Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατοχος μιας εβδομαδας περιπου, αγορασμενο απο Public λευκου χρωματος. Κανενα προβλημα απολυτως, αντιθετως σε σχεση με το alcatel ot 995 που ειχα πιανει με μια παυλα παραπανω στο ιδιο σημειο το wifi. Λογικα παιδια πρεπει να ειναι αυτο που ειπε ο φιλος πιο πριν οτι ισως οι αρχικες παρτιδες να ειχαν καποιο προβλημα αλλα να το εντοπισε η Sony και να το διορθωσε.

Το κινητο τα σπαει δε μασαει πουθενα.. πολυ ευχαριστημενος παρα τους ενδοιασμους που ειχα για την sony!

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάτοχος λευκού Xperia SP από Vodafone, αγορασμενο 11/06...κανένα απολύτως πρόλημα με το Wifi...να τσεκάρουμε μόνο με τα παιδιά που έχουν πρόβλημα, ποιες συσκευές είναι παραεισαγωγής (skroutzoμάγαζα) και ποιες όχι...για να έχουμε μια συνολική εικόνα...

Παιδια ειναι λογικο στην μπαταρια να λεει οτι το 85% ειναι απο το συστημα android? Κατι δεν παει καλα η μου φαινεται... Το κινητο ειναι 1.5 μερα ανοιχτο με 8 ωρες airplane mode, εχει μεινει 25% και το μονο που εχει κανει ειναι κλησεις χωρις καν ανοιχτο 3g... Κατι παιζει?

Ναί, φυσιολογικό είναι. Άν δεν έχεις "ανοίξει" κάποια άλλη εφαρμογή...

I fly with ASICS DynaFlyte 2

Στο σκρουτζ κυκλοφορεί και το ΤΧ, με ασήμαντες διαφορές.

Αν είχε την τιμή του Τ θα ήταν μονόδρομος για εμένα γιατί σε λευκό είναι πολύ ποιο όμορφο από το αντίστοιχο Τ λευκό που έχει άκομψη διχρωμία και επίσης έχει και αφαιρούμενη μπαταρία.

Less is more...

Θέλω να κάνω επαναφορά του τηλεφώνου μέσω SUS, υπάρχει τρόπος να κρατήσω τα μηνύματα χωρίς να κάνω root και να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα;

Θέλω να κάνω επαναφορά του τηλεφώνου μέσω SUS, υπάρχει τρόπος να κρατήσω τα μηνύματα χωρίς να κάνω root και να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα;

Sms backup and restore. Αποθηκευονται σαν αρχειο στην κσρτα μνημης και μετα κανεις επαναφορα.

Αλλιως myphone explorer σε κινητο και πισι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν είχε την τιμή του Τ θα ήταν μονόδρομος για εμένα γιατί σε λευκό είναι πολύ ποιο όμορφο από το αντίστοιχο Τ λευκό που έχει άκομψη διχρωμία και επίσης έχει και αφαιρούμενη μπαταρία.

Κι εγώ προτιμώ το TX (design-wise, δεν με νοιάζει η μπαταρία) αλλά δεν αξίζει τα 60€ παραπάνω για μένα. Κρίμα πάντως που δε το φεραν πιο νωρίς...

μια ειναι η λυση,

myphone explorer, ο,τι καλυτερο για sony (sonyericsson, ericsson)

http://www.fjsoft.at/en/

το κατεβαζεις και απο το playstore στο κινητο και δεν βαζεις καν καλωδιο, κανε αναζητηση να στο βρει μεσω wifi εφοσον τα εχεις και κινητο και pc στο ιδιο δικτυο..και μετα απλα create back up..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μήπως ξέρη κάποιος αν μπορούμε να κάνουμε μετονομασία στις φωτογραφίες που βγάζουμε, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστεύω, αλλά δεν έχω βρει πως γίνεται και αδυνατώ να πιστέψω πως δεν είναι εφικτό. :confused:

Μήπως ξέρη κάποιος αν μπορούμε να κάνουμε μετονομασία στις φωτογραφίες που βγάζουμε, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστεύω, αλλά δεν έχω βρει πως γίνεται και αδυνατώ να πιστέψω πως δεν είναι εφικτό. :confused:

Μπορείς να τις μετονομάσεις πολύ εύκολα με το Astro. Τώρα από Camera κ Album δεν έχω βρει κάποιο τρόπο.

Δοκιμασες με καποιον file manager;

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια το κινητο αυτο εχει 4G κανονικα? ενσωματωμενο GPS? ειναι ενταξει ή να προτιμησω καποιο αλλο android smartphone?

παιδια το κινητο αυτο εχει 4G κανονικα? ενσωματωμενο GPS? ειναι ενταξει ή να προτιμησω καποιο αλλο android smartphone?

4G δεν εχει.. GPS κτλ εχει..

Για μενα αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει καλυτερη επιλογη στα λεφτα του..αλλα αν θες 4G πας πιο πανω..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ε αφου δεν εχει 4G λεω να δωσω κατι παραπανω και να παρω καποιο που να το υποστηριζει. το θεωρω βασικο. σε ευχαριστω Νικολα.

ε αφου δεν εχει 4G λεω να δωσω κατι παραπανω και να παρω καποιο που να το υποστηριζει. το θεωρω βασικο. σε ευχαριστω Νικολα.

ναι. αν θεωρεις οτι θα το χρησιμοποιεις παρε το Ζ, που νομιζω οτι καθαριζεις με το κινητο αυτο..

Εγω απλα προτιμω να αλλαζω πιο συχνα συσκευες, και ειδικα τωρα που ηρθα επαρχια δε με νοιαζει το 4G..ας πιανει το 3G παντου και ας λειπει το 4..

Βασικα φτανει μεχρι 42Mbps. Δν ξερω βεβαια αν σε καλυπτει...

Μολις σημερα αγορασα ενα Τ στην εξαιρετικη τιμη των 264€. Μονο που εχω ενα θεμα. Περασα μουσικη και στα κομματια που εχουν ελληνικους τιτλους βγαζει τα γνωστα ακαταλαβιστικα, σαν του υπολογιστη πριν φτιαξεις την κωδικοποιηση για την ελληνικη γλωσσα. Πως φτιαχνεται το θεματακι?:ninja:

Μολις σημερα αγορασα ενα Τ στην εξαιρετικη τιμη των 264€. Μονο που εχω ενα θεμα. Περασα μουσικη και στα κομματια που εχουν ελληνικους τιτλους βγαζει τα γνωστα ακαταλαβιστικα, σαν του υπολογιστη πριν φτιαξεις την κωδικοποιηση για την ελληνικη γλωσσα. Πως φτιαχνεται το θεματακι?:ninja:

Υποθέτω οτι χρησιμοποιείς το Walkman. Πάτα τις τελίτσες πάνω δεξιά κ πήγαινε Επεξεργ. πληροφ. μουσικής. Μπορείς να αλλάξεις το άνομα/καλλιτέχνη/album από κει.

Υποθέτω οτι χρησιμοποιείς το Walkman. Πάτα τις τελίτσες πάνω δεξιά κ πήγαινε Επεξεργ. πληροφ. μουσικής. Μπορείς να αλλάξεις το άνομα/καλλιτέχνη/album από κει.

Χρειαζεται για καθε τραγουδι? Δεν υπαρχει καποια ρυθμιση για να τα βγαζει αυτοματα σωστα

Χρειαζεται για καθε τραγουδι? Δεν υπαρχει καποια ρυθμιση για να τα βγαζει αυτοματα σωστα

Στο "Η μουσική μου" πάλι στις επιλογές στο "Λήψη πληροφ. μουσικής" στα κατεβάζει όλα απ'το internet αυτόματα αλλά δεν είναι σίγουρο οτι θα τα βγάλει ή οτι θα τα βγάλει σωστά. Πάντως καλύτερα κάνε αυτό πρώτα να δεις κ μετά ότι δεν είναι σωστό το διορθώνεις ξεχωριστά.

Βασικα φτανει μεχρι 42Mbps. Δν ξερω βεβαια αν σε καλυπτει...

αφου ειναι να αγορασω καινουργιο λεω να παρω κατι νεο στην αγορα ωστε να εχει και υψηλοτερη μεταπωλητικη αξια αν το δωσω καποτε.

τα 42mbps ειναι αρκετα, μακαρι να πιανει τοσα εδω Βολο. απλα ο παραπανω λογος υπερισχυει. το να παρω δλδ κατι τελευταιας τεχνολογιας.

νομιζω ειναι κατανοητο. οι περισσοτεροι απο εμας εδω στο myphone ακουλουθουν αυτη τη λογικη πιστευω.

αφου ειναι να αγορασω καινουργιο λεω να παρω κατι νεο στην αγορα ωστε να εχει και υψηλοτερη μεταπωλητικη αξια αν το δωσω καποτε.

τα 42mbps ειναι αρκετα, μακαρι να πιανει τοσα εδω Βολο. απλα ο παραπανω λογος υπερισχυει. το να παρω δλδ κατι τελευταιας τεχνολογιας.

νομιζω ειναι κατανοητο. οι περισσοτεροι απο εμας εδω στο myphone ακουλουθουν αυτη τη λογικη πιστευω.

φιλε μου ισα ισα, εδω στο Myphone ΠΟυ βλεπουμε την εξελιξη κτλ πρεπει ναμαστε πιο εξυπνοι.

Να στο πω αλλιως, οταν πηρα το Τ τα χριστουγεννα, ειχε 600.. τωρα δεν αξιζει να το πουλησω. Γενικα αν δεν παρεις αι φον το να σκεφτεσαι μεταπωλητικη αξια ειναι ανουσιο, εκτος αν το θες για 2 μηνες.. εγω κλεινω χρονο συνηθως και απλα εχω 2 βασικα κριτηρια.

να μου αρεσει η συσκευη και να με καλυπτει σε δυνατοτητες..το ανδροιδ γενικα δεν παλευεται πχ με 512 ραμ, οποτε αν ειχα 150 ευρω για κινητο δε θα επαιρνα ανδροιδ αν δεν εβρισκα με 1gb ραμ, να στο δωσω ετσι..

τωρα να παρεις 4G μονο και μονο για να μπαινεις πχ πιο γρηγορα στο fb, πεταμενα λεφτα. αν οντως σου χρειαζονται τετοιες ταχυτητες τι να πω, καντο..αλλα για μενα εξυπνη αγορα ειναι αυτη που δινεις τα λιγοτερα χρηματα και δε σε νοιαζει ποτε θα το αλλαξεις.

και δες το με απολυτα νουμερα, σκας 450 για Ζ ή Σ4, χοντρικα, και το πουλας μιση τιμη γιατι θα χασει αξια και θα πεσει και η τιμη του μετα απο ενα 6μηνο,σιγουρα..χανεις 200++ ευρω, οσο κανει το Τ σχεδον το οποιο το πουλας σιγουρα πανω απο 100 μετα απο 6 μηνες, αρα αν το δεις σαν κινηση χανεις λιγοτερα λεφτα, και στην ουσια η διαφορα που θα δεις ειναι ελαχιστη αν δεν θες xtreme επιδοσεις.. το ξανα λεω, ειναι θεμα χρηστη.

Απλα βλεπω οτι το θες απλα επειδη ειναι τουμπανο, δεν εχω καταλαβει αν θα σου χρειαστει αυτο το κατι παραπανω που εχει.

πχ εγω αν ειχε 2GB ram ισως το μπουκωνα στις εφαρμογες, τωρα εχω καμια 30αρια-40 που ουσιαστικα αυτες χρησιμοποιω, τις αλλες ποτε δεν τις χρειαστηκα πραγματικα

• The title was changed to Sony Xperia T