Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι αλλα Λιακο μιλαμε για πληρως απροβληματιστη συσκευη.. Αν πχ στο SP δεν μπορουσες να το σηκωσεις ή ειχε αλλα major bugs, τοτε ναι, να βαλεις customia

Είναι απροβληματιστη ή έχει τα bugακια της;

Αν δουλεύει ρολόι ο μόνος λόγος να βάλεις άλλη είναι να κάνεις το χαβαλέ σου.

Εγώ με το p αναγκαστικά βάζω custom

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι απροβληματιστη ή έχει τα bugακια της;

Αν δουλεύει ρολόι ο μόνος λόγος να βάλεις άλλη είναι να κάνεις το χαβαλέ σου.

Εγώ με το p αναγκαστικά βάζω custom

Δεν εχω διαβασει προβληματα περαν του αρχικου με το wifi που αν ειναι hw δεν σωζεται με τιποτα..

Τις επομενες αναβαθμισεις να φοβασαι..:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν εχω διαβασει προβληματα περαν του αρχικου με το wifi που αν ειναι hw δεν σωζεται με τιποτα..

Τις επομενες αναβαθμισεις να φοβασαι..:p

Χαχα την έχουμε πάρει από φόβο τη ρημάδα τη Sony :p

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Στο μόνο που πραγματικά έπρεπε να ξεκλειδώσω το bootloader, για να βάλω custom ήταν το p, που με την τελευταία αναβάθμιση ούτε να απαντήσεις σε τηλέφωνο δεν μπορούσες!

Στο x10mini, x8, neoV το έκανα για πειραματισμό. Βέβαια στο mini και το neoV, το έκανα εκ του ασφαλούς χωρίς να χρησιμοποιήσω τον επίσημο τρόπο της Sony (που ούτε που θυμάμαι αν υπήρχε τότε)

Παιδιά βοήθεια...σημερα πήρα το SP μου και κάτι δεν πάει καθόλου καλά με το wi-fi, 8 στις 10 φορές μου βγάζει "Το χρονικό όριο της σύνδεσης έληξε" δοκίμασα εκκαθάριση δεδομένων αλλά πάλι τα ίδια:(

Δοκίμασα την σύνδεση του δικτύου και πήγαινε σφαίρα, μέχρι και δίπλα απ το ρουτερ έκατσα και πάλι τα ίδια, που έχω φταίξει ?

Εκδοση 12.0.Α.2.254

Ρε παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση;Εχει κανεις προβλημα με τη φορτιση;Εμενα αρκετες φορες δεν πιανει ο φορτιστης και επιπλεον δεν μου εχει δουλέψει κανεις φορτιστής αυτοκινήτου..

Είναι θέμα γενικα της συκευής;Ή έχω πέσει σε ελλατωματική;

Πάντως λίγο αυτο, λίγο το wifi (αλήθεια έχει όντως διορθωθεί σε νέα μοντέλα;; ) με απογοήτευσε το κινητό.Και κρίμα γιατι είναι πολύ γρήγορο και όμορφο για την τιμή του.. :(

Παιδιά βοήθεια...σημερα πήρα το SP μου και κάτι δεν πάει καθόλου καλά με το wi-fi, 8 στις 10 φορές μου βγάζει "Το χρονικό όριο της σύνδεσης έληξε" δοκίμασα εκκαθάριση δεδομένων αλλά πάλι τα ίδια:(

Δοκίμασα την σύνδεση του δικτύου και πήγαινε σφαίρα, μέχρι και δίπλα απ το ρουτερ έκατσα και πάλι τα ίδια, που έχω φταίξει ?

Εκδοση 12.0.Α.2.254

Μήπως πέτυχες παλιά συσκευή με το γνωστό πρόβλημα στο WiFi? Προσπάθησε να μπείς σε άλλο δικτυο κι αν έχεις τα ίδια πήγαινε για DOA.

Ρε παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση;Εχει κανεις προβλημα με τη φορτιση;Εμενα αρκετες φορες δεν πιανει ο φορτιστης και επιπλεον δεν μου εχει δουλέψει κανεις φορτιστής αυτοκινήτου..

Είναι θέμα γενικα της συκευής;Ή έχω πέσει σε ελλατωματική;

Πάντως λίγο αυτο, λίγο το wifi (αλήθεια έχει όντως διορθωθεί σε νέα μοντέλα;; ) με απογοήτευσε το κινητό.Και κρίμα γιατι είναι πολύ γρήγορο και όμορφο για την τιμή του.. :(

Μάλλον έπεσες σε προβληματική συσκευή. Σημείωση ότι για να δουλέψει ο φορτιστής αυτοκινήτου πρέπει να είναι αναμμένο το τουτού ή το κλειδί στο ON. Επίσης κοίτα μήπως δεν έχει κουμπώσει καλά ο αντάπτορας στην πρίζα του αναπτήρα.

Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang:

Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5

Μήπως πέτυχες παλιά συσκευή με το γνωστό πρόβλημα στο WiFi? Προσπάθησε να μπείς σε άλλο δικτυο κι αν έχεις τα ίδια πήγαινε για DOA.

Μετά απο τόσο καιρό και ενημερώσεις υπάρχουν ακόμα προβληματικές συσκευές ?:confused:

Εντος της βδομάδας θα το δοκιμάσω και σε άλλο δίκτυο.

Πως μπορώ να μάθω αν όντως είναι προβληματική παρτίδα ?

(Βλέπεται είμαι επαρχία τώρα και δεν είναι εύκολη διαδικασία να παω πάλι στο μαγαζί εκτος κι αν είναι σίγουρη αντικατάσταση...+ το οτι θα μείνω χωρις κινητό λόγο micro sim)

Το δικο μου από άποψη εμβέλειας δεν έχει κάποιο θέμα, κατέβασα και το wifi analyzer και το τσέκαρα, δεν έχω παρατηρήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στο browsing, δεν χάνει το εικονιδιο που δείχνει την ενεργη σύνδεση απλά μου βγάζει σχεδόν συνέχεια

"Το χρονικό όριο της σύνδεσης έληξε" μέσα στο play store θα κάνω επανάληψη 4-5 φορές και λογικα μετα συνήθως πιάνει υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάποιο θέμα με το play store ?

σήμερα παρέλαβα τη συσκευή από αρβάτο. Κάνανε λέει επιδιόρθωση λογισμικού και βαθμονόμιση οθόνης. Το κινητό δούλευε κανονικά τόσες ώρες και τώρα άρχισε να κάνει τα δικά του πάλι (να εξαφανίζεται και να εμφανίζεται η στάτους μπαρ). Τι κάνω εγώ τώρα?
Just in love with my Sole :)

σήμερα παρέλαβα τη συσκευή από αρβάτο. Κάνανε λέει επιδιόρθωση λογισμικού και βαθμονόμιση οθόνης. Το κινητό δούλευε κανονικά τόσες ώρες και τώρα άρχισε να κάνει τα δικά του πάλι (να εξαφανίζεται και να εμφανίζεται η στάτους μπαρ). Τι κάνω εγώ τώρα?

Τους διαολοστέλνεις και μου στέλνεις π.μ. :)

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Αυτο με την αναβαθμιση στην αρβατο νομιζω οτι αμα ηταν παιχνιδι στο στοιχημα θα το χε κλειδωσει ο ΟΠΑΠ
[sIGPIC][/sIGPIC]

άμα τους πάρω τηλ και τους πλακώσω στα !@$&**@ θα τους πω εγώ! Και τους τόνισα δεν είναι θέμα SOFTWARE αφού έκανα και μόνος μου επιδιόρθωση. Αι βγάλε άκρη τώρα με τους μ****κες

Αυτο με την αναβαθμιση στην αρβατο νομιζω οτι αμα ηταν παιχνιδι στο στοιχημα θα το χε κλειδωσει ο ΟΠΑΠ

χαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχα πες το ψεματα...

άμα τους πάρω τηλ και τους πλακώσω στα !@$&**@ θα τους πω εγώ! Και τους τόνισα δεν είναι θέμα SOFTWARE αφού έκανα και μόνος μου επιδιόρθωση. Αι βγάλε άκρη τώρα με τους μ****κες

Δεν στα έλεγα εγώ;; Πλέον στο service center στην Πάτρα λέω μην διανοηθείτε να με πάρετε να μου πείτε να έρθω να το πάρω αν το μόνο που έκαναν ήταν να φλασάρουν το software... Αφού και η γυναίκα που με εξυπηρετεί ως επί το πλείστον με παίρνει κάτι φορές και μου λέει δεν διόρθωσαν αυτό που έπρεπε το ξαναστέλνω... Και φτου απ' την αρχή τηλέφωνα στη sony mobile... Συνήθως βάζω τον προϊστάμενό τους να με πάρει γιατί με τόσες ******** που λέει ο κάθε άσχετος εκπρόσωπος τραβάω τα μαλλιά μου... :X:mad:

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Εξακολουθείς να είσαι ευγενικός. Θα πάρεις τηλέφωνο και θα τους πεις ότι τα προβλήματα παραμένουν και πλέον θα απαιτήσεις αντικατάσταση. Ζήτα να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο. Πες του ότι σου είπαν πως έκαναν calibration οθόνης, κάτι το οποίο δεν υφίσταται, αλλά επειδή δεν ήθελες να δημιουργήσεις πρόβλημα δεν το συνέχισες. Τώρα όμως ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και απαιτείς αντικατάσταση.

Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη σχετικά με το service θα παρακαλέσω να συνεχίσουμε την συζήτηση εδώ ώστε να μην είμαστε off topic. Αν χρειαστείς κάτι με το φλασάρισμα το γράφεις εδώ.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Μετά απο τόσο καιρό και ενημερώσεις υπάρχουν ακόμα προβληματικές συσκευές ?:confused:

Εντος της βδομάδας θα το δοκιμάσω και σε άλλο δίκτυο.

Πως μπορώ να μάθω αν όντως είναι προβληματική παρτίδα ?

(Βλέπεται είμαι επαρχία τώρα και δεν είναι εύκολη διαδικασία να παω πάλι στο μαγαζί εκτος κι αν είναι σίγουρη αντικατάσταση...+ το οτι θα μείνω χωρις κινητό λόγο micro sim)

Το δικο μου από άποψη εμβέλειας δεν έχει κάποιο θέμα, κατέβασα και το wifi analyzer και το τσέκαρα, δεν έχω παρατηρήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στο browsing, δεν χάνει το εικονιδιο που δείχνει την ενεργη σύνδεση απλά μου βγάζει σχεδόν συνέχεια

"Το χρονικό όριο της σύνδεσης έληξε" μέσα στο play store θα κάνω επανάληψη 4-5 φορές και λογικα μετα συνήθως πιάνει υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάποιο θέμα με το play store ?

Υπάρχουν ανταπτοράκια από mSIM σε SIM με 3€ περίπου. Just so you know!

Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5

Πως βλέπετε το σήμα στο GPS είναι καλό;;

Το πρόγραμμα GPS test pro και λειτουργία του σχεδον άψογη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

παιδια κοιταξα αρκετα και δεν ειδα καμια προταση για αξιολογο screen protector, σιγουρα θα εχει συζητηθει θα συνεχισω το ψαξιμο αλλα αν μπορει καποιος να δωσει καμια επιλογη καλη. Στο xda μονο για αυτη διαβασα και οχι και πολλα Nillkin High-Level Crystal High Clear την εχει δοκιμασει κανεις?

Έχω κατεβάσει το SUS και δεν μου έχει στη λίστα με τις διαθέσιμες συσκευές, ούτε το xperia SP, ούτε το NeoV. Καμία ιδεα για το τι παίζει?

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Έχω κατεβάσει το SUS και δεν μου έχει στη λίστα με τις διαθέσιμες συσκευές, ούτε το xperia SP, ούτε το NeoV. Καμία ιδεα για το τι παίζει?

εμένα το έκανε αυτό στα windows 8 . Μόλις το εγκατέστησα στο λάπτοπ που έχω τα 7 υπήρχαν όλες κανονικά

εμένα το έκανε αυτό στα windows 8 . Μόλις το εγκατέστησα στο λάπτοπ που έχω τα 7 υπήρχαν όλες κανονικά

Μάλλον αυτό φταίει... γιατί και εγώ windows 8 έχω...

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Μάλλον αυτό φταίει... γιατί και εγώ windows 8 έχω...

Δεν ξέρω τι παίζει με τα W8 αλλά μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι έχει τις συσκευές κανονικότατα. Το χρησιμοποίησα για τις συγκεκριμένες συσκευές πριν ένα μήνα περίπου. Έχεις την τελευταία έκδοση; Αν είναι δοκίμασε να κατεβάσεις το Sony PC Companion, έχει ενσωματωμένο πρόγραμμα αναβάθμισης και ανιχνεύει αυτόματα το κινητό σου οπότε δε νομίζω να έχεις θέμα.

παιδια κοιταξα αρκετα και δεν ειδα καμια προταση για αξιολογο screen protector, σιγουρα θα εχει συζητηθει θα συνεχισω το ψαξιμο αλλα αν μπορει καποιος να δωσει καμια επιλογη καλη. Στο xda μονο για αυτη διαβασα και οχι και πολλα Nillkin High-Level Crystal High Clear την εχει δοκιμασει κανεις?

Την είχα δοκιμάσει στο miro μια χαρά άντεξε 9 μήνες ,εύκολη τοποθέτηση και διαυγής

Στο sp όμως δεν μου αρέσουν τα κοψίματα και δεν βρήκα και seller τις προκοπής για αυτό πήρα αυτήν για δόκιμη

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=171049405029

Αλλά ψάχνω και μια για να γλυτώσω από τις δαχτυλιές

Εάν γνωρίζει κάποιος θήκη με carabiner για πιο outdoor καταστάσεις ας πει

Την είχα δοκιμάσει στο miro μια χαρά άντεξε 9 μήνες ,εύκολη τοποθέτηση και διαυγής

Στο sp όμως δεν μου αρέσουν τα κοψίματα και δεν βρήκα και seller τις προκοπής για αυτό πήρα αυτήν για δόκιμη

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=171049405029

Αλλά ψάχνω και μια για να γλυτώσω από τις δαχτυλιές

Εάν γνωρίζει κάποιος θήκη με carabiner για πιο outdoor καταστάσεις ας πει

Ευχαριστω. Δηλαδη την προτινεις η ετσι κ ετσι? Απο αυτον το seller την πηρες? Καποιος αλλος καμια επιλογη ακομα?

Τι γινεται ομως δεν εχω βρει και πολλα πολλα για screen protector ουτε και για θηκες, δεν εχει πουλησει αρκετα? Γιατι για την τιμη του ειναι πολυ δυνατο και ειναι κριμα να πετανε τα λεφτα αλλου.

Ευχαριστω. Δηλαδη την προτινεις η ετσι κ ετσι? Απο αυτον το seller την πηρες? Καποιος αλλος καμια επιλογη ακομα?

Τι γινεται ομως δεν εχω βρει και πολλα πολλα για screen protector ουτε και για θηκες, δεν εχει πουλησει αρκετα? Γιατι για την τιμη του ειναι πολυ δυνατο και ειναι κριμα να πετανε τα λεφτα αλλου.

για ποιο λόγο να βάλουμε screen protector αφού έχει από την μάνα του; Δεν "χαλάει" η αφή της οθόνης (πιο σκληρή ίσως) ;

• The title was changed to Sony Xperia T