pothead Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 (edited) Έχω μία ερώτηση .Υπάρχει κάποιος άλλος τροπος έκτός από το να πατήσω επάνω στο ρολοι για να μπω στα settings από το ξυπνητηρι . Το λέω γιατί έβαλα άλλο το οποιο δεν δέχεται πάτημα και δεν έχω βρει άλλο τρόπο . Ps . Το κινητό το έχω κοντά 2 μέρες και το χαίρομε άφανταστα . Edited December 23, 2012 by pothead συπληρωματικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefg Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Έχετε προσέξει οτι η συσκευή μας έχει άθλιο gps ή συμβαίνει μόνο σε μένα; Έχω δοκιμάσει δύο πλοηγούς και χάνει πολύ συχνά το σήμα και στα δύο. Αυτό με ενεργοποιημένη και την υποβοήθηση μέσω διακομιστή και της τοποθεσίας Google... @pothead, μπορείς να μπεις από το μενού και να επιλέξεις "Ειδοποιήσεις". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
byronkou Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Το GPS δούλευει σε έμενα δουλευει άψογα, χρήσιμοποιησε το sygic και θα δεις διφορα Παράθεση ANDROID FOLLOWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefg Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Δοκίμασα και Sygic και iGO. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και χάνει το σήμα τόσο συχνά. Ελπίζω να μην είναι θέμα της συσκευής μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pothead Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 @pothead, μπορείς να μπεις από το μενού και να επιλέξεις "Ειδοποιήσεις". Χρόνια πολλά καλά χριστουγεννα. Σε ευχαριστώ φιλε μου. Εγώ κοιτουσα στα settings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
byronkou Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Κλείδωνω σε δεύτερολεπτα, επειδή το χρησιμοποιω πολύ, μπορώ να πω ότι ειναι πολυ γρήγορο και σταθερό . Νομίζω ότι καπου στις ρύθμισεις κάτι έχει για βελτίωση του gps. Παράθεση ANDROID FOLLOWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vl Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 καλημερα παιδες, χρονια σας πολλα και καλες γιορτες να εχετε!!! ξερει μηπως κανενας πως μπορω να αλλαξω το μαυρο φοντο στο μενου με τις εφαρμογες? υπαρχει καμια επιλογη στις ρυθμσεις΄η καποια εφαρμογη που κανει αυτην τη δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 καλημερα παιδες, χρονια σας πολλα και καλες γιορτες να εχετε!!! ξερει μηπως κανενας πως μπορω να αλλαξω το μαυρο φοντο στο μενου με τις εφαρμογες? υπαρχει καμια επιλογη στις ρυθμσεις΄η καποια εφαρμογη που κανει αυτην τη δουλεια? Χρόνια πολλά μπορείς να βάλεις άλλον launcher όπως των nova που είναι τις ics με περισσότερες λειτουργίες Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wisefaker Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Τα 4 πλήκτρα στο κάτω μέρος της οθόνης έχουν φωτισμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pothead Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Τα 4 πλήκτρα στο κάτω μέρος της οθόνης έχουν φωτισμό? Έχουν αλλά είναι λίγο random η λειτουργία τους απο ότι έχω καταλάβει μέχρι τώρα. Σε καποιες εφαρμογές ανάβουν ενω σε αλλες όχι. Τώρα το πήρα το κινητό και δεν είχα πολύ χρόνο να το ψαξω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefg Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Τα 4 πλήκτρα στο κάτω μέρος της οθόνης έχουν φωτισμό? Τα πλήκτρα ανάβουν στον χαμηλό φωτισμό. Αν βάλεις το δάκτυλό σου στον αισθητήρα δίπλα στο ακουστικό, θα ανάψουν. ;) Παιδιά έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το gps ή μόνο εγώ; Βρίσκει 4-8 δορυφόρους, αλλά χάνει το σήμα συνεχώς. Έχω δοκιμάσει igo, sygic, gps test και gps status, άρα είναι θέμα της συσκευής. Έχω κάνει και hard reset. Αν το έχω μόνο εγώ, να ψαχτώ για την συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wisefaker Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Τα πλήκτρα ανάβουν στον χαμηλό φωτισμό. Αν βάλεις το δάκτυλό σου στον αισθητήρα δίπλα στο ακουστικό, θα ανάψουν. ;) Παιδιά έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το gps ή μόνο εγώ; Βρίσκει 4-8 δορυφόρους, αλλά χάνει το σήμα συνεχώς. Έχω δοκιμάσει igo, sygic, gps test και gps status, άρα είναι θέμα της συσκευής. Έχω κάνει και hard reset. Αν το έχω μόνο εγώ, να ψαχτώ για την συσκευή... Φιλε μου,οπως το λες εχεις θεματακι με το κντ σου..........το πας να το δουν.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Συμφωνώ και εγώ,καλύτερα να το πας να το ελέγξουν. Στο δικό μου το gps ανταποκρίνεται εξαιρετικά (αν και δεν το χρησιμοποιώ συχνά). Εγώ θέλω να αναφέρω ένα άλλο πρόβλημα που έχω: Κάποιες φορές όταν το ανοίγω δεν ανταποκρίνεται η αφή για το ξεκλείδωμα της lockscreen για κάποια δευτερόλεπτα. Το πλήκτρο on/off λειτουργεί κανονικά αλλά όταν ανάβει η οθόνη και βάλω το χέρι μου στο unlock δεν ανταποκρίνεται καθόλου (νεκρό). Μετά από λίγα δευτερόλεπτα (10-20) αν το ξανακάνεις ξυπνάει και όλα ΟΚ. Αυτό στον 1-1,5 μήνα που το έχω μου το έκανε 5-6 φορές αλλά ανησυχώ μην υπάρχει θέμα που βγαίνει σιγά σιγά. Το συνάντησε κανείς άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Συμφωνώ και εγώ,καλύτερα να το πας να το ελέγξουν. Στο δικό μου το gps ανταποκρίνεται εξαιρετικά (αν και δεν το χρησιμοποιώ συχνά). Εγώ θέλω να αναφέρω ένα άλλο πρόβλημα που έχω: Κάποιες φορές όταν το ανοίγω δεν ανταποκρίνεται η αφή για το ξεκλείδωμα της lockscreen για κάποια δευτερόλεπτα. Το πλήκτρο on/off λειτουργεί κανονικά αλλά όταν ανάβει η οθόνη και βάλω το χέρι μου στο unlock δεν ανταποκρίνεται καθόλου (νεκρό). Μετά από λίγα δευτερόλεπτα (10-20) αν το ξανακάνεις ξυπνάει και όλα ΟΚ. Αυτό στον 1-1,5 μήνα που το έχω μου το έκανε 5-6 φορές αλλά ανησυχώ μην υπάρχει θέμα που βγαίνει σιγά σιγά. Το συνάντησε κανείς άλλος; Αυτο φιλε μου,οπως το αναφαιρεις τουλαχιστον,μου κανει για προβλημα στην οθονη.Αλλα εαν στο κανει μονο στο ξεκλείδωμα,δεν ειμαι 100% σιγουρος.Μπορει να ειναι μονο καποιο ψιλοbug.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Μετα την αγορά του Sony u για την γυναίκα σκέφτομαι πολυ σοβαρά την αγορά αυτού του κινητού για μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Εκτός κοσμοτε μπορω να το βρω αλλού;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 γερμανος μετα Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Γνωρίζουμε αν υπάρχει στα μαγαζιά κοσμοτέ; Μέχρι το πρωί πάντως στο site έλεγε μη διαθέσιμο, τώρα δεν μπάινω. Με ενδιαφέρει και το site γιατί δίνει μεγαλύτερη επιδότηση με σύνδεση, δεν ξέρω αν μπορούν να το κάνουν στο κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Γνωρίζουμε αν υπάρχει στα μαγαζιά κοσμοτέ; Μέχρι το πρωί πάντως στο site έλεγε μη διαθέσιμο, τώρα δεν μπάινω. Με ενδιαφέρει και το site γιατί δίνει μεγαλύτερη επιδότηση με σύνδεση, δεν ξέρω αν μπορούν να το κάνουν στο κατάστημα. Καταστηματα cosmote γυρω στα τελη ιανουαριου απο οτι μου ειπαν σημερα θα εχουν παραλαβη Σε καταστηματα γερμανος στη θεσσαλονικη τουλαχιστον παραλαβη 7/1 Επειδη και εγω ετοιμαζομαι να το αγορασω μολις το βρω διαθεσιμο καποια θηκη τυπου Gel απο που θα βρουμε ? υπαρχει κατι ελλαδα? http://www.ebay.co.uk/itm/imak-Raindrop-Hard-Cover-Case-Screen-Film-ZTE-Grand-X-U970-N970-3G-Mimosa-X-/271112993363?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item3f1f97fa53&nma=true&si=LpHlC%2Fr1LJmoYOJsmPQh%2FwcPRlQ%3D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 Κοιτουσα αυτες αλλα δεν ειναι διαθεσιμες πλεον (αν και απο εξωτερικο ) οποτε ως που να τις ξανα βγαλει ο τυπος παιζει κατι απο ελλαδα να κανουμε τι δουλεια μας? Και θελω να μου προτεινετε καποιο screen protector Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Το κινητό λέει ότι δέχεται hdmi πιο καλώδιο κάνει αφού δεν περιέχει θύρα mini hdmi ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
byronkou Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Ή σύνδεσή γίνεται με άνταπορα από μικρό USB σε HDmi . Παράθεση ANDROID FOLLOWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Ή σύνδεσή γίνεται με άνταπορα από μικρό USB σε HDmi . το θέμα ειναι εχει ποιοτητα ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
byronkou Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) Hbmi= ποιότητα Η διευκρίνηση με το hdmi είναι ότι η υποδοχή φόρτισης micro usb και το κινητό αυτό, μπορεί να δεχθεί αντάπτορα micro usb σε hdmi και ετσι να μεταφέρει υψηλής ευκρίνειας εικόνα και ήχο και όχι μόνο. Edited December 30, 2012 by byronkou Παράθεση ANDROID FOLLOWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Hbmi= ποιότητα Η διευκρίνηση με το hdmi είναι ότι η υποδοχή φόρτισης micro usb και το κινητό αυτό, μπορεί να δεχθεί αντάπτορα micro usb σε hdmi και ετσι να μεταφέρει υψηλής ευκρίνειας εικόνα και ήχο και όχι μόνο. Φαντάζομαι ότι διερωταται όπως κ γω αν από αυτή την διαδικασία(micro USB σε hdmi)"χάνει"σε ποιότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts