Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για όποιον ενδιαφέρεται, ανέβασα εδώ μία ελληνική pre-rooted 12.1.A.1.201 που έκανα με αυτόν τον οδηγό.

Περιλαμβάνει και το be2_album για το Bravia Engine fix.

Χρειάζεται rootαρισμένο κινητό με ClockWorkMod περασμένο.

Για root --> Οδηγίες.

Για CWM --> Οδηγίες.

Για να περαστεί:

================

1. Boot σε CWM.

2. Clear dalvik cache and wipe cache. (Optional: wipe data)

3. Flash the zip you just made.

4. Flash SuperSU 1.93.

5. Power off.

6. Flash .201 kernel using flashtool.

(Για τους αρχάριους οι παραπάνω αντίστοιχες διαδικασίες παρουσιάζονται πιο αναλυτικά εδώ για άλλη όμως rom)

Για βοηθείστε κάποιος... Παίζει να έχει πρόβλημα το ftf με το kernel?

q9y978yh25uxu2x6g.jpg

Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang:

Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για βοηθείστε κάποιος... Παίζει να έχει πρόβλημα το ftf με το kernel?

q9y978yh25uxu2x6g.jpg

Ξανακατέβασε το ή κατέβασε κάποιο άλλο.

Ξανακατέβασε το ή κατέβασε κάποιο άλλο.

Ζει! Αν και το speedyshare είναι άθλιο! Θα προτιμούσα mediafire! Θα σου πω εντυπώσεις!

Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5

Εμένα είναι καλύτερη η μπαταρία σε σχέση με το προηγούμενο update. Τα δεδομένα τα έχω πάντα κλειστά.

Καλησπερα,

Δεν ξερω αλλα στο δικο μου ακομη να ερθει η αναβαθμιση. Μεσω flashtool που μου ειχε πει ενας φιλος εμφανισε το τηλεφωνο κλειδωμενο.

Συμβαινει και σε αλλους να μην τους εχει ερθει η αναβαθμιση ?

Stouri

Εδώ και μία εβδομάδα περίπου έχω παρατηρήσει το εξής. Κατά την διάρκεια την νύχτας με ανοιχτό μόνο το wifi καταναλώνεται πολύ μεγάλο ποσοστό της μπαταρίας από το λειτουργικό σύστημα. Έχει κανείς καμιά ιδέα; [ATTACH]43690[/ATTACH]

παιδιά λίγο προσοχή με την ΙΤαλική rom βγάζει μόνο 70 χαρακτήρες στα Ελληνικά μηνύματα και 160 στα αγγλικά.

Ετσι απο την .205 την Ιταλική που είχα βάλει κατέβηκα στην .199 Ελληνική.

Ξέρει κανείς ποια απο τις ξένες rom υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά;

Η Ευρωπαική θυμαμάι δεν είχε τέτοιο θέμα.

παιδιά λίγο προσοχή με την ΙΤαλική rom βγάζει μόνο 70 χαρακτήρες στα Ελληνικά μηνύματα και 160 στα αγγλικά.

Στην ελληνική δεν σου βγάζει ένα ενημέρωση. 205??

Στην ελληνική δεν σου βγάζει ένα ενημέρωση. 205??

όχι ακόμη μόλις το τσέκαρα με sony bridge.

Θα έβαζα central Europe αλλά δεν έχει ανέβει στις 2 τελευταίες εκδόσεις.

Εκτός κι αν έχει βάλει κανείς την 9.2.A.0.295 - Unbranded - Central Europe (1265-1620) και του έχει βγάλει αναβάθμιση έστω στην .199 μέσω Companion ή bridge(mac)

Edited by Prof_Chaos

όχι ακόμη μόλις το τσέκαρα με sony bridge.

Θα έβαζα central Europe αλλά δεν έχει ανέβει στις 2 τελευταίες εκδόσεις.

Εκτός κι αν έχει βάλει κανείς την 9.2.A.0.295 - Unbranded - Central Europe (1265-1620) και του έχει βγάλει αναβάθμιση έστω στην .199 μέσω Companion ή bridge(mac)

Δεν γνωρίζω.. Αν δεν βρεθεί λύση μέχρι να σχολασω όταν πάω σπίτι θα ανεβάσω εγώ την. 205 σε ftf και θα σου στείλω λινκ

Δεν γνωρίζω.. Αν δεν βρεθεί λύση μέχρι να σχολασω όταν πάω σπίτι θα ανεβάσω εγώ την. 205 σε ftf και θα σου στείλω λινκ

ωραία για την Ελληνική μιλάμε;

εσένα φιλε πως σου ήρθε και εμάς ακόμα όχι? :P

ΠΑΙΔΙΑ χιλια συγνωμη δικο μου λαθος. Ημουν λιγο ζαλισμενος τοσες ωρες μπροστα απο υπολογιστη. την .199 εχω τελευταια. μπερδευτηκα. Συγνωμη και παλι. Παντως ενταξει πριν λιγες μερες βγηκε, ας κανουμε λιγη υπομονη.

Μην περιμενετε μεγαλες διαφορες με την .205 παιδια. Η .199 πιο σταθερη μου φαινεται για να ειμαι ειλικρινής. Και στις custom roms την .199 χρησιμοποιω πλεον.

Καθαρα προσωπικη αποψη :-)

ΑΚΥΡΟ! Η global edition (.199) ειναι ο,τι χειροτερο εχει συμβει στην μπαταρια του κινητου μου!

Edited by DaRkL0rD

http://www.justaboutphones.com/sony-xperia-devices-that-wont-get-android-4-4-2-kitkat-update/ .Δεν ξέρω κατά πόσο ισχυεί. Πάντως το Ε1 με 512MB RAM και πολύ κατώτερο CPU/GPU θα αναβαθμιστεί κανονικά σε 4.4.2 σύμφωνα με τη Sony. Το SP που ξεκίνησε από 400ε και έχει πολύ καλύτερη CPU/GPU δεν θα πάρει... Αν είναι έτσι είναι για πολλές κλωτσιές εκεί στη Sony... :mad:

η 205 η Ιταλικιά :p μου φάνηκε πιο βαριά πάντως απο την .199

Εως τωρα η .199 τα έχει πάει πολύ καλά.

Επίσης οι φωτογράφοι της παρέας ας μας πουν με ποια ρομ παλιότερη νεότερη είχαν καλύτερη εμπειρία στις φώτος και τα videos . Οπως εστίαση , χρώματα κτλ.

Edited by Prof_Chaos

Ζει! Αν και το speedyshare είναι άθλιο! Θα προτιμούσα mediafire! Θα σου πω εντυπώσεις!

Λοιπόν, πέρα από το πρόβλημα με το kernel (όπου μετά από κάθε απόπειρα το κινητό αρνούταν να ανάψει καν), το μόνο πρόβλημα που είδα, και τρελάθηκα κυριολεκτικά, ήταν ότι μετά το πρώτο σβήσιμο, το κινητό μου άνοιξε σε self repair mode (Εικόνα με το τρίγωνο με κατσαβίδι και γαλλικό κλειδί και από κάτω μια μπάρα)!!! To άφησα να κάνει τη δουλειά του, έκανα ύστερα ένα full factory reset με wipe data και έστρωσε. Αυτό που μου έκανε εντύπωση πάντως είναι ότι χάθηκε το boot manager μετά την εγκατάσταση του 4.3. Πάντως κατά τα άλλα τέλεια, ακόμα και η μπαταρία και εννοείται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ φτιάχτηκε η ευαισθησία της οθόνης! Όσο για το wifi, δεν είδα κάποια διαφορά, βέβαια εγώ εξ'αρχής δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Οι αναβαθμίσεις του gallery και video player έχουν έρθει σε κανένα με αυτή τη rom, ή είναι προεγκατεστημένες;

http://www.justaboutphones.com/sony-xperia-devices-that-wont-get-android-4-4-2-kitkat-update/ .Δεν ξέρω κατά πόσο ισχυεί. Πάντως το Ε1 με 512MB RAM και πολύ κατώτερο CPU/GPU θα αναβαθμιστεί κανονικά σε 4.4.2 σύμφωνα με τη Sony. Το SP που ξεκίνησε από 400ε και έχει πολύ καλύτερη CPU/GPU δεν θα πάρει... Αν είναι έτσι είναι για πολλές κλωτσιές εκεί στη Sony... :mad:

Το πόδι μου είναι στη διάθεση μου πάντως! :cool: Με βλέπω να το δίνω και να παίρνω κανένα Samsung ή Nexus...

Καλησπερα παιδια!εχω το κινητο εδω και ενα μηνα περιπου κ μεσα στις τελευταιες 4 μερες αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα..Το βαζω το βραδυ να φορτισει κ αυτο απενεργοποιειται μονο του απο ενα σημειο κ μετα(δεν ξερω αν απενεργοποιειται πριν η αφου εχει φορτισει,τη δευτερη φορα εκλεισε λιγο αφοτου φορτισε). Εχει κανεις αντιστοιχο προβλημα? :wacko:

Καλησπερα παιδια!εχω το κινητο εδω και ενα μηνα περιπου κ μεσα στις τελευταιες 4 μερες αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα..Το βαζω το βραδυ να φορτισει κ αυτο απενεργοποιειται μονο του απο ενα σημειο κ μετα(δεν ξερω αν απενεργοποιειται πριν η αφου εχει φορτισει,τη δευτερη φορα εκλεισε λιγο αφοτου φορτισε). Εχει κανεις αντιστοιχο προβλημα? :wacko:

Μου ετυχε μια φορα προχτες, το εβαλα να φορτισει το βραδυ και αυτο απενεργοποιηθηκε, το καλο ειναι οτι ξυπνησα ξεκουραστος κατα της 10 η ωρα να παω στην δουλεια...μιας και κλεινοντας, εκλεισε και το ξυπνητηρι.:mad:

Βοηθατε χριστιανοι..... Το τηλεφωνο μου δεν ανοιγει με τιποτα. Χθες το βραδυ δουλευε κανονικα και σημερα το πρωι που σηκωθηκα το βρηκα σβηστο. Προσπαθω να το ανοιξω αλλα ματαια. Οταν παταω το on/off αναβοσβηνει το κοκκινο φωτακι πανω αριστερα στην συσκευη. Παιδια βοηθεια γιατι χρειαζομαι το κινητο επειγοντως

Βοηθατε χριστιανοι..... Το τηλεφωνο μου δεν ανοιγει με τιποτα. Χθες το βραδυ δουλευε κανονικα και σημερα το πρωι που σηκωθηκα το βρηκα σβηστο. Προσπαθω να το ανοιξω αλλα ματαια. Οταν παταω το on/off αναβοσβηνει το κοκκινο φωτακι πανω αριστερα στην συσκευη. Παιδια βοηθεια γιατι χρειαζομαι το κινητο επειγοντως

Βάλτο στη φόρτιση για λίγο και μετά δοκίμασε..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Τελικα παιδια ανοιξε. Το εβαλα να φορτιζει και μετα απο 10 λεπτα ανοιξε. Η σταθμη της μπαταριας ηταν στο 15%. Το περιεργο ειναι οτι χθες το βραδυ οταν επεσα για υπνο το κινητο ειχε 65% μπαταρια..... Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα;

Τελικα παιδια ανοιξε. Το εβαλα να φορτιζει και μετα απο 10 λεπτα ανοιξε. Η σταθμη της μπαταριας ηταν στο 15%. Το περιεργο ειναι οτι χθες το βραδυ οταν επεσα για υπνο το κινητο ειχε 65% μπαταρια..... Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα;

Εγω όχι αλλά το έχω δει πολλές φορές. Από την χρήση που είχες κάνει ήταν λογικό να έχει 65%?? Μήπως έπρεπε να είναι πιο κάτω και απλά είχε κολλήσει να δείχνει πολύ ? Από την άλλη μήπως κάποια εφαρμογή το βράδυ το ξεζούμισε??

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• The title was changed to Sony Xperia T