pothead Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 εχω παρατηρησει οτι οταν παιρνω τηλεφωνο καποιον και το σηκωσει...εμφανιζεται μια δονηση στο τηλεφωνο...συμβαινει σε ολους? οταν φορτιζεται το κινητο κλειστο και εχω σημανση Led (κοκκινο λαμπακι) ποτε ξερω οτι φορτιστηκε πληρως? Ναι συμβαίνει σε ολους αυτό με την δονηση μη σε απασχολεί. Αυτό με τη φόρτιση που λες δεν το έχω δοκιμάσει με κλειστω το κινητό αλλά όταν το φορτιζω ανοικτό το led γίνεται πρασινο όταν τελειώσει η φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Έτσι ακριβώς συμβαίνει με το led και σε μένα. Αυτό με τη δόνηση το είχα και εγώ απορία. Δεν απενεργοποιείται, αλλά τελικά είναι μια πολύ χρήσιμη λειτουργία της συσκευής. Μπορείς να καλείς κάποιον και να μην έχεις τη συσκευή κολλημένη στο αυτί σου και μόλις καταλάβεις τη δόνηση, πάει να πεί ότι ο άλλος το σήκωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Tελικα βρεθηκε συσκευη απο το καταστημα Δραμας (ευχαριστω τον ANGEL_KALM για την ενημερωση) σαββατο θα εχω τη συσκευη μου ειπαν Πρεπει να εχει 1 η 2 διαθεσιμες συσκευες ακομα Αν καποιος ενδιαφερετε ας τους καλεσει να δει αν υπαρχει ακομα αποθεμα και μετα μπορει να καλεσει καποιο καταστημα κοντα του που τον βολευει ωστε να κανονισει να του στειλουν εκει τη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
byronkou Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2077174 Τη δοκίμασε κανείς? Αλλάζει αρκετά πράγματα από ότι είδα. Παράθεση ANDROID FOLLOWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANGEL_KALM Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 παιδια πως μπορω να μεταφερω επαφες απο την καρτα σιμ στις τοπικες επαφες? δεν με ρωταει που να τις μεταφερω...τις αντιγραφει στο τηλεφωνο....και φαινονται ολες διπλες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefg Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2077174 Έχει και ψηφοφορία για την επόμενη stock rom που θα ετοιμάσουν. Έχει και επιλογή για ελληνική. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Voted...χεχεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pothead Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Έχω μια ερώτηση αν και νομίζω ότι έχει αναφερθεί ξανά στο νήμα. Έχει κατεβάσει κανείς καμία εφαρμογή για φακό που να δουλεύει? Γιατι μια που έβαλα και εγώ όπως είχε πει και κάποιος άλλος ανάβει για 1 δευτερόλεπτο και κλείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Έχει και ψηφοφορία για την επόμενη stock rom που θα ετοιμάσουν. Έχει και επιλογή για ελληνική. ;) Για αυτο καντε ολοι εγγραφη για να ψηφισετε :) Eγω η σημερα η αυριο θα εχω τη συσκευη επιτελους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Έχω μια ερώτηση αν και νομίζω ότι έχει αναφερθεί ξανά στο νήμα. Έχει κατεβάσει κανείς καμία εφαρμογή για φακό που να δουλεύει? Γιατι μια που έβαλα και εγώ όπως είχε πει και κάποιος άλλος ανάβει για 1 δευτερόλεπτο και κλείνει. Και σε εμένα τα ίδια κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Αυτή την εφαρμογή τη δοκιμάσατε? https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.smalltech.ledflashlight.free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNoLnNtYWxsdGVjaC5sZWRmbGFzaGxpZ2h0LmZyZWUiXQ.. Την έχω στο V970 και λειτουργεί κανονικά. Διαφορετικά κάτι παίζει με ασυμβατότητα του Intel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Κρατάει μισό δευτερόλεπτο παραπάνω. Οπότε ασυμβατότητα Intel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Ήταν το πρώτο μείον που βρήκα όταν το πήρα στα χέρια μου. Δεν κρατάει το led πάνω από ένα δευτερόλεπτο. Το έχω αναφέρει νομίζω στις πρώτες σελίδες του θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) Μόλις το έκανα και όλα ΟΚ. 1. Κατεβάζουμε από εδώ ή από το ουγγρικό thread το DRV_PKG_ZTE_P940A10V1.0.0B01 και εγκαθιστούμε τους ZTE drivers. 2. Συνδέουμε το κινητό με το pc με το usb cable. 3. Settings->Developer options-> Turn on USB Debugging. 4. Αφήνουμε να περάσουν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ξαναγίνει discover το κινητό. 5. Τρέχουμε το GXI_root_NGT.exe (RS download). Θα βρει τη συσκευή και θα κάνει 2 reboots. 6. Όταν βγει το μήνυμα "press any key to continue" η διαδικασία τελείωσε. Αφαίρεσα και μερικά apps που μου ήταν άχρηστα, όπως streetview, twitter με το System ROM Toolbox. Το "Grand X IN SD card upgrading instruction & software package(TMO)" στη σελίδα της ΖΤΕ είναι η ROM του κινητού με οδηγίες για το πώς να το επαναφέρετε σε recovery mode, αν κάτι πάει στραβά. ROM Manager έχει εγκαταστήσει κανείς; Ειναι ευκολο μηπως να ανεβασεις καπου και το GNI Root NGT αλλα και τους οδηγους ? απο το σιτε τις ΖΤΕ δεν ξεκιναει το κατεβασμα ποτε ενω το GNI δεν μπορο να το κατεβασω με τιποτα Τελικα βρεθηκε απλα ειχε καποιο προβλημα το site τις ZTE ως τωρα η μπαταρια απο 78% που ηταν οταν το ανοιξα ειναι στο 29% και το εχω πεθανει δεν το εχω αφησει σε ησυχεια Ξερει κανεις αν υπαρχει καποια μεγαλυτερη μπαταρια παρολα αυτα ? Aπο τις ζελατινες που δοκιμασα αυτη με βολεψε περισσοτερο αλλα απο ******* την χαλασα απο δευτερα θα παραγγειλω αλλες 2 να υπαρχουν προς το παρων εχω μια απο την φτηνη 6αδα Πηρα και μια MicroSD για να ηρεμησω και απο καρτα μνημης τωρα μενει μονο να ερθει η θηκη μιας και απο κινα αργουν λιγακι Edited January 18, 2013 by evoluti0n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 http://www.mediafire.com/?kc6x81010de87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) http://www.mediafire.com/?kc6x81010de87 Ευχαριστω Δοκιμασα να περασω firefox αλλα παντα μου βγαζει το μυνημα :To αρχειο πακετου δεν ειναι εγκυρο εχει κανεις καποιο παρομοιο προβλημα? μπορω να το λυσω καπως? Κανεις καποια λυση για το firefox? το εχει εγκαταστησει κανεις ? Τελικα το να αλλαξω Boot animation ηταν αρκετα πιο ευκολο απο οτι περιμενα μιας και υπαρχουν εφαρμογες (και δωρεαν) για αυτο το λογο (και με ελαχιστο ψαξιμο κανεις και το animation στο κλεισιμο αλλαγη μιας και δεν βρηκα εφαρμογη να το αλλαζει εκεινο) Πως μπορω με το rom toolbox να απεγκαταστησω το twiter , street view και οτι αλλο δεν μου αρεσει απο τις προεγκατεστημενες εφαρμογες? Edited January 20, 2013 by evoluti0n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Δοκιμασε κανεις τη custom rom ? Αξιζει να δοκιμασω να την περασω η οχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Σχετικά με το φλας σαν φακό. Δεν υπάρχει fix ακόμη, το καλύτερο δυνατόν είναι να εγκαταστήσετε αυτή την εφαρμογή, και να βάλετε το "The lamp is on" τέρμα δεξιά, το "The lamp is off" τέρμα αριστερά και μετά πατάμε το "Enable Strobe". Ημίμετρο, αλλά το μόνο που πιάνει. Το διάβασα στο XDA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mts21gr Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Υπάρχει ακόμη στον Γερμανό;γιατί στο site δεν το έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Υπάρχει ακόμη στον Γερμανό;γιατί στο site δεν το έχει H ZTE στο σιτε στο facebook λει οτι οποιος το θελει ας παει στο τοπικο καταστημα cosmote και να ζητησει τη συσκευη γιατι η cosmote εχει αποθεμα τωρα δεν ξερω τι παιζει μιας και με τη βοηθεια του ANGEL_KALM καταφερα και πηρα συσκευη απο γερμανο (μαλλον απο τις τελευταιες) Για καλυτερ πανε σε καποιο τοπικο καταστημα cosmote και ρωτα η κανε και μια ερωτηση στο 800-11-40000 μηπως βρεις σε γερμανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Τι λέει παιδιά η συσκευή απο θέμα ποιότητα κατασκευής? Απο ταχύτητα πιστεύω ειναι ok. Η οθόνη? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Τι λέει παιδιά η συσκευή απο θέμα ποιότητα κατασκευής? Απο ταχύτητα πιστεύω ειναι ok. Η οθόνη? Η οθονη εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ ωραια ζωντανα χρωματα Τωρα ποιοτητα κατασκευης ειναι ολο πλαστικο αλλα αρκετα στιβαρη κατασκευη το καπακι κλεινει παρα πολυ καλα (για να το ανοιξεις θελει προσπαθεια) Ως τωρα δεν αντιμετωποισα καποιαο προβλημα μαζι του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANGEL_KALM Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 παιδια μπορω να χρησιμοποιησω φορτιστη αυτοκινητου εναν της LG που εχω (ηταν για το optimus One) αφοβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 παιδια μπορω να χρησιμοποιησω φορτιστη αυτοκινητου εναν της LG που εχω (ηταν για το optimus One) αφοβα? Εγώ δε θα το έκανα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiSi1986 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 παιδια μπορω να χρησιμοποιησω φορτιστη αυτοκινητου εναν της LG που εχω (ηταν για το optimus One) αφοβα? Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... Εγώ έχω ένα Sony Ericsson και φορτίζω τα πάντα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts