ταξιδιωτης22 Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 χα χα τα 2 δικα μου πρωτα ειναι <<k-800>>,<<n-80>>.ξερω τι παιρνω,ωραιο παντως αυτο να μπορουμε να βλεπουμε τα ποιο δημοφιλη avatars. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Όταν σε μια φανερή δημοσκόπηση στην οποία δεν έχω ψηφίσει, πατήσω το "Εμφάνιση αποτελεσμάτων", μου εμφανίζει κανονικά τα ποσοστά, αλλα και τα μέλει που έχουν επιλέξει τις αντίστοιχες επιλογές τις δημοσκόπησης. Όταν όμως ψηφίσω, μου εμφανίζει μόνο τα ποσοστά, χωρίς να εμφανίζει τα μέλει που έχουν ψηφίσει. Γίνεται με κάποιο τρόπο τα αποτελέσματα να εμφανίζονται όπως πριν; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Αν έχεις ψηφίσει, πατάς πάνω σε ένα αποτέλεσμα, ανάμεσα στη μπάρα αποτελεσμάτων και το ποσοστό. Αν δεν έχεις ψηφίσει στα εμφανίζει χωρίς να κάνεις τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Έχεις δίκιο! Περίμενα να μου τα εμφάνιζε, όπως και πρίν ψηφίσω... :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 ...που να μην εχει σχεση με μαρκα και συνδεση δεν θα ηταν καλο να υπαρχει ???? Θελω να ρωτησω κατι γενικο και δεν ξερω που... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Στους Τεχνολογικούς Προβληματισμούς ίσως? :worry: Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Στους Τεχνολογικούς Προβληματισμούς ίσως? :worry: Θα δοκιμασω.Ευχαριστω.:) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFLAOURA Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 δεν θα ήταν καλό να δημιουργήσουμε μια κατηγορία για java games? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 ...που να μην εχει σχεση με μαρκα και συνδεση δεν θα ηταν καλο να υπαρχει ???? Θελω να ρωτησω κατι γενικο και δεν ξερω που... Καλό θα ήταν να υπάρχει. Αλλά έλα όμως που δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 δεν θα ήταν καλό να δημιουργήσουμε μια κατηγορία για java games? Όπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Καλό θα ήταν να υπάρχει. Αλλά έλα όμως που δεν υπάρχει. Οι Τεχνολογικοί Προβληματισμοί είναι το κατάλληλο forum για γενικές συζητήσεις περί κινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Παλιά είχα βάλει σε κάποιο ποστ που να παρακολουθείται άμεσα με e-mail το θέμα. Από τότε σε κάθε ποστ που κάνω, πρέπει να απενεργοποιήσω αυτή την επιλογή γιατί γεμιζει το μποξ μου με ε-μαιλ.:( :( Τι πρέπει να κάνω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 ΑΝ κατάλαβα καλά θέλεις να μην σου έρχονται e-mail; Αν ναι, τότε θα πάς στον Πίνακα Ελέγχου και μετά στα αριστερά στο " Θέματα υπό Παρακολούθηση". Εκεί θα επιλέξεις το θέμα που θέλεις να σταματήσεις την ενημέρωση και μετά κάτω κάτω θα πατήσεις το βελάκι με τις επιλογές που έχει και θα επιλέξεις "Παρακολούθηση (Χωρίς Ειδοποιήσεις)". Πρίν πατήσεις τίποτα, θα λέει "Μετακίνηση στον Φάκελο..." αυτό άλλαξέ το έτσι όπως είπα επάνω σε "Παρακολούθηση (Χωρίς Ειδοποιήσεις)". Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Δεν εννοούσα αυτό, Εννοούσα οτί και τώρα αυτή τη στιγμή που κάνω αυτό το ποστ, κάτω οι προσθετες επιλογές έχουν προεπιλέξει την Άμεση Ειδοποίηση. Αν καμιά φορά το ξεχάσω γεμίζω με e-mail. Μήπως γίνεται να βγάλω την προεπιλογή αυτή Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον και για την απάντηση:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Πήγαινε εδώ και άλλαξε την επιλογή στο πεδίο «Προκαθορισμένος τύπος πρακολολυθησης». Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Πήγαινε εδώ και άλλαξε την επιλογή στο πεδίο «Προκαθορισμένος τύπος πρακολολυθησης». Ευχαριστώ!!:) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Καλημέρα. Έχετε ξεχάσει πότε τον κωδικό πρόσβασης στο myphone.gr? Αν και υπάρχει τρόπος να το ξανά αποκτήσετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Δεν το έχω ξεχάσει ποτέ... Γενικά έχω υιοθετήσει μια λογική του ότι έχω 4-5 πασσ οπότε αν καμιά φορά τύχει να το ξεχάσω, τα δοκιμάζω όλα και είμαι οκ. Αν και δεν μου χρειάζεται καθώς έχω το mozilla οπότε συγκρατεί από μόνο του pass και username... Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 ποτε, αν και τον εχω αλλαξει 1 φορα για λογους ασφαλειας, αλλα και παλι δεν μπερδευτικα... Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Καλημέρα. Έχετε ξεχάσει πότε τον κωδικό πρόσβασης στο myphone.gr? Αν και υπάρχει τρόπος να το ξανά αποκτήσετε... Όχι γιατί βάζω παντού τον ίδιο κωδικό!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Τι σχέση εχει αυτό με το σχολιασμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Τι σχέση εχει αυτό με το σχολιασμό; Καμία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Δεν το έχω ξεχάσει ποτέ... Γενικά έχω υιοθετήσει μια λογική του ότι έχω 4-5 πασσ οπότε αν καμιά φορά τύχει να το ξεχάσω, τα δοκιμάζω όλα και είμαι οκ. Αν και δεν μου χρειάζεται καθώς έχω το mozilla οπότε συγκρατεί από μόνο του pass και username... και το ιδιο κανω!:) Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Τι σχέση εχει αυτό με το σχολιασμό; Και εγώ στο ότι δεν έχει σχέση με το Σχολιασμό κατέληξα, ωστόσο είχα αφήσει το θέμα μήπως κάποιος αναφέρει τις εμπειρίες του σχετικά με τη διαδικασία ανάκτησης κωδικού και τυχόν προβλήματα που συνάντησε και οτιδήποτε άλλο σχετικό (κάτι που δεν έγινε). Στατιστικά πάντως - για να λυθεί και η αρχική απορία - κάθε ημέρα γίνονται 10-20 αιτήσεις για ανάκτηση κωδικού... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedcat Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Και εγω θα ηθελα μερικες ακομα κατηγοριες οπως για παραδειγμα s60 themes uploads βεβαια υπαρχουν sites με themes αλλα θα ηθελα Ελληνικα themes φτιαγμενα απο χρηστες του myphone.gr, εγω παντως θα ανεβαζα μερικα και ισως να εφτιαχνα και κατα παραγελια(που παλι θα ανεβαζα για χρηση απο ολους).. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts