Jump to content

ZTE Grand X In

Voltron
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω μία ερώτηση .Υπάρχει κάποιος άλλος τροπος έκτός από το να πατήσω επάνω στο ρολοι για να μπω στα settings από το ξυπνητηρι . Το λέω γιατί έβαλα άλλο το οποιο δεν δέχεται πάτημα και δεν έχω βρει άλλο τρόπο .

Ps . Το κινητό το έχω κοντά 2 μέρες και το χαίρομε άφανταστα .

Edited by pothead
συπληρωματικο

• Απαντήσεις 515
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Έχετε προσέξει οτι η συσκευή μας έχει άθλιο gps ή συμβαίνει μόνο σε μένα; Έχω δοκιμάσει δύο πλοηγούς και χάνει πολύ συχνά το σήμα και στα δύο. Αυτό με ενεργοποιημένη και την υποβοήθηση μέσω διακομιστή και της τοποθεσίας Google...

@pothead, μπορείς να μπεις από το μενού και να επιλέξεις "Ειδοποιήσεις".

Δοκίμασα και Sygic και iGO. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και χάνει το σήμα τόσο συχνά. Ελπίζω να μην είναι θέμα της συσκευής μου...

@pothead, μπορείς να μπεις από το μενού και να επιλέξεις "Ειδοποιήσεις".

Χρόνια πολλά καλά χριστουγεννα. Σε ευχαριστώ φιλε μου. Εγώ κοιτουσα στα settings

Κλείδωνω σε δεύτερολεπτα, επειδή το χρησιμοποιω πολύ, μπορώ να πω ότι ειναι πολυ γρήγορο και σταθερό . Νομίζω ότι καπου στις ρύθμισεις κάτι έχει για βελτίωση του gps.
ANDROID FOLLOWER

καλημερα παιδες, χρονια σας πολλα και καλες γιορτες να εχετε!!!

ξερει μηπως κανενας πως μπορω να αλλαξω το μαυρο φοντο στο μενου με τις εφαρμογες?

υπαρχει καμια επιλογη στις ρυθμσεις΄η καποια εφαρμογη που κανει αυτην τη δουλεια?

καλημερα παιδες, χρονια σας πολλα και καλες γιορτες να εχετε!!!

ξερει μηπως κανενας πως μπορω να αλλαξω το μαυρο φοντο στο μενου με τις εφαρμογες?

υπαρχει καμια επιλογη στις ρυθμσεις΄η καποια εφαρμογη που κανει αυτην τη δουλεια?

Χρόνια πολλά μπορείς να βάλεις άλλον launcher όπως των nova που είναι τις ics με περισσότερες λειτουργίες

Digital-Doctor.blogspot.gr

Τα 4 πλήκτρα στο κάτω μέρος της οθόνης έχουν φωτισμό?

Έχουν αλλά είναι λίγο random η λειτουργία τους απο ότι έχω καταλάβει μέχρι τώρα. Σε καποιες εφαρμογές ανάβουν ενω σε αλλες όχι. Τώρα το πήρα το κινητό και δεν είχα πολύ χρόνο να το ψαξω .

Τα 4 πλήκτρα στο κάτω μέρος της οθόνης έχουν φωτισμό?

Τα πλήκτρα ανάβουν στον χαμηλό φωτισμό. Αν βάλεις το δάκτυλό σου στον αισθητήρα δίπλα στο ακουστικό, θα ανάψουν. ;)

Παιδιά έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το gps ή μόνο εγώ; Βρίσκει 4-8 δορυφόρους, αλλά χάνει το σήμα συνεχώς. Έχω δοκιμάσει igo, sygic, gps test και gps status, άρα είναι θέμα της συσκευής. Έχω κάνει και hard reset. Αν το έχω μόνο εγώ, να ψαχτώ για την συσκευή...

Τα πλήκτρα ανάβουν στον χαμηλό φωτισμό. Αν βάλεις το δάκτυλό σου στον αισθητήρα δίπλα στο ακουστικό, θα ανάψουν. ;)

Παιδιά έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το gps ή μόνο εγώ; Βρίσκει 4-8 δορυφόρους, αλλά χάνει το σήμα συνεχώς. Έχω δοκιμάσει igo, sygic, gps test και gps status, άρα είναι θέμα της συσκευής. Έχω κάνει και hard reset. Αν το έχω μόνο εγώ, να ψαχτώ για την συσκευή...

Φιλε μου,οπως το λες εχεις θεματακι με το κντ σου..........το πας να το δουν.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Συμφωνώ και εγώ,καλύτερα να το πας να το ελέγξουν. Στο δικό μου το gps ανταποκρίνεται εξαιρετικά (αν και δεν το χρησιμοποιώ συχνά).

Εγώ θέλω να αναφέρω ένα άλλο πρόβλημα που έχω: Κάποιες φορές όταν το ανοίγω δεν ανταποκρίνεται η αφή για το ξεκλείδωμα της lockscreen για κάποια δευτερόλεπτα. Το πλήκτρο on/off λειτουργεί κανονικά αλλά όταν ανάβει η οθόνη και βάλω το χέρι μου στο unlock δεν ανταποκρίνεται καθόλου (νεκρό). Μετά από λίγα δευτερόλεπτα (10-20) αν το ξανακάνεις ξυπνάει και όλα ΟΚ.

Αυτό στον 1-1,5 μήνα που το έχω μου το έκανε 5-6 φορές αλλά ανησυχώ μην υπάρχει θέμα που βγαίνει σιγά σιγά.

Το συνάντησε κανείς άλλος;

Συμφωνώ και εγώ,καλύτερα να το πας να το ελέγξουν. Στο δικό μου το gps ανταποκρίνεται εξαιρετικά (αν και δεν το χρησιμοποιώ συχνά).

Εγώ θέλω να αναφέρω ένα άλλο πρόβλημα που έχω: Κάποιες φορές όταν το ανοίγω δεν ανταποκρίνεται η αφή για το ξεκλείδωμα της lockscreen για κάποια δευτερόλεπτα. Το πλήκτρο on/off λειτουργεί κανονικά αλλά όταν ανάβει η οθόνη και βάλω το χέρι μου στο unlock δεν ανταποκρίνεται καθόλου (νεκρό). Μετά από λίγα δευτερόλεπτα (10-20) αν το ξανακάνεις ξυπνάει και όλα ΟΚ.

Αυτό στον 1-1,5 μήνα που το έχω μου το έκανε 5-6 φορές αλλά ανησυχώ μην υπάρχει θέμα που βγαίνει σιγά σιγά.

Το συνάντησε κανείς άλλος;

Αυτο φιλε μου,οπως το αναφαιρεις τουλαχιστον,μου κανει για προβλημα στην οθονη.Αλλα εαν στο κανει μονο στο ξεκλείδωμα,δεν ειμαι 100% σιγουρος.Μπορει να ειναι μονο καποιο ψιλοbug.....:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Μετα την αγορά του Sony u για την γυναίκα σκέφτομαι πολυ σοβαρά την αγορά αυτού του κινητού για μένα...

Γνωρίζουμε αν υπάρχει στα μαγαζιά κοσμοτέ; Μέχρι το πρωί πάντως στο site έλεγε μη διαθέσιμο, τώρα δεν μπάινω. Με ενδιαφέρει και το site γιατί δίνει μεγαλύτερη επιδότηση με σύνδεση, δεν ξέρω αν μπορούν να το κάνουν στο κατάστημα.

Γνωρίζουμε αν υπάρχει στα μαγαζιά κοσμοτέ; Μέχρι το πρωί πάντως στο site έλεγε μη διαθέσιμο, τώρα δεν μπάινω. Με ενδιαφέρει και το site γιατί δίνει μεγαλύτερη επιδότηση με σύνδεση, δεν ξέρω αν μπορούν να το κάνουν στο κατάστημα.

Καταστηματα cosmote γυρω στα τελη ιανουαριου απο οτι μου ειπαν σημερα θα εχουν παραλαβη

Σε καταστηματα γερμανος στη θεσσαλονικη τουλαχιστον παραλαβη 7/1

Επειδη και εγω ετοιμαζομαι να το αγορασω μολις το βρω διαθεσιμο καποια θηκη τυπου Gel απο που θα βρουμε ? υπαρχει κατι ελλαδα?

http://www.ebay.co.uk/itm/imak-Raindrop-Hard-Cover-Case-Screen-Film-ZTE-Grand-X-U970-N970-3G-Mimosa-X-/271112993363?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item3f1f97fa53&nma=true&si=LpHlC%2Fr1LJmoYOJsmPQh%2FwcPRlQ%3D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557

Κοιτουσα αυτες αλλα δεν ειναι διαθεσιμες πλεον (αν και απο εξωτερικο ) οποτε ως που να τις ξανα βγαλει ο τυπος παιζει κατι απο ελλαδα να κανουμε τι δουλεια μας?

Και θελω να μου προτεινετε καποιο screen protector

Hbmi= ποιότητα

Η διευκρίνηση με το hdmi είναι ότι η υποδοχή φόρτισης micro usb και το κινητό αυτό, μπορεί να δεχθεί αντάπτορα micro usb σε hdmi και ετσι να μεταφέρει υψηλής ευκρίνειας εικόνα και ήχο και όχι μόνο.

Edited by byronkou
ANDROID FOLLOWER

Hbmi= ποιότητα

Η διευκρίνηση με το hdmi είναι ότι η υποδοχή φόρτισης micro usb και το κινητό αυτό, μπορεί να δεχθεί αντάπτορα micro usb σε hdmi και ετσι να μεταφέρει υψηλής ευκρίνειας εικόνα και ήχο και όχι μόνο.

Φαντάζομαι ότι διερωταται όπως κ γω αν από αυτή την διαδικασία(micro USB σε hdmi)"χάνει"σε ποιότητα;

• The title was changed to ZTE Grand X In