Jump to content

CHRISTOS6974

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by CHRISTOS6974

  1. αρα αυτος ειναι και ο ήχος του....σχετικά καλός Ευχαριστώ!!!!!!!
  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ MP4(νομίζω οτι το διαβασα κάπου).... και με τα ηχεια του τι γίνετε??????στο δικό μου λειτουργεί μόνο το ένα(αριστερό).έτσι είναι σε όλα???????????
  3. θα προσπαθησω να το βάλω,,,,,να και κατι φωτο...... [ATTACH]28629[/ATTACH] [ATTACH]28630[/ATTACH] με το βιντεο τι γίνετε..γραφει μόνο σε 3gp??
  4. ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΝΟΥ.... ΣΤΕΛΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ!!! ................ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΕ ΤΟΝ Η/Υ ...ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!!! -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone.
  5. Καλησπέρα σε όλους!!!!! μολις παρέλαβα το κινητό και μέχρι τωρα θα το χαρακτήριζα μέτριοοοοοο αλλά ρε ****το με την κάμερα είναι πραγματικά απαράδεκτο---πολυ θορυβο σχεδόν σόλες τις λήψεις, άχρωμο, κακή ευκρείνια...κρίμα τα 8 ΜΠ μήπως περνει καμια ρύθμιση????
×
×
  • Create New...