Jump to content

ZTE Grand X In

Voltron
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστω φιλε μου. Αυτο με τους ατμους δεν το γνωριζα. Ποια εχεις πανω στο κινητο την ακριβουτσικη ή μια απο τις οικονομικες?

την ακριβούτσικη για μετά, ακόμα τεστάρω.

ANDROID FOLLOWER

• Απαντήσεις 515
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από τους φίλους μας, τους Ούγγρους, πάλι.

Δίνουμε *983*0# (*ZTE*0# για να το θυμόμαστε καλύτερα) στον dialer για να τρέξουμε το test menu.

Έχει βρει κανείς πώς ενεργοποιείται το wifi direct;

Μάλλον δεν έχει, αν και σε όλα τα sites στα specs αναφέρουν ότι έχει...

Η επιλογή θα έπρεπε να βρίσκεται εδώ:

http://i.stack.imgur.com/3u5QF.png

Edited by lefterhs

Και γω στην αρχη εψαχνα να βρω πως συνδεεται αλλα το βρηκα γρηγορα!

συνδεσε το κινητο με το pc με το καλωδιο πανε μετα ρυθμισεις-αποθηκευτικος χωρος και πατα το κουμπι αφης κατω αριστερα με τις 3 γραμμουλες και θα σου βγαλει συνδεση υπολογιστη μεσω u.. πατα το και διαλεξε με τικ την πρωτη επιλογη που θα σε βγαλει!

αν δεν το δοκιμασες αυτο καντο! ;)

Είσαι Θεός!! Έφαγα τον τόπο με την βλακεία :lol:

Πολύ καλό το κινητό αλλά

Δεν έχει nfc , face unlock και ράδιο(αυτό το ήξερα)

NFC έχει, δες και εδώ, για το face unlock

μέσω του system rom tool δεν γίνεται , δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει σαν δυνατότητα που είναι κλειδωμένη σαν το ράδιο που έχουμε όλοι καημό, υπάρχει αλλά δεν είναι ενεργοποιημένο , το δουλεύουμε μήπως το ξεκλειδώσουμε...

Edited by byronkou
ANDROID FOLLOWER

Η αληθεια ειναι,οτι το μονο σοβαρο μειον ειναι αυτο με το ραδιο,και με ψιλοχαλαει καπως,και καποιες ασυμβατοτητες με καποια games.κατα τα αλλα ειναι ενα εξαιρετικο κντ,για τα λεφτα που ζητα.:p

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Το spirit δεν παίζει, πιάνει όμως σήμα. Μάλλον δεν έχουν συνδέσει τα ηχεία στο τσιπ του ραδιοφωνου
ANDROID FOLLOWER

Καλησπέρα στην ομάδα.

Ζω στην Αυστρία και μέσα στη βδομάδα θα παραλάβω ένα ZTE Grand X in δυστηχώς κλειδωμένο στο δίκτυο Telering.

Θα μπορούσε κανείς να με συμβουλεύσει για πως θα μπορούσα να το ξεκλειδώσω?

Φόρουμ που αναφαίρουν ρουτάρισμακαι πέρασμα ρουταρισμένης ρομ έχω βρεί.

Θα ξεκλειδώσει όμως έτσι?

Υπάρχει άλλος τρόπος?

Ευχαριστώ

Μετα από rooting που θα κάνεις με οδηγίες από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=342736&page=10 ίσως το ξεκλειδώσεις, μπορεί κα΄ποιος φίλος από εδώ μέσα να ξέρει περισσότερα. Στην Αυστριακή έκδοη έχει ραδιόφωνο? Αν έχει μήπως πάρουμε το δικό σου app ραδιοφώνο για να το βάλουμε μπας και παίξουν τα δικά μας.
ANDROID FOLLOWER

Θα μπορούσε κανείς να με συμβουλεύσει για πως θα μπορούσα να το ξεκλειδώσω?

Για δοκίμασε αυτό http://www.wintechmobiles.com/tools/zte-unlock-code-calculator/

Δεν έχεις να χάσεις κάτι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Μετα από rooting που θα κάνεις με οδηγίες από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=342736&page=10 ίσως το ξεκλειδώσεις, μπορεί κα΄ποιος φίλος από εδώ μέσα να ξέρει περισσότερα. Στην Αυστριακή έκδοη έχει ραδιόφωνο? Αν έχει μήπως πάρουμε το δικό σου app ραδιοφώνο για να το βάλουμε μπας και παίξουν τα δικά μας.

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.

Το κινητό θα το πάρω μέσα στη βδομάδα οπότε και θα ενημερώσω το φόρουμ για τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά εδώ.

Αν έχει ραδιώφονο, θα ανεβάσω κάπου το app.

παιδια μολισς το πηρα και εχω να πω οτι το τηλεφωνο τα σπαει σε ολα!!!!!!!!ειχα το τετραπυρινο lg και πραγματικα δεν βλεπω καμια διαφορα παντου!

παιδια μολισς το πηρα και εχω να πω οτι το τηλεφωνο τα σπαει σε ολα!!!!!!!!ειχα το τετραπυρινο lg και πραγματικα δεν βλεπω καμια διαφορα παντου!

Για λέγε, για λέγε, γιατί λόγω του ότι είναι ο INTEL και καινούργιος και χωρίς τεστ και αξιολογήσεις επίσημες, όλοι λένε ότι να `ναι .

Εγώ πάντως που είδα και συνέκρινα ταχύτητες, με το μάτι βέβαια, άλλων πχ Samsung Galaxy δεν είδα να υστερεί σε ταχύτητες απόκρισης πουθενά.

ANDROID FOLLOWER

φιλε μου σου λεω δεν υστερει ουτε απο τετραπυρινο!! ειχα το lg και ξερω!! στισ πιο βαριες σελιδες μηδεν λαγκαρισμα!! σφαιρα!βιντεο τα παιζει ολα και 1080p! ανοιγει 1080 youtube apo browser νερο! και το βιντεο που τραβαει 1080 αξιοπρεπεστατο!ειναι ολα τα λεφτα το κινητο!!!

φιλε μου σου λεω δεν υστερει ουτε απο τετραπυρινο!! ειχα το lg και ξερω!! στισ πιο βαριες σελιδες μηδεν λαγκαρισμα!! σφαιρα!βιντεο τα παιζει ολα και 1080p! ανοιγει 1080 youtube apo browser νερο! και το βιντεο που τραβαει 1080 αξιοπρεπεστατο!ειναι ολα τα λεφτα το κινητο!!!

Δεν ξέρω σε σχέση με τετραπύρινα αλλά με διπύρηνα που είχα επαφή σίγουρα δεν έχει διαφορές. δεν ανέφερες την αυτονομία γιατί προφανώς ακόμα δεν το δοκίμασες. Θα ανεβάσω κάποια στιγμή φωτό να δείτε 4 μέρες με μία φόρτιση.

Δεν ξέρω σε σχέση με τετραπύρινα αλλά με διπύρηνα που είχα επαφή σίγουρα δεν έχει διαφορές. δεν ανέφερες την αυτονομία γιατί προφανώς ακόμα δεν το δοκίμασες. Θα ανεβάσω κάποια στιγμή φωτό να δείτε 4 μέρες με μία φόρτιση.

αυτονομια ακομα δεν ξερω φιλε αλλα σου λεω εμπειρια χρησης στο browser καμια διαφορα στο ματι απο τετραπυρινα..πολυ καλη δουλεια εκαναν!

Πολλές φορές κλείνουν οι εφαρμογές γιατί έτσι .....

Σε κανέναν άλλον ;

Ποιες εφαρμογές ? Κάποιες που έπαιζαν στο παλιό σου πρέπει να τις αναβαθμίσεις ή αν σε ενδιαφέρει κάποια στέλνεις αίτημα και την κάνουν να τρέχει στον Intel (πχ shazam, δεν έπαιζε στάλθηκε αίτημα και το διόρθωσαν άμεσα με νέο update) , πάντως το 95% των εφαρμογών παίζουν.

ANDROID FOLLOWER

Ποιες εφαρμογές ? Κάποιες που έπαιζαν στο παλιό σου πρέπει να τις αναβαθμίσεις ή αν σε ενδιαφέρει κάποια στέλνεις αίτημα και την κάνουν να τρέχει στον Intel (πχ shazam, δεν έπαιζε στάλθηκε αίτημα και το διόρθωσαν άμεσα με νέο update) , πάντως το 95% των εφαρμογών παίζουν.

μέχρι και το internet κλίνει

Digital-Doctor.blogspot.gr

Καποιο θεματακι εχει το κντ σου φιλε μου λογικα.Δεν μπορει εστι ξαφνικα να σε πεταει εξω απο εφαρμογες.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Κάνε retart και να βγάλεις και τη μπαταρία και αν δεν αλλάξει τίποτα πήγαινε άλλαξε το κατευθείαν κάτι έχει

ANDROID FOLLOWER

Καλησπέρα σε όλους!!!!!

μολις παρέλαβα το κινητό και μέχρι τωρα θα το χαρακτήριζα μέτριοοοοοο

αλλά ρε ****το με την κάμερα είναι πραγματικά απαράδεκτο---πολυ θορυβο σχεδόν σόλες τις λήψεις, άχρωμο, κακή ευκρείνια...κρίμα τα 8 ΜΠ

μήπως περνει καμια ρύθμιση????

• The title was changed to ZTE Grand X In