Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοει οτι οι αναβαθμισεις δεν εχουν να κανουν με το hw. Το χει αποδειξει η google με το nexus s.

Αλλο που η σονυ δεν προκειται να δωσει πανω απο δυο

Τι να το κάνεις το hardware όμως αν η μαμα εταιρεία σε έχει ξεγράψει και στο xda δεν ασχολούνται με τη συσκευή σου?

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι να το κάνεις το hardware όμως αν η μαμα εταιρεία σε έχει ξεγράψει και στο xda δεν ασχολούνται με τη συσκευή σου?

Καλη ερωτηση. Αλλα μιλας σε ενα ατομο που εδω και 2-3 χρονια εχει παψει να ασχολειται με xda και αλλαγες ρομ και κερνελ. Ημουν και εγω σαυτο το τρυπακι αλλα το σταματησα. Απο τη στιγμη που κανω τη δουλεια μου καλα με την ics ή και με την 2.3 ακομα, δεν βλεπω λογο για να τρελαθω που δεν θα παρω την επομενη αναβαθμιση. Περα απο τον ψυχολογικο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλη ερωτηση. Αλλα μιλας σε ενα ατομο που εδω και 2-3 χρονια εχει παψει να ασχολειται με xda και αλλαγες ρομ και κερνελ. Ημουν και εγω σαυτο το τρυπακι αλλα το σταματησα. Απο τη στιγμη που κανω τη δουλεια μου καλα με την ics ή και με την 2.3 ακομα, δεν βλεπω λογο για να τρελαθω που δεν θα παρω την επομενη αναβαθμιση. Περα απο τον ψυχολογικο..

εγω οταν μιλουσα για την ικανοτητα αναβαθμισεων,εννοουσα την επισημη.. οτι με 2GB δε δικαιολογειται να μη σου δωσει πολλες μετα..

απο εκει και περα,συμφωνω με αυτη την αποψη, ομως μετα απο 2-3 εκδοσεις αρχιζεις να χανεις σημαντικες εφαρμογες..πχ κινητο 3 ετων,με την 1.5 που δεν αναβαθμιστηκε δεν ειχε τιποτα..

οποτε τι να το κανει το Τ,τουμπανο αν σε 2 χρονια δεν εχεις εφαρμογες επειδη θα βγαζουν καθε τοσο νεα εκδοση ανροιδ? ή θα μπλεκεις με xda? εγω δε θελω

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

εγω οταν μιλουσα για την ικανοτητα αναβαθμισεων,εννοουσα την επισημη.. οτι με 2GB δε δικαιολογειται να μη σου δωσει πολλες μετα..

απο εκει και περα,συμφωνω με αυτη την αποψη, ομως μετα απο 2-3 εκδοσεις αρχιζεις να χανεις σημαντικες εφαρμογες..πχ κινητο 3 ετων,με την 1.5 που δεν αναβαθμιστηκε δεν ειχε τιποτα..

οποτε τι να το κανει το Τ,τουμπανο αν σε 2 χρονια δεν εχεις εφαρμογες επειδη θα βγαζουν καθε τοσο νεα εκδοση ανροιδ? ή θα μπλεκεις με xda? εγω δε θελω

Δυστυχως φιλε Νικο ετσι ειναι τα πραγματα. Καπως πρεπει και οι εταιριες να πουλησουν τις επομενες συσκευες τους.

Γιαυτο αν κρατας κινητο 3 χρονια οπως λες, πας σε nexus και ησυχαζεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εντάξει και τα nexus δεν είναι και τέρατα κιόλας,χωρίς επέκταση μνήμης συγνώμη αλλά τα 16 ούτε gb δείχνουν λιγα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εντάξει και τα nexus δεν είναι και τέρατα κιόλας,χωρίς επέκταση μνήμης συγνώμη αλλά τα 16 ούτε gb δείχνουν λιγα

Φυσικα. Ασε που για μενα ειναι και κακασχημα. Αλλα τι να κανουμε? Για καποιον που δεν θελει να ασχολειτε με xda δεν εχει αλλη επιλογη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δυστυχως φιλε Νικο ετσι ειναι τα πραγματα. Καπως πρεπει και οι εταιριες να πουλησουν τις επομενες συσκευες τους.

Γιαυτο αν κρατας κινητο 3 χρονια οπως λες, πας σε nexus και ησυχαζεις.

γιαυτο δεν παιρνεις το Τ, αλλα το P ωστε να τα αλλαζεις καθε χρονο...εγω θα παρω το Τ μονο αν η επιδοτηση που ερχεται μου αφηνει υπολοιπο λιγοτερο απο την τιμη που θα πιασει αυτο που θα πουλησω...επομενως τσαμπα.και απλα οι επιδοτησεις μου ειναι παντα πολυ μεγαλες..

τελος παντων,γενικα ειμαστε θυματα του μαρκετινγκ και τσιμπαμε για τα καλα..αυτο το διαπιστωνω καθημερινα,αλλα κυριως οποτε γυρναω στο χωριο μου....(οποιος μπορει να καταλαβει τι εννοω..)

Θα ηθελα να ρωτησω για το Τ,αν εχει δοκιμασει καποιο απο τα παιδια με φωτεινοτητα υψηλη ποσο βγαζει? σημερα με το Ρ εχοντας την στην εξοικονομηση ενεργεια,βγηκα για δουλειες και με τον ηλιο δεν εβλεπα καθολου την εφαρμογη του bloomberg..(εχει μαυριο φοντο και κοκκινα ή πρασινα γραμματα) με αποτελεσμα να μην βλεπω τιποτα. θα ηθελα λοιπον να το εχω ολη μερα πανω απο τη μεση και να αντεχει..τι λετε με το Τ??παιζει να τη βγαζει τη μερα?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

το photosphere να πάρει το xperia t και μετά θα είναι όλα τα λεφτά το κινητό.

πάντως jb θα πάρει σίγουρα και την αμέσως επόμενη αναβάθμιση της google λογικά οπότε είναι αρκετό για αρχή

θα πάρει και επόμενες αναβαθμίσεις αφού το κινητό είναι λίγο τουμπανάκι για να μασήσει

Τουμπανακι ειναι, η σονυ δεν θα την δωσει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χμ. Πάγωσε λίγο το νήμα, για τόσο επίκαιρο τηλέφωνο. :worry:

Πάντως που είδα την ταινία (που μετά από μια καλή αρχή έγινε μετριότατη) δεν πρόσεξα (μπορεί να χασμουριόμουνα εκείνη την ώρα :p ) σε ποια σκηνή το δείχνει το xperia T.

Διάβασα ότι το δείχνει δεν το δείχνει 1" σκάρτο αλλά σε ποια σκηνή ακριβώς (περίπου!)?

Πάντως που είδα την ταινία (που μετά από μια καλή αρχή έγινε μετριότατη) δεν πρόσεξα (μπορεί να χασμουριόμουνα εκείνη την ώρα :p ) σε ποια σκηνή το δείχνει το xperia T.

Διάβασα ότι το δείχνει δεν το δείχνει 1" σκάρτο αλλά σε ποια σκηνή ακριβώς (περίπου!)?

Ε οι super users έχουν χαλαστει μάλλον πού δεν είναι quad core αλλά στην πραγματικότητα,του s3 του παίζει στα αυτιά:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

γιαυτο δεν παιρνεις το Τ, αλλα το P ωστε να τα αλλαζεις καθε χρονο...εγω θα παρω το Τ μονο αν η επιδοτηση που ερχεται μου αφηνει υπολοιπο λιγοτερο απο την τιμη που θα πιασει αυτο που θα πουλησω...επομενως τσαμπα.και απλα οι επιδοτησεις μου ειναι παντα πολυ μεγαλες..

τελος παντων,γενικα ειμαστε θυματα του μαρκετινγκ και τσιμπαμε για τα καλα..αυτο το διαπιστωνω καθημερινα,αλλα κυριως οποτε γυρναω στο χωριο μου....(οποιος μπορει να καταλαβει τι εννοω..)

Τίποτα δεν είναι Τσάμπα, το πληρώνεις μέσο των επιδοτήσεων γιατί αν κάνεις την επιδότηση σου έκπτωση παγείου, γλυτώνεις χρήματα. Επίσης οι "επιδοτήσεις" μέσο των δικτύων κινητής είναι επί της φουλ τιμής και μετά την επιδότηση βγαίνουν ελαφρός καλύτερες από τις κανονικές του skroutz!

Έχεις δίκιο για τα θύματα του marketing!

Less is more...

εκει που ειναι στο μπαρ στην μαλαισια και παρακολουθει τον τυπο που του εφυγε στην τουρκια.

Έχω πολύ καιρό να μπω στα SONY forums του myPhone και να σχολιάσω κάτι για μία συσκευή. Πριν προχωρήσω να πω ότι δεν το έχω χειριστεί το κινητό ούτε καν ως εκθεσιακό σε κάποιο κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Το μόνο που έκανα ήταν να μπω στα συγκριτικά τεστ του gsmarena για φωτογραφία και βίντεο και να συγκρίνω το "T" με κάποιες άλλες συσκευές καθώς και με αυτή την οποία έχω εγώ τα τελευταία 2 χρόνια (Sony Ericsson XPERIA x10).

Σχετικά με αυτό που περίμενα ... "απογοητεύτηκα".

Μιλώντας για τα συγκριτικά πάντα του gsmarena στην φωτογραφία υστερεί πολύ σε σχέση με το SGS 3 (κάτι που δεν περίμενα από την SONY - καθότι είμαι και SONY-fan). Ενώ στο βίντεο σε σύγκριση 1080p με τα 720p του x10 που είμαι κάτοχος αυτή τη στιγμή, το x10 είχε σε ορισμένα σημεία της εικόνας περισσότερη ευκρίνεια και πιο ζωντανά/κορεσμένα χρώματα.

Επίσης αυτό που θέλω να θίξω γενικά για την SONY (η οποία συνεχίζει την "κακή παράδοση" της SE). Με λύπη μου έχω να πω ότι αυτή η εταιρεία μια ζωή πίσω σε RAM. Δεν είμαι specs-hunter να θέλω 4-πύρηνα και το πιο πρόσφατο chip γραφικών για full FPS, αλλά για τον Θεό το Android ένα πράγμα απαιτεί για να τρέχει καλά και πλέον το ξέρουμε όλοι. Θέλει RAM! Δώστε την!

:offtopic:

Το x10 βγήκε με 384 όταν έπρεπε να βγει με 512 τουλάχιστον.

Το Arc - Arc S βγήκε με 512 όταν έπρεπε να βγει με 768 έως 1GB.

Η πρώτη ναυαρχίδα (XPERIA S) βγήκε με 1GB όταν επιβαλόταν από τον ανταγωνισμό να βγει με 2GB.

Τουλάχιστον βγάλτε την δεύτερη ναυαρχίδα (XPERIA T) σωστά ρε παιδιά της SONY.

Ως πιθανός αγοραστής αλλά και ως SONY-fanboy από αυτά που είδα με προσωπικό googling και searching (χωρίς να έχω διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες αυτού του thread - πράγμα που θα κάνω μόλις γυρίσω σπίτι κι έχω τον χρόνο) έχω αποτραπεί από την αγορά αυτού του -κατά τα άλλα- πανέμορφου τηλεφώνου.

Φιλικά. :cool:

Edited by mr_element
Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo)

Έχω πολύ καιρό να μπω στα SONY forums του myPhone και να σχολιάσω κάτι για μία συσκευή. Πριν προχωρήσω να πω ότι δεν το έχω χειριστεί το κινητό ούτε καν ως εκθεσιακό σε κάποιο κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Το μόνο που έκανα ήταν να μπω στα συγκριτικά τεστ του gsmarena για φωτογραφία και βίντεο και να συγκρίνω το "T" με κάποιες άλλες συσκευές καθώς και με αυτή την οποία έχω εγώ τα τελευταία 2 χρόνια (Sony Ericsson XPERIA x10).

Μιλώντας για τα συγκριτικά πάντα του gsmarena στην φωτογραφία υστερεί πολύ σε σχέση με το SGS 3 (κάτι που δεν περίμενα από την SONY - καθότι είμαι και SONY-fan). Ενώ στο βίντεο σε σύγκριση 1080p με τα 720p του x10 που είμαι κάτοχος αυτή τη στιγμή, το x10 είχε σε ορισμένα σημεία της εικόνας περισσότερη ευκρίνεια και πιο ζωντανά/κορεσμένα χρώματα.

Επίσης αυτό που θέλω να θίξω γενικά για την SONY (η οποία συνεχίζει την "κακή παράδοση" της SE). Με λύπη μου έχω να πω ότι αυτή η εταιρεία μια ζωή πίσω σε RAM. Δεν είμαι specs-hunter να θέλω 4-πύρηνα και το πιο πρόσφατο chip γραφικών για full FPS, αλλά για τον Θεό το Android ένα πράγμα απαιτεί για να τρέχει καλά και πλέον το ξέρουμε όλοι. Θέλει RAM! Δώστε την!

Η πρώτη ναυαρχίδα (XPERIA S) βγήκε με 1GB όταν επιβαλόταν από τον ανταγωνισμό να βγει με 2GB.

Ως πιθανός αγοραστής αλλά και ως SONY-fanboy από αυτά που είδα με προσωπικό googling και searching (χωρίς να έχω διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες αυτού του thread - πράγμα που θα κάνω μόλις γυρίσω σπίτι κι έχω τον χρόνο) έχω αποτραπεί από την αγορά αυτού του -κατά τα άλλα- πανέμορφου τηλεφώνου.

Φοβερη συγκριση του εκανες με το x10.

Eδω εβγαλες καλυτερο το χ10 σε καποια σημεια,δεν θα ηταν καλυτερο το s3?

Σκεψου οτι με αυτα που λες μπορεις να επιρεασεις καποιον ανευ λογου αρνητικα,,,,,,

Συγκρινεις ενα 2πυρινο στο 1,5GHz, με ενα μονοπυρινο στα 1000MHz.

Mια εξελιγμενη καμερα του σχεδον 2013 με μια του 2010.

Επισεις ποτε δεν γνωριζεις βλεποντας δυο φωτο στο gsm arena τι backround υπαρχει για να βγουν αυτες οι δυο φωτο.

Να το πω απλοτερα?τι συμφεροντα......

Βλεπουμε στην Ελλαδα τι υστερια επικρατει πριν βγει το iphone,που τελικα ειναι μια μετρια συσκευη,με αρκετα bug,κακο ντιζαιν,που ειναι φτιαγμενη για τα αμερικανικα δυκτια.......

Edited by zxr

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

φιλε εισαι φοβερος,ουτε βαλτος ενα πραμα..

δεν ξερω για το Τ,αλλα φανταζομαι θα εχει καλυτερη καμερα απο το Ρ που εχω και το οποιο μαλλον θα αντικατασταθει απο το Τ συντομα.. χωρις φανατισμους μιας και φανατικος ειμαι μονο με το συμφερον μου, ο,τι λες νομιζω οτι ειναι εκτος τοπου και χρονου,και το να καθεσαι να μιλας τοσο θεωρητικα εως φανταστηκα ειναι ανουσιο και αν οχι υποπτο,τουλαχιστον αφελες..

Ψυχραιμία κύριοι! Πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο! Καταρχήν τονίζει ότι δεν έχει πιάσει καν το κινητό στα χέρια του κι πως ότι λεει τα λεει βάσει των όσων έχει δει. Με άλλα λόγια λεω κάτι χωρίς να έχει και ιδιαίτερη βάση.

Σαφώς και είναι σωστό αυτό που λεει ο isolove περι συμφερόντων ή μη αντικειμενικών κριτηρίων, σαφώς και είναι σωστό αυτό που λεει ο Nikos_Mpl περί παλαιότητας όμως νομίζω ότι όλοι μας θα συμφωνήσουμε σε αυτό που λεει ο mr_element. H Sony γενικά είναι ένα κλικ πίσω. Το λέγαμε επι εποχής Ericsson ( :love: ), το λέγαμε επι εποχής SE, το λέμε και τώρα.

Ειδικά στο θέμα της μνήμης με βρίσκει 100% σύμφωνο. Ειλικρινά δεν θέλω διπύρηνα και τετραπύρηνα κινητά. Ένας μονός επεξεργαστής με μπόλικη μνήμη πιστεύω ότι μπορεί να δώσει ένα σύστημα ίδιας λειτουργικότητας (προσέξτε τι λέξη χρησιμοποιώ -- λειτουργικότητας όχι απόδοσης) με ένα διπύρηνο σύστημα με λίγη μνήμη.

Συνεχίζουμε σε ήπιους τόνους, χωρίς ειρωνίες και κυρίως όχι επιθέσεις σε πρόσωπα (δεν λεω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, καταστάσεις προλαμβάνω -- μην παρεξηγηθώ :) )

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ψυχραιμία κύριοι! Πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο! Καταρχήν τονίζει ότι δεν έχει πιάσει καν το κινητό στα χέρια του κι πως ότι λεει τα λεει βάσει των όσων έχει δει. Με άλλα λόγια λεω κάτι χωρίς να έχει και ιδιαίτερη βάση.

Σαφώς και είναι σωστό αυτό που λεει ο isolove περι συμφερόντων ή μη αντικειμενικών κριτηρίων, σαφώς και είναι σωστό αυτό που λεει ο Nikos_Mpl περί παλαιότητας όμως νομίζω ότι όλοι μας θα συμφωνήσουμε σε αυτό που λεει ο mr_element. H Sony γενικά είναι ένα κλικ πίσω. Το λέγαμε επι εποχής Ericsson ( :love: ), το λέγαμε επι εποχής SE, το λέμε και τώρα.

Ειδικά στο θέμα της μνήμης με βρίσκει 100% σύμφωνο. Ειλικρινά δεν θέλω διπύρηνα και τετραπύρηνα κινητά. Ένας μονός επεξεργαστής με μπόλικη μνήμη πιστεύω ότι μπορεί να δώσει ένα σύστημα ίδιας λειτουργικότητας (προσέξτε τι λέξη χρησιμοποιώ -- λειτουργικότητας όχι απόδοσης) με ένα διπύρηνο σύστημα με λίγη μνήμη.

Συνεχίζουμε σε ήπιους τόνους, χωρίς ειρωνίες και κυρίως όχι επιθέσεις σε πρόσωπα (δεν λεω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, καταστάσεις προλαμβάνω -- μην παρεξηγηθώ :) )

δε θα διαφωνησω με τη ραμ,αλλα εδω μιλαμε οτι κοντεψε να με πεισει οτι το κινητο ειναι μαπα. και ενταξει,να το δεις παει στο καλο.εγω το εχω δει 3 φορες και παλι δεν εκφερω αποψη.εκφερω μονο για οσα εχω χρησιμοποιησει..

οσο για τα 2gb και επειδη ειχα και το arc S, και επειδη και οταν πηρα το Ρ ειδα οτι το να παρω το S που ηταν πολυ ακριβοτερο ηταν πεταμενα λεφτα εχοντας ιδια ραμ και αν σκεφτεις οτι η σονυ δε δινει ευκολα πολλες αναβαθμισεις, δεν νομιζω οτι θα ειναι τοσο προβλημα γιατι οι απαιτησεις δεν εχουν αυξηθει απο περισυ που εβγαιναν τα αλλα με 512 και δε νομιζω να αυξηθουν τοσο στις 2 επομενες που λογικα θα παρει. Απο εκει και περα,η ιδια η σονυ ειπε οτι ερχεται νεα ναυαρχιδα,λογικα μετα τον φεβρουαριο με 2GB και τουμπανο γενικα. τοτε θα εχουν βαλει παραπανω οι αλλοι?

Επισης περα απο τη ραμ, που οσο το χρησιμοποιω το κινητο,οχι με τρελλο ζορισμα, ειναι υπεραρκετη,πιο σημαντικη ηταν η ρομ,που στο ARC S ηταν τραγικα χαμηλη ενω στο Ρ ας πουμε που κανει και 260ευρω χοντρικα, ειναι πολυ μεγαλη.

Ηρεμία παίδες!

Κατά βάση ήθελα να υποδείξω αυτό το οποίο ξεκαθάρισε ο zxr. Εξάλλου στο τέλος της ανάλυσης μου αναφέρω ότι το θεωρώ ένα κατά τα άλλα πανέμορφο κινητό. Απλά με χαλάει η RAM του στο οποίο όπως ειπώθηκε ήδη η SONY είναι ένα κλικ πίσω. Και ναι συγγνώμη αλλά στα συγκριτικά του gsmarena (τα οποία -ναι- ίσως να μην είναι τα πιο αντιπροσωπευτικά , αλλά εγώ αυτά είδα) στην φωτογραφία υστερεί σε σχέση με το S3 (και ναι συμμερίζομαι την άποψη ότι φωτογραφία από φωτογραφία διαφέρει - όπως επίσης και συνθήκες φωτισμού και τα πάντα όλα) αλλά στο βίντεο των 1080p vs. το βίντεο των 720p του x10 τα χρώματα είναι πιο ζωντανά!

Δεν λέω ότι ντε και καλά υφίσταται! Μπορεί να είναι bugged το gsmarena και να βγάζει λάθος results. Απλά λέω τι είδα και τι γνώμη σχημάτισα ως καταναλωτής που το ΨΑΧΝΕΙ πριν αγοράσει κάτι.

Πάντα φιλικά και χωρίς παρεξήγηση. Αγαπάμε όλοι SONY. :love:

Οι συσκευές σήμερον ημέρα εξάλλου είναι εφάμιλλες και προφανώς δεν μπήκα εδώ να σας πω "κοιτάξτε τι καλό που είναι το x10 μου (πειραματική συσκευή διετίας και βάλε) κάνει τα ίδια που κάνει και το XPERIA T" , αντιθέτως το γεγονός ότι μπήκα στην διαδικασία να αναλύσω τα μεν και τα δε του "T" φανερώνει ότι μάλλον ψάχνομαι να αλλάξω συσκευή!

Με άλλα λόγια και χωρίς πολλές φαμφάρες , θα αγόραζα την συσκευή εάν είχε 2GB RAM. Τα υπόλοιπα ήταν απλές παρατηρήσεις. Όχι κακοπροαίρετες παρατηρήσεις ντε και καλά. Απλά παρατηρήσεις όπως αυτές που κάνεις σε ένα πείραμα σύγκρισης.

Ειρήνη υμίν,

σας αγαπάω όλους! :O

Υ.Γ. Ίσως για να είμαι πιο δίκαιος και να εκφράζομαι πιο σωστά, γιατί κατανοώ ότι ίσως με τον τρόπο μου κάποιοι να αισθάνθηκαν σαν να τους λέω "χαζούς" που θέλουν να το αγοράσουν να πω ότι ΦΥΣΙΚΑ υπάρχουν σημεία στο "Τ" τα οποία λάτρεψα απλά δεν μπήκα -ίσως κακώς- στον κόπο να αναλύσω.

Λόγου χάριν το pulsing led flash (κάτι που λείπει στα περισσότερα) , το φοβερό design για το οποίο διακρίνεται η SONY από τα πρώτα της μοντέλα android και φυσικά το UI που συνοδεύει τις ICS συσκευές το οποίο έχω στο τωρινό μου κινητό μέσω custom rom και είναι απίστευτα προσεγμένο και glossy!

Edited by mr_element
Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo)

Το οτι η περισσοτερη RAM θα ηταν ευπροσδεκτη το καταλαβαινω, αλλα δεν βλεπω που ειναι η διαφοροποιηση της Sony σε σχεση με τους ανταγωνιστες της στο συγκεκριμενο κομματι. Ειδε κανεις να γεμισαμε με συσκευες με 2GB και η Sony εμεινε πισω ? Ολοι το ιδιο κανουν οσον αφορα την RAM και ισα ισα που η Sony ειναι και λιγο πιο γενναιωδορη με την τιμολογηση συσκευων με 1GB (πχ το P πρεπει να ειναι το πιο φθηνο σε αυτη την κατηγορια). Για 2GB ετσι κι αλλιως θα πρεπει να πας σε κατηγορια κινητων για τα οποια η Sony απλα δεν εχει αμεσο ανταγωνιστη (ακομη) οσον αφορα τα specs.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Οι μόνες συσκευές που ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ με 2GB είναι το Note2, το Αμερικάνικο SG3 και ίσως άλλη μία που μου ξεφεύγει. Όλες οι άλλες (padfone2, Nexus4 και κάτι ψιλά) δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη.

Και μετά λέμε οτι δεν είμαστε spec-lovers. Η πράξη πάντα πέζει ρόλο και όχι τα χαρτιά. Εγώ που το έχω δουλέψει δεν είδα να κολάει πουθενά με 1GB μνήμη, μην τρελαθούμε τελείως.

Less is more...

Το ιδιο λεει και ο Ταξιδιωτης που τα χει λειτουργησει και τα δυο και δεν εχει δει λαγκ στο T σε σχεση με το S3.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κύριοι κολλάτε στα νούμερα χάνοντας το δάσος ενόσω εστιάζετε στο δέντρο. Η ουσία είναι ότι θα ήταν καλύτερο για την λειτουργία των κινητών μας να είχαμε περισσότερη ram. Αν θέλετε τώρα να μιλήσουμε με αριθμούς τότε ίσως τα 2GB είναι πολλά αλλά το 1GB το θεωρώ ελάχιστη προϋπόθεση για οποιασδήποτε κατηγορίας κινητό! (είμαι ίσως λίγο υπερβολικός αλλά όσοι έχουν δουλέψει android πολλή καιρό ξέρουν τι εννοώ)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Κύριοι κολλάτε στα νούμερα χάνοντας το δάσος ενόσω εστιάζετε στο δέντρο. Η ουσία είναι ότι θα ήταν καλύτερο για την λειτουργία των κινητών μας να είχαμε περισσότερη ram. Αν θέλετε τώρα να μιλήσουμε με αριθμούς τότε ίσως τα 2GB είναι πολλά αλλά το 1GB το θεωρώ ελάχιστη προϋπόθεση για οποιασδήποτε κατηγορίας κινητό! (είμαι ίσως λίγο υπερβολικός αλλά όσοι έχουν δουλέψει android πολλή καιρό ξέρουν τι εννοώ)

θα συμφωνησω μαζι σου μονο για το γεγονος οτι πλεον ναυαρχιδες ανροιδ θα πρεπει να καλυπτουν μελλοντικες απαιτησεις.και οτι το 1 ειναι οντως ελαχιστη απαιτηση για ανδροιδ

απο την αλλη,ναυαρχιδες βγαινουν καθε 4 μηνες πλεον απο τη σονυ..για μενα το 1 ειναι υπεραρκετο,οπως τα 512 ηταν λιγα οταν ειχε το αρκ Σ.. (θελω να πω οτι μερικα πραγματα ειναι στανταρ,τοτε οι απαιτησεις ηταν παραπανω απο 512 ενω μεχρι τωρα δεν εχουν αυξηθει ιδιαιτερα.)

θεωρω οτι αν δεν το σκισεις το κινητο τα 2GB ακομα δεν ειναι απαραιτητα.παρολα αυτα,ολοι τα θελουμε.

ομως πρεπει και να τονισουμε οτι η σονυ ειναι η πιο τιμια στην τιμολογηση της..

• The title was changed to Sony Xperia T