Jump to content

Vlima

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Vlima

  1. Eχω το single,καταρχην αν εχεις μαθει σε μεγαλες οθονες ειναι οτι πρεπει,στην αρχη ισως σου φανει λιγο ξενο στο μεγεθος αλλα ειναι θεμα συνηθειας,ειναι καλο πολυ καλο θα ελεγα αν θες να εχεις μια απλη χρηση τηλεφωνα,μηνυματα και τα βασικα σε social.Η Καμερα αν και 13mp δεν κανει παπαδες,θα την χαρακτηριζα μετρια προς καλη,αυτο παλι εχει να κανει με τις αναγκες του καθενα.Μπαταρια μετρια,με φουλ χρηση γυρω στις 27-30 ωρες.Σε γενικες γραμμες μια απλα καλη συσκευη με αδυναμιες στα σημεια.
  2. Ξερει κανεις η εχει παρει την εκδοση 4.4.3 η την 4.4.4 γιατι εχουν βγει εδω και αρκετους μηνες και ακομα την 4.3 εχουμε.
  3. Vlima

    Sony Xperia T

    Εμενα με τη τελευταια την 205 ολα καλα βουτυρο,το μονο μειονεκτημα οτι κανει μονο του απο το πουθενα επανακινησεις χωρις να πατησω τιποτα,στα καλα καθουμενα σβηνει και ανοιγει μονο του.
  4. Mα αυτο ειναι που χαλασε πολυ κοσμο στη συγκεκριμενη κινηση,οτι εγινε με τροπο καθαρα εισπρακτικο κι οχι εστω με προσχημα την καλυτερη παροχη υπηρεσιων,γιατι δεν ερωτηθηκαν καν οι συνδρομοτες μονο λενε δημοσιευτηκε στο site,οχι βεβαια στην αρχικη σελιδα αλλα σε 3ο 4ο υπομενου στα δελτια τυπου,ουτε καν με ενα ενημερωτικο μηνυμα,τοσα μαζικα διαφημιστικα μας στελνουν.Γενικα ηταν ο ολος χειρισμος τους τυπου ''παμε να τους απρπαξουμε'' κι οποιος αντιδρασει οκ.
  5. Mετα το νταβατζηλικι των 5 ευρω στο προγραμμα Red αποφασισα κι εγω με τη σειρα μου να προχωρησω σε διακοπη συμβολαιου με την εταιρεια γιατι ναι μεν ειναι ''νομιμο'' οπως ισχυριζονται βαση των ορων του συμβολαιου αλλα οτι ειναι νομιμο δεν ειναι και ηθικο και κανεις δεν μας υποχρωνει να δεχτουμε τετοιες πρακτικες,τα συμβολαια ναι μεν δεσμευουν αλλα ειναι και για να σπανε οταν οι οροι τους δεν ειναι θεμιτοι.Εκανα λοιπον το αιτημα διακοπης συμβολαιου μου λεει η υπαλληλος το λογο,της εξηγησα το λογο,μου λεει οτι πρεπει να εξοφλησω τον τρεχοντα λογαριασμο και να πληρωσω το ποσο της επιδοτησης που ειχα παρει για τη συσκευη....Εδω ομως διαφοροποιειτε το θεμα...εγω δεν πηρα συσκευη με τη μορφη επιδοτησης αλλα κανω χρηση της Υπηρεσιας Smartphone για ενα χρονο...που ορος μεσα στο συμβολαιο της υπηρεσιας ειναι οτι οταν παψει να ισχυει η υπηρεσια πριν τη ληξη της συμβασης ο κατοχος (δηλαδη εγω) εχω δυο επιλογες...Α.να επιστεψω τη συσκευη και να μην οφειλω τιποτα και Β. Αν κρατησω τη συσκευη να πληρωσω τη διαφορα με βαση καποιον συμψηφισμο της αξιας της συν τους μηνες που ηδη εχω πληρωσει....η υπαλληλος στο τμημα αποσυνδεσεων να μη δεχεται αυτο το πραγμα και να μου λεει οτι πρεπει να πληρωσω το ποσο της επιδοτησης,με τα πολλα εφοσον κατανοησε οτι ποτε δεν πηρα ποσο εφαπαξ για επιδοτηση αλλα κανω χρηση υπηρεσιας που ειναι αλληλενδετη με το συμβολαιο με παρεπεμψε στο τμημα εξυπηρετησης εκει παλι τα ιδια ισχυρηστηκαν,οταν λοιπον τους ειπα να μου δωσουν ενα τηλ,Φαξ να τους στειλει ο δικηγορος μου τον ορο αυτο του συμβολαιου τοτε μπηκα στην αναμονη...η απαντηση?...να παω σε ενα καταστημα να παραδωσω τη συσκευη εφοσον ελεγχθει οτι ειναι σε καλη κατασταση και να δεν εχει φθορες που να επηρεαζουν τη λειτουργια της ωστε να φανει στο τμημα αποσυνδεσεων οτι δεν υπαρχει εκρεμοτητα με την ''επιδοτηση'' και να προχωρησει η διακοπη της συνδεσης....Με λιγα λογια οσοι εχετε αυτη την υπηρεσια smartphone για ενα χρονο δεν καταβαλετε ποσο επιδοτησης για διακοπη,απλα δινετε πισω τη συσκευη και δεν σας χρωστανε,δεν τους χρωστατε....τις επομενες μερες θα επισκεφθω το καταστημα να προχωρησει η διαδικασια.
×
×
  • Create New...