al3x1k0 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Μετά δεν ξανακατεβάζει την ίδια έκδοση εγκαθιστά την ήδη κατεβασμένη οπότε... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlima Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Εμενα με τη τελευταια την 205 ολα καλα βουτυρο,το μονο μειονεκτημα οτι κανει μονο του απο το πουθενα επανακινησεις χωρις να πατησω τιποτα,στα καλα καθουμενα σβηνει και ανοιγει μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Είναι σημαντικό ζήτημα. Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων/επιδιόρθωση λογισμικού μέσω Sony update service και αν δεν φτιάξει καλή αρβάτο Αυγουστιάτικα... :p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Υπαρχει καποιο πρόγραμμα στο μαρκετ που να κανει μετατροπη σε mp3, οχι ομως ενα ενα κομματι, αλλα πολλα μαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 καλησπερα σε ολους, σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο κινητο... Για χρηση GPS στην Αθηνα θα την κανει τη δουλεια του η θα κολλαει και θα εχει αργη αποκριση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Σύντομα και περιεκτικά. Κάτοχος του SP εγώ. Φίλη κάτοχος του SP κι αυτή. Χρησιμοποιώ handcent, χρησιμοποιεί τη stock εφαρμογή για τα μηνύματα. Της στέλνω ή μου στέλνει sms και τα λαμβάνουμε με καθυστέρηση 12+ ωρών. Δεν συμβαίνει πάντα κι από ότι έχω καταλάβει δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του μηνύματος (παρόλο που συνήθως γράφουμε σεντόνια). Καμία ιδέα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Σύντομα και περιεκτικά. Κάτοχος του SP εγώ. Φίλη κάτοχος του SP κι αυτή. Χρησιμοποιώ handcent, χρησιμοποιεί τη stock εφαρμογή για τα μηνύματα. Της στέλνω ή μου στέλνει sms και τα λαμβάνουμε με καθυστέρηση 12+ ωρών. Δεν συμβαίνει πάντα κι από ότι έχω καταλάβει δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του μηνύματος (παρόλο που συνήθως γράφουμε σεντόνια). Καμία ιδέα; αδερφε τετοιο θεμα ειχα εγω με το htc desire root το ειχα και η δικια μου ειχε iphone και ενα βραδυ κοντεψαμε να χωρισουμε μου εστελνε μηνυματα και δεν ειχα παρει τιποτα μολις πηρα το sp τα μηνυματα κανονικα ειχα κανει μεχρι και μανουρα στην cosmote αλλα μαλλον η ρομ που ειχα ειχε κρασαρει και εκανε τα δικα της..........δοκιμασε και στα 2 να τα ξανακανεις το upadate γιατι μαλλον κατι τετοιο πεζει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Φίλε μου και τα δυο κινητά έχουν stock λειτουργικό. Η δε φίλη μου δεν το έχει πειράξει καθόλου. Το δικό μου είναι απλά root. Δεν νομίζω ότι φταίει αυτό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Μήπως τρέχουν πολλά και γεμίζει η μνήμη και το λειτουργικό αποφασίζει να "κλείσει" το πρόγραμμα των SMS οπότε και δεν λαμβάνονται τα μηνύματα; Το είχα πάθει κάποια στιγμή παλιά στο X10 mini που είχα, μέχρι που τίκαρα να το κρατάει πάντα στο προσκήνιο οπότε και δεν ξαναχασα sms. Όμως στο SP δεν έχω ξανακούσει για τέτοιο πρόβλημα. Και στα προηγούμενα firmware που είχε κακή διαχείριση μνήμης έκλειναν αλλά προγράμματα και πότε αυτό για τα SMS. Άλλωστε νομίζω ότι από κάποια έκδοση και μετά από μόνο του το Android το κρατάει στο προσκήνιο. Μήπως έχετε εγκαταστήσει κάποιο τρίτο πρόγραμμα που " σκοτώνει" το πρόγραμμα για τα SMS και ώσπου να το ξανανοίξει το λειτουργικό, καθυστερούν τα SMS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Μήπως τρέχουν πολλά και γεμίζει η μνήμη και το λειτουργικό αποφασίζει να "κλείσει" το πρόγραμμα των SMS οπότε και δεν λαμβάνονται τα μηνύματα; Το είχα πάθει κάποια στιγμή παλιά στο X10 mini που είχα, μέχρι που τίκαρα να το κρατάει πάντα στο προσκήνιο οπότε και δεν ξαναχασα sms. Όμως στο SP δεν έχω ξανακούσει για τέτοιο πρόβλημα. Και στα προηγούμενα firmware που είχε κακή διαχείριση μνήμης έκλειναν αλλά προγράμματα και πότε αυτό για τα SMS. Άλλωστε νομίζω ότι από κάποια έκδοση και μετά από μόνο του το Android το κρατάει στο προσκήνιο. Μήπως έχετε εγκαταστήσει κάποιο τρίτο πρόγραμμα που " σκοτώνει" το πρόγραμμα για τα SMS και ώσπου να το ξανανοίξει το λειτουργικό, καθυστερούν τα SMS; αν εχεις κανενα cleaner master h to battery doctor πανε στις ρυθμησεις των εφαρμογων και βαλε το handcent σε ignore εχει δικαιο ο φιλος αν και δεν νομιζω να φταει αυτο γιατι απο μονη της η εφαρμογη αυτα τα εχει να τρεχουν...... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και μιας και το κ......βαραω λογο ανεργεις παρτε ενα λινκ για tips και διαφορα για το τηλεφωνο διαφωτιστικο!!! http://www.phonetipsandtricks.com/tips/sony-xperia-sp/?page=1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Άμα ξεμένει το SP από μνήμη και κλείνει την εφαρμογή των μηνυμάτων τότε να πάω να το πετάξω για δύο λόγους: ο ένας γιατί ξεμένει από μνήμη και ο άλλος γιατί κλείνει το 50% αυτού για το οποίο προορίζεται σαν τηλέφωνο (το άλλο 50% είναι να κάνει κλήσεις). Πάντως δεν νομίζω να είναι αυτό γιατί η φίλη δεν είναι κανένας extreme user ώστε να το έχει φορτωμένο οπότε δύσκολο το βλέπω να ξεμένει από μνήμη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Σβήσε το Handcent και δοκίμασε για λίγο καιρό με το μαμά πρόγραμμα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef587 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Παίδες εγώ με 4.3 την 9.2.Α.1.199 δουλεύει άψογα κανένα κόλλημα και του αλλάζω τα πετρέλαια...με το ζόρι κρατάει η μπαταρία μία μέρα και έχω free μνήμη 300ΜΒ... Πιστεύω από τα καλύτερα κινητά είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) Με τόσα προβλήματα που έχουμε αναφέρει κατά καιρους πιστεύω πρέπει να είσαι πολύ τυχερός να πάρεις το Τ και να μη σου βγάλει κανένα πρόβλημα Edited July 30, 2014 by TheBerliner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Berliner με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Προσωπικά πλέον ψάχνομαι για ώρα συσκευή αλλά θα συνεχίσω να κυνηγάω το σέρβις. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) Παίδες εγώ με 4.3 την 9.2.Α.1.199 δουλεύει άψογα κανένα κόλλημα και του αλλάζω τα πετρέλαια...με το ζόρι κρατάει η μπαταρία μία μέρα και έχω free μνήμη 300ΜΒ... Πιστεύω από τα καλύτερα κινητά είναι... ακριβως τα ιδια και εγω με εσενα. με καθαρη εγκατασταση της 4.3 αλλα την 9.2.Α.1.205 δεν αντιμετωπιζω το παραμικρο προβλημα. και η μπαταρια τιμια ειναι ( βλεπω υψηλη καταναλωση σε χρηση internet μονο με 3g) και σε κατασταση αναμονης εχει ελαχιστη καταναλωση. επανεκκινηση ποτε ουτε μια, κολημα κανενα, και γυρω στα 250 ram. το wi-fi ειναι πλεον αψογο σε θεμα εμβελειας και με το σημα δεν εχω καποιο θεμα. Edited July 30, 2014 by ggkogkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Δεν ζεσταίνεται αρκετά έως πολύ με data; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Έχω την 4,3 (9.2.A.1.205) και τις τελευταίες 3 μέρες κλείνει συνέχεια. ΈΚανα unlock τον bootloader και προσπαθώ για root. Το έχει άλλος το πρόβλημα αυτό? Μήπως πρέπει νά βάλω άλλη έκδοση? Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Γιατί έκανες unlock; Έπρεπε να πας για σέρβις. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 ακριβως τα ιδια και εγω με εσενα. με καθαρη εγκατασταση της 4.3 αλλα την 9.2.Α.1.205 δεν αντιμετωπιζω το παραμικρο προβλημα. και η μπαταρια τιμια ειναι ( βλεπω υψηλη καταναλωση σε χρηση internet μονο με 3g) και σε κατασταση αναμονης εχει ελαχιστη καταναλωση. επανεκκινηση ποτε ουτε μια, κολημα κανενα, και γυρω στα 250 ram. το wi-fi ειναι πλεον αψογο σε θεμα εμβελειας και με το σημα δεν εχω καποιο θεμα. Και εμένα όσο το έχω δουλέψει γιατί το έχω δώσει στη μάνα μου είναι άριστο, κανένα πρόβλημα και η μπαταρία καλή για τα δεδομένα της.. Όμως δεν έχω επανεκκίνησεις ούτε προβλήματα..επίσης ένα φιλαράκι που το πήρε τώρα και ένας που το είχε πάρει μαζί με εμένα όταν είχε πρωτοβγει δεν έχουν κανένα μα κανένα θέμα.. Γιαυτό πιστεύω ότι απλά είστε άτυχοι μερικοί εδώ, δεν θεωρώ ότι η συσκευή είναι τόσο κακή.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Δεν ζεσταίνεται αρκετά έως πολύ με data; ναι ζεσταινεται αυτο ειναι αληθεια. ειδικα σε παραλια στο 10λεπτο καιει. βεβαια και σε g2 κολλητου και σε oppo find 5 του αδερφου παλι ζεσταινονται, αλλα ισως λιγο πιο αργα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 πολλά smart phones ζεσταινονται .. δεν έχει να λέει κάτι. Οσον αφορά την μπαταρία σε διακοπές που τράβηξα πολλά βίντεο φώτος εντάξει δεν ηταν άσχημα.. Αντεχε μια μέρα ..(οριακά με την 4.3) Είδα να λαγκάρει όμως αρκετά με την χρήση και επίσης η κάμερα μου έκανε νερά. Μέτριες φωτός το βράδυ.. (ενα iphone 4s στο ίδιο φόντο έβγαζε απίστευτες φώτος) φυσικά καθαρίζω φακό με πανάκι για γυαλιά.. Και το χειότερο όλων έτρωγε καρέ στην αρχή εγγραφής ενός βίντεο.. Αυτό λόγω του lag που ανέφερα. Ϊσως πάω σε 4.1 πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Γιατί έκανες unlock; Έπρεπε να πας για σέρβις. Βασικά το έκανα για να κάνω root να αλλάξω ROM νομίζοντας ότι φταίει αυτό. Δεν ήξερα ότι γινόταν και χωρίς unlock του bootloader (συνηθισμένος από τα nexus). Ωστόσο ακόμα δεν κατάφερα να κάνω root οπότε είμαι με unlocked bootloader και την 9.2.A.1.205 μετά αφότου σβήστηκαν όλα. Το πρόβλημα είναι στο hardware? Γίνεται να κλειδώσω τον bootloader και να το πάω για servis? Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Και να κλειδώσεις τον bootloader, δεν επανέρχεται η εγγύηση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Οπότε δεν υπάρχει τρόπος με την εγγύηση να το προσπεράσεις με κάποιον τρόπο. Εκτός από αυτό το πρόβλημα θεωρούμε ότι είναι στο hardware? Δεν μπορεί με άλλη rom να φτιάξει? Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts