ipparxos Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Ελληνικό λεξικό έχουμε και στο webmail της σχολής. Αλλά δεν έχω ιδέα αν και πως μπορεί να εφαρμοστεί στο myphone. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Υπάρχει κάτι τέτοιο σε άλλα fora; Δεν το έχω δει ποτέ. Βεβαιως! Υπαρχει στο forum της Man Utd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Συγνώμη κιόλας..εδώ έγινε ολόκληρος αγώνας (:p) για να γράφουμε με Ελληνικά έστω και ανορθόγραφα και τώρα "γκρινιάζουμε" και γι'αυτό;Μάλλον να το θέσω αλλιώς,τι προτιμάτε,greeklish ή Ελληνικά ολίγον τι ανορθόγραφα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Μάλλον να το θέσω αλλιώς,τι προτιμάτε,greeklish ή Ελληνικά ολίγον τι ανορθόγραφα; greeklish vevea!!! THELEI KAI EROTIMA??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Φυσικα greeklish για να μας πεταγονται τα ματια εξω και να κανουμε 1 ωρα να διαβασουμε μεγαλα post. Ειμαστε σοβαροι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 παντως με greeklish Μπορω να γραφω χωρις να βλεπω, αλλα και ελληνικα δεν με πειραζει.. απο ταχυτητα το ιδιο μου ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 δεν μπορειτε πριν τα σβηνετε να περιμενε ενα χρονικο διαστημα για να δουμε αν ενδιαφερει το κοινο ή οχι; ( και οχι να σβηνονται μετα απο 10 δευτερολεπτα απο την υποβολη τους.. σκεφτειτε και τον κοπο που κανει ο αλλος, ειδικα αν προκειται για μεγαλο θεμα.. ) :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Όχι. Οι Moderators κατά 95% έχουν την εμπειρία που χρειάζεται για να ξέρουν αν ένα θέμα έχει απαντηθεί, έχει λόγο ύπαρξης, είναι εσκεμμένα ηλίθιο, είναι ενοχλητικό, χωρίς νόημα whatever. Οπότε αποφασίζουν και πράττουν. Αν κάνουν κάτι λάθος λογοδοτούν στους S Mods. Αν ένας S Mod κάνει κάποιο λάθος κλείδωμα, λογοδοτεί στον Admin. Ο Admin, σε κανέναν. Κάνει παρέα με το Θεό. :p Αν υπάρχει απορία, στέλνεις PM στον αρμόδιο Mod πάντως. Thank you. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 apo periergia kai mono anoigw auto to thema. uparxei kapoios sugekrimenos logos(px exete gnwstous edw, psaxnete gomena :blink: ktl) h apla yia na pernaei h wra kai na exete dikaiwma stis suzhthseis? kai yiati to myphone kai oxi kapoia allo forum? egw proswpika de thumamai akrivos(sas koufana twra)...an thumamai kala omws ithela na rwthsw kati sxetika me agora autokinitou kai eprepe na ginw melos. e kai apo tote kollisa... :) Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Για να σου δείξω πως δεν έχω κάτι μαζί σου ( όπως λανθασμένα μπορεί να νομίζεις ) απαντώ πρώτος στο ωραίο σου θέμα Εγώ έγινα μέλος στο myphone στην προσπάθειά μου να κατατοπισθώ απέναντι σε θέματα που αφορούσαν κινητά τηλέφωνα.Στο ψάξιμο έπεσα και στο chat and fan Οπότε είδα ότι μου άρεσε Στην πορεία έγραψα κι άλλο θέμα έγραψα κιάλλο κιάλλο κιάλλο ώσπου έγινα γραφικός :p Αλοίμονο αν έψαχνα κάτι από ένα φόρουμ εκτός της όμορφης συζήτησης και της ενημέρωσης Είναι από τα ελάχιστα φόρουμ που κρατάνε επίπεδο όσο αφορά την συμπεριφορά των χρηστών και αυτό είναι το πιο ΣΥΝ του κατά τη γνώμη μου Αυτάααααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Εγω μπηκα μια φορα τυχαια να μαθω για κατι που ηθελα, αλλα ηθελα να κανω post kαι ετσι ξεκινησα.. νομιζω οτι αυτο το θεμα ειναι παρομοιο με καποιο αλλο ή ειναι ιδεα μου? Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 de tha prepe na exeis kati mazi mou, egw den iksera kan an eisai gay h oxi(to ematha prin 2-3 posts) kai auth h 'epithesi' pou arxisa den htan enantiwn sou alla enantiwn merikwn gay me vash ton paidiwn pou kserw, kai isws to 15% tou gay pluthismou na ferontai me auto to tropo pou enoxlei...(diladi oxi oloi=logika oxi esena) tespa mh to kanoume offtopic to wraio themataki mou :) kai emena mou kanei entupwsh to epipedo pou epikratei edw...einai arketa kalo kai 'katharo' apo vrisies ktl to mono kako einai pou kleinoun arketa themata eno tha mporousan na parameinoun anoixta..kai pou apagoreuontai oi athlitikes suzhthseis... to myphone isws einai to mono forum pou den aisthanomai oti xanw to kairo mou kai yia auto mpainw/diavazw/grafw sunexeia. Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Στην αρχη ηταν το παθος μου για τα κινητα. Στην συνεχεια, η βοηθεια που μπορουσα να βρω σε διαφορα θεματα, οι συζητησεις και το καλο κλιμα που επικρατει (εκτος απο τους διαξιφισμους :lol: που καμια φορα, μερικοι βγαινουν εκτος εαυτου χωρις λογο. Αλλωστε, δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Απο τοτε που ανοιξε ως gsm.eos.gr Ειδα οτι ειχε νεα πανω στις τηλεποικινωνιες και κολλησα. Μετα ειδα και τα μελη, απλους ανθρωπους, που λεγανε την γνωμη τους, τα προβληματα και αλλα πολλα και εγινα καθημερινος επισκεπτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 για ενημερωση, σε ολα τα θεματα...αν και τωρα τελευταια, η βοηθεια που υπηρχε παλια, επαψε να υπαρχει:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Για να μάθω περισσότερα σχετικά με τα κινητά, προφανώς επειδή με ενδιέφερε η αγορά εκείνη την εποχή. Παράλληλα όμως ανακάλυψα ότι το φόρουμ μπορεί να σε ενημερώσει για πολλά περισσότερα,σοβαρά και μη θέματα.Μου άρεσε αυτό , so κόλλησα! :) Είναι το 1 φόρουμ που άρχισα να γράφω και το καλύτερο για μένα από πλευράς οργάνωσης αλλά και επίπεδο χρηστών. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Εγώ έγινα μέλος, για το Ρ800 που τότε είχα αγοράσει (Αυγουστος 2003), ωσπου μπήκε στην ζωή μου ο.... Οβελίξ. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tuco Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 βασικά ήμουν μέλος πρώτα στο unwire.gr μου το είχε πει ένας φίλος. τότε είχα το 3310 κ δοκίμαζα να φλασάρω το κινητό και γενικά. είχε πολύ καλή, οργανωμένη, αξιόπιστη, δοκιμασμένη και δωρεάν πληροφορία για το ευρήτερο χώρο των τηλεπικοινωνιων. οπότε να μαι στο myphone.gr το οποίο έχει πλέον μεγαλώσει και πληθύνει σε όγκο πληροφορίας (άχρηστη και μη). Παράθεση http://www.sourceforge.net Mobile Chronicle: Nokia 5130,3310,6680,N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Για να μάθω κάποια πράγματα για το 6220. Αργότερα έμπαινα πιο συχνά για να μάθω περισσότερα για τα κινητά και για τις τηλεπικοινωνίες γενικότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 ego egina melos sto myphone giati me parakalousan o admin kai oi super/normal mod na kano egrafi otan ekleise to unwired... :p :D varethika na laveno ta fthina krasia pou estelnan me taxidromio afstria... kai etsi eipa na gino melos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman80 Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 τι σας αρέσει αληθεία? Παράθεση Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Τίποτα δε μας αρέσει... Είναι καλοκαίρι, βγαίνουμε στις παραλίες. Myphone από χειμώνα τώρα... Καλές διακοπές. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Yep, όπως τα λέει ο energy... Αντε καλές διακοπές, βουρ στις παραλίες, αφήστε τα πληκτρολόγια... ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Δηλαδη,αν πχ. στο προφιλ μου γραφει οτι εχω 2 συστασεις,πως μπορω να ξερω ποιος τις εκανε?Ειναι κατι παρομοιο με την προσθηκη ατομων στη λιστα φιλων? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Δεν μπορείς να δεις ποιος ήταν. όταν ένα ατομο γράφεται στο myphone και βάζει στο κατάλληλο πεδίο (ποιος στο πρότεινε) το nick σου, τότε παίρνεις μια σύσταση. Δεν έχει σχέση με τη λίστα φίλων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts