Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για μας που εχουμε κλειδωμενο bootloader μπορουμε να φλασαρουμε την εκδοση CE; Εχει ελληνικα αυτη;

Επισης αν το κινητο ειναι COSMOTE μπορουμε να το κανουμε αυτο;

Edited by astrovasilis
SONY MOBILE

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν είμαι και ο πλέον ειδικός, αλλά, για δείτε:

http://techglen.com/2014/02/13/root-install-cwm-6-on-xperia-sp-c5303-4-3-12-1-a-0-266-266-firmware/#

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και αυτό:

Ρυθμισεις --> οθονη --> daydream.

Ξερει κανεις τι ειναι αυτο που προστεθηκε με την 4.3? τι κανει? δεν εχω καταλαβει.

Για μας που εχουμε κλειδωμενο bootloader μπορουμε να φλασαρουμε την εκδοση CE; Εχει ελληνικα αυτη;

Επισης αν το κινητο ειναι COSMOTE μπορουμε να το κανουμε αυτο;

Κανονικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το flash tool και με κλειδωμένο boot loader. Και εγω κλειδωμένο ειχα και ηταν απο κοσμοτέ και μου έβγαζε τα διάφορα της κοσμοτέ οταν άνοιγε.

ok σευχαριστω.

edit:

σου εχει και τις μπουρδες του skyfall Μεσα?γιατι κυκλοφορουσε εκδοση με, και χωρις αυτα..

edit2: τα κουμπια γινονται οπως βλεπω στο βιντεο του λινκ που μου εστειλες???

γιατι νομιζω οτι το επισημο firmware δεν τα κανει ετσι?

Μου έχει μονο 2-3 εικονίδια και ενα θέμα sky fall και ringtone. Οχι, δεν γίνονται έτσι αυτός το έχει κάνει

Να κάνω και εγω μια ερώτηση. Αν εχω περάσει το ftf απο flashtool και κανω επιδιόρθωση λογισμικού μέσω SUS θα μου ξανα περάσει την ίδια;

http://gofortech.wordpress.com/

Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία.

Κανονικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το flash tool και με κλειδωμένο boot loader. Και εγω κλειδωμένο ειχα και ηταν απο κοσμοτέ και μου έβγαζε τα διάφορα της κοσμοτέ οταν άνοιγε.

Μου έχει μονο 2-3 εικονίδια και ενα θέμα sky fall και ringtone. Οχι, δεν γίνονται έτσι αυτός το έχει κάνει

Να κάνω και εγω μια ερώτηση. Αν εχω περάσει το ftf απο flashtool και κανω επιδιόρθωση λογισμικού μέσω SUS θα μου ξανα περάσει την ίδια;

οκ σευχαριστω. μαλλον θα την ριξω αν δεν βρω καμια ελληνικη.

ναι απο οσο ξερω μετα μονο με flashtool αλλαζει..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

οκ σευχαριστω. μαλλον θα την ριξω αν δεν βρω καμια ελληνικη.

ναι απο οσο ξερω μετα μονο με flashtool αλλαζει..

Να σε ενημερώσω οτι εχω ενα θέμα με την αντιγραφή επικόλληση δεν μου βγάζει τα πλήκτρα και με την αυξομείωση του ήχου δεν μου βγάζει την μπάρα που δείχνει πόσο δυνατά ειναι οταν πατάω τα κουμπιά

Να σε ενημερώσω οτι εχω ενα θέμα με την αντιγραφή επικόλληση δεν μου βγάζει τα πλήκτρα και με την αυξομείωση του ήχου δεν μου βγάζει την μπάρα που δείχνει πόσο δυνατά ειναι οταν πατάω τα κουμπιά

αχα. θα ενημερωσω το κινητο με pc companion και οταν βρω την σωστη ftf θα παρω ενα καλο back up και ολα παλι απο την αρχη..

Αν εχει καποιος αλλος φιλος κανα καλο λινκ ας μας το δωσει.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

αχα. θα ενημερωσω το κινητο με pc companion και οταν βρω την σωστη ftf θα παρω ενα καλο back up και ολα παλι απο την αρχη..

Αν εχει καποιος αλλος φιλος κανα καλο λινκ ας μας το δωσει.

Θα φτιάξω εγώ ftf της ελληνικής απο έναν φίλο μου αν καταφέρω να τον πείσω να με αφήσει θα δώσω λινκ μόλις το κανω

Οπως βλεπω και πολλοι αλλοι μετα την αναβαθμιση του κινητου σε 4.3 αντιμετωπιζουν πολλα προβληματα. Προσωπικα απο οταν εκανα την αναβαθμιση κρασαρει συνεχως και δεν ειναι τοσο γρηγορο οσο πριν . Τι μου προτεινετε να κανω? Αν καναω Clean install απο seus μπορει να δω καποια διαφορα?

Θα φτιάξω εγώ ftf της ελληνικής απο έναν φίλο μου αν καταφέρω να τον πείσω να με αφήσει θα δώσω λινκ μόλις το κανω

τοσο ευκολο ειναι να το φτιαξεις?

τοσο ευκολο ειναι να το φτιαξεις?

Αν έχεις κάνει αναβάθμιση μέσω SUS είναι αρκετά ευκολο

Καλησπέρα.

Εγώ ,με το που έκανα την αναβάθμιση, το κινητό μετά από κλήση,κολλούσε,έσβηνε, και για να ανοίξει έπρεπε να βγάλω την κάρτα sim η να πιέσω το κουμπάκι από πίσω.

Εχθές, έκανα clean install με το SEUS και σήμερα που έχω μιλήσει 3-4 φορές δεν έχει κολλήσει.Τώρα δεν ξέρω αν διορθώθηκε το πρόβλημα, πιστεύω είναι νωρίς, Προτείνω λοιπόν, να κάνετε ένα clean install.Κάντε ένα καλό back up και πέραστε το λειτουργικό ξανά.Δεν έχετε και κάτι να χάσετε έτσι και αλλιώς...

Ίσα ίσα που λες άντε,μπάς και στρώσει το κινητό.

Εμένα το κινητό, έχει 180 MB ελεύθερα από μνήμη.Την ελευθερώνω με το clean master.Επίσης έχω παρατηρήσει οτι έχουν διορθωθεί τα θέματα με το WiFi,και το πάτημα της οθόνης όταν το έχω ακουμπισμένο πχ πάνω στο τραπέζι.Επίσης, έχει διορθωθεί και η μπαταρία. (Όχι αισθητά, αλλά κάνει μια μικρή διαφορά.)

Edited by satelsat
Keep calm it just works.

satelsat, εμείς το φωνάζουμε κάθε 3 μηνύματα. Κάντε clean install!! Έχουμε καταντήσει γραφικοί αλλά το βλέπετε και μόνοι σας ότι παίζει ρόλο!!

Είναι major update και είναι "λογικό" να δημιουργηθούν προβλήματα αν εγκατασταθεί πάνω από προηγούμενη έκδοση του Android!

Τι άλλο να κάνω (Ηλία, Γιώργο) να γράψω στην υπογραφή μου "Κάντε CLEAN INSTALL!!" ? :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

satelsat, εμείς το φωνάζουμε κάθε 3 μηνύματα. Κάντε clean install!! Έχουμε καταντήσει γραφικοί αλλά το βλέπετε και μόνοι σας ότι παίζει ρόλο!!

Είναι major update και είναι "λογικό" να δημιουργηθούν προβλήματα αν εγκατασταθεί πάνω από προηγούμενη έκδοση του Android!

Τι άλλο να κάνω (Ηλία, Γιώργο) να γράψω στην υπογραφή μου "Κάντε CLEAN INSTALL!!" ? :p

Εγώ έχω περάσει την 4.3 με μήνυμα που μου ήρθε.

Clean install δεν έκανα.μπορώ να κάνω τώρα ??

Και πως γίνεται αυτό βρε παιδιά, υπάρχει κάποιο λινκ

Μπορεί κάποιος να βάλει ταβηματα απλά και κατανοητά...

Εγώ έχω περάσει την 4.3 με μήνυμα που μου ήρθε.

Clean install δεν έκανα.μπορώ να κάνω τώρα ??

Και πως γίνεται αυτό βρε παιδιά, υπάρχει κάποιο λινκ

Μπορεί κάποιος να βάλει ταβηματα απλά και κατανοητά...

Έχεις κάποιο πρόβλημα μετά την αναβάθμιση φίλε μου;

Αν όχι δεν χρειάζεται να κάνεις την διαδικασία. :)

Εννοείται ότι δεν σημαίνει πως όσοι περάσουν από πάνω την αναβάθμιση χωρίς καθαρή εγκατάσταση θα παρουσιάσει προβλήματα η συσκευή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και αν κατάλαβα καλά,πρέπει να ξαναπεράσω την 4.3 μετά το clean install???

Και που θα τη βρω για να τη ξαναπεράσω ??

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχεις κάποιο πρόβλημα μετά την αναβάθμιση φίλε μου;

Αν όχι δεν χρειάζεται να κάνεις την διαδικασία. :)

Εννοείται ότι δεν σημαίνει πως όσοι περάσουν από πάνω την αναβάθμιση χωρίς καθαρή εγκατάσταση θα παρουσιάσει προβλήματα η συσκευή.

Ψιλό καθυστερήσεις στο ίντερνετ,βλέπω,,οχι Κάτι τραγικό,,αλλά κάτι κάνει που δε το έκανε.

Και στο άνοιγμα βλέπω ότι καθυστερεί περισσότερο για να ανοίξει το κινητό για να δώσω το κωδικό πίν.

Δεν ξέρω κατά πόσο θα διορθωθούν τα θεματάκια αλλά είναι θέματα που μπορεί η καθαρή αναβάθμιση να εξαλείψει.

Τα πράγματα είναι απλά και zxr κάντο sticky στην πρώτη σελίδα! :lol:

Κατεβάζετε από εδώ το SUS στον υπολογιστή σας.

Το τρέχετε και το κάνετε εγκατάσταση.

(Η συσκευή σας μπορεί να είναι συνδεδεμένη στο PC, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ούτως ή άλλως θα σας ζητηθεί σε επόμενα βήματα)

Ακολουθείτε τα βήματα 1-1 (ουσιαστικά σας οδηγεί το πρόγραμμα μόνο του)

Στο τελευταίο βήμα πριν την εγκατάσταση της επίσημης ROM που είναι (αν είναι ) διαθέσιμη, θα σας έχει δύο επιλογές. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι λέει η κάθε μία γιατί εγώ χρησιμοποιώ το flashtool για να αναβαθμίσω αλλά το νόημα είναι το εξής: Η μία επιλογή είναι να κάνετε εγκατάσταση του τελευταίου διαθέσιμου λογισμικού χωρίς να χάσετε τα δεδομένα σας και η άλλη είναι να αναβαθμίσετε χάνοντας τα δεδομένα σας. Αυτή η δεύτερη επιλογή είναι η περίφημη καθαρή εγκατάσταση που λέμε.

Φυσικά πάρτε back ups γιατί... θα χάσετε τα δεδομένα σας. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να κάνεις clean install ακολουθείς τα εξής βήματα:

-Κατεβάζεις το update service από την Sony

Προσοχή: Εάν έχεις Windows 8 ή 8.1, πρέπει να τρέξεις το πρόγραμμα σε windows XP, γιατί αλλιώς δεν θα δεις το SP στην λίστα τηλεφώνων του update service.(Δεξί κλικ--> αντιμετώπιση προβλημάτων συμβατότητας-->θα κάνει μόνο του εντοπισμό ζητημάτων και θα στο ρυθμίσει στα XP.)

-Επιλέγεις το SP από την λίστα με τα εικονίδια

-Κλείνεις το κινητό

-Συνδέεις το κινητό στον Η/Υ έχοντας πατημένο το volume up.

-Αφήνεις το κουμπί, αναγνωρίζει το κινητό,σου λέει οτι έχεις το τελευταίο λειτουργικό μέσα στο κινητό , και του λες να το περάσει ξανά.

-Κατεβάζει το λειτουργικό και το εγκαθιστά στο κινητό.

Προσοχή μόνο: Η μπαταρία πρέπει να είναι τουλάχιστον 50% γεμάτη.Το λειτουργικό μπορεί να αργήσει να κατέβει,ανάλογα με την σύνδεση σου, και όταν ανοίξεις το τηλέφωνο μετά την εγκατάσταση, μπορεί να αργήσει λίγο να ανοίξει τα "welcome pages".

Και εβουαλά!Θα είναι το κινητό σαν να το πρώτο-αγόρασες!!

Keep calm it just works.

Τις παραπάνω κινήσεις που γράφετε παιδιά,,στο σέρβις της σονη,αν τους το πω,ξέρουν να τη κάνουν ?

Ερώτηση,, αφού ο σωστός τρόπος είναι να γίνει καθαρισμός,,γιατί μας στέλνει η σονη την αναβάθμιση να τη κάνουμε χωρίς καθαρισμό.??

Edited by jimptsog

Ναι και να βάλεις το link επίσης για το SEUS!!! :lol::p

Και στο άνοιγμα βλέπω ότι καθυστερεί περισσότερο για να ανοίξει το κινητό για να δώσω το κωδικό πίν.

Το ότι καθυστερεί στην αρχή δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν έκατσε καλά η αναβάθμιση. Μπορεί να οφείλεται και στο γεγονός ότι η καινούρια rom είναι λίγο πιο βαριά από την προηγούμενη. Μόνο με την 4.4 θα ανοίγει πιο γρήγορα.

Τα πράγματα είναι απλά και zxr κάντο sticky στην πρώτη σελίδα! :lol:

Και το δικό σου και του satelsat

Τις παραπάνω κινήσεις που γράφετε παιδιά,,στο σέρβις της σονη,αν τους το πω,ξέρουν να τη κάνουν ?

Ερώτηση,, αφού ο σωστός τρόπος είναι να γίνει καθαρισμός,,γιατί μας στέλνει η σονη την αναβάθμιση να τη κάνουμε χωρίς καθαρισμό.??

Τώρα θες απάντηση για αυτό; Γιατί αν απαντήσω όπως πρέπει θα πρέπει μετά να σβήσω ο ίδιος το μύνημά μου!!!! :lol::lol::p

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Δεν ξέρω κατά πόσο θα διορθωθούν τα θεματάκια αλλά είναι θέματα που μπορεί η καθαρή αναβάθμιση να εξαλείψει.

Τα πράγματα είναι απλά και zxr κάντο sticky στην πρώτη σελίδα!

Κατεβάζετε από εδώ το SUS στον υπολογιστή σας.

Το τρέχετε και το κάνετε εγκατάσταση.

(Η συσκευή σας μπορεί να είναι συνδεδεμένη στο PC, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ούτως ή άλλως θα σας ζητηθεί σε επόμενα βήματα)

Ακολουθείτε τα βήματα 1-1 (ουσιαστικά σας οδηγεί το πρόγραμμα μόνο του)

Στο τελευταίο βήμα πριν την εγκατάσταση της επίσημης ROM που είναι (αν είναι ) διαθέσιμη, θα σας έχει δύο επιλογές. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι λέει η κάθε μία γιατί εγώ χρησιμοποιώ το flashtool για να αναβαθμίσω αλλά το νόημα είναι το εξής: Η μία επιλογή είναι να κάνετε εγκατάσταση του τελευταίου διαθέσιμου λογισμικού χωρίς να χάσετε τα δεδομένα σας και η άλλη είναι να αναβαθμίσετε χάνοντας τα δεδομένα σας. Αυτή η δεύτερη επιλογή είναι η περίφημη καθαρή εγκατάσταση που λέμε.

Φυσικά πάρτε back ups γιατί... θα χάσετε τα δεδομένα σας.

Να μεταφερθει το ποστ στους οδηγους :). Πρωτη φορα βλεπω να τα γραφει ολα ο Κωσταντινος :lol::p

Για να κάνεις clean install ακολουθείς τα εξής βήματα:

-Κατεβάζεις το update service από την Sony

Προσοχή: Εάν έχεις Windows 8 ή 8.1, πρέπει να τρέξεις το πρόγραμμα σε windows XP, γιατί αλλιώς δεν θα δεις το SP στην λίστα τηλεφώνων του update service.(Δεξί κλικ--> αντιμετώπιση προβλημάτων συμβατότητας-->θα κάνει μόνο του εντοπισμό ζητημάτων και θα στο ρυθμίσει στα XP.)

-Επιλέγεις το SP από την λίστα με τα εικονίδια

-Κλείνεις το κινητό

-Συνδέεις το κινητό στον Η/Υ έχοντας πατημένο το volume up.

-Αφήνεις το κουμπί, αναγνωρίζει το κινητό,σου λέει οτι έχεις το τελευταίο λειτουργικό μέσα στο κινητό , και του λες να το περάσει ξανά.

-Κατεβάζει το λειτουργικό και το εγκαθιστά στο κινητό.

Προσοχή μόνο: Η μπαταρία πρέπει να είναι τουλάχιστον 50% γεμάτη.Το λειτουργικό μπορεί να αργήσει να κατέβει,ανάλογα με την σύνδεση σου, και όταν ανοίξεις το τηλέφωνο μετά την εγκατάσταση, μπορεί να αργήσει λίγο να ανοίξει τα "welcome pages".

Και εβουαλά!Θα είναι το κινητό σαν να το πρώτο-αγόρασες!!

:)

Τώρα θες απάντηση για αυτό; Γιατί αν απαντήσω όπως πρέπει θα πρέπει μετά να σβήσω ο ίδιος το μύνημά μου!!!! :lol::p

Καλημερα Γιωργο (:lol::p) θα απαντησω ευγενικα εγω στον jimptsog, για τον λογο οτι με το clean install-καθαρη εγκατασταση θα χασεις τις ρυθμισεις σου - της εφαρμογες σου και και και, γενικα θα πρεπει να ''στησεις'' παλι το τηλεφωνο σου και ισως χασεις καποια σημαντικα πραγματα για εσενα, μετα θα βριζεις σιγουρα την κακια κυρια sony που σου διεγραψε ολα αυτα.

Γενικα, το clean install-καθαρη εγκατασταση ''πρεπει'' να γινεται-συνισταται απο τους χρηστες σε ολα τα τηλεφωνα-εταιριες (lg-htc-samsung-sony και-και....) μετα απο καποιο update εφοσων εχουμε προβληματα, τα προβληματα σε περιπτωση που δεν κανουμε clean install-καθαρη εγκατασταση μπορει να μην εμφανισουν αμεσος.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

ενα προβλημα που μου εγινε δυο φορες,το εβαλα να φορτιση σβηστο οταν αναψε πρασινο το λαμπακι το ενεργοποιησα ειχε περιπου 90 με 95 % το αφησα ακομα λιγο να παει 100%και το κινητο εσβησε μονο του.κατα τα αλλα στην μπαταρια δεν ειδα μεγαλη διαφορα σιγουρα καλυτερο το wi fi θετικη η status bar,απλα νομιζω πως αφηνει λιγοτερη διαθεσιμη ram χωρις μεχρη τωρα να ειναι προβλημα αυτο

Μόνο οι επαφές με απασχολουν.

Ειδα ότι μπορώ να τις μεταφέρω στη κάρτα sd.

Μετά θα μπορώ να της πάρω από τη κάρτα ?

• The title was changed to Sony Xperia T