Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την ταιβανεζικη εβαλες? Αυτη που εχει default πληκτρολογιο κατι σε κινεζικα?

Ναι αυτην.Παει πολυ καλα εκτος απο αυτο το θεματακι.Ξερεις καμια λυση?

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οχι δυστυχως. Δεν την εχω δοκιμασει. Απο οσα διαβασα μονο με το nfc και κατι αλλο ειχαν προβλημα αλλα διορθωνοταν αν εβαζες τα apk της 141... Για αυτο δεν διαβασα κατι.
Μάριος...

Βγήκε ανακοίνωση από το επίσημο blog της Sony που αναφέρει για το update των συσκευών της σε 4.3 (τα μοντέλα του 2013 έχουν προτεραιότητα) αλλά αφήνει μια υπόνοια ότι κάποια παλιότερα μοντέλα που έχουν 4.1 θα πάνε κατ' ευθείαν σε 4.3... Ελπίζω αυτό να σημαίνει κάτι για το Xperia T!

Το αντίστοιχο blog post μπορείτε να το δείτε εδώ

Πολύ-πολύ ευχάριστα τα νέα με τη (μελλοντική) αναβάθμιση σε 4.3.

Έχοντας ουσιαστικά τη συσκευή 1 μόλις μέρα στα χέρια μου, θα προσπαθήσω κάνω ένα πολύ σύντομο review.

Δεν πέρασα ακόμα SIM, στο Γερμανό της γειτονιάς δεν είχαν microSIM (θα φέρουν λογικά σήμερα).

Έτσι όλη η χρήση αφορά σύνδεση μέσω WiFi, κατέβασμα εφαρμογών, περιήγηση στα μενού & τις ρυθμίσεις.

Εξωτερικά η συσκευή φαίνεται πάρα πολύ ποιοτική, αν & με πλαστικό καπάκι στο πίσω μέρος. Δεν τρίζει, ούτε κουνιέται τπτ.

Το κινητό δεν κάθεται πολύ καλά στο χέρι (τουλάχιστον στο δικό μου). Όχι τόσο λόγω μεγέθους, αλλά κυρίως σχεδιασμού.

Το αλουμινένιο πλαίσιο γύρο από τη συσκευή προεξέχει & έχει έντονες γωνίες.

Ελπίζω η αίσθηση να βελτιωθεί με την τοποθέτηση της θήκης που παρήγγειλα.

Η οθόνη, για την οποία διάβασα κάποια αρνητικά σχόλια σε ξένα κυρίως site, εμένα μου φαίνεται εντυπωσιακή.

Ίσως τα χρώματα της να μην είναι τρομερά φωτεινά & κορεσμένα, αλλά η ανάλυσή της είναι εξωπραγματική για τα δεδομένα μου.

Η απόκρισή της δε, είναι άλλου επιπέδου.

Η συσκευή γενικά πηγαίνει σφαίρα. Δεν παρουσίασε το παραμικρό lag, στο λίγο που τη χρησιμοποίησα.

& θα συνεχίσω με τα αρνητικά..

Το UI της συσκευής είναι για μένα το μεγάλο αγκάθι της.

Έχοντας επαφή με προηγούμενα Xperia (το Neo V του αδελφού μου), έχω να πω ότι δυστυχώς δεν άλλαξαν πολλά πράγματα.

Το βρήκα τουλάχιστον μέτριο σε εμφάνιση, φτωχό & όχι τόσο λειτουργικό/πρακτικό, σε σχέση με τα αντίστοιχα των Samsung & HTC.

Απουσιάζουν widgets τα οποία χρησιμοποιούσα στο παρελθόν & που νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι στάνταρ,

όπως αυτό των επαφών που χρησιμοποιώ περισσότερο (υπάρχει ένα με τις τελευταίες κλήσεις..),

ή του ημερολογίου Google. Έψαξα άδικα να βρω λοιπόν στο Play..

Επίσης παρατήρησα & το εξής (δεν ξέρω αν φταίει η 4.1.2 σε αυτό):

Η σχέση της συσκευής με τη διαχείριση της μνήμης (εσωτερικής & εξωτερικής), δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι..

Καταρχήν έχει δώσει στην εσωτερική μνήμη (για τον χρήστη), το όνομα sdcard.... sdcard0 για την ακρίβεια. sdcard1 είναι η microSD..

Γενικότερα δεν δίνει & πολύ σημασία στη microSD (αν & την έχω τοποθετήσει πριν ανοίξω τη συσκευή).

Όλες οι εφαρμογές αποθηκεύουν τα δευτερεύοντα στοιχεία τους στην εσωτερική μνήμη.

Έτσι η microSD υπάρχει μόνο για την κάμερα (σαν default αποθηκευτικός χώρος ήταν όπως φαντάζεστε η εσωτερική μνήμη),

& για τους χάρτες της Mireo (αυτό το πρόγραμμα τουλάχιστον ρώτησε πού θα τους αποθηκεύσει).

Το Dropbox πάλι συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχει καν η microSD, δίνει δυνατότητα αποθήκευσης αρχείων μόνο στην εσωτερική μνήμη..

Κάτι φαίνεται ότι δεν πάει καλά.. Δεν ξέρω αν το αντιμετώπισε κανένας άλλος συνάδελφος.

Αυτά τα λίγα προς το παρόν.

Edited by paschos76
Redmi Note 8T

Οχι δυστυχως. Δεν την εχω δοκιμασει. Απο οσα διαβασα μονο με το nfc και κατι αλλο ειχαν προβλημα αλλα διορθωνοταν αν εβαζες τα apk της 141... Για αυτο δεν διαβασα κατι.

Θα το ποσταρω και εκει να δω τι γινεται.Επισης χθες περασα και .145 στοκ αλλα παλι το ιδιο θεμα.Αλλα επειδη μου φαινοταν οτι ρουφαγε λιγο πιο γρηγορα την μπαταρια γυρισα σε .142, εκανα ροοτ και μετα περασα τον κερνελ της .145(ειναι 2 μηνες νεοτερος) και η αυτονομια επανηλθε.

Ποτε βγηκε 145? Δεν το ειχα δει...

Χαχαχαχ δειτε παρανοια με τη μπαταρια. Προφανως δεν την φορτισα ποτε σε αυτες τις 3 μερες...Κραταει καλα πια με το root + greenify αλλα το software ειναι επικο. Δειχνει πολυ σωστα το ποσοστο! LOL

Edited by icy20
Μάριος...

Σχεδιαστικα το κινητο ειναι απιστευτο! Αυτη ειναι και η δουλεια της Sony! Το πιο απροσμενο (+ το wifi-receiver I/O singal)

στο συγκεκριμενο μοντελο ειναι η καμερα και ελλειπης δυνατοτητα ληψης σε συνθηκες χαμηλού φωτισμού καθως και σε

γενικοτερο shooting. Για να ειμαι ειλικρινης βλεποντας και sample απο διαφορετικους χρηστες μου θυμιζει την ποιοτητα του

xperia mini που ειχα στο παρελθον και φυσικα αρκετα κατωτερη ποιοτητα απο το Xperia P και U. Δυστυχως ακομα και με το

επερχομενο update αυτο δεν θα φτιαξει, ωστοσο θα παρακαλουσα τους κατοχους τους αν ειναι δυνατο να δοκιμασουν την

ληψη φωτογραφιων με καποια επιπλεον προγραμματα οπως CameraFx, C.FV-5 e.t.c. και να ειναι ευκολο να ανεβασουν καποιο

sample! Ευχαριστω προκαταβολικα!

Για το θέμα με τη μνήμη, υπάρχει επιλογή:

ρυθμίσεις/αποθηκευτικός χώρος/μεταφορά δεδομένων στην κάρτα sd.

Αλλά όχι κάποια μόνιμη επιλογή αποθήκευσης.

Το WiFi έχει όντως σοβαρό θέμα.

Η μπαταρία (έχει φορτιστεί μόλις 1 φορά), δεν κατάφερε να βγάλει τη μέρα,

& μάλιστα χωρίς σύνδεση στο δίκτυο (τη SIM την πήρα σήμερα).

Ελπίζω να συνεχίσουμε καλύτερα.

Επίσης, βρήκε/μπόρεσε να κατεβάσει κανείς το My Xperia?

Edited by paschos76
Redmi Note 8T

Το My Xperia θέλει android 4.2
Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1

Το My Xperia θέλει android 4.2

4.1 το τρεχω στο xperia p

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιήτε για GPS ? χάρτες πρόσφατους Κύπρου και Ελλάδας που βρίσκουμε ?

Ευχαριστώ.

4.1 το τρεχω στο xperia p

Παράξενο... Στο Xperia Z έγινε διαθέσιμο με την αναβάθμιση του Jelly bean σε 4.2 οπότε μάλλον έτσι θα γίνει και στο SP.

Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1

Το κινητο το εχω και τα σπαει.

Σου δινει τετοια εντυπωση κατασκευης η οποια ανετα σου βγαζει 2 χρονια.

Εκλεισα για 2 χρονια.....ετσι απλα και ομορφα.

Για να μην δημιουργω ψευδεις εντυπωσεις. Το κινητο το χρησιμοποιει η γυναικα μου η οποια το μονο που κανει με το κινητο ειναι κλησεις κανενα 10-20 λεπτο τη μερα... Αντε να επαιξε και 1-2 παρτιδες ξερη... LOL
Μάριος...

Το κινητο το εχω και τα σπαει.

Σου δινει τετοια εντυπωση κατασκευης η οποια ανετα σου βγαζει 2 χρονια.

Εκλεισα για 2 χρονια.....ετσι απλα και ομορφα.

Εμένα μου εβγαλε το xperia mini 2 χρόνια(και πάει ακόμα), με αυτό πόσο θα πάω ? :p

Εμένα μου εβγαλε το xperia mini 2 χρόνια(και πάει ακόμα), με αυτό πόσο θα πάω ? :p

Τρια;;; :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιήτε για GPS ? χάρτες πρόσφατους Κύπρου και Ελλάδας που βρίσκουμε ?

Ευχαριστώ.

Για τα προγράμματα πλοήγησης συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

Modpic.gif

Γνωρίζει κανείς έχει ρυθμίσει η κάμερα του ώστε να μπορώ να τραβήξω πολλές συνεχόμενες λήψεις μαζί;; Ή έστω καμία εφαρμογή που το κάνει αυτό;;

Σε τι χρωμα προτιματε το κινητο; Ασπρο ή μαυρο; :)

σε κόκκινο!! :p + ένα μαύρο κάλυμμα από πίσω να μην επικρατήσει πολλή κοκκινίλα και είναι κομπλέ! αλλιώς το άσπρο. σε μάυρο χάνει πολύ σε εμφάνιση.

σε κόκκινο!! :p + ένα μαύρο κάλυμμα από πίσω να μην επικρατήσει πολλή κοκκινίλα και είναι κομπλέ! αλλιώς το άσπρο. σε μάυρο χάνει πολύ σε εμφάνιση.

Μαλλον σε ασπρο. Ταιριαζει περισσοτερο και με τα χρωματα της μπαρας απο κατω.:p ευτυχως θα αναβαθμιστει και σε android 4.3 γιατι η σονυ συνηθιζει να μην αναβαθμιζει τα κινητα της.

Μαλλον σε ασπρο. Ταιριαζει περισσοτερο και με τα χρωματα της μπαρας απο κατω.:p ευτυχως θα αναβαθμιστει και σε android 4.3 γιατι η σονυ συνηθιζει να μην αναβαθμιζει τα κινητα της.

Τα νέα μοντέλα τα αναβαθμίζει πάντα..Κάτσε να βγάλει κ άλλα μοντέλα να δω αν θα συνεχίσει να το αναβαθμίζει..

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Γνωρίζει κανείς έχει ρυθμίσει η κάμερα του ώστε να μπορώ να τραβήξω πολλές συνεχόμενες λήψεις μαζί;; Ή έστω καμία εφαρμογή που το κάνει αυτό;;

SilentCamera χρησιμοποιώ εγώ.

Έβγαλε κανένας το προστατευτικό οθόνης που ουσιαστικά υπάρχει στην συσκευή;

http://gofortech.wordpress.com/

Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία.

• The title was changed to Sony Xperia T