Jump to content

Απαράδεκτα χαμηλές ταχύτητες στο "νέο" 3G δίκτυο της WIND

dolce7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μας έχουν βομβαρδίσει σχετικά με το "νέο δίκτυο 3g" μια υπηρεσία την οποία μπορούν να προσφέρουν ΜΟΝΟ σε 5 στενά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και αναρωτιέμαι για την υπόλοιπη Ελλάδα γιατί προχωρούν σε νέες συνδέσεις εφόσον δεν είναι άξιοι να παρέχουν την υπηρεσία αυτή? Η ΕΕΤΤ που είναι να προφυλάξει τους καταναλωτές ?????:X

• Απαντήσεις 153
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μας έχουν βομβαρδίσει σχετικά με το "νέο δίκτυο 3g" μια υπηρεσία την οποία μπορούν να προσφέρουν ΜΟΝΟ σε 5 στενά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και αναρωτιέμαι για την υπόλοιπη Ελλάδα γιατί προχωρούν σε νέες συνδέσεις εφόσον δεν είναι άξιοι να παρέχουν την υπηρεσία αυτή? Η ΕΕΤΤ που είναι να προφυλάξει τους καταναλωτές ?????:X

5 στενά της Αθήνας είναι το 90% της πόλης και πέντε στενά της Θεσσαλονίκης σχεδόν όλη η πόλη; Μα τι λέτε...

Εφόσον δε σου αρέσει η ποιότητα της υπηρεσίας μπορείς να πας σε άλλη εταιρεία. Δε καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

το προβλημα ειναι οτι για να γινει διακοπη ζητανε 70 ευρω ενω αποδεδειγμενα δεν μου παρεχουν την υπηρεσια για την οποια πληρωνω μηνιαια. Ειναι απλα τραγικοι..

να αναφερω επισης οτι μαζι με εμενα εκανε συνδεση ,αφου μας ζαλισαν και μας παραπλανησαν, ενας φιλος μου ο οποιος οπως ειναι λογικο εχει τα ιδια προβληματα!! ΕΕΤΤ ξυπναααα

αν κοιμάτε όπως λες,ξύπνα τους εσύ και κάνε καταγγελία.

Τι ακριβώς τους ανέφερες στην καταγγελία;

ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ

ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ.

Τάσος

να αναφερω επισης οτι μαζι με εμενα εκανε συνδεση ,αφου μας ζαλισαν και μας παραπλανησαν, ενας φιλος μου ο οποιος οπως ειναι λογικο εχει τα ιδια προβληματα!! ΕΕΤΤ ξυπναααα

Κάτσε ρε φίλε πως σε παραπλάνησαν. Σε πήραν τηλέφωνο τους είπες σε ποιες περιοχές θα το χρησιμοποιείς και σου είπαν ναι θα έχεις τέλειο σήμα...;;; Τα καταστήματα έχουν χάρτη που βλέπουν την κάλυψη 3G. Όταν έκανες την αίτηση μπορούσες να δεις τις περιοχές που κινείσαι ή καλύτερα με ένα κινητό WIND να τσέκαρες την κάλυψη μόνος σου. Το stick είναι με την προυπόθεση πως δεν θα μένεις στάσιμος σε ένα μέρος... ακόμα και αν το ήθελες για χρήση μόνο μέσα στο σπίτι θα μπορούσες να είχες ρωτήσει και να μάθει την κάλυψη.

Σαν να μην έφταινε αυτό κατάλαβα πως πήρες και το mifi. Αν τώρα αναφέρεσαι σε εξαπάτηση λόγω διαφήμισης και παραπλάνησης τα σχόλια περιττά. Σε κάθε περίπτωση αν είσαι τόσο απογοητεύμενος πήγαινε εκεί που το έκανες να τους ενημερώσεις μπας και γλιτώσεις το κόστος από το stick. Αλλά σου λέω δεν είναι κανένας υπεύθυνος αν εσύ το χρησιμοποιείς σε ένα και μόνο σημείο...

Φίλε το συμπέρασμα με υπόθεση έχει μεγάλη διαφορά. Δες καλύτερα το κείμενό μου, γράφω "αν"

Τελοσπάντων, για να καταλήξουμε, για όφελος δικό σου γράφουμε, ανέφερε μας τις περιοχές που κινείσαι και μετά ασχολήσου με καταγγελίες. Ακόμη κι αυτοί έχουν πιο σημαντικές περιπτώσεις από τη δική σου. Μακάρι να βρεις λύση στο πρόβλημά σου...

5 στενά της Αθήνας είναι το 90% της πόλης και πέντε στενά της Θεσσαλονίκης σχεδόν όλη η πόλη; Μα τι λέτε...

Εφόσον δε σου αρέσει η ποιότητα της υπηρεσίας μπορείς να πας σε άλλη εταιρεία. Δε καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα!

Mixtri ειναι πολυ λιγα τα σημεια που το δικτυο ειναι σφαιρατο,δε ξερω τι συμβαινει αλλα δεν εχω εντυπωσιαστει οταν ειμαι κοντα σε κεραιες 3G,ισως να μην ετυχε να συνδεθω με τα μηχανακια της huawei,τοσες λιγες ειναι οι κεραιες που αναβαθμιστηκαν??? μου φαινεται βιαστηκαν πολυ για διαφημισεις,καλυψε πρωτα ενα 50% σε ολη την επικρατεια,δωσε καλυψη σε ολες τις πρωτευουσες των νομων,σε ολα τα τουριστικα κεντρα και μετα κανε την κινηση για κατι τετοιο......καλυψη 3G πολυ περιορισμενη αλλα εαν συνεχισουν ετσι μπορει να εξελθουν κι απο το βασικο πλανο τους που ειναι μεχρι τελους του 2016......

Edited by Picard

τι εγινε ολοι στην wind δουλευετε και πεσατε να τον φατε?

αλλα κ εσυ στην wind πηγες. στους μεγαλυτερους απατεωνες.

iphone xs max ipad 6th gen

ενταξει ειναι πραγματικα τραγικη η ταχυτητα του "νεου "3g δικτυου της wind.Θα μου πεις τοσα λεφτα που δινουνε στις διαφημισεις με τον πιου ,που να μεινει φραγκο να αναβαθμησουν και καμια κεραια....

επρεπε να ειναι ετοιμο το δικτυο και μετα να αρχισουν τις διαφημισεις.πρεπει να γινεται χαμος στο γραφειο παραπονων για νεους πελατες που για να δουν ενα διλεπτο βιντεακι στο youtube περιμενουν μιση ωρα.

αφου ξερεις οτι δεν το χεις ετοιμο το δικτυο και οτι σερνεται,τι τις θες τις παραπλανητικες διαφημισεις.....

και δεν εχω καμια ορεξη να βριζω την wind,αλλωστε εχουμε οικογενειακο συμβολαιο ομιλιας 4 τηλεφωνα και ειμαστε απολυτα ικανοποιημενοι.Απλα, ενταξει, το mobile internet δικτυο της ειναι του πεταματου.

να δω τι θα κανω τωρα που εκανα το γνωστο συμβολαιο με τα 25 ευρω για ενα χρονο, και δεν φορτωνει ουτε το facebook....

μεγαλο φαουλ να βγαλουν διαφημιση για "νεο" δικτυο ,ηξερα οτι ηταν χαλια απο παλια,λεω ομως θα το αναβαθμησαν ,δεν μπορει,την πατησα χοντρα......

Θα το πω ξανά: Αναφέρετε περιοχές που κινείστε να μην την πατήσουν κι άλλοι. Εγώ Αθήνα ικανοποιημένος είμαι από κάλυψη. Ακόμα και Ν.Φιλαδέλφεια με 3,5Mbps δεν έχω πρόβλημα σε πλοήγηση. Τώρα αν κάποιος κάνει βαριά χρήση και θέλει συνεχώς >10Mbps ...

PS: Εμείς μιζιαφόρι από καμιά WIND δεν είμαστε. Αλλά δεν μπορεί να γράφει ο καθένας ότι θέλει ανώνυμα, χωρίς να αιτιολογεί, και να αναφέρει πως παραπλανήθηκε σαν ένα 10χρονο παιδάκι. Εκτός κι αν πραγματικά κάποιος τον εξαπάτησε!

τι εγινε ολοι στην wind δουλευετε και πεσατε να τον φατε?

αλλα κ εσυ στην wind πηγες. στους μεγαλυτερους απατεωνες.

Καλά, οι άλλοι τα "παίρνουν", αλλά και εσύ μέσα στα επιχειρήματα.

Όσο για τη Wind όντως έχει βελτιωθεί δραματικά η ποιότητα του δικτύου και αυτό το αποδεικνύουν στοιχεία και όχι λόγια. Και εννοείται όπως αναφέρει ο DemetreKre πως ρόλο παίζει πάντα η περιοχή.

Την δουλειά μου την κάνω μια χαρά μέσω δικτύου στην Αθήνα, αλλά το συμβολάκι 3G το βλέπω σπάνια στο Desire HD μου πάνω από 1 λεπτό, ενώ μόνιμα είμαι με το H.

Καλά σε αρκετές περιοχές εκτός Αθήνας, αναγκάζομαι να γυρίσω τις ρυθμίσεις σε 2G, γιατί αλλιώς ούτε κλήση δεν κάνω.

Καλές οι τιμές της και για αυτό έχω και σταθερό στην Wind, αλλά στο θέμα σήματος πραγματικά είναι σε χάλια επίπεδο σε σχέση με ανταγωνισμό. :worry:

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ενταξει ειναι πραγματικα τραγικη η ταχυτητα του "νεου "3g δικτυου της wind.Θα μου πεις τοσα λεφτα που δινουνε στις διαφημισεις με τον πιου ,που να μεινει φραγκο να αναβαθμησουν και καμια κεραια....

επρεπε να ειναι ετοιμο το δικτυο και μετα να αρχισουν τις διαφημισεις.πρεπει να γινεται χαμος στο γραφειο παραπονων για νεους πελατες που για να δουν ενα διλεπτο βιντεακι στο youtube περιμενουν μιση ωρα.

αφου ξερεις οτι δεν το χεις ετοιμο το δικτυο και οτι σερνεται,τι τις θες τις παραπλανητικες διαφημισεις.....

και δεν εχω καμια ορεξη να βριζω την wind,αλλωστε εχουμε οικογενειακο συμβολαιο ομιλιας 4 τηλεφωνα και ειμαστε απολυτα ικανοποιημενοι.Απλα, ενταξει, το mobile internet δικτυο της ειναι του πεταματου.

να δω τι θα κανω τωρα που εκανα το γνωστο συμβολαιο με τα 25 ευρω για ενα χρονο, και δεν φορτωνει ουτε το facebook....

μεγαλο φαουλ να βγαλουν διαφημιση για "νεο" δικτυο ,ηξερα οτι ηταν χαλια απο παλια,λεω ομως θα το αναβαθμησαν ,δεν μπορει,την πατησα χοντρα......

παιδια ενταξει ,πρεπει να ζητησω ενα συγγνωμη στη wind γιατι εκανα μεγαλο λαθος.Το wind mobile broadband 30gb πηγε και το αγορασε η αδερφη μου πριν 3 μερες ,και οταν το εκανε install πατησε επιλογη δικτυου ¨μονο gsm"......ο,τι να ναι!πηγα χτες απο το σπιτι και το ειδα και φρικαρα! Εκανα επιλογη δικτυου hspa και ολα καλα.ΑPA οσα ειπα παραπανω για δικτυο που σερνεται δεν ισχυουν.μια χαρα ταχυτητες πιανει>1,5 mbps.

εγω εν τω μεταξυ ειμαι με vf internet 10 gb 40 ευρω το μηνα και ψιλοχαλαστηκα τωρα που ειδα πως μπορω να εχω 30 gb με 25 ευρω στη wind.και επειδη δεν με δεσμευει το συμβολαιο,το χω γυρω στον 1,5 χρονο,σκεφτομαι να τους παρω τηλ το απογεμα να τοyς πω να μου κανουν καμμια μειωση στο παγιο γιατι 40 ευρω ειναι πολλα τη σημερον εποχη.αν μου πουν οχι,με βλεπω να πηγαινω και γω στη wind.

μολις εκανα καταγγελια ξανα στην ΕΕΤΤ και την προστασια καταναλωτων.

απαντηση απο το 1231: να βαλω παλαντεζα αν δεν εχω πριζα στο μπαλκονι και να βαλω εκει το ρουτερακι αν οχι στην ταρατσα. Οι τυποι ειναι τραγικοι... αλλα ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα της καταστασης στην χωρα μας

το προβλημα ειναι οτι για να γινει διακοπη ζητανε 70 ευρω ενω αποδεδειγμενα δεν μου παρεχουν την υπηρεσια για την οποια πληρωνω μηνιαια. Ειναι απλα τραγικοι..

Όταν κάποιος πηγαίνει σε μια εταιρεία για να τη δοκιμάσει, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να κάνει πρώτα το νούμερό του καρτοκινητό και στη συνέχεια, αν δει ότι η εταιρεία προσφέρει τις υπηρεσίες που υπόσχεται, να το γυρίσει σε συμβόλαιο. Είναι η καλύτερη λύση. ;)

Την δουλειά μου την κάνω μια χαρά μέσω δικτύου στην Αθήνα, αλλά το συμβολάκι 3G το βλέπω σπάνια στο Desire HD μου πάνω από 1 λεπτό, ενώ μόνιμα είμαι με το H.

Καλά σε αρκετές περιοχές εκτός Αθήνας, αναγκάζομαι να γυρίσω τις ρυθμίσεις σε 2G, γιατί αλλιώς ούτε κλήση δεν κάνω.

Καλές οι τιμές της και για αυτό έχω και σταθερό στην Wind, αλλά στο θέμα σήματος πραγματικά είναι σε χάλια επίπεδο σε σχέση με ανταγωνισμό. :worry:

Το H έχω την εντύπωση πως είναι πιο γρήγορο άπο το 3G (και το H+ , ακόμα πιο γρήγορο)

:)

Το H έχω την εντύπωση πως είναι πιο γρήγορο άπο το 3G (και το H+ , ακόμα πιο γρήγορο)

Σωστή εντύπωση έχεις. Ας πούμε 3,5G..

Και πάλι μούφα μου φαίνεται το τι δείχνει. Ας λέει Η.

Υπάρχει αξιόπιστος τρόπος μέτρησης εκτός του speedtest που βγάζει ο,τι να'ναι;

Amazon Fire stick 4k max

Και πάλι μούφα μου φαίνεται το τι δείχνει. Ας λέει Η.

Υπάρχει αξιόπιστος τρόπος μέτρησης εκτός του speedtest που βγάζει ο,τι να'ναι;

To speedtest app της WIND το δοκίμασες; ;)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

To speedtest app της WIND το δοκίμασες; ;)

Εκεί να δεις...

Σε οποιαδήποτε μέρος της Αθήνας το έχω δοκιμάσει, με το Η ενεργοποιημένο, πάνω από 0,2 δεν έχει δείξει!!!

Amazon Fire stick 4k max

• 2 weeks later...
Εκεί να δεις...

Σε οποιαδήποτε μέρος της Αθήνας το έχω δοκιμάσει, με το Η ενεργοποιημένο, πάνω από 0,2 δεν έχει δείξει!!!

Ομοίως στη Θεσσαλονίκη (κέντρο Αριστοτέλους)! Τραγικότατο!

Chown the world!!! :cool:

iMessage: epaminos@me.com