Jump to content

Περί... σχολιασμού γενικά

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kai ego extes apo tis 9:30 poy prospathoysa na mpo kai mena synexeia to idio minima.den mporesa me tpt na mpo. sto telos barethika kai to ekleisa to pc. pantos kai simera moy ekane problima to myphone alla allo, otan empaina sto http://www.myphone.gr empaine kanonikotita,alla otan patoysa sto forum moy ebgaze den einai dynati i emfanisi tis selidas! ayto egine prin kamia ora!

elpizo na ta lisei ta problimata o msk

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

...απορω γιατι αυτο ισχυει μονο για το se forum...μια επιλογη στο admin/mod panel το ρυθμιζει και ως τωρα νομιζα οτι ηταν ετσι καταλαθος!

φυσικα ουτε και και στο archive φαινεται (εκει συνηθως ψαχνουν τα μποτ)

οπως και να χει, σιγουρα δεν ειναι υπερ του se forum και του myphone αφου πολλοι ανακαλυπτουν το φορουμ απο google και αλλες search engines ;)

guys, ετσι εχουμε λιγοτερη πελατεια :p

Και αλλα υπο-φορουμ του site φαινονται μονο στα μελη.

Για καποιο καλο λογο ειχε γινει καποτε αυτο και για το Σονυ Ερικσον και για καποια κομματια του Νοκια, αλλα δε θυμαμαι ποιος ηταν ο λογος.

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Καλημερα...Εχω ανεβασει κατι fotos και θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε...

Ποσο διαστημα χρειαζεται για να αποθηκευτουν στο profil μου?

Προφανως περνανε απο καποιο ελεγχο απ οτι αντιλαμβανομαι και μετα...Αλλα εχουν περασει καποιοες ημερες και τιποτα ακομα :(

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Guest Tankwart

γιατι δε μπορω να βαλω ολοκληρο forum στην παρακολουθηση και το μονο που μπαινει ειναι μονο topics?αφου παω επιλογες forum και παταω παρακολουθηση,γιατι δε μπορω να το δω μεσα απ'τους φακελους μου?

θα με διευκολυνει πολυ εκτος απο reply και ενα PM για να μη ψαχνω...

Ευχαριστω παιδες!

εαν πας στο link αυτο http://www.myphone.gr/forum/usercp.php? σου δειχνει ποια φορουμς παρακολουθεις απο κατω απο τα θεματα που παρακολουθεις

ελπιζω να ειναι αυτο που ψαχνεις

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

εαν δεν τις αποριψουν οι admins τοτε θα ανεβουνε, απλα πρεπει να περιμενεις, μπορει να παρει και μια εβδομαδα, αναλογος ποσο χρονο χρειαζονται οι admins να φιλτραρουν της χιλιαδες φωτογραφιες που μπαινουν στο mygallery
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Καλημερα...Εχω ανεβασει κατι fotos και θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε...

Ποσο διαστημα χρειαζεται για να αποθηκευτουν στο profil μου?

Προφανως περνανε απο καποιο ελεγχο απ οτι αντιλαμβανομαι και μετα...Αλλα εχουν περασει καποιοες ημερες και τιποτα ακομα :(

Πρόκειται για τυπική διαδικασία... συνήθως χρειάζονται 0-48 ώρες για φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από κινητό και >48 ώρες για να διαγραφούν - στη συντριπτική τους πλειοψηφία - όσες φωτογραφίες δεν έχουν ληφθεί από κινητό και κατά συνέπεια δεν θα έπρεπε να είχαν ανέβει στο My Gallery, το οποίο αποτελεί χώρο επίδειξης προσωπικών φωτογραφιών και όχι φιλοξενείας εικόνων. Σε κάθε περίπτωση το μέλος που ανεβάζει τις φωτογραφίες δέχεται ειδοποίηση με email αμέσως μετά την έγκριση ή διαγραφή τους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατι δε μπορω να βαλω ολοκληρο forum στην παρακολουθηση και το μονο που μπαινει ειναι μονο topics?αφου παω επιλογες forum και παταω παρακολουθηση,γιατι δε μπορω να το δω μεσα απ'τους φακελους μου?

θα με διευκολυνει πολυ εκτος απο reply και ενα PM για να μη ψαχνω...

Ευχαριστω παιδες!

Με μπέρδεψες ... αλλά δεν πειράζει. Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης θεμάτων και η δυνατότητα παρακολούθησης forum.

Παρακολούθηση Θεμάτων

http://www.myphone.gr/forum/subscription.php?do=viewsubscription

Παρακολούθηση Forum

http://www.myphone.gr/forum/usercp.php

Αν θέλεις κάποια άλλη διευκρίνηση μπορείς να τη μοιραστείς μαζί μας εδώ και όχι με προσωπικό μήνυμα :) .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρόκειται για τυπική διαδικασία... συνήθως χρειάζονται 0-48 ώρες για φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από κινητό και >48 ώρες για να διαγραφούν

Α ok...Δεν το γνωριζα!

Ευχαριστω πολυ :rolleyes:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

• 2 weeks later...

Εγω εχω κανει upload μια εικονα εδω και μερες αλλα δεν εχει εγκριθει ακομη!

Εχει απορριφθει ήδη δυο φορες αλλα δεν ενημερωθηκα!

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Εγω εχω κανει upload μια εικονα εδω και μερες αλλα δεν εχει εγκριθει ακομη!

Εχει απορριφθει ήδη δυο φορες αλλα δεν ενημερωθηκα!

Νομίζω ότι πρέπει να διαβάσεις πιο προσεκτικά τους όρους σχετικά με τις εικόνες που εγκρίνονται. Μην με παρεξηγήσεις, αλλά ο Tweety σίγουρα δεν έχει φωτογραφηθεί από εσένα.

Μπορείς να διαβάσεις αυτό σχετικά, το οποίο παραθέτω στη συνέχεια.

Στο My Gallery γίνονται αποδεκτές φωτογραφίες οι οποίες έχουν ληφθεί από εσάς, είτε με το κινητό σας τηλέφωνο, είτε με κάποια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Στις κατηγορίες My Phones, μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες, που έχετε απαθανατίσει με το κινητό σας τηλέφωνο και δεν σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με εσάς, όπως π.χ. τοπία, αντικείμενα, στιγμές από την καθημερινότητά κ.α. Προσθέστε τη φωτογραφία σας στην αντίστοιχη περιοχή, ανάλογα με το κινητό που χρησιμοποιήσατε για την λήψη της.

Όσον αφορά το email, έλεγξε ότι δεν έχεις κάποιο φίλτρο ενεργοποιημένο με αποτέλεσμα τα emails που αποστέλλονται να καταλήγουν σε κάποιο spam folder. Ειδοποιήσεις αποστέλλονται κανονικά τόσο για τις εκρίσεις, όσο και για τις διαγραφές και τις μετακινήσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαλιστα τωρα καταλαβα, δεν το ηξερα αυτο!!!!

Ευχαριστω!

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Που είναι το άρθρο οέο; Το περιμένουμε... Ή μήπως ανέβηκε και δεν το πήρα χαμπάρι; :p

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Προτείνω να υπάρχει η τεχνολογία RSS σε κάθε ενότητα και υποενότητα στα διάφορα θέματα του forum.Όπως στο aDSL.gr.Πιστεύω πώς πολύ θα το ήθελαν αυτό.

Όπως πιθανόν παρατηρήσατε... ολοκληρώθηκε στις 19.00 περίπου η αναβάθμιση του vBulletin στην έκδοση 3.5.4. Όπως και κάθε φορά έγιναν αρκετές αλλαγές οι περισσότερες εκ των οποίων δεν... είναι και τόσο προφανείς. Ωστόσο, διορθώθηκαν αρκετά bugs και προστέθηκαν ορισμένα νέα features, τα οποία ίσως είναι χρήσιμα... ίσως και να είναι αδιάφορα για τους περισσότερους. Με την ευκαιρία της αναβάθμισης ωστόσο πραγματοποιήθηκαν και ορισμένες μικρές αλλαγές στον κώδικα διαφόρων σελίδων, ώστε να λυθούν κάποια αμελητέα bugs. Το vBulletin 3.5.4 περιείχε και τη διόρθωση ενός προβλήματος ασφαλείας, ωστόσο από την πρώτη στιγμή που το αυτό έγινε γνωστό είχαν ληφθεί τα απαράιτητα... μέτρα προστασίας.

Εκτός από μια αρκετά χρήσιμη δυνατότητα η οποία επιτρέπει στους administrators (δηλαδή... σε εμένα) να κάνουν ευκολότερα τις αναβαθμήσεις οι σημαντικότερες «αλλαγές» περιγράφονται αναλυτικά στη συνέχεια:

Ενσωμάτωση Skypeweb στο προφίλ των χρηστών

Η συγκεκριμένη δυνατότητα βασίζεται σε μια νέα υπηρεσία του Skype, το Skypeweb. Υπάρχουν δύο προϋποθέσεις ώστε να λειτουργήσει σωστά η συγκεκριμένη δυνατότητα. Αρχικά, θα πρέπει να συμπληρώσετε στο προσωπικό σας προφίλ στο myphone.gr το ψευδώνυμό σας στο Skype. Στη συνέχεια από την εφαρμογή Skype επιλέγετε το menu Εργαλεία --> Ρυθμίσεις --> Ιδιωτικότητα --> «Να φαίνεται η κατάστασή σύνδεσής μου στο Διαδίκτυο». Αν έχετε πραγματοποιήσει τις παραπάνω ενέργειες, τότε στο προσωπικό σας προφίλ στο myphone.gr θα εμφανίζεται η κατάσταση διαθεσιμότητά σας στο Skype. Μπορείτε να το ελέγξετε στο προφίλ μου. Λογικά, δεν θα με βρείτε ποτέ online, αφού το Skype το χρησιμοποιώ μόνο για δοκιμές του vBulletin.

Προσωρινή αποθήκευση μηνυμάτων

Ας υποθέσουμε το εξής... Γράφετε ένα μακροσκελές μήνυμα πολλών χαρακτήρων. Ωστόσο, η σύνταξή του διαρκεί αρκετή ώρα και όταν επιτέλους κάνετε κλικ στο «υποβολή» η διάρκεια του session σας έχει λήξει και το forum σας ζητάει να κάνετε και πάλι login... Δυστυχώς το μήνυμά σας χάνονταν...

Αυτό συνέβαινε στο παρελθόν και αφορούσε μόνο τους χρήστες που δεν έκαναν κλικ στο πλήκτρο «αποθήκευση;» κατά την είσοδό τους.

Με τη νέα έκδοση του vBulletin, το πρόβλημα... λογικά, δεν υφίσταται. Ναι, θα μεταφερθείτε και πάλι στη σελίδα που θα σας ζητήσει τα στοιχεία σας για την είσοδό σας στο forum, ωστόσο αμέσως μετά θα ολοκληρωθεί η δημοσίευση του μηνύματος σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα...

Η δυνατότητα αυτή παρέχεται κατά την υποβολή θέματος, νέας απάντησης, καθώς και κατά την χρήση του quick reply. Έγιναν οι απαραίτητες τροποποιήσεις σε όλα τα σχετικά templates...

Λοιπές αλλαγές

- Αμελητέο πρόβλημα στην αναφορά παράβασης.

- Αμελητέο πρόβλημα στις αναφορές παράδοσης προσωπικών μηνυμάτων.

- Αμελητέο πρόβλημα στη σελίδα αλλαγής κωδικού / email.

- Αμελητέες αλλαγές στη φόρμα εισόδου (login).

Παρατηρήθηκαν ορισμένες επίσης αλλαγές στις λειτουργίες που σχετίζονται με την παρακολούθηση θεμάτων και το «αρχείο». Αυτές διερευνούνται αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν ακόμη ορισμένα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζονται αυτήν τη στιγμή...

Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία, σχετικά με το vBulletin 3.5.4 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το θέμα. Φαί... (ναι, πεινάω).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προστέθηκαν οι απαιτούμενες πληροφορίες για το Skypeweb, καθώς και για τα μέλη του myphone.gr που χρησιμοποιούν το Skype και θέλουν να εμφανίζεται η κατάσταση της διαθεσιμότητάς τους στο προσωπικό τους προφίλ.

http://files.vbulletin.com/images/anncimg/vbulletin-skypeweb-popup.png

Περισσότερες πληροφορίες για το Skypeweb στο... ακριβώς από πάνω μήνυμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πήρα ένα καινούργιο κινητό.

Θέλω να διαβάσω ΟΛΟ το forum ετσι ώστε να μην ρωτάω πράγματα που έχουν ειπωθεί.

Άς πούμε οτι το forum είναι 200 σελίδων.

Για να διαβάσω 200 σελίδες θέλως 2 ημέρες. Που σημαίνει οτι αν είμαι κάτοχος PSTN ή ISDN σύνδεσης θα πρέπει να είμαι συνδεμένος στο internet και να πληρώνω για 2 ημέρες συνεχόμενα!

Για να το αποφύγω αυτό "κατεβάζω" όλες τις σελίδες του forum, αποσυνδέομαι απο το internet και αρχίζω το διάβασμα.

Το θέμα είναι οτι πρέπει να "κατεβάσω" τις 200 σελίδες ΜΙΑ-ΜΙΑ.:(

Γίνεται να κάνω download όλο το θέμα (να κατεβάσω δηλαδή όλες τις σελίδες χωρίς να χρειάζεται να τις ανοίγω ΜΙΑ-ΜΙΑ και να τις αποθηκεύω).:O

Ευχαριστώ

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Απο τις επιλογες σου στο πινακα ελεγχου, μπορεις να ζητησεις απο το φορουμ να σου δειχνει μεχρι 40 ποστσ ανα σελιδα, αυτο μικραινει τον αριθμο των σελιδων που πρεπει να σωσεις.

αν εχεις και browser me tab browshing κανεις 15 κλικ σε 15 σελιδες, περιμενεισ 5 λεπτα να κατεβουν και κανεις disconect....

Καλο διαβασμα :)

Μπορει να υπαρχει και πιο εξυπνος τροπος ισως, αλλα δε μου ερχεται τωρα :p

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Πήρα ένα καινούργιο κινητό.

Θέλω να διαβάσω ΟΛΟ το forum ετσι ώστε να μην ρωτάω πράγματα που έχουν ειπωθεί.

Άς πούμε οτι το forum είναι 200 σελίδων.

Για να διαβάσω 200 σελίδες θέλως 2 ημέρες. Που σημαίνει οτι αν είμαι κάτοχος PSTN ή ISDN σύνδεσης θα πρέπει να είμαι συνδεμένος στο internet και να πληρώνω για 2 ημέρες συνεχόμενα!

Για να το αποφύγω αυτό "κατεβάζω" όλες τις σελίδες του forum, αποσυνδέομαι απο το internet και αρχίζω το διάβασμα.

Το θέμα είναι οτι πρέπει να "κατεβάσω" τις 200 σελίδες ΜΙΑ-ΜΙΑ.:(

Γίνεται να κάνω download όλο το θέμα (να κατεβάσω δηλαδή όλες τις σελίδες χωρίς να χρειάζεται να τις ανοίγω ΜΙΑ-ΜΙΑ και να τις αποθηκεύω).:O

Ευχαριστώ

Μπορείς να επιλέξεις την εκτύπωση, όπου σου εμφανίζεται text only κείμενο από το φορουμ και φορτώνει σε χρόνο dt. Εκεί επιλέγεις 40 posts max και έχεις να σώσεις όλες τις σελίδες σε ελάχιστο χρόνο. 200 σελίδες σε text είναι περίπου 1ΜΒ :p Άνεεετα... :)

Θα ήθελα και εγώ πάντως τη δυνατότητα να εμφανίζονται όλες οι σελίδες... σε μία. Και οι 200 π.χ. σε μία τεράστια σελίδα για άμεσο Save. Για να μην το έχει κάνει ο MsK, κάποιος λόγος θα υπάρχει.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Μπορείς να επιλέξεις την εκτύπωση, όπου σου εμφανίζεται text only κείμενο από το φορουμ και φορτώνει σε χρόνο dt. Εκεί επιλέγεις 40 posts max και έχεις να σώσεις όλες τις σελίδες σε ελάχιστο χρόνο. 200 σελίδες σε text είναι περίπου 1ΜΒ :p Άνεεετα... :)

Θα ήθελα και εγώ πάντως τη δυνατότητα να εμφανίζονται όλες οι σελίδες... σε μία. Και οι 200 π.χ. σε μία τεράστια σελίδα για άμεσο Save. Για να μην το έχει κάνει ο MsK, κάποιος λόγος θα υπάρχει.

Kαλημέρα.

Πριν κάποιον καιρό είχα τονίσει την απουσία αυτή.

Ο MsK -με κάθε επιφύλαξη η απάντηση καθώς πάει καιρός- είχε απαντήσει πως για λόγους ασφαλείας του server, οι developers του λογισμικού έκοψαν αυτή τη δυνατότητα ή καλύτερα την περιόρισαν. Οσο κι αν έψαξα να βρώ το συγκεκριμένο θέμα, δεν υπάρχει. Θαρρώ πως τότε το είχα ανοίξει στο forum των bug reports το οποίο θαρρώ πως υπόκειται στην διαδικασία prune κάτι που εξηγεί γιατί δεν βρίσκω το θέμα.

:)

Αυτό με τα 40 post max μου φαίνεται καλό. Θα το δοκιμάσω :)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Υ.Γ Είμαι απο αυτούς που διαβάζω ΟΛΟ το forum και μετά ρωτάω. Έτσι μαθαίνω για το τηλέφωνο πράγματα που δεν θα τα μάθαινα ποτέ. Επίσης, δεν απαναλαμβάνω πράγματα που έχουν υπωθεί.

Πιστεώ λοιπόν οτι πρέπει να βρεθεί μια λύση στο παραπάνω πρόβλημα, έτσι ώστε να μην postάρουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια (όσοι έχουμε την διάθεση βέβαια) :O

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

παντως εμενα ποτε δεν θυμαμαι να μην εχουν ανεβει οι φωτογραφιες μου μεσα σε 1 μερα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 2 weeks later...
Πιστεώ λοιπόν οτι πρέπει να βρεθεί μια λύση στο παραπάνω πρόβλημα, έτσι ώστε να μην postάρουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια (όσοι έχουμε την διάθεση βέβαια) :O

Για αυτό το λόγο υπάρχει και η αναζήτηση...

• The title was changed to Περί... σχολιασμού γενικά
  • The topic was unpinned