Jump to content

Περί... σχολιασμού γενικά

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στη κεντρική σελίδα του φόρουμ, το "Ανάγνωση νέων: Μηνυμάτων·Θεμάτων" δε σου βγάζει τίποτε;

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πριν λίγο πρόσεξα ότι στο θέμα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1163345#post1163345

εμφανίζεται αυτό

http://img449.imageshack.us/img449/8735/ari8mish8emmatos2ar.jpg

Υποθέτω ότι είναι πρόβλημα και γι αυτό το αναφέρω.

Καλή χρονια σε όλους :)

Καλή χρονιά!

Νομίζω ότι αυτό απλά είναι feature ώστε αν κάποιος θέλει να μεταβεί γρήγορα σε κάποια σελίδα αρκετά πιο πίσω να το κάνει πιο γρήγορα. ;)

:shifty:

It's not a bug, it's a feature... :p

Τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο kotetsi :)

Καλή Χρονιά !

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αυτο το μυνημα μου βγαζει συνεχεια:

myphone.gr :: μήνυμα συστήματος

Λυπούμαστε - δεν υπήρξαν αποτελέσματα. Εφόσον έχετε πραγματοποιήσει την λειτουργία «Αναζήτησης», προσπαθήστε ξανά χρησιμοποιώντας διαφορετικές λέξεις - κλειδιά.

userbar.gif

Mηπως εχεις αλλαξει κατι στις ρυθμισεις ?

http://img311.imageshack.us/img311/5833/settings9kr.png

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Tελικα φιλε nervοus μονο με τον explorer δουλεψε και οχι στο firefox 1.5,μπορεις να βοηθησεις με τον firefox????

Ευχαριστω και παλι

userbar.gif

Ξέρω ότι δεν επιτρέπονται αθλητικές συζητήσεις στο myPhone. Επίσης νόμιζα ότι δεν επιτρέπονται και σχόλια ή οτιδήποτε προσβλητικό προς άλλες ομάδες στην υπογραφή μας. Που το ξέρω; Ο (παρεπιπτόντως φιλο-ολυμπιακών προτιμήσεων με υπογραφή thrylos.gr) moderator Wappy[/member] είχε βγάλει δικιά μου ειρωνική πρός την μεγαλειώδη πορεία του ΟΣΦΠ στην Ευρώπη μετά από (υποτιθέμενο) report χρήστη. Σε συνέχεια αυτού και με σχετική παρατήρησή μου βγήκε και αντίστοιχη αντί-παναθηναϊκή υπογραφή του Bayern7 (με τον πράσινο καναπέ αν θυμάστε). Τέλος, μου επισημάνθηκε ότι μπορώ να υποστηρίζω την ομάδα μου στην υπογραφή μου (π.χ. Θύρα 13), αλλά όχι να χλευάζω άλλες.

Βλέπω όμως ότι επανακάμπτουμε δριμύτεροι στις σχετικές υπογραφές και φέρνω ως παράδειγμα των Bayern7[/member] (πάλι) και Viper[/member] σχετικές με τον προπονητή της ομάδας μας (με τον οποίο γελάω και εγώ, άλλο αυτό). Έστειλα σχετικό μηνυματάκι στον Wappy και είπε ότι θα επιληφθεί του θέματος, αλλά φαίνεται κάπου έμπλεξε ο άνθρωπος. Δεν επιθυμώ την αλλαγή των υπογραφών των φίλτατων κατά τα άλλα μελών, αλλά ερωτώ αν επιτρέπεται να βάλω και εγώ παρόμοιες υπογραφές κατά του γα... εεε... Ολυμπιακού. :D

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Η ημερομηνία της τελευταίας επίσκεψης «αποθηκεύεται» και σε... Cookie. Λογικά, χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα ή κάποιο extension που «κόβει» τα cookies και με αυτόν τον τρόπο... δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση στα νέα θέματα ή νέα μηνύματα που δημιουργήθηκαν μετά την τελευταία σου επίσκεψη. Την επόμενη φορά που θα μπεις πες μου σε παρακαλώ πότε αναφέρει ότι έγινε η τελευταία σου επίσκεψη στο forum. Αυτή η πληροφορία αναγράφεται στο ίδιο «πλαίσιο» της κεντρικής σελίδας που έχει link για εμφάνιση νέων θεμάτων, νέων μηνυμάτων, νέων επισημασμένων θεμάτων κ.ο.κ. Σε διαβεβαιώ πάντως ότι το πρόβλημα που αναφέρεις δεν είναι bug του forum και γι αυτό το λόγο δεν μεταφέρθηκε στην υπόενότητα Bug Reports.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Λογικά... γίνεται αν και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω κάνει το απαραίτητο beta-testing ως χρήστης στη συγκεκριμένη δυνατότητα:

1. Κάνεις μια επίσκεψη στο προσωπικό σου φωτογραφικό προφίλ.
  2. Κάνεις κλικ στο σύνδεσμο περί Διαχείριση Εικόνων.
  3. Επιλέγεις την επιθυμητή κατηγορία στην οποία βρίσκονται οι εικόνες σου. Αν αυτή είναι τα Member Galleries, απλά αλλάζεις είτε τον τρόπο ταξινόμησης, είτε τον αριθμό των φωτογραφιών ανά σελίδα, ώστε να καταλάβει το ηλίθιο PhotoPost, ότι θέλεις να διαχειριστείς τις φωτογραφίες στην ήδη επιλεγμένη ενότητα.
  4. Εμφανίζονται όλες οι φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει σε αυτήν την ενότητα μαζί με τις επιλογές για μετακίνησή τους ή διαγραφή...

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να τις μεταφέρεις γρήγορα και εύκολα στο επιθυμητό σημείο ή να τις διαγράψεις. Λογικά, σε κάθε αλλαγή ενότητας πρέπει να απαιτείται και πάλι η έγκριση των διαχειριστών για ευνόητους λόγους...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΒTW απαγορευόνται οι ποδοσφαιρικές και όχι γενικά οι αθλητικές συζητήσεις. Σύμφωνα πάντα με αυτη την ανακοίνωση από τον vampyre.

Επίσης έλαβα PM για την υπογραφη από τους αρμόδιους όταν ήταν προκλητική (ελεγε για τσίρκο στο λιμάνι :p) και την άλλαξα με αυτή που έχω τώρα, η οποία δεν έχει τπτ το προκλητικό.

Πολύ κακό για το τίποτα. :)

Tώρα που το θυμήθηκα... όταν κυκλοφορούσαν στο forum πραγματικά ειρωνικές υπογραφές για τον Ολυμπιακο από τουλάχιστον 10 άτομα, ανοίχτηκε κανα thread; ΌΧΙ. Αφαιρεθηκαν; ΟΧΙ, τις βλέπαμε για πολύ καιρό.

Peace λοιπόν. Πειραγματάκια είναι αυτά.;)

Edit: Απότι βλέπεις την τροποποίησα και άλλο. :p

Δεν πιστευω οτι οι υπογραφες, του Bayern και η δικια μου, προκαλουν καποιο προβλημα ή χλευαζουν καποιον ή κατι. Απλως ειναι καποιες γκριματσες του συγκεκριμενου προπονητη, που ο ιδιος τις εκανε, με μερικα σχολια απο κατω.

Τελος παντων, αν θεωρηθει οτι παραβιαζει τους κανονες, ευχαριστως να την αφαιρεσω.:)

ΥΓ: Bayern, ετοιμασου να την αλλαξεις την υπογραφη σου. Ξερεις εσυ...15 του μηνος...Εχεις κανει δηλωση:lol: :p

ΥΓ2: Βαζελος ειμαι, δεν κατακρινω τον προπονητη, απλως πιστευω οτι ειναι μια αστεια εικονα. That's all.

Αιμιλιε,

Θεωρω ολες τις υπογραφες που εχουν το Μαλεζανι διαφημηση για την ομαδα μας. Δεν τα εχει πει καλυτερα ανθρωπος στο ΠΑΟ τα τελευταια χρονια.

Επισης το να τολμανε οι γαυροι του Αλεφαντου, του Ματζουρακη, του Μπιγκον και του κυρ Τακη Λεμονη να σχολιασουν προπονητες αλλων ομαδων ειναι ανεκδοτο απο μονο του, οποτε μην ασχολεισαι, η απαντηση θα δοθει στο γηπεδο!

Επισις, ο καλος μας Αντμιν ειναι γεννημα θρεμα Πειραια, οποτε μη περιμενεις δικαιοσυνη στο τομεα αυτο :p :p :p :p

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Εντάξει βρε παιδιά, μην κάνουμε και ολόκληρο θέμα με τις υπογραφές αθλητικού περιεχομένου. Δείτε το από την αστεία πλευρά και μην το σοβαρεύετε.

Αν και γαύρος, δεν το κρύβω ότι γελάω πολλές φορές με τις αντιολυμπιακού περιεχομένου υπογραφές (κι ας με τσούζουν μερικές).

Αν η πρόθεση είναι το πείραγμα και η πλάκα, για μένα είναι καλοδεχούμενες :)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Εγώ πάλι γιατι την αφαίρεσα?

Είχα μια εικόνα απο τους οπαδους του ΠΑΟ που είχε ένα πρόσωπο(όχι ανθρώπου)

και με είπαν να το αλλάξω.Δεν χλεύασα κανέναν.Μόνο έδειχα την ομάδα μου δηλαδη.

Αν βάλω εκείνη την φωτογραφία και μου την βγάλουν θα τους δείξω αυτό το λινκ.Ελεος

το θεμα ειναι οτι σιγουρα υπαρχουν φανατικοι στο forum, και σε καποιο thread που να εχει ηδη "θυμωμενο" περιβαλλον ναι αρχισουν να βριζουν και για αυτα.

Tώρα που το θυμήθηκα... όταν κυκλοφορούσαν στο forum πραγματικά ειρωνικές υπογραφές για τον Ολυμπιακο από τουλάχιστον 10 άτομα, ανοίχτηκε κανα thread; ΌΧΙ. Αφαιρεθηκαν; ΟΧΙ, τις βλέπαμε για πολύ καιρό.

H αληθεια ειναι οτι αφαιρεθηκαν.Εγω ειχα για υπογραφη μια φωτογραφια του Κροκους και απο κατω ελεγε ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και μου τη σβησανε...:p

Επισης,προκλητικη ηταν η υπογραφη του ofiole που εγραφε WHO ARIS NOW ενω του nrg δεν πηγαινε πισω...

ΒTW απαγορευόνται οι ποδοσφαιρικές και όχι γενικά οι αθλητικές συζητήσεις. Σύμφωνα πάντα με αυτη την ανακοίνωση από τον vampyre.

Επίσης έλαβα PM για την υπογραφη από τους αρμόδιους όταν ήταν προκλητική (ελεγε για τσίρκο στο λιμάνι :p) και την άλλαξα με αυτή που έχω τώρα, η οποία δεν έχει τπτ το προκλητικό.

Πολύ κακό για το τίποτα. :)

Edit: Απότι βλέπεις την τροποποίησα και άλλο. :p

Στις 15 θα αλλάξεις υπογραφή. :D Βάλε κανέναν στίχο καλύτερα γιατί δεν θα σε συμφέρει :p

Ακολουθω ολα τα βηματα αλλα κολλαω στο δευτερο.

Οταν βλεπω τις φωτογραφιες μου, που βρισκεται αυτος ο συνδεσμος; Εαν παλι κανω κλικ απευθειας στον συνδεσμο που δινεις, λεει οτι δεν υπαρχουν φωτογραφιες στο album μου.

Και κατι ακομη. Δημιουργησα ενα προσωπικο αλμπουμ το οποιο θα μπορουν να βλεπουν μονο οσοι ξερουν τον κωδικο. Δε μου ζητησε πουθενα ομως κωδικο και τωρα δε μπορω ουτε εγω να το διαχειριστω. Εαν και ακομη δεν εχουν εγκριθει οι φωτογραφιες. Καμια ιδεα;

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Επισης,προκλητικη ηταν η υπογραφη του ofiole που εγραφε WHO ARIS NOW ενω του nrg δεν πηγαινε πισω...

Πριν από αυτό έγραφε ΑΡΗ ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ στη Γ' ΕΘΝΙΚΗ. :angry: Αλλά το διασκεδάζουμε, δεν είπαμε να του τις αφαιρέσουμε, παρόλο που με έθιγε ως φίλαθλο του ΑΡΗ. :O

Εγώ που λέω τώρα δηλαδή τελειώστε τους γάβρους την Κυριακή πρέπει να μου την αφαιρέσετε; :blink: Φαντάζομαι πως όχι. Πικάρουμε ο ένας τον άλλον, δεν τσακωνόμαστε. :)

Ο καθένας είναι προσωπικά υπεύθυνος για την υπογραφή του. Εφόσον δεν βρίζει, τότε πρέπει να μένει κάθε υπογραφή. Αυτή είναι η γνώμη μου. :)

Του Nrg ήταν μια χαρά. :cool:

Εγώ που λέω τώρα δηλαδή τελειώστε τους γάβρους την Κυριακή πρέπει να μου την αφαιρέσετε; :blink: Φαντάζομαι πως όχι. Πικάρουμε ο ένας τον άλλον, δεν τσακωνόμαστε. :)

Ο καθένας είναι προσωπικά υπεύθυνος για την υπογραφή του. Εφόσον δεν βρίζει, τότε πρέπει να μένει κάθε υπογραφή. Αυτή είναι η γνώμη μου. :)

Έτσι! :up:

ΒΤW μου γκατεμιάσατε την υποραφή και έπεσε ο server που τη hostare.:lol:

Αγαπητό myphone

Κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω όλους όσους βρέθηκαν χθες στο χειμερινό meeting. Θα ήθελα όμως να επισημάνω κάποια πράγματα έτσι ώστε να βελτιώνεστε και στο επόμενο meeting το καλοκαίρι να τα διορθώσετε. Αρχικά, βλέπω ότι τα μέλη συνεχώς αυξάνονται οπότε μετά από μερικά meeting ακόμα να χρειαστεί να νοικιάζετε αίθουσα εκδηλώσεων! (αστειεύομαι). Σοβαρά όμως, θα πρέπει να φτιάξετε τα εξής:

Πρώτον στα τραπέζια που πραγματοποιείται το meeting, να φτιάξετε 1-2 ταμπελάκια με το λογότυπο του myphone σαν αυτά που βλέπουμε στα μπαρ με την ένδειξη «ρεζερβέ» έτσι ώστε και τα νέα μέλη να μην ψάχνουν άσκοπα μέσα στις καφετέριες για το ποιο τραπέζι έχει τα πιο πολλά κινητά επάνω ή να ρωτάνε τυχαίους πελάτες.

Δεύτερον για τα επίσημα μέλη όπως οι moderators και editors να φτιαχτούν ταμπελάκια όπως αυτά που φοράνε στα συνέδρια, στο στήθος και να γράφουν επάνω τα nicknames τους, γιατί υπάρχουν και άνθρωποι (μεταξύ αυτών και εγώ) που δεν είναι ονοματομνήμονες είτε δεν ακούν καλά μέσα στη φασαρία του μαγαζιού και ντρέπονται να ρωτάνε συνέχεια «ποιος είσαι;» και «πώς σε είπαμε;». Άλλωστε δεν είναι και εύκολο να θυμάσαι τόσα περίεργα nicknames όταν οι περισσότεροι συστήνονται με αυτά. Ευχαριστώ πολύ.

Ήσουν εσύ στο χθεσινό meeting της Αθήνας? Που καθόσουν? Παρουσιάσου γρήγορα! :p

Σχετικά με τα ταμπελάκια που να αναγράφουν myPhone, με βρίσκεις σύμφωνο, αλλά για τα καρτελάκια στο πέτο διαφωνώ κομματάκι. Για καφεδάκι πάμε, δεν είμαστε σε ιατρικό συμβούλιο. ;)

:shifty:

Ήσουν εσύ στο χθεσινό meeting της Αθήνας? Που καθόσουν? Παρουσιάσου γρήγορα! :p

Σχετικά με τα ταμπελάκια που να αναγράφουν myPhone, με βρίσκεις σύμφωνο, αλλά για τα καρτελάκια στο πέτο διαφωνώ κομματάκι. Για καφεδάκι πάμε, δεν είμαστε σε ιατρικό συμβούλιο. ;)

Ήμουνα προς το τέλος του τραπεζιού, κοντά στα μπουφάν ψηλός, αδύνατος με κόκκινο πουλόβερ. Ένα παιδί ήρθε και με χαιρέτισε και μου λέει "ο teitzis είσαι;". Του απάντησα ναι και πώς με κατάλαβε και μου απάντησε από το τηλέφωνο που είχα ακουμπισμένο στο τραπέζι και είναι το ίδιο με αυτό που έχω στην εικονίτσα!! Όσο αφορά τα ταμπελάκια στο πέτο θα διφωνήσω μαζί σου. Να λαβαίνετε υπ' όψη οτι δεν απευθύνεστε μόνο σε παλιούς, αλλά και σε νέα μέλη. Εδώ εγώ και δεν θυμάμαι καλά-καλά χθες ποιοί ήταν. Επιχειρήματα έχω πάντως και νομίζω οτι είναι αρκετά σοβαρά για να σταθούν

• The title was changed to Περί... σχολιασμού γενικά
  • The topic was unpinned