stubu Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Καλημέρα, ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζω με το κινητό, είναι ότι δεν βλέπω την ώρα όταν είναι κλειστή η οθόνη και δεύτερον δεν βλέπω τα συμβάντα, όπως κλήσεις & SMS, έκανα ερώτηση στην ενότητα Android αλλά δεν πήρα απάντηση. Σε άλλα κινητά της Sony υπάρχει κάποιο εμφανές λαμπάκι που σου δείχνει ότι κάτι έγινε και έτσι ανοίγεις το κινητό να δεις τις χαμένες κλήσεις για παράδειγμα, αλλά στο xperia T το λαμπάκι είναι σαν να μην υπάρχει. Έχει βρει κάποιος λύση για το παραπάνω πρόβλημα, ή το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί μόνο εμένα; :blink: Ηλίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Καλημέρα, ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζω με το κινητό, είναι ότι δεν βλέπω την ώρα όταν είναι κλειστή η οθόνη και δεύτερον δεν βλέπω τα συμβάντα, όπως κλήσεις & SMS, έκανα ερώτηση στην ενότητα Android αλλά δεν πήρα απάντηση. Σε άλλα κινητά της Sony υπάρχει κάποιο εμφανές λαμπάκι που σου δείχνει ότι κάτι έγινε και έτσι ανοίγεις το κινητό να δεις τις χαμένες κλήσεις για παράδειγμα, αλλά στο xperia T το λαμπάκι είναι σαν να μην υπάρχει. Έχει βρει κάποιος λύση για το παραπάνω πρόβλημα, ή το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί μόνο εμένα; :blink: Ηλίας δε σου αναβοσβηνει το μπλε led πανω αριστερα?διπλα απο το ακουστικο.. στις ρυθμισεις παντως εχει διαφορες επιλογες για την ειδοποιηση Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Έχω σοβαρό θέμα με το ηχείο. Χτυπάει πολύ χαμηλά σε βαθμό που νομίζω ότι έχει πρόβλημα. Με φουλ ένταση ακούγεται σχεδόν στα μισά από το arc που έχω. Η δε ποιότητα του ήχου χάλια! Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Έχω σοβαρό θέμα με το ηχείο. Χτυπάει πολύ χαμηλά σε βαθμό που νομίζω ότι έχει πρόβλημα. Με φουλ ένταση ακούγεται σχεδόν στα μισά από το arc που έχω. Η δε ποιότητα του ήχου χάλια! Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? Ναι ειναι αληθεια:( Μονο με τα ακουστικα εχει πολυ καλο ηχο!! Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 δε σου αναβοσβηνει το μπλε led πανω αριστερα?διπλα απο το ακουστικο.. στις ρυθμισεις παντως εχει διαφορες επιλογες για την ειδοποιηση Το μπλε λεντάκι πάνω δεξιά αναβοσβήνει αλλά είναι το μικρότερο λεντάκι που έχω δει ποτέ σε τηλέφωνο και θα πρέπει να το κοιτάζεις, όχι σε γωνία για περίπου 10 sec για να δεις πως αναβοσβήνει, για να καταλάβεις αν είχες μία κλήση. Λοιπόν αυτό είναι αστεία υπόθεση, αλλά τηλέφωνα ανάβουν σαν χριστουγεννιάτικα δέντρα όταν έχουν ένα συμβάν, ή όλα τα προηγούμενα Symbian που είχα έδειχναν σε όλη την οθόνη ότι κάτι είχε συμβεί ( μήνυμα, κλήση κλπ). Γι’ αυτό ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να ξυπνάει το τηλέφωνο από τον λήθαργο όταν υπάρχει κάποιο γεγονός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Το μπλε λεντάκι πάνω δεξιά αναβοσβήνει αλλά είναι το μικρότερο λεντάκι που έχω δει ποτέ σε τηλέφωνο και θα πρέπει να το κοιτάζεις, όχι σε γωνία για περίπου 10 sec για να δεις πως αναβοσβήνει, για να καταλάβεις αν είχες μία κλήση. Λοιπόν αυτό είναι αστεία υπόθεση, αλλά τηλέφωνα ανάβουν σαν χριστουγεννιάτικα δέντρα όταν έχουν ένα συμβάν, ή όλα τα προηγούμενα Symbian που είχα έδειχναν σε όλη την οθόνη ότι κάτι είχε συμβεί ( μήνυμα, κλήση κλπ). Γι’ αυτό ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να ξυπνάει το τηλέφωνο από τον λήθαργο όταν υπάρχει κάποιο γεγονός. No led...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Πάντως για μένα είναι απαράδεκτο το ηχείο, μου θυμίζει κάτι συσκευές των 50 ευρώ. Εκτός από την ένταση η ποιότητα είναι χάλια. Τελικά: Η κάμερα πολύ μέτρια, ο ήχος του ηχείου για κλάματα, η ένταση του ακουστικού απαράδεκτη! Μετανοιωσα που έδωσα τόσα λεφτά για να το πάρω. Και υποτίθεται ότι είναι και η ναυαρχίδα της Sony? Συγνώμη αν το κακοχαρακτιριζω αλλά είμαι πολύ θυμωμένος. Αυτό το κιν. Έπρεπε να έχει το πολύ 300ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Παιδιά μπορεί να είναι λίγο χαζή η απορία μου αλλά θέλω να του κάνω επαναφορά εργαστηριακών ρυθμίσεων!αλλά με φοβίζει μη χάσω τις επαφές μου!αν βγάλω τη κάρτα σιμ του κάνω επαναφορά εργαστηριακών ρυθμίσεων και ξαναβάλω τη σιμ θα είναι μέσα οι επαφές?Όσο για το κινητό είναι εκπληκτικό!Ούτε μου κολλάει τίποτα!Θα συμφωνήσω για το ηχείο και κάμερα αλλά οκ το ηχείο δε με ενοχλεί αφού για να ακούω μουσική και να μιλάω με καλύπτει απόλυτα!για τη κάμερα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά δε βγάζω συνέχεια φωτογραφίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Εντάξει οκ, αλλά η Sony μας έλεγε για exmor r σενσορες και xloud.ηχο κλπ κλπ. Δεν είναι σωστό να παίζουν με την νοημοσύνη μας . γιαυτό έχω χαλαστεί. Τι μας λέει για 13 megapixel ενώ άλλα με 5 βγάζουν καλύτερες φωτογραφίες? Πριν λίγο τα συγκρίναμε με ένα iphone 4 (ούτε καν 4s η 5) και κατάπια την γλώσσα μου. Ασε που με πήραν οι φίλοι μου στο δούλεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Εντάξει οκ, αλλά η Sony μας έλεγε για exmor r σενσορες και xloud.ηχο κλπ κλπ. Δεν είναι σωστό να παίζουν με την νοημοσύνη μας . γιαυτό έχω χαλαστεί. Τι μας λέει για 13 megapixel ενώ άλλα με 5 βγάζουν καλύτερες φωτογραφίες? Πριν λίγο τα συγκρίναμε με ένα iphone 4 (ούτε καν 4s η 5) και κατάπια την γλώσσα μου. Ασε που με πήραν οι φίλοι μου στο δούλεμα! Φιλε μου αφου δεν σε ικανοποιει πουλησε το απλα ,δεν παρακολουθω ξενα φορουμ για το Τ ειδικα ,τωρα γουγλισα λιγο αλλα πουθενα δεν διαβασα τοσα αρνητικα μαζεμενα ..δεν λεω οτι εχεις αδικο :) Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 ρε παιδια, δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα! σιγουρα δεν ειναι το καλυτερο τηλεφωνο της αγορας, σιγουρα εγω πχ που ειχα το xperia P πιο πριν, δε βλεπου ουσιαστικη διαφορα πουθενα, ομως το κινητο καλη φωτο εχει, δεν ειναι κακη, η οθονη του επισης πολυ καλη, εχει καλη αυτονομια, ειναι γρηγορο και ακουγεται καλα το ηχειο του, απλα λογω της επιφανειας αυτης που εχει, το μαλακο πλαστικο, θεωρω οτι δεν αντανακλα καλα τον ηχο και αποροφα μερος του, δεν βοηθα τη διαδοση του κυματος, οποτε ισως ακουγεται πιο χαμηλα. παρολα αυτα ειναι πεντακαθος και αρκετα δυνατο. Εμενα τα ακουστικα μου φανηκαν λιγο αδυναμα σε σχεση με αλλα ηχεια.. Δεν ξερω αν εχετε πεσει σε ελαττωματικο, αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο υπερβολικα αυτα που ακουγονται. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) Αν ειχε κανει πατατα η Σονυ θα ειχε γινει χαμος στο νετ και θα το ειχε παραδεχτει ,τωρα παραπονα και ανεκπληρωτες προσδοκιες παντα θα υπαρχουν & παντού ,δικαιολογημενα και μη ,ειναι κι υποκειμενικό! Απο την μικρη μου εμπειρια στο android και γενικα ,περαν της συσκευης παιζει ρολο κι ο χρήστης κτλ..επισης καλο ειναι να κανουμε ρισταρτ 1-2 φορες την μερα αναλογως την χρηση ,μετα απο αναβαθμιση ,ενημερωση ,gaming ,etc... Edited December 22, 2012 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Εντάξει οκ, αλλά η Sony μας έλεγε για exmor r σενσορες και xloud.ηχο κλπ κλπ. Δεν είναι σωστό να παίζουν με την νοημοσύνη μας . γιαυτό έχω χαλαστεί. Τι μας λέει για 13 megapixel ενώ άλλα με 5 βγάζουν καλύτερες φωτογραφίες? Πριν λίγο τα συγκρίναμε με ένα iphone 4 (ούτε καν 4s η 5) και κατάπια την γλώσσα μου. Ασε που με πήραν οι φίλοι μου στο δούλεμα! Κοίτα,το iPhone παίζει όντως πιο δυνατά χωρίς να παραμορφώνει ιδιαίτερα τον ήχο. Το t όντως έχει θέμα αν το κρατάς στο χέρι και προσπαθείς να ακούσεις μουσική,παραμορφώνει λόγω σχεδίου κι όχι λόγω πλαστικού. Επίσης,στην κάμερα ειδικά στις νυχτερινές τις φωτογραφίες δεν τις λες και πολύ καλές.όμως είναι πολύ δυνατό στα υπόλοιπα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Παιδιά μπορεί να είναι λίγο χαζή η απορία μου αλλά θέλω να του κάνω επαναφορά εργαστηριακών ρυθμίσεων!αλλά με φοβίζει μη χάσω τις επαφές μου!αν βγάλω τη κάρτα σιμ του κάνω επαναφορά εργαστηριακών ρυθμίσεων και ξαναβάλω τη σιμ θα είναι μέσα οι επαφές?Όσο για το κινητό είναι εκπληκτικό!Ούτε μου κολλάει τίποτα!Θα συμφωνήσω για το ηχείο και κάμερα αλλά οκ το ηχείο δε με ενοχλεί αφού για να ακούω μουσική και να μιλάω με καλύπτει απόλυτα!για τη κάμερα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά δε βγάζω συνέχεια φωτογραφίες! Καμιά απάντηση γι'αυτό που ρωτάω στην αρχή?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Καμιά απάντηση γι'αυτό που ρωτάω στην αρχή?:) στη σιμ τις εχεις ???? (υπαρχουν ακομα ανθρωποι που εχουν επαφες στη σιμ?) οπως και να εχει, θα σου ελεγα να τις περασεις καταρχην στη μνημη τηλεφωνου, απο εκει, θα πας στις 3 γραμμουλες που ειναι το παλιο δεξι κουμπι και θα σου ανοιξει το μενου ρυθμισεων των επαφων κτλ, και θα πας αντιγραφα ασφαλειας επαφων, το πατας και διαλεγεις εσωτερικη μνημη, εκτος αν εχεις βαλει καρτα μνημης και επιλεξεις στην καρτα μνημης. αν κανεις το 2ο απλα την βγαζεις την καρτα και μετα τις επαναφερεις στο κινητο με την ιδια διαδικασια, αν τις ριξεις στην εσωτερικη μνημη του κινητου σημαινει οτι πανε στα αρχεια (στα 11GB) και θα τις βρεις στον φακελο system/PIM/PIM000001 (παιρνει αυξουσα αριθμηση, αν κανεις 10 back θα φτασει στο ΡΙΜ000010), αυτο το αρχειο ειναι το αρχειο των επαφων, το ριχνεις στο pc σου και τις εχεις σωσει... Πιο αναλυτικα σκοτωνει :p ο,τι απορια εχεις πες μας Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Αφού δεν πήρα απάντηση να συμπεράνω, ότι όλοι έχετε την οθόνη πάντα σκοτεινή, δηλ. για να δείτε την ώρα πατάτε κάποιο κουμπί, και επίσης για να δείτε τυχόν συμβάντα κάνετε το ίδιο :( Δεν υπάρχει πρόγραμμα που να το κάνει :blink: Sorry που ξαναρωτάω, αλλά δεν πήρα απάντηση στην ενότητα Android και εδώ επίσης το ίδιο, δεν μπορώ απλά να διανοηθώ ότι όλα τα Symbian που είχα μέχρι τώρα ακόμα και τα πιο πρωτόγονα (δεκαπενταετίας) το έκαναν. :this: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Αφού δεν πήρα απάντηση να συμπεράνω, ότι όλοι έχετε την οθόνη πάντα σκοτεινή, δηλ. για να δείτε την ώρα πατάτε κάποιο κουμπί, και επίσης για να δείτε τυχόν συμβάντα κάνετε το ίδιο :( Δεν υπάρχει πρόγραμμα που να το κάνει :blink: Sorry που ξαναρωτάω, αλλά δεν πήρα απάντηση στην ενότητα Android και εδώ επίσης το ίδιο, δεν μπορώ απλά να διανοηθώ ότι όλα τα Symbian που είχα μέχρι τώρα ακόμα και τα πιο πρωτόγονα (δεκαπενταετίας) το έκαναν. :this: Σου απαντησε ο Κωνσταντινος. No led...;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Αφού δεν πήρα απάντηση να συμπεράνω, ότι όλοι έχετε την οθόνη πάντα σκοτεινή, δηλ. για να δείτε την ώρα πατάτε κάποιο κουμπί, και επίσης για να δείτε τυχόν συμβάντα κάνετε το ίδιο :( Δεν υπάρχει πρόγραμμα που να το κάνει :blink: Sorry που ξαναρωτάω, αλλά δεν πήρα απάντηση στην ενότητα Android και εδώ επίσης το ίδιο, δεν μπορώ απλά να διανοηθώ ότι όλα τα Symbian που είχα μέχρι τώρα ακόμα και τα πιο πρωτόγονα (δεκαπενταετίας) το έκαναν. :this: Κοιτα να δεις, επειδη εχω το Ν8, και νοσταλγω στο ανροιδ αυτες τις απλες, καθημερινες,χαζες ευκολιες που εχει..πχ διαχειριση αρχειων, απλο μενου κτλ, θα σου πω οτι μαλλον πρεπει να συμβιβαστουμε με την ιδεα πως δε μπορουμε να τα εχουμε ολα. Πραγματικα εχω αρχισει να σκεφτομαι να τσιμπησω ενα 808 οταν θα πεσει η τιμη του. βαρεθηκα να κανω browsing απο το κινητο, παντου εχω ενα pc, (και το 1ο δεν μπορει να υποκαταστησει το 2ο), βαρεθηκα να κουβαλαω ενα κινητο τεραστιο που δε μπορω να το χειριστω καλα με το ενα χερι, και γενικα αρχιζω να το βαριεμαι ολο αυτο, οκ ειμαι απο τα ατομα που τους αρεσει η συνδεσιμοτητα που προσφερει το ανροιδ με fb και τετοια και ενας απο τους λογους που με βολευει ειναι αυτο, ομως απο την αλλη, θυμαμαι ποσο πιο ξεγνοιαστος ημουν πριν 3-4 χρονια. Αν εξαιρεσεις τα viber και whatsapp που με εχουν γλιτωσει απο απειρα λεφτα ειδικα σε σμσ (και το fb πριν απο αυτες τις εφαρμογες) νιωθω οτι εχουμε αρχισει να δημιουργουμε αναγκες απο το πουθενα. ειναι οι ατιμοι καλοι στο να μας φτιαχνουν επιθυμιες, τις οποιες μεχρι να ικανοποιησουμε τις βλεπουμε σαν αναγκη. Οποτε αραξε, απολαυσε το γιαυτα που κανει, και χαλαρωσε :p Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Αφού δεν πήρα απάντηση να συμπεράνω, ότι όλοι έχετε την οθόνη πάντα σκοτεινή, δηλ. για να δείτε την ώρα πατάτε κάποιο κουμπί, και επίσης για να δείτε τυχόν συμβάντα κάνετε το ίδιο :( Δεν υπάρχει πρόγραμμα που να το κάνει :blink: Sorry που ξαναρωτάω, αλλά δεν πήρα απάντηση στην ενότητα Android και εδώ επίσης το ίδιο, δεν μπορώ απλά να διανοηθώ ότι όλα τα Symbian που είχα μέχρι τώρα ακόμα και τα πιο πρωτόγονα (δεκαπενταετίας) το έκαναν. :this: NOLed!Εκεί διαλέγεις να φαίνεται συνεχώς η ώρα,τι ειδοποιήσεις κ.α.! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&hl=el Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 (edited) Σου απαντησε ο Κωνσταντινος. Sorry, δεν είχα καταλάβει ότι το noLed είναι πρόγραμμα, επειδή συζητάγαμε για Led. Thanks Κοιτα να δεις, επειδη εχω το Ν8, και νοσταλγω στο ανροιδ αυτες τις απλες, καθημερινες,χαζες ευκολιες που εχει..πχ διαχειριση αρχειων, απλο μενου κτλ, θα σου πω οτι μαλλον πρεπει να συμβιβαστουμε με την ιδεα πως δε μπορουμε να τα εχουμε ολα. Πραγματικα εχω αρχισει να σκεφτομαι να τσιμπησω ενα 808 οταν θα πεσει η τιμη του. βαρεθηκα να κανω browsing απο το κινητο, παντου εχω ενα pc, (και το 1ο δεν μπορει να υποκαταστησει το 2ο), βαρεθηκα να κουβαλαω ενα κινητο τεραστιο που δε μπορω να το χειριστω καλα με το ενα χερι, και γενικα αρχιζω να το βαριεμαι ολο αυτο, οκ ειμαι απο τα ατομα που τους αρεσει η συνδεσιμοτητα που προσφερει το ανροιδ με fb και τετοια και ενας απο τους λογους που με βολευει ειναι αυτο, ομως απο την αλλη, θυμαμαι ποσο πιο ξεγνοιαστος ημουν πριν 3-4 χρονια. Αν εξαιρεσεις τα viber και whatsapp που με εχουν γλιτωσει απο απειρα λεφτα ειδικα σε σμσ (και το fb πριν απο αυτες τις εφαρμογες) νιωθω οτι εχουμε αρχισει να δημιουργουμε αναγκες απο το πουθενα. ειναι οι ατιμοι καλοι στο να μας φτιαχνουν επιθυμιες, τις οποιες μεχρι να ικανοποιησουμε τις βλεπουμε σαν αναγκη. Οποτε αραξε, απολαυσε το γιαυτα που κανει, και χαλαρωσε :p Μα ο κύριος λόγος που μπήκα σε Android είναι το εύρος των προγραμμάτων, γιαυτό μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι σε ορισμένα πράγματα τα Symbian είναι καλύτερα, όπως το να βάζω ξυπνητήρι με κλειστό το κινητό, τι πιο φυσικό απ' το να κλείνω το τηλέφωνο όταν κοιμάμαι, στο κάτω κάτω για τους φίλους, συγγενείς έχω και το σταθερό, αλλά ΟΧΙ σε Android πρέπει το κινητό να είναι ανοιχτό ΠΑΝΤΑ, ακόμα και αν θέλω να κοιμάμε για μια εβδομάδα. Τέλος πάντων, έχεις δίκιο, δεν μπορούμε να τα έχουμε, όλα, αν και για 600€ κινητό, θα έπρεπε. Φιλικά Ηλίας Edited December 23, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Μα ο κύριος λόγος που μπήκα σε Android είναι το εύρος των προγραμμάτων, γιαυτό μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι σε ορισμένα πράγματα τα Symbian είναι καλύτερα, όπως το να βάζω ξυπνητήρι με κλειστό το κινητό, τι πιο φυσικό απ' το να κλείνω το τηλέφωνο όταν κοιμάμαι, στο κάτω κάτω για τους φίλους, συγγενείς έχω και το σταθερό, αλλά ΟΧΙ σε Android πρέπει το κινητό να είναι ανοιχτό ΠΑΝΤΑ, ακόμα και αν θέλω να κοιμάμε για μια εβδομάδα. Τέλος πάντων, έχεις δίκιο, δεν μπορούμε να τα έχουμε, όλα, αν και για 600€ κινητό, θα έπρεπε. Φιλικά Ηλίας Φιλε Ηλια ακομα και για αυτο που λες υπαρχει λυση και λεγεται flight mode. Το βαζεις και απενεργοποιουνται τα παντα. Κ δ τρωει ουτε μπαταρια. Περισσοτερη τρωει το ανοιξε-κλεισε της συσκευης. Μεχρι και εφαρμογη υπαρχει να ςνεργοποιειται και να απενεργοποιειται το flight mode αυτοματα το οποιο ουσιαστικα ειναι σαν να ανοιγει το κινητο αυτοματα και ειναι παρα πολυ πρακτικο. Μπορει το συμπιαν να ειναι πιο απλο σε μερικα θεματα αλλα στο αντροιντ υπαρχουν λυσεις για (σχεδον) τα παντα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 NOLed!Εκεί διαλέγεις να φαίνεται συνεχώς η ώρα,τι ειδοποιήσεις κ.α.! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&hl=el Τι τρωει απ ομπαταρια η συγκεκριμενη εφαρμογη αν δουλευει συνεχεια ωστε να εχεις το ρολογακι συνεχεια on?? Την ρουφαει την μπαταρια ή νορμαλ πραγματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Τι τρωει απ ομπαταρια η συγκεκριμενη εφαρμογη αν δουλευει συνεχεια ωστε να εχεις το ρολογακι συνεχεια on?? Την ρουφαει την μπαταρια ή νορμαλ πραγματα? Έχει μια επιλογή στις ρυθμίσεις για την φωτεινότητα της οθόνης. Μεγαλύτερη φωτεινότητα=>περισσότερη κατανάλωση!Μικρότερη φωτεινότητα=>λιγότερη κατανάλωση! ;) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Καθως περνανε οι μερες και το φορτωνω χωρις να κανω οικονομια (για να δω ποτε θα ζοριστει), βλεπω την ελευθερη ραμ να φλερταρει με τα 100ΜΒ, ειναι στα 150 δηλαδη αλλα ειναι ψυχολογικο οριο τα 100 για μενα.. εχοντας το xperia P Πραγματικα δεν ειχα τετοιο αγχος καθως εχει σχεδον τα διπλα ελευθερα οταν το παιρεις το κινητο. Το θεμα μου ειναι ομως, εφοσον ρουτ δεν μπορεσα να κανω μετα το update (εκτος αν πλεον γινεται και δεν το εχω παρει χαμπαρι), και εφοσον δεν ειμαι διατεθειμενος να σβησω ακομα εφαρμογες και αχρηστα πραγματα απο το κινητο μιας και ενα τετοιο τουμπανο υποτιθεται οτι σηκωνει κατι παραπανω απο ενα παλιοτερο... εχετε καμια ιδεα για το πως θα γλιτωσουμε λιγη ραμ?? επισης διαπιστωνω οτι λαγκαρει πλεον. πχ αν το κλειδωσω με ανοιχτο το viber ή το foursquare (να τρεχουν στην οθονη), στο ξεκλειδωμα δεν ανοιγει τοσο ακαριαια το κινητο οσο αν δεν τρεχουν οι εφαρμογες..αυτο δεν το εκανε στην αρχη.. επομενως, τι κανουμε?αρχιζω να βλεπω τα ορια του? (γενικα πιστευω οτι το ανροιδ ειναι τοσο βαρυ που ο,τι συσκευη και να παρεις μετα απο λιγο φορτωμα θα γονατισει) ή υπαρχει λυση? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 στη σιμ τις εχεις ???? (υπαρχουν ακομα ανθρωποι που εχουν επαφες στη σιμ?) οπως και να εχει, θα σου ελεγα να τις περασεις καταρχην στη μνημη τηλεφωνου, απο εκει, θα πας στις 3 γραμμουλες που ειναι το παλιο δεξι κουμπι και θα σου ανοιξει το μενου ρυθμισεων των επαφων κτλ, και θα πας αντιγραφα ασφαλειας επαφων, το πατας και διαλεγεις εσωτερικη μνημη, εκτος αν εχεις βαλει καρτα μνημης και επιλεξεις στην καρτα μνημης. αν κανεις το 2ο απλα την βγαζεις την καρτα και μετα τις επαναφερεις στο κινητο με την ιδια διαδικασια, αν τις ριξεις στην εσωτερικη μνημη του κινητου σημαινει οτι πανε στα αρχεια (στα 11GB) και θα τις βρεις στον φακελο system/PIM/PIM000001 (παιρνει αυξουσα αριθμηση, αν κανεις 10 back θα φτασει στο ΡΙΜ000010), αυτο το αρχειο ειναι το αρχειο των επαφων, το ριχνεις στο pc σου και τις εχεις σωσει... Πιο αναλυτικα σκοτωνει :p ο,τι απορια εχεις πες μας Σε ευχαριστώ παρα πολύ!:)να σε ρωτήσω εγώ το έκανα αυτό δε καταλαβαίνω στο σημείο το ρίχνεις στο pc σου και τις έχεις σώσει!Επίσης αν κάνω τώρα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων θα σωθούν οι επαφές που τις αποθήκευσα εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts