Βεβαια περιμενω αν ειναι αληθες και την προταση Surface_Phone της microsoft iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 http://www.engadget.com/2012/10/04/nokia-lumia-920-for-atandt-hands-on-a-windows-phone-8-flagship-wi/ Θελω το Cyaaaaaaaaaaaaaaan!!!:mad::mad::mad::mad: Ειναι υπερτελειο!!!!!:p Μόνο για AT&T δυστυχώς. Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Καλησπέρα ... Πιστεύετε οτι το unibody θα χαρασεται δυσκολα? Θα μπορούμε να το έχουμε χωρίς θήκη ? Κάποιος που εχει το 900 ας μας γράψει για την αντοχή των πλαστικών... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Καλησπέρα ... Πιστεύετε οτι το unibody θα χαρασεται δυσκολα? Θα μπορούμε να το έχουμε χωρίς θήκη ? Κάποιος που εχει το 900 ας μας γράψει για την αντοχή των πλαστικών... Χαράσσεται ,όπως όλα τα υλικά. Αλλά δεν φεύγει το χρώμα. Με τίποτα. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Καλησπέρα ... Πιστεύετε οτι το unibody θα χαρασεται δυσκολα? Θα μπορούμε να το έχουμε χωρίς θήκη ? Κάποιος που εχει το 900 ας μας γράψει για την αντοχή των πλαστικών... Τα glossy/shiny χρωματα αποσο εχω διαβασει πρεπει να χαραζονται πιο ευκολα τα matte οπως το μαυρο και το cyan παλι χαραζονται αλλα απο την εμπειρια μου με το Ν9 και το 800 πρεπει να προσπαθησεις για να το γρατζουνισεις. Θα ελεγα οτι ειναι πιο ευκολο να μαζεψει βρωμια παρα γρατζουνιες. κι αν σου πεσει κατω δεν φευγει σε καμια περιπτωση το χρωμα. Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Δείγμα του OIS. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Παιδια μήπως κανένας θα κάνει κάνα ταξίδι στην Αμερική και προσφέρθει να πάρει το cyan για μένα:O:p Δεν πιστεύω να έχω θέμα με εγγύηση έτσι ούτε το κινητό να είναι locked. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Παιδια μήπως κανένας θα κάνει κάνα ταξίδι στην Αμερική και προσφέρθει να πάρει το cyan για μένα:O:p Δεν πιστεύω να έχω θέμα με εγγύηση έτσι ούτε το κινητό να είναι locked. Για το ξεκλειδωτο, αυτο το κανονιζεις, αλλα για την εγγυηση πιστευω θα εχεις θεμα. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts