Nos1453 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 http://www.xperiablog.net/2013/12/31/sony-to-launch-qx10qx100-case-for-xperia-z-ultra/#comment-1182176453 Stop whining, enjoy the night and have a happy new year. Your SP will get 4.3 in January that's for sure. If you whine again, I will downgrade your SP to 2.3 Gingerbread. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Public. Δικιο εχεις.. λαθος μου! Με την ενημερωση του xperia t σε 4.3 εχουμε κανενα νεο? Γιατι στο site της σονυ λεεει οτι θα γινει αυτο το μηνα αλλα αυριο ειναι τελευταια μερα! :/ ] http://www.xperiablog.net/2013/12/30/xperia-t-and-xperia-v-android-4-3-firmware-certified-with-build-9-2-a-0-276/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Δεν ξέρω για εσάς αλλά χθες που κατέβασα το SUS δεν έχει μέσα το Xperia SP! Πως είναι δυνατόν; Γίνεται γιατί έχεις windows 8. Κάτι παίζει με τη συμβατότητα... Σε pc με windows 7 θα σου έχει όλα τα μοντέλα κανονικά... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 http://www.xperiablog.net/2013/12/30/xperia-t-and-xperia-v-android-4-3-firmware-certified-with-build-9-2-a-0-276/ Άντε να δούμε... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouleman Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Σημερα πηρα θηκη διαφανες τυπου σιλικονης, και προστατευτικο φιλμ οθονης, και ξενοιασα μηπως το γκραντζουνισω, απλα με το προστατευτικο οθονης και μετα, αν και εκανε πληρες εφαρμογη πανω στην οθονη ακολουθοντας της οδηγιες τοποθετησης, πριν στο απλο αγγιγμα της οθονης αυτη αντιδρουσε, τωρα θελει λιγο παραπανω επαφη. Υπαρχει κανενα αλλο προστατευτικο οθονης να προτιμησω το οποιο δουλευει καλυτερα? Αυτο το πηρα απο γνωστο μεγαλο μαγαζι ειδων Η/Υ, 3,9€, δυο τεμαχια ειχε μεσα στην συσκευασια. Στο ebay βρηκα συσκευασια των 10 τεμαχιων στα 6,5€ αλλα δεν ειχα υπομονη να περιμενω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Χρόνια πολλά καλή χρόνια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyle4 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλή χρονιά σε όλους παιδιά... Προχθές τσέκαρα το κινητό μου σε θέμα Wi-Fi.. έβαλα δίπλα δίπλα το sp με το LG L7.. Δυστυχως διαπίστωσα ότι το LG είχε καλύτερο σήμα.. Φουλαρε ενώ το δικό μου είχε μια με δύο γραμμές συνέχεια.. :-/ Παράθεση Another day in paradise... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 μην εμπιστεύεσαι το γραφικό στοιχείο, δεν είναι ακριβές και μπορεί να lag-άρει. κατέβασε στο κάθε κινητό το inSSIDer και δες την ισχύ σήματος σε dBm και σύγκρινε έτσι. Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλή χρονιά σε όλους παιδιά... Προχθές τσέκαρα το κινητό μου σε θέμα Wi-Fi.. έβαλα δίπλα δίπλα το sp με το LG L7.. Δυστυχως διαπίστωσα ότι το LG είχε καλύτερο σήμα.. Φουλαρε ενώ το δικό μου είχε μια με δύο γραμμές συνέχεια.. :-/ Δες την ουσία. Το παν είναι να μην έχεις αποσυνδέσεις. Αν δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα ποιος νοιάζεται αν η γραμμή είναι μια ή εκατό;!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη ρομ;; Edited January 2, 2014 by al3x1k0 Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouleman Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Το εχετε παρατηρησει οτι αν ενεργοποιησετε την λειτουργεια της οθονης για γαντια αυτη δουλευει χωρις αγγιγμα σε αποσταση περιπου 1-2 χιλιοστα απο πριν αγγιξεις το touch?? Επισης μια ερωτηση, το λεγομενο notification bar, δηλαδη η διαφανες μπαρα που εχει στο κατω μερος με το λεντ, δεν θα επρεπε κανονικα πχ αν εχω μια αναπαντητη χωρις να την δω την κληση ξεκλειδωνοντας το τηλ, αυτη να αναβοσβηνει για να μου δωσει πληροφοριες οτι καποιος με καλεσε.? εχω ενεργοποιημενα τα εφε φωτισμου, αλλα δεν ανταποκρινετε, επισης ενω στην εισερχομενη κληση οριζω χρωμα μπλε, αυτη αναβει κοκκινο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Το εχετε παρατηρησει οτι αν ενεργοποιησετε την λειτουργεια της οθονης για γαντια αυτη δουλευει χωρις αγγιγμα σε αποσταση περιπου 1-2 χιλιοστα απο πριν αγγιξεις το touch?? Επισης μια ερωτηση, το λεγομενο notification bar, δηλαδη η διαφανες μπαρα που εχει στο κατω μερος με το λεντ, δεν θα επρεπε κανονικα πχ αν εχω μια αναπαντητη χωρις να την δω την κληση ξεκλειδωνοντας το τηλ, αυτη να αναβοσβηνει για να μου δωσει πληροφοριες οτι καποιος με καλεσε.? εχω ενεργοποιημενα τα εφε φωτισμου, αλλα δεν ανταποκρινετε, επισης ενω στην εισερχομενη κληση οριζω χρωμα μπλε, αυτη αναβει κοκκινο... Η λειτουργία γαντιών θεωρώ είναι περιττή, πάρε ένα πενάκι και καθάρισες. Κάτι δεν πάει καθόλου καλά με το κινητό σου έτσι όπως τα λες... Έχε υπόψη ότι οι λειτουργίες εξοικονόμησης μπαταρίας απενεργοποιούν τα led... Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Το εχετε παρατηρησει οτι αν ενεργοποιησετε την λειτουργεια της οθονης για γαντια αυτη δουλευει χωρις αγγιγμα σε αποσταση περιπου 1-2 χιλιοστα απο πριν αγγιξεις το touch?? Επισης μια ερωτηση, το λεγομενο notification bar, δηλαδη η διαφανες μπαρα που εχει στο κατω μερος με το λεντ, δεν θα επρεπε κανονικα πχ αν εχω μια αναπαντητη χωρις να την δω την κληση ξεκλειδωνοντας το τηλ, αυτη να αναβοσβηνει για να μου δωσει πληροφοριες οτι καποιος με καλεσε.? εχω ενεργοποιημενα τα εφε φωτισμου, αλλα δεν ανταποκρινετε, επισης ενω στην εισερχομενη κληση οριζω χρωμα μπλε, αυτη αναβει κοκκινο... Αν έχεις ενεργοποιημένη τη λειτουργία STAMINA τότε δεν αναβει η ένδειξη της αναπάντητης όπως και οποιαδήποτε άλλη ειδοποίηση (π.χ. sms, email). Όσον αφορά την εισερχόμενη υπάρχει ένα bug το οποίο ανεξάρτητα από το χρώμα που επιλέγεις για τις εισερχόμενες, εμφανίζει το χρώμα του θέματος. Όλα αυτά ευελπιστούμε να επιλυθούν με την έλευση της 4.3 Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Το εχετε παρατηρησει οτι αν ενεργοποιησετε την λειτουργεια της οθονης για γαντια αυτη δουλευει χωρις αγγιγμα σε αποσταση περιπου 1-2 χιλιοστα απο πριν αγγιξεις το touch?? Αυτό ακριβώς κάνει η λειτουργία γαντιών. Αυξάνει την ευαισθησία της οθόνης. Απλά της δώσανε αυτό το όνομα γιατί έτσι μπορείς να χρησιμοποιείς το κινητό ακόμα κι αν φοράς γάντια (όπου κανονικά δεν θα δούλευε) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 H ROM είναι "certified", δεν είναι ακόμη "released". ΕDIT: Μετά έβαλες το λινκ στο "αυτή" και θεώρησα ότι αναφερόσουν στην 9.2.A.0.276. Συγγνώμη από κεκτημένη ταχύτητα ξέχασα να αντιγράψω το λινκ. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Έχουμε κανένα νέο με την 4.3;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark Scizor Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Λέγεται πως ίσως βγει στη κυκλοφορία τη δευτέρα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 NFC 4/128 Android 10 | MiUI 12.0.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Λέγεται πως ίσως βγει στη κυκλοφορία τη δευτέρα. Άντε να δούμε... Εγώ πρέπει να περιμένω πολύ περισσότερο γιατί θέλω να rootαριστεί πρώτα... Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλή Χρονία σε όλους. Μια απορία σχετικά με το τηλέφωνο: Υπάρχει θέμα με την ένταση του ήχου σε Bluetooth ακουστικά; Έχω ένα της Sony-Ericsson που με το παλίο και αγαπημένου Neo δουλεύει μια χαρά, αλλά με τούτο η ένταση του ήχου είναι εκνευριστικά χαμηλή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Root για το SP και ξήλωμα εφαρμογών Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Καλή Χρονία σε όλους. Μια απορία σχετικά με το τηλέφωνο: Υπάρχει θέμα με την ένταση του ήχου σε Bluetooth ακουστικά; Έχω ένα της Sony-Ericsson που με το παλίο και αγαπημένου Neo δουλεύει μια χαρά, αλλά με τούτο η ένταση του ήχου είναι εκνευριστικά χαμηλή.. Ναι, υπάρχει θέμα και είναι από τα κυριότερα προβλήματα που έχει το SP με αυτή την έκδοση... Αυτό που κάνω εγώ είναι κατά τη διάρκεια της κλήσης, μειώνω την ένταση από τη συσκευή και την ξανανεβάζω στο full. Δεν είναι πολύ πρακτικό αλλά βοηθάει λίγο... Υπόμονή! Ακούγεται ότι αύριο βγαίνει η νέα έκδοση. Root για το SP και ξήλωμα εφαρμογών ZXR για ακόμη μία φορά έκανες πολύ καλή δουλειά!!! Edited January 5, 2014 by kastorakos84 Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elavd Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Καλημέρα σε όλους! Ήμουν Πρωην κάτοχος Xperia P και εδώ και μια εβδομάδα έχω πάρει το SP. Ένας από τους βασικούς λόγους Που το διάλεξα είναι η μπαταρία του. Πραγματικά ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ! Το P το φορτιζα 2 φορές τη μέρα ενώ το SP μου κρατάει 1.5 μέρα κάνοντας την ίδια ακριβώς χρήση. Κάτι που έχω παρατηρήσει και δεν ξέρω αν το έχετε δει κι εσείς είναι πως όταν ανοίγω τις φωτογραφίες με το Album, όλες (ακόμη και οι εργοστασιακές) φαίνεται να έχουν υπερβολικό contrast και saturation ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν. Αν τις ανοίξω με άλλο πρόγραμμα (πχ Φωτογραφίες) όλες εμφανίζονται κανονικά. Είναι σαν να είναι ρυθμισμένη η εφαρμογή Album να έχει πολύ τονισμενες τις 2 αυτές παραμέτρους. Επίσης κάτι που με ενοχλεί λίγο είναι όντως το σχετικά χαμηλότερο WiFi σε σχέση με το P αλλά αυτό δεν μου έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα ουσιαστικο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Κάτι που έχω παρατηρήσει και δεν ξέρω αν το έχετε δει κι εσείς είναι πως όταν ανοίγω τις φωτογραφίες με το Album, όλες (ακόμη και οι εργοστασιακές) φαίνεται να έχουν υπερβολικό contrast και saturation ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν. Αν τις ανοίξω με άλλο πρόγραμμα (πχ Φωτογραφίες) όλες εμφανίζονται κανονικά. Είναι σαν να είναι ρυθμισμένη η εφαρμογή Album να έχει πολύ τονισμενες τις 2 αυτές παραμέτρους. Δοκίμασε να πας από τις Ρυθμίσεις --> Οθόνη --> και απενεργοποίησε την επιλογή Mobile BRAVIA Engine 2. Θα δεις ότι οι αποχρώσεις είναι πολύ πιο κοντά στις φυσιολογικές και όχι αυτό το κορεσμένο που τους εντυπωσιάζει όλους... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ναι, υπάρχει θέμα και είναι από τα κυριότερα προβλήματα που έχει το SP με αυτή την έκδοση... Αυτό που κάνω εγώ είναι κατά τη διάρκεια της κλήσης, μειώνω την ένταση από τη συσκευή και την ξανανεβάζω στο full. Δεν είναι πολύ πρακτικό αλλά βοηθάει λίγο... Υπόμονή! Ακούγεται ότι αύριο βγαίνει η νέα έκδοση. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elavd Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Δοκίμασε να πας από τις Ρυθμίσεις --> Οθόνη --> και απενεργοποίησε την επιλογή Mobile BRAVIA Engine 2. Θα δεις ότι οι αποχρώσεις είναι πολύ πιο κοντά στις φυσιολογικές και όχι αυτό το κορεσμένο που τους εντυπωσιάζει όλους... Είχες δίκιο τελικά! Το Mobile BRAVIA Engine έφταιγε! Παραθέτω screenshots με το Bravia Engine on και off... (Τα πιο έντονα-"εντυπωσιακά" χρώματα είναι στο ON) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts