Prof_Chaos Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Άρα δεν έχει πρόβλημα υλικού, δεν γίνετε full erase να καθαρίσει το κινητό και μετά εγκατάσταση ΤΗΣ εργοστασιακης Rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Ναι πραγματικα,μαλλον δεν εχει να κανει με το υλικο. Αλλα οτι και να εχω κανει,δουλευει μονο με την γερμανικη .303,δηλαδη μονο με αυτη ανοιγει το τηλεφωνο,επειτα αναβαθμηση με sus σε jb,ανοιγει και τρεχει χωρις προβλημα,με το που το κλεινω...τριγωνο...(το εχω κανει αρκετες φορες απο το πρωι) Αποφασισα λοιπον,αυτη την φορα να το κρατισω ανοιχτο(για ποσο?)να δουμε πως και που θα το παει!! Να σημειωσω οτι με την .303,κανει την αναβαθμηση σε .233 μεσω οτα,και δουλευει κανονικοτατα,ανοιγει κλεινει κτλπ. Τι πραγμα ειναι αυτο ρε παιδια? Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 (edited) Παιδιά σαν νέος να ρωτήσω τι είναι το SEUS ? :( ok το βρήκα: Sony Ericsson Update Service, αλλά αναρωτιέμαι αν χρειάζεται οπωσδήποτε για να κάνω clean install, ή αν επαναφέρω τα αρχεία στο τηλέφωνο με το Sony pc Companion? :O Edited February 4, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 ok το βρήκα: Sony Ericsson Update Service, αλλά αναρωτιέμαι αν χρειάζεται οπωσδήποτε για να κάνω clean install, ή αν επαναφέρω τα αρχεία στο τηλέφωνο με το Sony pc Companion? :O Γενικως θα σου προτεινα να παρεις ενα back up καταλογο, μηνυματα και αρχεια.. (εγω τον καταλογο τον τραβαω απο το αρχειο που δημιουργει το αντιγραφο ασφαλειας..σαν αρχειο και το ριχνω παλι πισω). Τα υπολοιπα με το my phone explorer (sms, calendar, σημειωσεις) και με αντιγραφη τα αρχεια οπως οι φωτογραφιες. κανω ρεσετ το κινητο, να διαγραφουν ολα και να γινει επαναφορα.. μετα περναω τη νεα εκδοση.. ξανα ρεσετ.. και μετα επαναφορα καταλογου και ημερολογιου (σμσ δε με νοιαζει) και αντιγραφη αρχειων. τις εφαρμογες ξανα απο την αρχη στησιμο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Μόλις κατέβασα το Sony update Center και κάνω και εκεί λήψη λογισμικού, αν και έβαλα το μεσημέρι την νέα έκδοση, από ότι κατάλαβα από τον Karthan7 στο #892 αυτό είναι το σωστότερο, ή να αφήσω ην έκδοση όπως την έβαλα με το Sony pc Companion? Το backup το έκανα με το pc Companion, οπότε από εκεί θα ξαναβάλω τα προγράμματα & τις ρυθμίσεις τους πίσω, ή κάνω κάποιο λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Μόλις κατέβασα το Sony update Center και κάνω και εκεί λήψη λογισμικού, αν και έβαλα το μεσημέρι την νέα έκδοση, από ότι κατάλαβα από τον Karthan7 στο #892 αυτό είναι το σωστότερο, ή να αφήσω ην έκδοση όπως την έβαλα με το Sony pc Companion? Το backup το έκανα με το pc Companion, οπότε από εκεί θα ξαναβάλω τα προγράμματα & τις ρυθμίσεις τους πίσω, ή κάνω κάποιο λάθος? Ο Νίκος από πάνω σου γράφει ότι οι εφαρμογές/προγράμματα με της ρυθμίσεις τους πρέπει να γίνονται εγκατάσταση από την αρχή. Δες το myphone explorer που γράφει ο Νίκος για backup και επαναφορά. Για το pc companion δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα λόγια στο θέμα backup/restore. Να πάρεις backup στο pc σου φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και οποίο άλλο αρχείο χρειάζεσαι και να τα επαναφερεις με αντιγραφή-επικόλληση στο τηλέφωνο σου μετά από το clean install. Backup τα sms δεν ξέρω να σου πω πως να κάνεις. Της επαφές μπορείς να της πάρεις backup φτιάχνοντας ένα αρχείο vcf όπως γράφει εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305866 μπορείς να κάνεις ότι γράφει στο πρώτο κομμάτι δηλαδή μην προχωρήσεις κάτω από τα κόκκινα γράμματα να πάρεις backup το αρχείο vcf στο pc σου και μετά να το επαναφερεις. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Το δικό μου τίποτα ακόμα, ισως επειδή είναι Orange. Το έχω περιέργεια να δω πόσο παραπάνω από τα υπόλοιπα θα καθυστερήσει να μου έρθει η αναβάθμιση. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Μόλις κατέβασα το Sony update Center και κάνω και εκεί λήψη λογισμικού, αν και έβαλα το μεσημέρι την νέα έκδοση, από ότι κατάλαβα από τον Karthan7 στο #892 αυτό είναι το σωστότερο, ή να αφήσω ην έκδοση όπως την έβαλα με το Sony pc Companion? Το backup το έκανα με το pc Companion, οπότε από εκεί θα ξαναβάλω τα προγράμματα & τις ρυθμίσεις τους πίσω, ή κάνω κάποιο λάθος? Φιλε μου αν θες να μαθεις σωστες διαδικασιες κανε αυτο που σου λεω.(για τη γενικοτερα σωστη διαχειριση αρχειων, καταλογων κτλ) ξεχνα καταρχην το pc companion, μεγαλυτερη μπουρδα απο αυτο δεν μπορουσαν να κανουν..θυμαμαι τα παλια προγραμματα που ειχαν για συγχρονισμο και απορω ποιος το εφτιαξε.. Λοιπον, αν θες να κατεβασεις το myphone explorer, ειναι προγραμμα που αφορα τα sony, sonyericsson και κανεις τα παντα με αυτο. το κατεβαζεις απο εδω: http://www.fjsoft.at/en/downloads.php το εγκαθιστας και ταυτοχρονα κατεβαζεις και την εφαρμογη με το ιδιο ονομα απο το playstore αν θες να συγχρονιζεις χωρις καλωδιο αλλα μεσω wifi.. εγω προτιμω ετσι γιατι δε μαρεσει να συνδεω για λιγα λεπτα καλωδιο,θεωρω οτι χαλαει η μπαταρια. Παρολα αυτα,αφου το συνδεσεις (οταν εκκινει το προγραμμα σου λεει να δωσεις ονομα στο κινητο) και αν δεν το δει πας file, settings.. εκει διαλεγεις αν ειναι ανροιδ ή κατι αλλο και πω θες να συνδεεται. εγω το εχω wifi αλλα θελει και την εφαρμογη να κατεβασεις και να ειναι ανοιχτη για να το δει. Αφου το κανεις αυτο, μη σε μπλεξω τωρα με συγχρονισμους κτλ, πηγαινε extras --> create back up και ριξε ολα οσα θες, καταλογο,μηνυματα ημερολογιο κτλ. οχι αρχεια και τετοια,δεν αξιζει να το κανεις εδω. μολις τελειωσει εχεις ενα τελειο back up για οσα μπορεις να επαναφερεις μετα.. Επισης αν θες να σωσεις ακομα πιο σιγουρα τον καταλογο κανε τον back up μεσα απο τη συσκευη σου (τον τροπο τον ξερεις?) ειτε σε sd καρτα αν εχεις ειτε στην μνημη του κινητου. Δημιουργει ενα αρχειο στον φακελο system με την ονομασια PIM00001, PIM00002 κτλ αναλογα ποσα back up κανεις. αυτο με το μεγαλυτερο νουμερο ειναι το τελευταιο που εχει ολες τις επαφες μεσα. Εγω προσωπικα αυτο σωζω και το ξαναριχνω μεσα. Απο εκει και περα τα αρχεια σου τα βρισκεις μεσα σε φακελους (φανταζομαι ξερεις να βρισκεις φωτο κτλ) και τα κανεις copy paste στο pc σου. Τελος, κανεις επαναφορα και διαγραφη ολων (εγω πατησα και ενα φορματ στην καρτα μνημης απο τον υπολογιστη,αργο..και μετα παλι διαγραφη απο το κινητο για να διαμορφωθει απο το κινητο), συνδεεις με το seus, βρισκει αναβαθμιση..σε ρωταει να κανει διαγραφη, εγω εκει πατησα να κανει παλι..δεν παθαινει τιποτα.. και αναβαθμιση.. μολις το ανοιξεις, με γεια η JB! ΠΑρεπιπτοντως 805ΜΒ μετραω συνολο με 480 ελευθερα χωρις να πειραξω τιποτα.οπως το ανοιξα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lad Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 σε εμενα δουλευουν ολα τελεια ευτυχως και η RAM ειναι σταθερα πανω απο 350ΜΒ γιατι ειχα κατω απο 200ΜΒ και ανησυχουσα.το μονο θεμα με το κινητο ειναι που εχω κατι ψιλες γραμμες στην οθονη και σκεφτομαι σοβαρα να βγαλω την εργοστασιακη ζελατινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 (edited) Πρωτη εντυπωση απο την αναβαθμιση: Θα ξεκινησω με τη ραμ που ολοι αναρωτηθηκαμε.. περα απο τα 800++ΜΒ που βλεπω συνολο, με ανοιχτα τα παντα (fb,fb messenger και instagramm που ειναι τα πιο απαιτητικα) εχω πανω απο 300ΜΒ ελευθερη (αν και αρχη ακομα αλλα τις δουλεψα καμια ωρα) που σημαινει οτι χωρις να κλεινουν εφαρμογες μαλλον γινεται καλυτερη διαχειριση..? 2ον ειδα εφε στην καμερα στις φωτο και πολλες νεες ρυθμισεις, απο την γρηγορη εκκινηση και φωτο μεχρι τις φωτογραφιες πανω στο βιντεο. γενικα φαινεται πολυ ενδιαφερον και μαρεσουν οι αλλαγες. τα 12ΜΡ δεν ξερω πως προεκυψαν,αλλα ειμαι περιεργος γιατι αλλαξαν την αναλυση..θα εχουμε αραγε καλυτερες φωτο? (γενικα δεν ειμαι φαν των πολλων MP) 3ον ειδα καποιες νεες ρυθμισεις για τον ηχο (με το clear phase τι θελει να πει? προσαρμοζει μηπως την ενταση του ακουστικου?) 4ον μαρεσει το νεο ξεκλειδωμα που ειναι πιο ευκολο (μιλαω για το συρσιμο πανω ή κατω) αλλα και την επιλογη για μουσικη ή φωτο κατευθειαν (η φωτο υπηρχε και πριν) 5ον ο νεος home launcher που ειχε ανεβει πριν μερικες μερες (εγω τον ειχα βαλει) αλλα για οσους δεν τον ειχαν δοκιμασει πιστευω οτι θα τους βολεψει.. επιτελους οσες οθονες θελουμε.. 6ον νεο πληκτρολογιο (ετσι κ ετσι θα ελεγα..) 7ον πολλες μικροαλλαγες στις ρυθμισεις, λογαριασμοι και τετοια που θελουν ψαξιμο και μαλλον ειναι αρκετα (εξαρταται και τι χρησιμοποιει ο καθενας.) αλλα οχι τοσο σπουδαια. Αναμενω και απο εσας εντυπωσεις! α! οσο για την ταχυτητα δεν ειμαι σιγουρος.. πχ ο καταλογος δεν ανοιγει τοσο ακαιριαια (βεβαια οι πιο πολλες απο τις 600 επαφες μου εχουν φωτο αλλα νομιζω ανοιγε πιο γρηγορα πριν. μου θυμιζει περισυ την αναβαθμιση στο arc S και σε ολα τα σονυ γενικα που ειχε τρελο λαγκ..) EDIT: η φωτο δεν πηγε 12ΜΡ μονο. υπαρχουν και τα 13! τα 12 ειναι για την αυτοματη αναγνωριση σκηνης ενω αν καποιος το βαλει στο κανονικο δινει 13. Επισης εχουμε την προσθηκη HDR οπου απαιτουνται 12ΜΡ.. Edited February 3, 2013 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Πρωτη εντυπωση απο την αναβαθμιση: Θα ξεκινησω με τη ραμ που ολοι αναρωτηθηκαμε.. περα απο τα 800++ΜΒ που βλεπω συνολο, με ανοιχτα τα παντα (fb,fb messenger και instagramm που ειναι τα πιο απαιτητικα) εχω πανω απο 300ΜΒ ελευθερη (αν και αρχη ακομα αλλα τις δουλεψα καμια ωρα) που σημαινει οτι χωρις να κλεινουν εφαρμογες μαλλον γινεται καλυτερη διαχειριση..? 2ον ειδα εφε στην καμερα στις φωτο και πολλες νεες ρυθμισεις, απο την γρηγορη εκκινηση και φωτο μεχρι τις φωτογραφιες πανω στο βιντεο. γενικα φαινεται πολυ ενδιαφερον και μαρεσουν οι αλλαγες. τα 12ΜΡ δεν ξερω πως προεκυψαν,αλλα ειμαι περιεργος γιατι αλλαξαν την αναλυση..θα εχουμε αραγε καλυτερες φωτο? (γενικα δεν ειμαι φαν των πολλων MP) 3ον ειδα καποιες νεες ρυθμισεις για τον ηχο (με το clear phase τι θελει να πει? προσαρμοζει μηπως την ενταση του ακουστικου?) 4ον μαρεσει το νεο ξεκλειδωμα που ειναι πιο ευκολο (μιλαω για το συρσιμο πανω ή κατω) αλλα και την επιλογη για μουσικη ή φωτο κατευθειαν (η φωτο υπηρχε και πριν) 5ον ο νεος home launcher που ειχε ανεβει πριν μερικες μερες (εγω τον ειχα βαλει) αλλα για οσους δεν τον ειχαν δοκιμασει πιστευω οτι θα τους βολεψει.. επιτελους οσες οθονες θελουμε.. 6ον νεο πληκτρολογιο (ετσι κ ετσι θα ελεγα..) 7ον πολλες μικροαλλαγες στις ρυθμισεις, λογαριασμοι και τετοια που θελουν ψαξιμο και μαλλον ειναι αρκετα (εξαρταται και τι χρησιμοποιει ο καθενας.) αλλα οχι τοσο σπουδαια. Αναμενω και απο εσας εντυπωσεις! α! οσο για την ταχυτητα δεν ειμαι σιγουρος.. πχ ο καταλογος δεν ανοιγει τοσο ακαιριαια (βεβαια οι πιο πολλες απο τις 600 επαφες μου εχουν φωτο αλλα νομιζω ανοιγε πιο γρηγορα πριν. μου θυμιζει περισυ την αναβαθμιση στο arc S και σε ολα τα σονυ γενικα που ειχε τρελο λαγκ..) EDIT: η φωτο δεν πηγε 12ΜΡ μονο. υπαρχουν και τα 13! τα 12 ειναι για την αυτοματη αναγνωριση σκηνης ενω αν καποιος το βαλει στο κανονικο δινει 13. Επισης εχουμε την προσθηκη HDR οπου απαιτουνται 12ΜΡ.. Τι είναι το hdr? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Τι είναι το hdr? High dynamic range imaging Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 High dynamic range imaging ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evrorm Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 (edited) τελικά προβλήματα παρουσιάστηκαν σε όσους έκαναν την αναβάθμιση; Γιατί σε άλλες αναβαθμίσεις της sony διαβάζαμε σημεία και τέρατα! edit: υπερβολικός είμαι μάλλον, εννοώ μικροπροβληματάκια! Edited February 3, 2013 by evrorm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 τελικά προβλήματα παρουσιάστηκαν σε όσους έκαναν την αναβάθμιση; Γιατί σε άλλες αναβαθμίσεις της sony διαβάζαμε τέρατα και σημεία! edit: υπερβολικός είμαι μάλλον, εννοώ μικροπροβληματάκια! χαχα, δε θυμαμαι να ειχα προβλημα ουτε με το arc S ουτε με το Ρ με το ο,τι αναβαθμιση και να πηραν (την τελευταια του Ρ βεβαια δεν την ειδα γιατι το πουλησα). Οσο για το Τ, οχι προς το παρον δεν εχω κανενα θεμα,ισα ισα βλεπω και μια καλυτερη διαρκεια στη μπαταρια.. Σημερα 3 ωρες runkeeper, fb και τετοια και δεν επεσε κατω απο 50%! αλλες φορες επαιζε κατω απο 30.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 και εγώ κανενα πρόβλημα με την αναβάθμιση. όλα λειτουργούν τέλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 (edited) μέσω pc companion δεν μου βγάζει επίσης αναβάθμιση..Μήπως να ορίσω ως χώρα διαμονής UK ? και όχι Greece? update : και με UK πάλι δεν έχω αναβάθμιση.. Μάλλον είναι branded και θα πάρει πιο μετά τι να πω.. Edited February 4, 2013 by Prof_Chaos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Εγω παντως,το εχω στο service:( Βεβαια δεν λεω πως φταιει η jb,αλλα μαλλον ο συνδυασμος jb με την συσκευη μου.... Εντοπισα και αλλον ενα στο φορουμ της σονυ,με το ιδιο προβλημα και εκει το σαπορτ του λεει να περιμενει την διαδικασια και οτι θα κανει μαλλον αρκετες ωρες:wacko: Τελος παντων,περιμενουμε νεα τωρα απο το service. Οχι τιποτε αλλο,αλλα πολυ μου αρεσε,οσο την δουλεψα:) Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Εγω παντως,το εχω στο service:( Βεβαια δεν λεω πως φταιει η jb,αλλα μαλλον ο συνδυασμος jb με την συσκευη μου.... Εντοπισα και αλλον ενα στο φορουμ της σονυ,με το ιδιο προβλημα και εκει το σαπορτ του λεει να περιμενει την διαδικασια και οτι θα κανει μαλλον αρκετες ωρες:wacko: Τελος παντων,περιμενουμε νεα τωρα απο το service. Οχι τιποτε αλλο,αλλα πολυ μου αρεσε,οσο την δουλεψα:) Λυπαμαι αν και απο τι φαίνεται δεν ειναι θέμα hardware αλλά κάποιο conflict στην διαδικασία flasharismatos. Πως έκανες την διαδικασία μεσω pc companion στην έβγαλε αμέσως;το κινητό σου ειναι branded unbranded; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 μέσω pc companion δεν μου βγάζει επίσης αναβάθμιση..Μήπως να ορίσω ως χώρα διαμονής UK ? και όχι Greece? update : και με UK πάλι δεν έχω αναβάθμιση.. Μάλλον είναι branded και θα πάρει πιο μετά τι να πω.. Μέσα το τηλέφωνο έχει εφαρμογές από τον παροχο σου ή όταν το ανοίγεις σου βγάζει κάποιο λογότυπο παροχου? Δοκίμασε και με το s(e)us http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/ Εγω παντως,το εχω στο service:( Βεβαια δεν λεω πως φταιει η jb,αλλα μαλλον ο συνδυασμος jb με την συσκευη μου.... Εντοπισα και αλλον ενα στο φορουμ της σονυ,με το ιδιο προβλημα και εκει το σαπορτ του λεει να περιμενει την διαδικασια και οτι θα κανει μαλλον αρκετες ωρες:wacko: Τελος παντων,περιμενουμε νεα τωρα απο το service. Οχι τιποτε αλλο,αλλα πολυ μου αρεσε,οσο την δουλεψα:) Περιμένουμε νέα σου :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 (edited) αν και μου έιπαν απο το μαγαζί που το αγόρασα οτι ειναι της T-Mobile , στην εκκίνηση δεν βλέπω το λογότυπο της μόνο παρα μόνο αυτό της Sony. ουτε μέσα στα προγραμμάτα έχω κάτι που να παραπέμπει σε T-Mobile.. Θα περιμένω για πιο safe να έρθει η ενημέρωση στο pc companion επίσης ενας φίλος ανέφερε για Orange εκδοση του κινητού και γι αυτό δεν έχει πάρει update..μπορείτε να το εξηγήσετε ; Πως επίσης μπορώ να δώ αν είναι branded ή unbranded; Edited February 4, 2013 by Prof_Chaos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Ναι η συσκευη ειναι ελληνικη unbranded(si 1266-0459) Η αναβαθμηση μου ηρθε παρασκευη βραδυ,μεσο pcc. Την εκανα με sus,και την ερωτευθηκα αμεσως!!! Ε...μετα τα γνωστα...αρχισαν τα προβληματα. Παντος εαν χρειαζοταν να διαλεξω,θα κραταγα την jb,εστω και αν δεν το εκλεινα ποτε(με restart δουλευει κανονικα)!!! Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 (edited) Ναι η συσκευη ειναι ελληνικη unbranded(si 1266-0459) Η αναβαθμηση μου ηρθε παρασκευη βραδυ,μεσο pcc. Την εκανα με sus,και την ερωτευθηκα αμεσως!!! Ε...μετα τα γνωστα...αρχισαν τα προβληματα. Παντος εαν χρειαζοταν να διαλεξω,θα κραταγα την jb,εστω και αν δεν το εκλεινα ποτε(με restart δουλευει κανονικα)!!! περιμένουμε νεα σου σύντομα ευχομαι. :confused: Βρήκα και σε αυτό το φόρουμ το ίδιο πρόβλημα με εσένα και μάλλον το αντιμετωπίζουν αρκετοί. Συμβαίνει μόλις κάνεις reboot. Οπότε είναι λίγο επίφοβο γι όσους θέλουν να κάνουν update.Η λύση απο τι διάβασα ειναι το format στην internal storage πριν το update.. οπότε έχετε το στο νου σας.Περίεργο όμως official update με τέτοιου είδους πρόβλημα;;; κακή αρχή κάναμε με την Sony.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2129383 Edited February 4, 2013 by Prof_Chaos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef587 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Παίδες καλησπέρα και από μένα, μου έβγαλε την αναβάθμιση αλλά δεν δοκιμάζω να την κάνω ύστερα από αυτά που διαβάζω... Anyway όταν κάνεις το backup της sony σου κάνει backup και τα data των παιχνιδιών για παράδειγμα? Και ύστερα θα στα επαναφέρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Παίδες καλησπέρα και από μένα, μου έβγαλε την αναβάθμιση αλλά δεν δοκιμάζω να την κάνω ύστερα από αυτά που διαβάζω... Anyway όταν κάνεις το backup της sony σου κάνει backup και τα data των παιχνιδιών για παράδειγμα? Και ύστερα θα στα επαναφέρει? Η αναβαθμηση νομιζω,ειναι μια χαρα,τωρα ετυχε το δικο μου με θεμα...εξαλου απ'οτι βλεπω ειμαι ο μονος που του κατσε:rolleyes: Παντως ειναι πολυ ωραια η εμπειρια χρησης με jb,αλλα η επιλογη ειναι καθαρα δικη σου;) Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts