jk87 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Αν καταφέρω Κωνσταντίνε να βάλω JB στο Arc S τότε θα με πάει μερικούς μήνες ακόμη ώστε να μπορώ να πάρω το Ζ ;) Το θέμα είναι το πως. Η Sony έχει αντιμετωπίσει με παλινωδίες το ενδεχόμενο να δώσει και τη JB στα μοντέλα του 2011 όπως το Arc S...:mad: Παράθεση Dies Irae Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 [quote Θα μπορούσα να έχω ενα link απο το ebay διότι αυτή που απεικονίζεται στη φωτό δεν την έχω βρει σε μαύρο.. μόνο αυτή βρήκα αλλά την θεωρώ πολύ χοντροκομμένη.. http://i.ebayimg.com/t/Black-Hard-Snap-On-Skin-Case-Cover-For-Sony-Xperia-TL-LT30at-AT-T-/00/s/NTAwWDUwMA==/$%28KGrHqZ,!pwFCs9PmHpVBQwRNnBPqw~~60_12.JPG ; Η τελευταία θήκη που πήρα είναι η παρακάτω: http://www.ebay.de/itm/200890165669?var=500142699317&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Αλλιώς η παρακάτω είναι ο ίδιος τύπος θήκης: http://www.ebay.com/itm/Grey-S-Types-TPU-Silicone-CASE-Cover-For-Sony-Xperia-T-LT30p-/170974574301?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item27cee0f6dd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spasiklas Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Θα μπορούσα να έχω ενα link απο το ebay διότι αυτή που απεικονίζεται στη φωτό δεν την έχω βρει σε μαύρο.. μόνο αυτή βρήκα αλλά την θεωρώ πολύ χοντροκομμένη.. http://i.ebayimg.com/t/Black-Hard-Snap-On-Skin-Case-Cover-For-Sony-Xperia-TL-LT30at-AT-T-/00/s/NTAwWDUwMA==/$%28KGrHqZ,!pwFCs9PmHpVBQwRNnBPqw~~60_12.JPG ; Η τελευταία θήκη που πήρα είναι η παρακάτω: http://www.ebay.de/itm/200890165669?var=500142699317&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Αλλιώς η παρακάτω είναι ο ίδιος τύπος θήκης: http://www.ebay.com/itm/Grey-S-Types-TPU-Silicone-CASE-Cover-For-Sony-Xperia-T-LT30p-/170974574301?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item27cee0f6dd ευχαριστώ πολύ για τα link ! :) Και μια ερώτηση για την πρώτη θήκη που μου δίνεις αν και στις φωτό με τα άλλα χρώματα φαίνεται πως έχει πέσει photoshop.. για τα πλαϊνά πλήκτρα υπάρχει χώρος για το κάθε ένα ξεχωριστά ή ενα άνοιγμα για όλα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 παρτε αυτη που ποσταρα πειν 2 σελιδες με 3 ευρω ρε να στε αρχοντες :D ουτε χοντροκομμενη δε το ασχημαινει σχεδον καθολου και προστατευει γυρω γυρω το τηλεφωνο με αριστη εφαρμογη, σημερα μου αλλαξαν τα πληκτρα και διορθωθηκε το θεμα που χα με τα κουμπι on/off (ηθελε παραπανισια πιεση για να πιασει) αλλα για να μ αλλαξουν και ακουστικο επρεπε να τους το παω καπακι πισω γιατι με γραψανε κανονικα.....παλι μου λεγαν κουλα περι παρασιτα απ το δικτυο κλπ :( αυριο θα το παρω πισω με αλλαγμενο ακουστικο και ελπιζω να εξαφανιστουν και τα ανεπαισθητα παρασιτα και επιτελους να το χαρω.... η πλακα ειναι οτι τους το πηγα με την 9,1,140 και μου το "αναβαθμισαν" στην 9,0,489!:X δηλαδη το πηγα με την τελευταια και μου το δωσαν με την προτελευταια!μου εξηγησαν πως ειναι πολιτικη τους να το αναβαθμιζουν οτι κι αν του κανουν ωστε να γλυτωνουν το πιθανο κοστος αν το ξαναπας μονο για θεμα αναβαθμισης :cry: διπλα μου ενας καθωσπρεπει κυριος με τις κουστουμιες κτλ τους πηγε ενα τηλεφωνο δε προσεξα ποιο αλλα ηταν high end (ισως Ζ) με θεμα στην οθονη οταν προβαλλει λευκο και ζητησε αντικατασταση τηλεφωνου αφου ειναι ολοκαινουριο και του παν δε γινεται αφου επισκευαζεται! Εγω παντως αν και ειχα θεμα απ το ξεσφραγισμα στο κουτι δε θα εμπιστευομουν σε καμμια περιπτωση αντικατασταση με καινουριο (=επισκευασμενο απο DOA) καθως μπορει να σου λυνει το θεμα που ειχες αλλα να εχει αλλα θεματα.Παθων με Κ750 που αλλαχτηκε 3 φορες γιατι καθενα ειχε κι απο ενα προβλημα μεχρι που απαιτησα ευκρινως αντικατασταση με καινουριο γιατι εφαγα 3-4 μηνες χωρις τηλεφωνο.Αλλα αυτες οι εποχες περασανε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 λες να μην περιμενω? εγω πιστευω οτι εχουν κανει μλκ στην αρβατο γιατι ηταν αναβαθσμισμενο το κινητο και απλα την ξαναπερασαν και κατι δε θα εγινε καλα, διοτι αυτο το ΒΤ ειναι 1000% συμβατο! μεχρι και τα ονοματα του καταλογου δειχνει. αλλα δε μου τοχει ξανακανει σημερα που το εχω συνδεδεμενο.. Λες να μην περιμενω? να την περασω ετσι? Γνώμη μου να την περάσεις δε χάνεις και τίποτα!πρώτα πάρε backup κλασικά και μετά κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,εκκαθάριση εσωτερικής μνήμης και πέρασε την με flahtool.μετά την αναβάθμιση άλλη μια εκκαθάριση εσωτερικής μνήμης και είσαι κομπλέ.αν θες στην ανεβάζω η μπορώ να σου στείλω λινκ κατευθείαν από xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 παρτε αυτη που ποσταρα πειν 2 σελιδες με 3 ευρω ρε να στε αρχοντες :D ουτε χοντροκομμενη δε το ασχημαινει σχεδον καθολου και προστατευει γυρω γυρω το τηλεφωνο με αριστη εφαρμογη, σημερα μου αλλαξαν τα πληκτρα και διορθωθηκε το θεμα που χα με τα κουμπι on/off (ηθελε παραπανισια πιεση για να πιασει) αλλα για να μ αλλαξουν και ακουστικο επρεπε να τους το παω καπακι πισω γιατι με γραψανε κανονικα.....παλι μου λεγαν κουλα περι παρασιτα απ το δικτυο κλπ :( αυριο θα το παρω πισω με αλλαγμενο ακουστικο και ελπιζω να εξαφανιστουν και τα ανεπαισθητα παρασιτα και επιτελους να το χαρω.... η πλακα ειναι οτι τους το πηγα με την 9,1,140 και μου το "αναβαθμισαν" στην 9,0,489!:X δηλαδη το πηγα με την τελευταια και μου το δωσαν με την προτελευταια!μου εξηγησαν πως ειναι πολιτικη τους να το αναβαθμιζουν οτι κι αν του κανουν ωστε να γλυτωνουν το πιθανο κοστος αν το ξαναπας μονο για θεμα αναβαθμισης :cry: διπλα μου ενας καθωσπρεπει κυριος με τις κουστουμιες κτλ τους πηγε ενα τηλεφωνο δε προσεξα ποιο αλλα ηταν high end (ισως Ζ) με θεμα στην οθονη οταν προβαλλει λευκο και ζητησε αντικατασταση τηλεφωνου αφου ειναι ολοκαινουριο και του παν δε γινεται αφου επισκευαζεται! Εγω παντως αν και ειχα θεμα απ το ξεσφραγισμα στο κουτι δε θα εμπιστευομουν σε καμμια περιπτωση αντικατασταση με καινουριο (=επισκευασμενο απο DOA) καθως μπορει να σου λυνει το θεμα που ειχες αλλα να εχει αλλα θεματα.Παθων με Κ750 που αλλαχτηκε 3 φορες γιατι καθενα ειχε κι απο ενα προβλημα μεχρι που απαιτησα ευκρινως αντικατασταση με καινουριο γιατι εφαγα 3-4 μηνες χωρις τηλεφωνο.Αλλα αυτες οι εποχες περασανε.... Το σερβις δεν εχει δεν πουλαει και για αυτον το λογο δεν μπορει να κανει αντικατασταση τηλεφωνου. Μαλλον του ειπαν για επισκευη για να ανεβασουν/κρατησουν τα νουμερα τους και να παρουν το ποσοστο τους(?) Αντικατασταση τηλεφωνου γινεται μονο στο καταστημα που αγορασαμε το τηλεφωνο. Αντικατασταση doa = Αντικατασταση με καινουριο σφραγισμενο. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 (edited) Γνώμη μου να την περάσεις δε χάνεις και τίποτα!πρώτα πάρε backup κλασικά και μετά κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,εκκαθάριση εσωτερικής μνήμης και πέρασε την με flahtool.μετά την αναβάθμιση άλλη μια εκκαθάριση εσωτερικής μνήμης και είσαι κομπλέ.αν θες στην ανεβάζω η μπορώ να σου στείλω λινκ κατευθείαν από xda. τωρα ειμαι στο χωριο μου, αυριο που θα ειμαι Αθηνα λεω να το κανω. θες να μου στειλεις με πμ το λινκ? και το flashtool γιατι δε θυμαμαι αν το εχω.. (Εχω windows 8.. ελπιζω να παιζουν) EDIT: ανοιξα το πρωι το κινητο και ενω χτυπουσε κανονικα, ξαφνικα δεν το ακουγα.. παλι ειχε παθει το ιδιο, οι ηχοι εβγαιναν απο το ακουστικο και οχι απο το ηχειο.. παω να το δυναμωσω, στο τερμα δεν ακουγοταν ο ηχος που κανει παντα,αυτο το μπιπ, και στο χαμηλωμα δεν εφτανε τερμα κατω. ΒΤ δεν ειχα βαλει, επομενως φταιει κατι στην αναβαθμιση που μου εκαναν στην αρβατο! Edited April 24, 2013 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarantosantonak Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Σε μια αναζήτηση που έκανα πρόσφατα στο internet βρήκα το Xperia T σε τιμές κάτω από τα 300 ευρώ και το θεωρώ αρκετά καλό με δεδομένο πως αγόρασα τον Ιούλιο του 2012 το Arc S για λίγο πάνω από 260 ευρώ. Αξίζει να τα δώσω αυτά τα λεφτά για να αλλάξω το Arc S με το T ? Ή να μαζέψω όσα χρειάζονται για πάρω το Ζ σε μερικούς μήνες; Power User δεν είμαι (μάλλον), μια καλή camera μου αρκεί, η μεγάλη οθόνη για κανένα βίντεο συν το 3G δίκτυο για ίντερνετ, δηλαδή τα βασικά (συν CamScanner, Adobe Reader κτλ λόγω εργασίας):mobile: Κοίτα, το Ζ είναι μεγάλος πειρασμός, άμα σε παίρνει να περιμένεις λίγο περίμενε...αλλά και η τιμή που βρήκες για το Τ είναι κάτι παραπάνω από μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSXAROU Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 καλημερα σε ολους... βοηθιστε αν μπορειται γιατι μου την εχει βαρεσει στα νευρα .... μια εβδομαδα το εχω το Experia T και ολα ηταν μια χαρα μεχρι και εχτες το βραδυ.... εβγαλα την καρτα SIM που ειχα και εβαλα μια παλια SIM για να βρω ενα τηλεφωνο που ηθελα και απο εκεινει την στιγμη δεν λεει να ανοιξει.... δεν μπορω να καταλαβω γιατι... το αφησα ολο το βραδυ ετσι μπας και "ξυπνηση" τιποτα..... σημερα το πρωι το εβαλα να φορτηση "μπας και"... αλα παλι τιποτα... το μονο που κανει ειναι να εχει αναμενο σε κοκκινο χρωμα το LED ειδοπιοισης..... ξερει κανεις τι επαθε το κουνιτουλι μου???????:(:(:(:( ευχαριστω εκ τον προτερων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Δοκίμασες hard reset;Πατα ταυτόχρονα power button + volume up πατημενα συνέχεια. Μην ανοίγεις νέο θέμα,υπάρχει τοπικ για το κινητό σου Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSXAROU Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 (edited) το εκανα αυτο που λες παντος και το μονο που κανει ειναι να αναβοσβηνη το LED... Edited April 24, 2013 by GSXAROU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 τωρα ειμαι στο χωριο μου, αυριο που θα ειμαι Αθηνα λεω να το κανω. θες να μου στειλεις με πμ το λινκ? και το flashtool γιατι δε θυμαμαι αν το εχω.. (Εχω windows 8.. ελπιζω να παιζουν) EDIT: ανοιξα το πρωι το κινητο και ενω χτυπουσε κανονικα, ξαφνικα δεν το ακουγα.. παλι ειχε παθει το ιδιο, οι ηχοι εβγαιναν απο το ακουστικο και οχι απο το ηχειο.. παω να το δυναμωσω, στο τερμα δεν ακουγοταν ο ηχος που κανει παντα,αυτο το μπιπ, και στο χαμηλωμα δεν εφτανε τερμα κατω. ΒΤ δεν ειχα βαλει, επομενως φταιει κατι στην αναβαθμιση που μου εκαναν στην αρβατο! Μπορει να εκαναν την αναβαθμιση απο πανω και να φταιει αυτο.Δηλ να μην εκαναν full wipe και factory reset για να μη χασεις τα αρχεια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 (edited) ευχαριστώ πολύ για τα link ! :) Και μια ερώτηση για την πρώτη θήκη που μου δίνεις αν και στις φωτό με τα άλλα χρώματα φαίνεται πως έχει πέσει photoshop.. για τα πλαϊνά πλήκτρα υπάρχει χώρος για το κάθε ένα ξεχωριστά ή ενα άνοιγμα για όλα ; Σχετικά με τα πλαϊνά πλήκτρα, δεν έχει κάποιο κόψιμο η θήκη και το πάτημα γίνεται πάνω από το πλαστικό, έτσι θέλει λίγο περισσότερο πάτημα, από ότι χωρίς θήκη. καλημερα σε ολους... βοηθιστε αν μπορειται γιατι μου την εχει βαρεσει στα νευρα .... μια εβδομαδα το εχω το Experia T και ολα ηταν μια χαρα μεχρι και εχτες το βραδυ.... εβγαλα την καρτα SIM που ειχα και εβαλα μια παλια SIM για να βρω ενα τηλεφωνο που ηθελα και απο εκεινει την στιγμη δεν λεει να ανοιξει.... δεν μπορω να καταλαβω γιατι... το αφησα ολο το βραδυ ετσι μπας και "ξυπνηση" τιποτα..... σημερα το πρωι το εβαλα να φορτηση "μπας και"... αλα παλι τιποτα... το μονο που κανει ειναι να εχει αναμενο σε κοκκινο χρωμα το LED ειδοπιοισης..... ξερει κανεις τι επαθε το κουνιτουλι μου???????:(:(:(:( ευχαριστω εκ τον προτερων.... Δεν ξέρω αν είναι ίδια περίπτωση πάντως κάτι παρόμοιο έπαθα και εγώ παραμονή Χριστουγέννων, το τηλέφωνο έμεινε από μπαταρία και δεν ξανάνοιξε ποτέ, ούτε με Hard Reset έγινε κάτι, ευτυχώς το είχα μόνο 6 ημέρες και έγινε αντικατάσταση. Edited April 24, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSXAROU Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Δεν ξέρω αν είναι ίδια περίπτωση πάντως κάτι παρόμοιο έπαθα και εγώ παραμονή Χριστουγέννων, το τηλέφωνο έμεινε από μπαταρία και δεν ξανάνοιξε ποτέ, ούτε με Hard Reset έγινε κάτι, ευτυχώς το είχα μόνο 6 ημέρες και έγινε αντικατάσταση. εμενα ήταν foul από μπαταρία... απλά έβγαλα την sim που είχα και έβαλα μια άλλη και αυτό ήταν... kapout το τηλέφωνο... τελικά πήγα στο service της εταιρείας που το πείρα και ο τεχνικός μου είπε ότι κάτι με το software έχει πρόβλημα και θα έπρεπε να το στείλει στα κεντρικά γιατί αυτός δεν μπορούσε να κάνει κάτι... επειδή όμως θα εμενα χωρίς τηλέφωνο για 2-3 εβδομάδες κανόνισα να έρθει κάποιος από τα κεντρικά στο σπίτι να πάρει αυτό και να μου αφήσει μια άλλη συσκευή μέχρι να είναι έτοιμο το δικό μου... τώρα η ίδια θα είναι άλλη θα είναι???:worry: αύριο το πρωί θα μάθω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Μπορει να εκαναν την αναβαθμιση απο πανω και να φταιει αυτο.Δηλ να μην εκαναν full wipe και factory reset για να μη χασεις τα αρχεια σου. τα αρχεια μου τα εχασα, αλλα σιγουρα απο πανω την εκαναν..οπως και να εχει επειδη λογω εορτων δε θελω να σεταρω κινητα κτλ γιατι δεν ξερω τι χρονο θα εχω, θα περιμενω να περασει το πασχα μπας και την παρουμε την αναβαθμιση να κανω μια και καλη το ρεσετ κτλ να δουμε αν τελικα φταιει αυτο ή εχει θεμα η συσκευη, μιας και τωρα βαριεμαι να μπλεκω με τα 8αρια.. εκτος αν το κανω στο χωριο με τα ΧΡ που εχει το pc. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Θα ήθελα να μου πείτε πόση RAM περίπου μένει ελεύθερη αν έχετε ανοιχτές 4-5 εφαρμογές και χρησιμοποιώντας έναν task killer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Θα ήθελα να μου πείτε πόση RAM περίπου μένει ελεύθερη αν έχετε ανοιχτές 4-5 εφαρμογές και χρησιμοποιώντας έναν task killer. εγω με fb, fb messenger, Instagram, viber, whatsapp, bloomber, outlook mail, και ο,τι βλακεια εχει αυτο ανοιχτο ειμαι περιπου απο 250- 350 ελευθερα. παιζει αναλογα τι ειχα ανοιξει και ποσο εχει φορτωσει το καθε ενα (πχ το viber μου χει τυχει να θελει 80ΜΒ.. ισως μετα απο πολλα μηνυματα) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Παιδια μας ηρθε και για τα ελληνικα Unbranded....(si 1266-0473) Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spasiklas Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Παιδια μας ηρθε και για τα ελληνικα Unbranded....(si 1266-0473) κάθε φορά που γίνεται αναβάθμιση θα χάνουμε τα δεδομένα ; πως μπορώ να παρατείνω τον χρόνο που χρειάζεται για να απενεργοποιηθεί η οθόνη γιατί όταν βλέπω ή ψάχνω κάτι και δεν ακουμπήσω την οθόνη για 3-4 δευτερόλεπτα αυτή σβήνει μόνη της και πρέπει να πατήσω το πλαϊνό πλήκτρο για να συνεχίσω ξανά .. άκρως εκνευριστικό.. :chair: και μια ακόμη απορία.. όταν βάζω κλείδωμα οθόνης την ολίσθηση μου εμφανίζει κανονικά την εικόνα που έχω επιλεγμένη ως οθόνη κλειδώματος.. όταν βάζω ανίχνευση προσώπου, μοτίβο, pin κλπ δεν μου την εμφανίζει και ζητά απευθείας τον κωδικό.. μπορώ να το αλλάξω ώστε να εμφανίζει την εικόνα και στα άλλα είδη κλειδώματος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Παιδια μας ηρθε και για τα ελληνικα Unbranded....(si 1266-0473) καλημέρα παιδιά, την πέρασα και εγώ OTA..και το σκ θα την βάλω από την αρχή..αλλά δεν είδα καμιά διαφορά. 20ΜΒ ήταν..έχουμε καμιά ιδέα τι άλλαξε; μόνο ότι εφαρμογές είχα σβήσει βλέπω ξανά μέσα (mcafee κτλ) επίσης τον chrome τον χρησιμοποιεί κανείς; ποιον προτιμάτε από τους δύο browser και γιατί; Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) καλημέρα παιδιά, την πέρασα και εγώ OTA..και το σκ θα την βάλω από την αρχή..αλλά δεν είδα καμιά διαφορά. 20ΜΒ ήταν..έχουμε καμιά ιδέα τι άλλαξε; μόνο ότι εφαρμογές είχα σβήσει βλέπω ξανά μέσα (mcafee κτλ) επίσης τον chrome τον χρησιμοποιεί κανείς; ποιον προτιμάτε από τους δύο browser και γιατί; Εγω ειδα αρκετα καλυτερη αυτονομια μπαταριας με την .140.Με full brightness στην οθονη,wi fi 2-3 ωρες,καμμια δεκαρια κλησεις και καμμια ωριτσα ραδιοφωνο με βγαζει πλεον ανετα 1 μιση μερα συνεχομενα χωρις να το βαλω στην πριζα.Αρκετα ικανοποιητικα θα ελεγα..Προσωπικα χρησιμοποιω chrome γιατι με βολευει στους σελιδοδεικτες(αποθηκευση)απο το pc και γενικα ειναι γρηγορος και σταθερος και στο τηλεφωνο... Edited April 26, 2013 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Εγω ειδα αρκετα καλυτερη αυτονομια μπαταριας με την .140.Με full brightness στην οθονη,wi fi 2-3 ωρες,καμμια δεκαρια κλησεις και καμμια ωριτσα ραδιοφωνο με βγαζει πλεον ανετα 1 μιση μερα συνεχομενα χωρις να το βαλω στην πριζα.Αρκετα ικανοποιητικα θα ελεγα..Προσωπικα χρησιμοποιω chrome γιατι με βολευει στους σελιδοδεικτες(αποθηκευση)απο το pc και γενικα ειναι γρηγορος και σταθερος και στο τηλεφωνο... αυτο θα το διαπιστωσω και εγω απο δευτερα. Οσο για τους browsers, μαρεσει να μην κανω σπαταλη πορων και εχω απενεργοποιησει τον chrome μιας και με βολευει ο αλλος αλλα δεν το εχω δοκιμασει να δω αν ειναι πιο ευχρηστος και γρηγορος κτλ και θαθελα μια συγκριση απο καποιον να μου πει τυχον διαφορες και να κρατησω μονο εναν.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercules11 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Κοψοχρονιά θα το πήρε!:rolleyes: Έχω ακούσει ότι αυτοί το έχουν και σε τρελή προσφορά!!! Μόνο 599,90!!!:lol::lol::lol: εμενα δεν την περνα OTA μηπως επειδη ειμαι root? η να το περασω μεσω του pc companion? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 εμενα δεν την περνα OTA μηπως επειδη ειμαι root? η να το περασω μεσω του pc companion? Πέρνα την με το companion να εχεις το :rolleyes: σου ησυχο.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Δοκιμασε και με seus αν θες. Παντως αν εχεις σβησει εφαρμογες μαμας με root δεν κανει ΟΤΑ αναβαθμιση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts