panostr10 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Ενα update .Eγώ φοράω 2 εβδομάδες περίπου την Central Europe James bond Theme και δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Δεν έβγαλε το παραμικρό .Δοκιμάστε την απο το XDA-Developers. Κι εγω αυτην φοραω κοντευω 3 βδομαδες κι ομως πριν μερικες μερες που νομιζα οτι δεν ειχα θεμα απο το bug της μπαταριας μου εμφανιστηκε μια φορα.Δε θελω να σε γκαντεμιασω αλλα περιμενε καποιες ακομα :p Επισης χθες βραδυ μου ηρθε ενημερωση για τον chrome και σημερα οσες φορες μιλησα στο τηλ δεν παρουσιαστηκε το bug της ανοιχτης ακροασης.Θα το τεσταρω βεβαια και αυριο με περισσοτερα τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Κι εγω αυτην φοραω κοντευω 3 βδομαδες κι ομως πριν μερικες μερες που νομιζα οτι δεν ειχα θεμα απο το bug της μπαταριας μου εμφανιστηκε μια φορα.Δε θελω να σε γκαντεμιασω αλλα περιμενε καποιες ακομα :p Επισης χθες βραδυ μου ηρθε ενημερωση για τον chrome και σημερα οσες φορες μιλησα στο τηλ δεν παρουσιαστηκε το bug της ανοιχτης ακροασης.Θα το τεσταρω βεβαια και αυριο με περισσοτερα τηλ. Καποιος απο το xda μου ειπε να βαλω το safe charge...Δοκιμασε το. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) Κι εγω αυτην φοραω κοντευω 3 βδομαδες κι ομως πριν μερικες μερες που νομιζα οτι δεν ειχα θεμα απο το bug της μπαταριας μου εμφανιστηκε μια φορα.Δε θελω να σε γκαντεμιασω αλλα περιμενε καποιες ακομα :p Επισης χθες βραδυ μου ηρθε ενημερωση για τον chrome και σημερα οσες φορες μιλησα στο τηλ δεν παρουσιαστηκε το bug της ανοιχτης ακροασης.Θα το τεσταρω βεβαια και αυριο με περισσοτερα τηλ. :lol::lol: κι όμως το έκανες! χθές το βράδυ το άφησα δίπλα μου να φορτίσει ενώ η μπαταρία είχε πέσει στο 18% το πρωί ήταν σβηστό! Πρώτη φορά που συμβαίνει. Το bug της ανοιχτής ακρόασης μου έχει συμβεί κι εμένα μερικές φορές αλλά νόμιζα οτι έγω πάτησα κάτι λάθος. (τελευταία δεν μου το κάνει αυτό με την ανοιχτή ακρόαση .. ίσως διορθώθηκε με κάποιο update απο 3ο πρόγραμμα) Κατα τα άλλα αν διορθωθούν αυτα τα 2 η rom είναι άψογη. Πολύ ελαφριά . Πότε περιμένουμε επόμενη εκδοση; νομίζω κοντοζυγώνει. θα δοκιμάσω και την έκδοση για Ελλάδα. Edited March 19, 2014 by Prof_Chaos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Παίδες ποια έκδοση είναι η πλέον σταθερή και πρόσφατη; Δεν με ενδιαφέρει να είναι απαραίτητα ελληνική. Σκοπεύω να φλασάρω με flashtool σε κινητό φίλου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) Καποιος απο το xda μου ειπε να βαλω το safe charge...Δοκιμασε το. που βρίσκεται το safe charge;; δεν το βρίσκω στα settings. είναι μήπως 3ο πρόγραμμα; το βρήκα αλλά δεν θα προτιμήσω 3ο πρόγραμμα. Θα περιμένω για official bug fix. Edited March 19, 2014 by Prof_Chaos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 :lol::lol: κι όμως το έκανες! χθές το βράδυ το άφησα δίπλα μου να φορτίσει ενώ η μπαταρία είχε πέσει στο 18% το πρωί ήταν σβηστό! Πρώτη φορά που συμβαίνει. Το bug της ανοιχτής ακρόασης μου έχει συμβεί κι εμένα μερικές φορές αλλά νόμιζα οτι έγω πάτησα κάτι λάθος. (τελευταία δεν μου το κάνει αυτό με την ανοιχτή ακρόαση .. ίσως διορθώθηκε με κάποιο update απο 3ο πρόγραμμα) Κατα τα άλλα αν διορθωθούν αυτα τα 2 η rom είναι άψογη. Πολύ ελαφριά . Πότε περιμένουμε επόμενη εκδοση; νομίζω κοντοζυγώνει. θα δοκιμάσω και την έκδοση για Ελλάδα. Χαχαχαχαχα :lol::lol: Δεν ειμαι σαββατογεννημενος παντως :p Η νεα εκδοση ηδη εξαπλωνεται.Οταν βρω χρονο θα την περασω καθως παντα κανω clean install και στησιμο απο αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Οποιος έκανε root στην 4.3 πως βρηκατε την 4.1.2 που αναλογεί για τη συσκευη μας? europe Ας πουμε?? Aν μπορείτε να δωσετε ένα λινκ... Έχω αυτή τη στιγμή την 4.3 C5303_12.1.A.0.266_Central European 1 CE1 Πριν ειχα την cosmote branded.... Ευχαριστω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) είμαι εγώ πέρα απο πλάκα! Βγήκε βλέπω η Βέλγικη unbranded βλέπω XDA... αντε να βγεί και η Europe. τώρα είδα οτι βγήκε και η Greek.. 9.2.A.1.199 - Unbranded - Greece (1266-0473) Αυτη δεν θέλουμε; κατεβάζω και την Italy .. δεν νομίζω οτι έχει διαφορά. Την οποία ITALY unbranded φόρεσα χθές και βλέπουμε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Edited March 20, 2014 by Prof_Chaos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Κατέβασε οποία θέλεις από εδώ για 5303, δεν έχει σημασία ποια θα είναι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2311964 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Σε ευχαριστω....! Αν καταφερω αυριο θα ξεκινησω..... ισως να ξαναενοχλησω.... ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 γεια σας.. τι προβληματα παρουσιαζει η τρεχουσα αναβαθμιση? εκανα και εγω και η κατασταση ειναι τραγικη.. μου κολλαει συνεχεια, παγωνουν εφαρμογες, σβηνω εφαρμογες για να μη βγαινουν τα ενοχλητικα πλεον μηνυματα ανταποκρισης κτλ... μονο σε εμενα συμβαινει αυτο? να το κανω φορματ τελειως η δεν θα αλλαξει κατι? μπορω να παω στη προηγουμενη εκδοση? εχω την εκδοση 4.3, 12.1Α.0.266 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Να κανείς καθαρή εγκατάσταση από την αρχή και αυτά τουλάχιστον τα προβλήματα δεν θα τα έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisnikolop Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Παιδιά σκέφτομαι να το αγοράσω. Τα προβλήματα με το wifi έχουν εξαλειφθεί?Κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά (περίπου 230 €) έχετε να προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ναι, στην 4.3 έχει γίνει super Νομίζω σε αυτά τα λεφτά είναι τίμια πρόταση και οποίες μικρές δυσλειτουργίες έχει η 4.3 με επόμενα updates πιστεύω ότι θα διορθωθούν. Το μόνο ίσως αρνητικό (αν σε ενδιαφέρει) είναι ότι μπορεί να αργήσει (ή να μην) πάρει την kit Kat, αλλά μικρό το κακό, γιατί αν θέλεις μπορείς να τη βάλεις και από αλλού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ναι, στην 4.3 έχει γίνει super Νομίζω σε αυτά τα λεφτά είναι τίμια πρόταση και οποίες μικρές δυσλειτουργίες έχει η 4.3 με επόμενα updates πιστεύω ότι θα διορθωθούν. Το μόνο ίσως αρνητικό (αν σε ενδιαφέρει) είναι ότι μπορεί να αργήσει (ή να μην) πάρει την kit Kat, αλλά μικρό το κακό, γιατί αν θέλεις μπορείς να τη βάλεις και από αλλού Η κατάσταση είναι τραγική με την Sony, πως γίνεται το S3 να ετοιμάζεται για 4.4 και εμείς είμαστε σε προβληματική 4.3 και σε υπο έρευνα για το αν θα πάμε καν σε 4.4; υποτίθεται ότι κατέληξα στο κινητό αυτό για να είμαι καλλυμένος αλλά έχουν αρχίσει να μου γυρίζουν τα μάτια... Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Η κατάσταση είναι τραγική με την Sony, πως γίνεται το S3 να ετοιμάζεται για 4.4 και εμείς είμαστε σε προβληματική 4.3 και σε υπο έρευνα για το αν θα πάμε καν σε 4.4; υποτίθεται ότι κατέληξα στο κινητό αυτό για να είμαι καλλυμένος αλλά έχουν αρχίσει να μου γυρίζουν τα μάτια... Σίγουρο για το s3; εγώ είχα διαβάσει μόνο το μοντέλο με τα 2gb θα τη πάρει. Όπως και να χει τώρα πήρατε τη 4.3, λογικά θα πάρει τη 4.4 η οποία θα είναι και η τελευταία. Έτσι κάνει η Sony, το Xperia p ξεκίνησε με 2.3 ,4.0, 4.1 και τέλος. Άρα το sp 4.1, 4.3 και 4.4 και τέλος. Να παρακαλατε όταν πάρετε με το καλό τη 4.4 να είναι απροβλημάτιστη, το p το άφησαν με το κλασικό πρόβλημα των κλήσεων. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 είμαι εγώ πέρα απο πλάκα! Βγήκε βλέπω η Βέλγικη unbranded βλέπω XDA... αντε να βγεί και η Europe. τώρα είδα οτι βγήκε και η Greek.. 9.2.A.1.199 - Unbranded - Greece (1266-0473) Αυτη δεν θέλουμε; κατεβάζω και την Italy .. δεν νομίζω οτι έχει διαφορά. Την οποία ITALY unbranded φόρεσα χθές και βλέπουμε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Για την συγκεκριμένη έκδοση το γράφει και ο themis0009 τρεις σελίδες πριν ότι βγήκε #2984. Την έχει βάλει κάποιος??? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laloss Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Για την συγκεκριμένη έκδοση το γράφει και ο themis0009 τρεις σελίδες πριν ότι βγήκε #2984. Την έχει βάλει κάποιος??? :blink: για αυτήν που γράφει ο themis0009 που έχει ανεβάσει την έχω εγώ εδώ και 1μιση εβδομάδα και ούτε ένα πρόβλημα δεν έχω :P :D ούτε με φόρτιση ούτε με το μεγάφωνο στην κλήση τίποτα απόλυτος :D την έβαλα με flashtool έκανα wipe τα πάντα και την πέρασα και ολα κυλάνε τέλεια :D επίσης ο themis0009 έδωσε στον DaRk-L0rD την ελληνική rom που έχει ανεβάσει και θα την κάνει Rooted&Deodexed και περιμένω :P αλλα παιδιά αυτή που έβαλε ο themis0009 είναι πολύ καλή και καθόλου προβλήματα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) για αυτήν που γράφει ο themis0009 που έχει ανεβάσει την έχω εγώ εδώ και 1μιση εβδομάδα και ούτε ένα πρόβλημα δεν έχω :P :D ούτε με φόρτιση ούτε με το μεγάφωνο στην κλήση τίποτα απόλυτος :D την έβαλα με flashtool έκανα wipe τα πάντα και την πέρασα και ολα κυλάνε τέλεια :D επίσης ο themis0009 έδωσε στον DaRk-L0rD την ελληνική rom που έχει ανεβάσει και θα την κάνει Rooted&Deodexed και περιμένω :P αλλα παιδιά αυτή που έβαλε ο themis0009 είναι πολύ καλή και καθόλου προβλήματα ;) παιδες, το wipe το κλικαρουμε στο flashtool?για διαγραφη ολων..(φανταζομαι ναι) Τελος, παρατηρησα οτι οταν πεφτει κατω απο ενα ποσοστο η μπαταρια στο Τ της μανας μου, νομιζω καπου εκει στο 70% της πεταει ενα μηνυμα στη μπαρα ειδοποιησεων "Συμβουλη διαχειρισης ενεργειας" και απο κατω, Ενεργοποιηση wifi βασει τοποθεσιας. Ακομα και την εφαρμογη απενεργοποιησα και παλι το πεταει, γιατι προφανως το μηνυμα δεν το βγαζει η ιδια εφαρμογη αλλα η συμβουλες διαχειρισης! Τωρα το ειδα, οχι οτι ειναι προβλημα,αλλα μου τη σπαει. το κανει σε αλλον? τι μπορει να φταιει που δε μου ερχεται στο μυαλο? Το σταμινα δουλευει απο το 100% και η λειτουργια χαμηλης μπαταριας απο το 20% Επισης δινει ακομα την επιλογη μεταφορας εφαρμογων στην SD!το εχει προσεξει κανεις αυτο? Edited March 20, 2014 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 παιδες, το wipe το κλικαρουμε στο flashtool?για διαγραφη ολων..(φανταζομαι ναι) εγώ απο το κινητό κάνω.. και μετά φλασάρω. Την επιλογή του flashtool δεν την έχω δεί κάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 εγώ απο το κινητό κάνω.. και μετά φλασάρω. Την επιλογή του flashtool δεν την έχω δεί κάν. εννοεις κανεις διαγραφη ολων απο το κινητο και μετα με SUS? εγω ρωταω στην περιπτωση που περνας και αλλη ρομ και χρειαζεσαι flashtoοl. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) 2η φορά reset πάνω σε κλήση σήμερα.. Τι σκουπιδαριό.. Αφού δε ντρέπονται αυτοί για τα προϊόντα τους, θα ντραπώ εγώ για το λάθος μου. Τελευταία φορά που παίρνω Xperia. Ούτε στον οχτρό μου. Edited March 20, 2014 by paschos76 Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrx8 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Για την συγκεκριμένη έκδοση το γράφει και ο themis0009 τρεις σελίδες πριν ότι βγήκε #2984. Την έχει βάλει κάποιος??? :blink: λοιπον παιδια εβαλα με flash την LT30_9.2.A.1.199_Customized GR (1266-0473) αφου πρωτα εκανα reset Στην συνεχεια εβαλα το sus οπου την ξαναπερασε. το κινητο μεχρι στιγμης δεν εχει παρουσιασει καποιο προβλημα,φαινεται το ιδιο ομαλο οπως με την 4.1.2(ισως και λιγο πιο smooth),με περισσοτερες ρυθμισεις και καλυτερη διαρκεια μπαταριας. το μονο αρνητικο που βρηκα ειναι οτι αφηνει λιγοτερη ελευθερη μνημη,μετα απο εναρξη ~380Mb(η 4.1.2 ειχε τουλαχιστον 450mb ελευθερα),και μετα πεφτει μεχρι και 250mb(με την 4.1.2 δεν επεφτε ποτε κατω απο 300mb με ακομη περισσοτερες φορτωμενες εφαρμογες) επισης στις ρυθμισεις το γκρι χρωμα(χαμηλα στα screen buttoms) με εντονο φωτισμο κανει μικρο τρεμοπαιγμα εαν παρατηρησετε. Να πω αληθεια την περιμενα καπως καλυτερη την 4.3,ας ελπισουμε να παρουμε την 4.4...(εαν και πολυ χλωμο το κοβω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Μάλλον θα εννοείς restart και κοίτα το γιατί δεν το έχω διαβάσει σαν bug από άλλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisnikolop Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Μην μου λέτε τετοια ρε παιδιά. Μήπως να προτιμήσω LG L9 ii? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts