Jump to content

ZTE Grand X In

Voltron
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν την χρησιμοποιω την εφαρμογη, δεν μπορω να σου πω..

Ισως αν τη διαγραψεις κ την ξαναπερασεις αλλαξει κατι.. Μεχρι τωρα δουλευε κανονικα ή απο την αρχη ειχε προβλημα?

Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

• Απαντήσεις 515
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν την χρησιμοποιω την εφαρμογη, δεν μπορω να σου πω..

Ισως αν τη διαγραψεις κ την ξαναπερασεις αλλαξει κατι.. Μεχρι τωρα δουλευε κανονικα ή απο την αρχη ειχε προβλημα?

Μόνο στη συγκεκριμένη συσκευή από την αρχή κατά 99% φταίει το google seach bar που είναι μόνιμο από την cosmote, μόλις βγεί κανένα σπάσιμο για τη συσκευή θα την εξαφανίσω. Είναι πολύ καινούργια και δεν έχουν βγει ακόμα πολλά πράγματα, περιμένω...

ANDROID FOLLOWER

Δυστυχως,φαινεται οτι ειναι μια απο τις εφαρμογες που δε δουλευουν με τον intel. Δειτε την απαντηση της shazam στο λινκ: http://www.gomonews.com/shazam-launches-windows-8-version-of-it-music-discover-app/

Δυστυχως,φαινεται οτι ειναι μια απο τις εφαρμογες που δε δουλευουν με τον intel. Δειτε την απαντηση της shazam στο λινκ: http://www.gomonews.com/shazam-launches-windows-8-version-of-it-music-discover-app/

Μπράβο spazoklabania good search, μου έδωσες την απάντηση που έψαχνα , από τη shazam αναφέρουν" Rest assured that the Shazam team is working hard on updating the MRE to support Intel chipsets and we hope to have this up and running for the next release in the coming weeks. We will let you know as soon as the Intel update is live."

Άρα απλά περιμένουμε λίγο και το ξανακατεβάζουμε!!!

ANDROID FOLLOWER

Από αυτονομία νομίζω ότι βρίσκεται πολύ πάνω από το μέσο όρο των ανάλογων συσκευών, θα το τεσταρω και στο An Tu Tu

ακολουθείς και αυτές τις οδηγίες γενικά

http://www.techjailbreak.com/how-to-extend-android-battery-life/

ANDROID FOLLOWER

Λοιπόν το ότι πιάνει 6800+ στο antutu benchmark είναι απίστευτα υψηλό.

Το v970 που επίσης με απασχολεί δεν πιάνει πάνω από 5500.

Βέβαια είναι dual sim και διπλοπυρινο (6577) αλλά είναι δυνατόν να υστερεί τόσο;;;;

Γενικά είναι πολύ υψηλή επίδοση για την κατηγορία κόστους που βρίσκεται. Στα λεφτά του δεν νομίζω να υπάρχει κινητό (είτε από Κίνα κλπ) να πιάνει 6800. Τόσο πιάνουν και τα τετραπύρινα της Huawei που κοστίζουν και πολύ παραπάνω, για να μην αναφέρω το απίστευτο HTC ONE S που κυμαίνεται κάπου εκεί http://reviews.cnet.co.uk/mobile-phones/htc-one-s-review-50007079/ και εννοείται πως είναι κορυφαίο κινητό (έχω το εταιρικό μερικές ώρες την ημέρα και με έχει ξετρελάνει.....)

Τέσπα με γεια το κινητό παιδιά και τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα θα το κάνω και εγώ δώρο στον εαυτό μου (αν παίξει και καμιά καλή προσφορά είμαστε jet).

Edited by annonnaki

Το κινητό το έχω πλέον και εγώ στα χέρια μου και έχω ένα πρόβλημα. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο. Όταν ανοίγω μία εφαρμογή ώστε να κάνω το led φακό, μετά από δύο δευτερόλεπτα το led σβήνει. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις εφαρμογές από το google play αλλά σε όλες κάνει το ίδιο. Ξέρει κανένας καμία λύση;

Το 6800 είναι εξαιρετικό σκορ, ειδικά για τα χρήματα που πληρώνεις, αλλά το διπύρηνο...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4259265#post4259265

Πάντως, το κινητό φαίνεται πολύ ενδιαφέρον για το πόσα προσφέρει στη τιμή του και σύντομα θα γράψω την άποψη μου από προσωπική χρήση.

Έχεις δίκιο θα έπρεπε να διευκρινίσω από κάποια έστω... Το ascend p1 είναι εξαιρετικό τηλέφωνο σε πολλά θέματα αλλά κοστίζει και 130+ επιπλέον.

Ανυπομονώ να ακούσω και άλλες εντυπώσεις. Αν και έτσι όπως πάει θα το πάρω εγώ πρώτα......

Δείτε και εδώ

στο Antutu μου έβγαλε σκορ 11506 ίδιο περίπου με του Asus Pad Transformer Prime και λίγο λιγότερο από το HTC One X+ ?? είναι δυνατόν να παίζει κάτι τέτοιο?? πως μπορώ να πάρω screen shots στο Grand x in να τα ανεβάσω?

photos μονο μπορω να εχω

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55
ANDROID FOLLOWER

Έγινε update στο Antutu από ό,τι φαίνεται, και τα πάει καλύτερα. Ξαναέτρεξα κι εγώ το τεστ και έβγαλε επίσης 11500+

Οσονούπω ανεβάζω και screenshots.

11753

[ATTACH]28345[/ATTACH]

[ATTACH]28346[/ATTACH]

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

11753

[ATTACH]28345[/ATTACH]

[ATTACH]28346[/ATTACH]

Δεν είναι λίγο μεγάλα τα νούμερα για μια τέτοια συσκευή?

ANDROID FOLLOWER

AnTuTu Benchmark 3.0 can reflect the differences in the latest devices truthfully. It will release on November 26th, 2012. AnTuTu Benchmark 3.0 will re-define Android device's performance criterion for you.

Αυτο που με απασχολει ειναι το ποσο αληθινα ειναι αυτα τα νουμερα.. Γενικοτερα κ οχι μονο για το Grand X..

Aναμενουμε κ αλλα αποτελεσματα πιστευω για να γινει μια πιο σωστη εκτιμηση.

Ρε παιδιά, τελικά το LED δεν δουλεύει σαν φακός; Σαν το Acqua; Και ούτε ράδιο. Και μόνο 4gb μνήμη τηλεφώνου. Τελικά ότι πληρώνεις παίρνεις. Καλύτερα να έφτιαχνε το nexus4 η ZTE. Με τα ίδια χαρακτηριστικά και στα ίδια χρήματα με το GRAND X! Δεν λέω τίμια συσκευή και με σχετικά καλή τιμή εκκίνησης, αλλά πολλοί περιορισμοί ρε φίλε...
Back In Black

Ρε παιδιά, τελικά το LED δεν δουλεύει σαν φακός; Σαν το Acqua; Και ούτε ράδιο. Και μόνο 4gb μνήμη τηλεφώνου. Τελικά ότι πληρώνεις παίρνεις. Καλύτερα να έφτιαχνε το nexus4 η ZTE. Με τα ίδια χαρακτηριστικά και στα ίδια χρήματα με το GRAND X! Δεν λέω τίμια συσκευή και με σχετικά καλή τιμή εκκίνησης, αλλά πολλοί περιορισμοί ρε φίλε...

Εγώ δεν είπα ότι δεν λειτουργεί ως φακός. Απλά όταν ανοίγω την εφαρμογή για να γίνει φακός μου κλείνει το φως μετά από 2-3 δευτερόλεπτα. Δε ξέρω αν είναι δικό μου πρόβλημα ή απλά δε γίνεται φακός.

Για την μνήμη το ξέραμε, όπως και το fm radio (εδώ ίσως με μια custom rom αργότερα να παίζει) αλλά το led θεωρώ πως είναι bug το οποίο θα διορθωθεί όταν ενημερωθούν οι εφαρμογές για το τσιπάκι της Intel.

Παρεμπιπτόντως πήγα σήμερα απόγευμα Γερμανό και cosmote και δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο (στην Ξάνθη τουλάχιστον). Από 10/12 και βλέπουμε.

Δοκιμάστε και κανένα άλλο benchmark να δούμε που βρίσκεται συγκριτικά... Θεωρώ πως επειδή πρόκειται για νέο επεξεργαστή δεν έχουν βρει ακόμα τις παραμέτρους βαθμολόγησης του και ξεφεύγουν τα νούμερα. Θα δείξει άμεσα.

Edited by annonnaki

K γω μια απ'τα ιδια φιλος.. Πηγα να το δω απο κοντα μηπως κ με εντυπωσιασει, αλλα τζιφος. Ακομα δεν το ειχαν στη διαθεση τους.

Το είδα παιδιά, οκ το τηλέφωνο αλλά στην φάση που το nexus 4 κοστίζει περίπου 350 με 400 ευρώ νομίζω δεν αξίζει να κοιτάμε αλλού :) Παρόλα αυτά είναι αρκετά αξιόλογο το ZTE

Δεν ειναι τοσο high end τηλεφωνο το zte οσο το nexus 4,αλλα και 350-400 ευρω να κανει(που δε θα κανει,στα 599 θα ερθει),παλι 100-150 ευρω φθηνοτερο θα ειναι απο αυτο. Πρεπει να συγκρινεται με τηλεφωνα οπως το razr xt910,xperia p,one s,galaxy s2,lg l9,για να πει καποιος αν αξιζει τον κοπο.

Καλησπέρα παιδιά και καλορίζικο για όσους πήραν το νεοφερμένο τηλέφωνο!

Μπορείτε να ενημερώσετε για :

1. ποιότητα φωτογραφικής (απ' ό,τι κατάλαβα το βίντεο πρέπει να πετάει..)

2. συμβατότητα με gps (είτε αποθηκεύεται η σχετική data στην εσωτερική ή στην εξωτερική μνήμη)

3. απόδοση παιχνιδιών και προβολής ταινιών

4. οτιδήποτε θεωρείτε χρήσιμο για κάποιον υποψήφιο αγοραστή που δεν έχει προαναφερθεί...

Ευχαριστώ!

Δεν ειναι τοσο high end τηλεφωνο το zte οσο το nexus 4,αλλα και 350-400 ευρω να κανει(που δε θα κανει,στα 599 θα ερθει),παλι 100-150 ευρω φθηνοτερο θα ειναι απο αυτο. Πρεπει να συγκρινεται με τηλεφωνα οπως το razr xt910,xperia p,one s,galaxy s2,lg l9,για να πει καποιος αν αξιζει τον κοπο.

Συμφωνα με τα τεχνικα χαρακτηριστικα του κ γω αναμεσα σε αυτα θα το κατετασα.. Κι αν δεν απατωμαι ολα εχουν την ιδια εκδοση λειτουργικου (σωστα?). Παντως αντικειμενικα ειναι πολυ δελεαστικη η τιμη του. Αυτο που με απασχολει περισσοτερο ειναι κατα ποσο ο μονοπυρηνος Ιntel μπορει να κοντραριστει με τα 2πυρινα που κυκλοφορουν. Και δεν μιλαω για αριθμους (benchmarks), αλλα για καθαρη εμπειρια χρησης.

offtopic: καιγεται ενας φιλος μου να αγορασει καινουριο κινητο κ με ενδιαφερει να μαθω αν αξιζει πραγματικα αυτο το vfm σε σχεση με το GΝ. Λογω επιδοτησης, εχει το Grand X στα 60ευρω, ενω το GN στα 180.

ΥΓ: Μπορει σας παρακαλω καποιος εκ των κατοχων να βγαλει ενα screenshot το UI του? Ας μου το στειλει κ σε pm αν δεν ειναι προβλημα.

Συμφωνα με τα τεχνικα χαρακτηριστικα του κ γω αναμεσα σε αυτα θα το κατετασα.. Κι αν δεν απατωμαι ολα εχουν την ιδια εκδοση λειτουργικου (σωστα?). Παντως αντικειμενικα ειναι πολυ δελεαστικη η τιμη του. Αυτο που με απασχολει περισσοτερο ειναι κατα ποσο ο μονοπυρηνος Ιntel μπορει να κοντραριστει με τα 2πυρινα που κυκλοφορουν. Και δεν μιλαω για αριθμους (benchmarks), αλλα για καθαρη εμπειρια χρησης.

offtopic: καιγεται ενας φιλος μου να αγορασει καινουριο κινητο κ με ενδιαφερει να μαθω αν αξιζει πραγματικα αυτο το vfm σε σχεση με το GΝ. Λογω επιδοτησης, εχει το Grand X στα 60ευρω, ενω το GN στα 180.

ΥΓ: Μπορει σας παρακαλω καποιος εκ των κατοχων να βγαλει ενα screenshot το UI του? Ας μου το στειλει κ σε pm αν δεν ειναι προβλημα.

Ο μονοπυρηνος medfield της intel βασιζεται στην αρχιτεκτονικη των χ86 οπως και οι σταθεροι υπολογιστες και δεν μπορει να συγκριθει με κανεναν 2/4πυρηνο arm επεξεργαστη που γνωριζεις

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Ο μονοπυρηνος medfield της intel βασιζεται στην αρχιτεκτονικη των χ86 οπως και οι σταθεροι υπολογιστες και δεν μπορει να συγκριθει με κανεναν 2/4πυρηνο arm επεξεργαστη που γνωριζεις

Για καλό το λες αυτό ή εννοείς ότι είναι χειρότερος από τους διπύρηνους;

• The title was changed to ZTE Grand X In