TOM-F Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Είμαι κάτοχος του οptimus 2x εδώ και 2 χρόνια +. Έλεγα οτι δεν ξαναπαίρνω lg λόγο λογισμικού (μόνο με custom rom έγινε κινητό), αλλά με αυτά που βλέπω εδώ θα το ξανακάνω. Με έχει προβληματίσει που ανεβαίνει η τιμή συνεχώς, μήπως πρέπει να το επισπεύσω;;; Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Εχεις κανεις υποψη τι γινεται κι εχει εξαφανιστει απο παντου ; Μαγαζια skroutz, expansys κτλ. Θυμιζει ιστορια ελλειπους παραγωγης του Nexus 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Εχεις κανεις υποψη τι γινεται κι εχει εξαφανιστει απο παντου ; Μαγαζια skroutz, expansys κτλ. Θυμιζει ιστορια ελλειπους παραγωγης του Nexus 4 Δεν νομίζω να περίμεναν να έχει τέτοια πέραση και μάλλον υπήρχε εξ αρχής ένα συγκεκριμένο στοκ, που μάλλον εξαντλήθηκε. Προφανώς ότι έρχεται είναι από γύρω - γύρω όπου βρουν τα μαγαζιά. Εξ ου και ανέβηκε η τιμή στα 375 € στο πρώτο διαθέσιμο μαγαζί. Οι άλλοι που λένε 350 €, δε το έχουν σε στοκ και πολύ αμφιβάλλω αν θα το φέρουν. Αν ήταν να έχουν άκρη να το βρίσκουν τόσο εύκολα θα είχαν στοκαρει, μιας και στην παρούσα φάση το κινητό έχει ζήτηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Πρέπει να γίνει χαμός πραγματικά. Εγώ πήρα ένα για την κοπέλα μου και τωρα θέλω να πάρω και για εμένα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βρω. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Είμαι κάτοχος του οptimus 2x εδώ και 2 χρόνια +. Έλεγα οτι δεν ξαναπαίρνω lg λόγο λογισμικού (μόνο με custom rom έγινε κινητό), αλλά με αυτά που βλέπω εδώ θα το ξανακάνω. Με έχει προβληματίσει που ανεβαίνει η τιμή συνεχώς, μήπως πρέπει να το επισπεύσω;;; Φιλέ μου το κινητό είναι αστέρι και τρελό vfm. Αξίζει και το τελευταίο ευρώ που θα δώσεις ακόμη και τώρα που έχει τσιμπισει λίγο. Άντε βρες το όμως, για να το επισπεύσεις! :rolleyes: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 μια ερωτηση παιδια.οταν συνδεομαι στο δυκτιο της vodafon με 4G πανω στην ενδειξη μου εμφανιζει H αντι 4G η LTE ετσι πρεπει να ειναι η κανω κατι μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου.οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι με την ενδειξη 4G.κατα τα αλλα εχει τρομερες ταχυτητες. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 μια ερωτηση παιδια.οταν συνδεομαι στο δυκτιο της vodafon με 4G πανω στην ενδειξη μου εμφανιζει H αντι 4G η LTE ετσι πρεπει να ειναι η κανω κατι μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου.οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι με την ενδειξη 4G.κατα τα αλλα εχει τρομερες ταχυτητες. Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι δεν αναγνωρίζει το 4g της Vodafone. Όταν πιάνει lte δίκτυο γράφει 4g. By the way αν και μέσα στο σπίτι μου με κοσμοτε για να μιλήσω κρεμιεμαι στο παράθυρο (σε 2g), έξω πιάνει 4g σχεδόν παντού, μέχρι και στο Ρίο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 οποτε ειναι θεμα της vodafone η του κινητου που δεν εμφανιζει την ενδειξη LTE η 4G.θα τους ρωτησω την δευτερα τι ακριβως συμβαινει.παντως στις ριθμισεις δεν βρηκα τιποτα που να ενεργοποιει το 4G.μαλον μπαινει αυτοματα οταν βρει δυκτιο LTE.. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 οποτε ειναι θεμα της vodafone η του κινητου που δεν εμφανιζει την ενδειξη LTE η 4G.θα τους ρωτησω την δευτερα τι ακριβως συμβαινει.παντως στις ριθμισεις δεν βρηκα τιποτα που να ενεργοποιει το 4G.μαλον μπαινει αυτοματα οταν βρει δυκτιο LTE.. Τους έχω ρωτήσει εγώ. Αναμένεται αναβάθμιση, ώστε να υποστηρίζεται το 4g. Μέχρι τότε, βολευόμαστε με το 3g. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 ναι και εγω μιλησα μαζι τους τωρα τηλεφωνικα και μου ειπαν μεσα στην βδομαδα θα στειλουν αναβαθμιση για το 4g. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Μικρη χαρακια (πιανεται ελαφρως με το νυχι)....γυρω στο 1/4 cm...:( Screen protector αμεσα. Δε μπηκε ποτε με κλειδια ή σε στενη τσεπη.σε φαρδιες τσεπες με αλλο κινητο μαζι (πλαστικο). Μη μεγαλωσει φοβαμαι... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Μικρη χαρακια (πιανεται ελαφρως με το νυχι)....γυρω στο 1/4 cm...:( Screen protector αμεσα. Δε μπηκε ποτε με κλειδια ή σε στενη τσεπη.σε φαρδιες τσεπες με αλλο κινητο μαζι (πλαστικο). Μη μεγαλωσει φοβαμαι... Μάλλον στην έκανε το άλλο κινητό και ας είναι πλαστικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Καλημερες. Κάτοχος Nexus s Θέλω να περασω στην Lg και σκεφτομαι σοβαρα το lg g. Σε μαγαζια που ρωτησα μου ειπαν οτι ειναι ευρωπαϊκό με 2 χρονια εγγύηση αλλα απεξω γραφει ΜΑΥΡΟ. ισχύει;; ένα απο αυτα ειναι και το: http://www.mobilehellas.com/kinita-tilefona/lg-e975-optimus-g-black-kinito-tilefono-mobile-phone.html Μορείτε να με βοηθησετε; Ευχαριστώ εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Καλημερες. Κάτοχος Nexus s Θέλω να περασω στην Lg και σκεφτομαι σοβαρα το lg g. Σε μαγαζια που ρωτησα μου ειπαν οτι ειναι ευρωπαϊκό με 2 χρονια εγγύηση αλλα απεξω γραφει ΜΑΥΡΟ. ισχύει;; ένα απο αυτα ειναι και το: http://www.mobilehellas.com/kinita-tilefona/lg-e975-optimus-g-black-kinito-tilefono-mobile-phone.html Μορείτε να με βοηθησετε; Ευχαριστώ εκ των προτερων. Τι ακριβώς σε προβληματίζει? αυτό είναι το κινητό. Αλλού αναφέρεται σαν μαύρο και αλλού σαν μαύρο-μπλέ. Δεν ξέρω γιατί, πάντως το κινητό βγαίνει σε μαύρο και λευκό χρώμα, δεν μπορείς να τα μπερδέψεις. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Γιαννη,οταν τραβας φωτο,ποιο καλα που ειναι να το εχεις,στο HDR,η στο "κανονικο" ? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Γιαννη,οταν τραβας φωτο,ποιο καλα που ειναι να το εχεις,στο HDR,η στο "κανονικο" ? Εξαρτάται από τις συνθήκες. Το hdr δεν είναι πάντα η καλύτερη ρύθμιση. Κυρίως βοηθάει σε περιπτώσεις που στο κάδρο σου έχεις και φως και σκιά ή πολλές διαφορετικές πηγές φωτός. Θέλει να κάνεις αρκετές δοκιμές για να μάθεις να το χρησιμοποιείς και να κρίνεις μόνος σου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Εξαρτάται από τις συνθήκες. Το hdr δεν είναι πάντα η καλύτερη ρύθμιση. Κυρίως βοηθάει σε περιπτώσεις που στο κάδρο σου έχεις και φως και σκιά ή πολλές διαφορετικές πηγές φωτός. Θέλει να κάνεις αρκετές δοκιμές για να μάθεις να το χρησιμοποιείς και να κρίνεις μόνος σου. Αυτο παρατηρησα και εγω...και το εχω στο κανονικο,παντως η φωτο δεν ειναι το δυνατο του σημειο..για 13αρι δεν μου κανει παντως...για 8αρα.....:O Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Αυτο παρατηρησα και εγω...και το εχω στο κανονικο,παντως η φωτο δεν ειναι το δυνατο του σημειο..για 13αρι δεν μου κανει παντως...για 8αρα.....:O Δεν είναι το δυνατό σημείο, αλλά δεν είναι και χάλια. Πιστεύω ότι είναι ΟΚ για κινητό τηλέφωνο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Δεν είναι το δυνατό σημείο, αλλά δεν είναι και χάλια. Πιστεύω ότι είναι ΟΚ για κινητό τηλέφωνο. Συμφωνω,απλως εκανα μια συγκριση με το sony xperia z που ειχα τραβηξει καποιες..... Απο περιεργεια και μονο,με την 4.2.2 θα βελτιωθειωη καμερα....? Αν παρουμε αυτη την εκδοση... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Συμφωνω,απλως εκανα μια συγκριση με το sony xperia z που ειχα τραβηξει καποιες..... Απο περιεργεια και μονο,με την 4.2.2 θα βελτιωθειωη καμερα....? Αν παρουμε αυτη την εκδοση... Το Z βρίσκεις ότι είχε καλύτερη κάμερα? και την ημέρα και το βράδυ? Ξέρω και εγώ τι θα πάρουμε??? στο τέλος βλέπω να παίρνουμε.... :lol::lol: (πιστεύω θα την πάρουμε μια αναβάθμιση ακόμα.) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Το Z βρίσκεις ότι είχε καλύτερη κάμερα? και την ημέρα και το βράδυ? Ξέρω και εγώ τι θα πάρουμε??? στο τέλος βλέπω να παίρνουμε.... :lol::lol: (πιστεύω θα την πάρουμε μια αναβάθμιση ακόμα.) Θα σου πω οταν τραβηξω στο ιδιο σημειο,ξερω που,για να μην αδικησω κανενα,και θα σου πω....και να μην παρουμε τιποταβκαι ετσι που ειναι ...μιλαμε γαζωνει.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Θα σου πω οταν τραβηξω στο ιδιο σημειο,ξερω που,για να μην αδικησω κανενα,και θα σου πω....και να μην παρουμε τιποταβκαι ετσι που ειναι ...μιλαμε γαζωνει.... Πρώην κάτοχος νοτε2 , htc one x+ , galaxy nexus και δεν συμμαζεύεται, πραγματικά το κινητό αυτό είναι ότι γρηγορότερο και ομαλότερο έχω πιάσει στα χέρια μου. Σε συνδυασμό με την οθόνη του (ips) που συναντά τα δικά μου γούστα από θέμα απεικόνισης και ορατότητας κάτω από τον ήλιο, την ικανοποιητική του αυτονομία, τις μικρές του διαστάσεις (σε σχέση με την οθόνη του) και το πολυτελές design, είναι για εμένα ιδανική επιλογή. Μπορεί το s4 ή το one να είναι "καλύτερα" αλλά εμένα αυτό μου αρέσει, τι να κάνουμε?:p Δεν ερωτευόμαστε πάντα την ομορφότερη ή την καταλληλότερη, έτσι δεν είναι?;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 σωστος.συμφωνω απολυτα μαζι σου.ειναι οτι πιο ωραιο και γρηγορο ειχα σε κινητο.και περασανε πολλα απο τα επωνυμα απο τα χερια μου. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Καλημερες. Κάτοχος Nexus s Θέλω να περασω στην Lg και σκεφτομαι σοβαρα το lg g. Σε μαγαζια που ρωτησα μου ειπαν οτι ειναι ευρωπαϊκό με 2 χρονια εγγύηση αλλα απεξω γραφει ΜΑΥΡΟ. ισχύει;; ένα απο αυτα ειναι και το: http://www.mobilehellas.com/kinita-tilefona/lg-e975-optimus-g-black-kinito-tilefono-mobile-phone.html Μορείτε να με βοηθησετε; Ευχαριστώ εκ των προτερων. Aλλοι το λενε μαυρο, αλλοι μπλε, το ιδιο ειναι σε ολες τις περιπτωσεις. Σκεψου ενα πολυ σκουρο μπλε στην πλατη που δειχνει για μαυρο. Το G εχει εξαφανιστει πλεον επισημως και οριστικα απο παντου. Εχω επικοινωνησει με αρκετα καταστηματα και δεν μπορει να το προμηθευτει κανενας. 1-3 οποιος γραφει ειναι μουφα για να πιασει πελατη ή το χει απλα ξεχασμενο. Παρα πολυ εκνευριστικη κατασταση 2+ βδομαδων, ειδικα οταν χρειαζεσαι κατι αμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Aλλοι το λενε μαυρο, αλλοι μπλε, το ιδιο ειναι σε ολες τις περιπτωσεις. Σκεψου ενα πολυ σκουρο μπλε στην πλατη που δειχνει για μαυρο. Το G εχει εξαφανιστει πλεον επισημως και οριστικα απο παντου. Εχω επικοινωνησει με αρκετα καταστηματα και δεν μπορει να το προμηθευτει κανενας. 1-3 οποιος γραφει ειναι μουφα για να πιασει πελατη ή το χει απλα ξεχασμενο. Παρα πολυ εκνευριστικη κατασταση 2+ βδομαδων, ειδικα οταν χρειαζεσαι κατι αμεσα Μα γιατί αγχώνεσαι? δεν το έχει το Πλαίσιο? :lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts