fanatikos Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Μπορειτε να γινετε πιο συγκεκριμενοι για την "εμπειρια χρησης" του s3, γιατι θα τρελαθουμε τωρα. Εκτος αν ξεφιγε αναμεσα στα λεγομενα! Για το s4, δεν ξερω. Δεν το εχω. Αλλα το s3 το εχω (ομολογω οτι παρεσυρθηκα και το πηρα). "Εμπειρια χρησης" το s3????? Ποια εμπειρια? Γιατι θα χασουμε και τα λιγα μαλλια που μας απεμειναν! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Μπορειτε να γινετε πιο συγκεκριμενοι για την "εμπειρια χρησης" του s3, γιατι θα τρελαθουμε τωρα. Εκτος αν ξεφιγε αναμεσα στα λεγομενα! Για το s4, δεν ξερω. Δεν το εχω. Αλλα το s3 το εχω (ομολογω οτι παρεσυρθηκα και το πηρα). "Εμπειρια χρησης" το s3????? Ποια εμπειρια? Γιατι θα χασουμε και τα λιγα μαλλια που μας απεμειναν! Εγώ είπα ότι η εμπειρία χρήσης του s3είναι πολύ χειρότερη σε σχέση με του g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 (edited) Μπορειτε να γινετε πιο συγκεκριμενοι για την "εμπειρια χρησης" του s3, γιατι θα τρελαθουμε τωρα. Εκτος αν ξεφιγε αναμεσα στα λεγομενα! Για το s4, δεν ξερω. Δεν το εχω. Αλλα το s3 το εχω (ομολογω οτι παρεσυρθηκα και το πηρα). "Εμπειρια χρησης" το s3????? Ποια εμπειρια? Γιατι θα χασουμε και τα λιγα μαλλια που μας απεμειναν! Υπαρχει 1 στην οικογενεια. Με τις τελευταίες roms δηλαδή, τι ακριβως πρόβλημα εχεις? Ρωταω για να σωσω τα λιγα μαλλια που σου απεμειναν δηλαδή... ΥΓ Ελα σε pm, αν θες. Εδώ ούτως η αλλως θα σβηστουν και αλλωστε δεν εχει κανεις την ορεξη να μας διαβαζει... Edited June 30, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 http://www.skroutz.gr/s/2992958/LG-Optimus-G-E975.html Χτυπα το ιστορικο των τιμων και θα δεις ότι στο γράφημα αλλοι εχασαν περισσοτερα από σενα. Δεν καταλαβαίνω όμως τι λογικη είναι αυτή? Αν το G πουλαγε τα volumes του S4, εχει την εντυπωση κανεις ότι η LG θα μας "εκανε τη χαρη" να το πουλαγε σημερα 340? Νομοι προσφορας και ζητησης είναι κυριοι. Η σαμμυ "εφτιαξε brand" και το παιζει τρελιτσα σημερα. Δεν την επικροτω, φυσικα, αλλα επειδή μου δινει το καλυτερο, για το χομπυ που ολοι μοιραζόμαστε εδώ μεσα, αναγκαστικα την ακολουθω. Η LG πουλαει ελαχιστα -και δη σε high end- και τιμολογεί αναλογα... @Oregon Πιασε και το Galaxy S3, που παιζει στα ιδια επίπεδα - χρηματικα- με το G. Θα σου φανει πολύ διαφορετικη εμπειρια από το G που εχεις? Οι λογοι του να προτιμησεις το g εναντι του s3 ειναι οι ιδιοι με του s4, μονο που εδω δεν θα θυσιασεις και τπτ απο αποψη specs. Προφανως και πολυ περισσοτεροι θα παρουν το s3 και η samsung το αξιζει αυτο, η lg με τις πατατιες που εκανε τα τελευταια χρονια καλα να παθει, μπας και αλλαξει πολιτικη, με τις αναβαθμισεις. Παντως και η samsung μπορει να εφτιαξε brand, αλλα δυσκολευται να πουλησει στις τιμες της apple τις ιδιες ποσοτητες και απο specs εχει δωσει τα παντα, αλλα δεν τις βγαινει. Πρεπει να δοκιμασει να βγαλει μια συσκευη πιο μικρη και premium απο αποψη υλικων, γιατι το πλαστικο, το τραγικο design και οι 5'' ιντζες διωχνουν κοσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Οι λογοι του να προτιμησεις το g εναντι του s3 ειναι οι ιδιοι με του s4, μονο που εδω δεν θα θυσιασεις και τπτ απο αποψη specs. Προφανως και πολυ περισσοτεροι θα παρουν το s3 και η samsung το αξιζει αυτο, η lg με τις πατατιες που εκανε τα τελευταια χρονια καλα να παθει, μπας και αλλαξει πολιτικη, με τις αναβαθμισεις. Παντως και η samsung μπορει να εφτιαξε brand, αλλα δυσκολευται να πουλησει στις τιμες της apple τις ιδιες ποσοτητες και απο specs εχει δωσει τα παντα, αλλα δεν τις βγαινει. Πρεπει να δοκιμασει να βγαλει μια συσκευη πιο μικρη και premium απο αποψη υλικων, γιατι το πλαστικο, το τραγικο design και οι 5'' ιντζες διωχνουν κοσμο. Το S3 καποιος που το αγοραζει σημερα 350 ευρω και out of the box αναβαθμιζει στην τελευταια rom, δεν εχει τιποτα πρακτικα να ζηλεψει σε εμπειρια χρησης. Η σαμμυ θα την πατησει αργα η γρηγορα, γιατι απλα ακολουθει αλαζονικη πολιτικη, δεν είναι το πρόβλημα της η ελλειψη μικρων συσκευών (βγαζει και το s4 mini, δε λεει κατι αυτό όμως) - είναι πολλα αλλα που πρεπει να αλλαξει στην τακτικη της. Ως εχει τωρα βαδιζει στη μετριοτητα, όπως ακριβως εκανε κι η apple (που τιμολογεί ακομα εκτος τοπου και χρονου)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Βαγγέλη με το ζόρι θες να βάλεις στην ίδια κατηγορία σ3 κ g δεν γίνεται φίλε αυτό. Έχω κ το σ3 κ το σ4 κ το g στα χέρια μου. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα επειδή μας αρέσει η Σάμμυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Βαγγέλη με το ζόρι θες να βάλεις στην ίδια κατηγορία σ3 κ g δεν γίνεται φίλε αυτό. Έχω κ το σ3 κ το σ4 κ το g στα χέρια μου. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα επειδή μας αρέσει η Σάμμυ. Ακη για μερικους από εμας εδώ μεσα δε λεει τιποτα το "μου αρεσει η Σαμμυ" γιατι απλα τα εχουμε δοκιμασει όλα. Διαφωνεις σε αυτό? Ακομα και κινητα που δεν υπαρχουν καν στην Ελλαδα. Αυτό που λεω είναι ότι καποιος που θελει να σπαταλησει σημερα 350 ευρω αν παει σε σαμμυ θα εχει ένα -απροβληματιστο πλεον- κινητο, που θα αναβαθμίζεται (επισημα και ανεπίσημα) για πολύ καιρο ακομα και θα εχει πιο προσφατη rom και από το μηνων νεοτερο του G, υποστηριξη, αξεσουάρ κλπ κλπ και στον αντιποδα ένα κινητο καλυτερο σε specs και στα σημεια ανωτερο (optimus G). Για να μην παρεξηγηθώ αυτό που εχω πει είναι, πως ναι, είναι ανωτερο το G του S3 (όχι όμως αξιοσημείωτες διαφορες, ειδικα αν ξεφυγεις λιγο σε τιμη και πας στο LTE κυριως για τη ram που είναι καταλυτικος παραγοντας), αλλα σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να συγκρινουμε το G με το S4... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Μόνο που τα "σημεία" είναι η διπλάσια ραμ, ο πολύ καλυτερος επεξεργαστής, η ασύγκριτα καλύτερη ποιότητα υλικών, η πολύ καλύτερη οθόνη μέχρι και το καλύτερο ui, αν και αυτό είναι υποκειμενικό και το lte που σύντομα μπορεί να είναι υπηρεσία της σειράς όπως είναι τώρα το 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Το S3 καποιος που το αγοραζει σημερα 350 ευρω και out of the box αναβαθμιζει στην τελευταια rom, δεν εχει τιποτα πρακτικα να ζηλεψει σε εμπειρια χρησης. Η σαμμυ θα την πατησει αργα η γρηγορα, γιατι απλα ακολουθει αλαζονικη πολιτικη, δεν είναι το πρόβλημα της η ελλειψη μικρων συσκευών (βγαζει και το s4 mini, δε λεει κατι αυτό όμως) - είναι πολλα αλλα που πρεπει να αλλαξει στην τακτικη της. Ως εχει τωρα βαδιζει στη μετριοτητα, όπως ακριβως εκανε κι η apple (που τιμολογεί ακομα εκτος τοπου και χρονου)... - Ναι δεν έχει να ζηλέψει που πατάς να ανοίξει η συλλογή φωτογραφιών και πρέπει να κάνεις τάμα να ανοίξει σωστά. Δεν ανοίγει τις μικρογραφίες , με JB μου το έκανε και στις 3 συσκευές που πέρασαν από τα χέρια μου κι έπρεπε ή να την κλέισεις και να την ξανανοίξεις ή να πατήσεις διαφορετικό preview για να στρώσει. Και αυτό το έκανε 2 στις 3 φορές. Τραγικό το λιγότερο.. - Που είσαι στον browser και πατώντας το home button για να βγείς στην αρχική , παίζει να κάνει και redraw όλο το σύμπαν ακόμη και με το Nova. - Που πατάς τον dialer και κάνει πόση ώρα να "νοιώσει" για ν' ανοίξει και το ίδιο φυσικά και με τις επαφές. - Που άν είσαι σε καφετέρια έξω και θέλεις να σερφάρεις το λευκό της σελίδας είναι σκούρο γκρί και βγάζεις τα ματάκια σου. Αν αυτά φίλε Βαγγέλη δεν μειώνουν την εμπειρία χρήσης και το εξισώνουν με το Υπερταχύτατο ,Αλαγκάριστο ,Απροβλημάτιστο G , τότε κάτι δεν λέμε καλά εδώ μέσα και δη όταν είμαστε σε τέτοιου είδους φόρουμ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 - Ναι δεν έχει να ζηλέψει που πατάς να ανοίξει η συλλογή φωτογραφιών και πρέπει να κάνεις τάμα να ανοίξει σωστά. Δεν ανοίγει τις μικρογραφίες , με JB μου το έκανε και στις 3 συσκευές που πέρασαν από τα χέρια μου κι έπρεπε ή να την κλέισεις και να την ξανανοίξεις ή να πατήσεις διαφορετικό preview για να στρώσει. Και αυτό το έκανε 2 στις 3 φορές. Τραγικό το λιγότερο.. - Που είσαι στον browser και πατώντας το home button για να βγείς στην αρχική , παίζει να κάνει και redraw όλο το σύμπαν ακόμη και με το Nova. - Που πατάς τον dialer και κάνει πόση ώρα να "νοιώσει" για ν' ανοίξει και το ίδιο φυσικά και με τις επαφές. - Που άν είσαι σε καφετέρια έξω και θέλεις να σερφάρεις το λευκό της σελίδας είναι σκούρο γκρί και βγάζεις τα ματάκια σου. Αν αυτά φίλε Βαγγέλη δεν μειώνουν την εμπειρία χρήσης και το εξισώνουν με το Υπερταχύτατο ,Αλαγκάριστο ,Απροβλημάτιστο G , τότε κάτι δεν λέμε καλά εδώ μέσα και δη όταν είμαστε σε τέτοιου είδους φόρουμ. Όλα αυτά που περιγραφεις (εκτος από την οθονη, που είναι υποκειμενικο θεμα και σε καποιους αρεσουν τα oversaturated χρωματα, που είναι και πιο energy effective) είναι απορροια της μισης ram. Εκει το χανει το παιχνιδι, ναι, η lte εκδοση δεν εχει τετοια θεματα. Φυσικα ακομα και στο "απλο" πλεον δεν είναι τοσο προβληματικα τα πραγματα, σε καμια περιπτωση. Όπως και να εχει, εγραψα και παραπανω ότι το G είναι ανωτερο. Τιποτα άλλο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Όλα αυτά που περιγραφεις (εκτος από την οθονη, που είναι υποκειμενικο θεμα και σε καποιους αρεσουν τα oversaturated χρωματα, που είναι και πιο energy effective) είναι απορροια της μισης ram. Εκει το χανει το παιχνιδι, ναι, η lte εκδοση δεν εχει τετοια θεματα. Φυσικα ακομα και στο "απλο" πλεον δεν είναι τοσο προβληματικα τα πραγματα, σε καμια περιπτωση. Όπως και να εχει, εγραψα και παραπανω ότι το G είναι ανωτερο. Τιποτα άλλο ;) Κάποια είναι υποκειμενικά σίγουρα και κάποια αντικειμενικά. Το ποια οθόνη αρέσει στα μάτια σου σαφέστατα και είναι υποκειμενικό, το να μην μπορείς όμως να διαβάζεις ένα κειμενάκι όχι. Τέλος πάντων , άς ανοίξουμε ένα Optimus G against all να τελειώνουμε :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 (edited) Τέλος πάντων , άς ανοίξουμε ένα Optimus G against all να τελειώνουμε :lol: Αυτό είναι και το λαθος των κατοχων που το πηραν και αρχισαν να το συγκρινουν με κινητα από xperia mini μεχρι s4 και HTC One και καποιοι λανθασμένα ακολουθήσαμε τις ατοπες συγκρισεις. Αν ημουν conscious buyer και δεν ειχα αρρωστια με το hobby και δεν πετουσα τα λεφτα μου, θα επαιρνα ένα G σημερα στα 340 και θα ημουν "βασιλιας" για μια διετια. Θα το εδινα τοτε στα 200 και με αλλα 100-150 θα ειχα το αντιστοιχο κορυφαιο κινητο της εποχης. Όλα τα αλλα είναι για να εχουμε να λεμε. Αυτά. Τελος και ενας mod ας μας συγχωρεσει που θα αναγκαστεί να σβησει μπολικα out of topic μηνυματα... @ddr2 Γιαννη, δεν εχει νοημα να συνεχιζουμε τις συγκρισεις, δεν εχει τελειωμο αυτό. Ουτε εκει θα διαβασεις τα αρνητικα του note 2, ουτε εδώ τα αρνητικα του G, θα το διαπιστώσεις στην πορεια ;) Edited June 30, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 (edited) Όλα αυτά που περιγραφεις (εκτος από την οθονη, που είναι υποκειμενικο θεμα και σε καποιους αρεσουν τα oversaturated χρωματα, που είναι και πιο energy effective) είναι απορροια της μισης ram. Εκει το χανει το παιχνιδι, ναι, η lte εκδοση δεν εχει τετοια θεματα. Φυσικα ακομα και στο "απλο" πλεον δεν είναι τοσο προβληματικα τα πραγματα, σε καμια περιπτωση. Όπως και να εχει, εγραψα και παραπανω ότι το G είναι ανωτερο. Τιποτα άλλο ;) Βαγγέλη, στο νοτε2 που έχει 2 γίγα και αυτό, είχα αρκετό λάγκ στη συλλογή. Από το σκρόλιγκ στα διάφορα άλμπουμς, μέχρι και το ζούμ στις φωτογραφίες, όπου ξεκινούσε να νιώθει με αρκετή καθυστέρηση. Εμένα αυτά με ενοχλούσαν πολύ και κατά καιρούς τα είχα αναφέρει στο ανάλογο νήμα. Βέβαια, πέφτουν όλοι να σε φάνε αν τολμήσεις και πείς κακή κουβέντα για τον γίγαντα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Το G είναι το δεύτερο τηλέφωνο που προσφέρει iphone like εμπειρία. (το προηγούμενο για εμένα ήταν το GN με JB). Λοιπόν, 2 φόρτιση: Με τα πάντα ανοιχτά, (3g, wifi, bt συγχρονισμούς κλπ, πλήρης χρήση) με 2 ώρες οθόνη κλείνει 17 ώρες και είναι στο 31%. Καθόλου άσχημα. Edited June 30, 2013 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 (edited) Υπαρχει 1 στην οικογενεια. Με τις τελευταίες roms δηλαδή, τι ακριβως πρόβλημα εχεις? Ρωταω για να σωσω τα λιγα μαλλια που σου απεμειναν δηλαδή... ΥΓ Ελα σε pm, αν θες. Εδώ ούτως η αλλως θα σβηστουν και αλλωστε δεν εχει κανεις την ορεξη να μας διαβαζει... Δεν ενδιαφερομαι πια να το συμαζεψω. Το εχω "ξεφορτωσει" στη συζηγο που περιεργως της αρεσει και εχει κλεισει για μενα. Κινητο των 600 ευρω (τοσα ειχα δωσει να το παρω, την εποχη που παντα και σε ολα ηταν λιιιιιιιιιγο καλητερο απο το hox που επεισης εχω και ειναι εξαιρετικο τηλεφωνο και κλασεις ανωτερο απο το s3), δεν δικαιολογει τα τοσα προβληματα που ειχε και εχει ακομη. Και το hox 1g εχει μνημη αλλα τα χαλια του s3 δεν εχει. Αληθεια γιατι? Αφου για ολα τα "μικροπροβληματα" του s3 φταιει το 1g ram! Μαλλον λοιπον δεν ειναι εκει το προβλημα. Κατα τα αλλα με καλιψαν πληρως οι προλαλισαντες. Μην τα ξαναλεμε παλι. Λοιπόν, 2 φόρτιση: Με τα πάντα ανοιχτά, (3g, wifi, bt συγχρονισμούς κλπ, πλήρης χρήση) με 2 ώρες οθόνη κλείνει 17 ώρες και είναι στο 31%. Καθόλου άσχημα. Και θα βελτιωθει και αλλο φιλε. Θα δεις μεγαλη διαφορα όσο θα κανεις μερικους κυκλους ακομη. Ειναι χούι αυτου του τυπου μπαταριας. Edited June 30, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliskaladzis Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Καλημέρα σε όλους. Προχτές παρέλαβα το πολυπόθητο κινητό από Hong Kong και πραγματικά είναι το κάτι άλλο. Τελικά άξιζε η αναμονή!!! Πραγματικά πολύ γρήγορο, πανέμορφο και η οθόνη απλά τέλεια. Βέβαια επειδή πέρασα από το milestone στο Optimus G με ξενίζει λιγάκι η έλλειψη hardware πληκτρολογίου αλλά που θα πάει θα το συνηθίσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Εγω παντως αν ηξερα οτι το κινητο δουλευει ετσι δεν θα εκανα την πατατα να παρω πριν απο αυτο το sp αλλα τα λαθη για τους ανθρωπους ειναι.Και πραγματικα δεν θα μπω στη διαδικασια συγκρισης με κανενα αλλο κινητο γιατι μου φτανει που ειναι απροβληματιστο σφαιρατο πληρες με εξαιρεση ισως την καμερα του χωρις λαγκ με ομορφο και πληρες ui καλο ηχο και ποιοτητα υλικων και και και.γιατι λοιπον να το συγκρινω με το ονε η με οποιο αλλο τοπ κινητο;και αν το εκανα πριν με το νοτε 2 εοναι γιατο δεν ειχα εμπειρια απο αυτο και επειδη καποιος φιλος το εκανε συγκριση με εξεπληξε που εβγαλε το g καλυτερο στα σημεια σθμφωνα με τις δικες του αναγκες.ουτε καο με νοιαζει και τοσο να παρει την οποια αναβαθμιση γιατι απλα το τηλ οπως ειναι τωρα δουλευει αψογα.και ειδικα την 4.2.2 που εχει μικρες διαφορες.και μια ερωτηση :μετα απο ποσες φορτισεις φτανει στο μεγιστο η μπαταρια; Το ρωταω γιατο εγω ακομα ειμαι στην τεταρτξ μερα και δεν βλεπω μεγαλξ βελτιωση. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Εγω παντως αν ηξερα οτι το κινητο δουλευει ετσι δεν θα εκανα την πατατα να παρω πριν απο αυτο το sp αλλα τα λαθη για τους ανθρωπους ειναι.Και πραγματικα δεν θα μπω στη διαδικασια συγκρισης με κανενα αλλο κινητο γιατι μου φτανει που ειναι απροβληματιστο σφαιρατο πληρες με εξαιρεση ισως την καμερα του χωρις λαγκ με ομορφο και πληρες ui καλο ηχο και ποιοτητα υλικων και και και.γιατι λοιπον να το συγκρινω με το ονε η με οποιο αλλο τοπ κινητο;και αν το εκανα πριν με το νοτε 2 εοναι γιατο δεν ειχα εμπειρια απο αυτο και επειδη καποιος φιλος το εκανε συγκριση με εξεπληξε που εβγαλε το g καλυτερο στα σημεια σθμφωνα με τις δικες του αναγκες.ουτε καο με νοιαζει και τοσο να παρει την οποια αναβαθμιση γιατι απλα το τηλ οπως ειναι τωρα δουλευει αψογα.και ειδικα την 4.2.2 που εχει μικρες διαφορες.και μια ερωτηση :μετα απο ποσες φορτισεις φτανει στο μεγιστο η μπαταρια; Το ρωταω γιατο εγω ακομα ειμαι στην τεταρτξ μερα και δεν βλεπω μεγαλξ βελτιωση. Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο φιλε. Απλα, δεν ξερω, εμενα κατι μου την δινει με το θεμα "s3". Οταν πρωτοβγηκε και γινονταν κατι παρομοιο με το hox, τοτε παντα και παντου ηταν λιιιιιιιιιγο καλητερο το s3. Οταν μαλιστα πηρε τις αναθμισεις του το hox και πραγματικα μεταμορφωθηκε, τοτε αρχισαν κατι "σπιρταδες", "πορτοκαλες", "λεμοναδες" και "γκαζοζες" που ειχε το s3 παραπανω απο το hox. Και λεω και εγω, "για να το λενε μαλλον ετσι θα ειναι", ε και πηγα και τα εσκασα. Συνδιασα επιδοτησεις, εδωσα και γυρω στα 300 (αν θυμαμαι καλα) και το πηρα. Ε, και τι να δω! Εψαχνα να βρω ολα τα αναψικτικα που προανεφερα! Ελα μου ντε που δεν τα εβλεπα! Ελα μου ντε που το hox ηταν καλυτερο! Αρχισα να ψαχνω, να βαλω αυτον τον launcher και αυτον τον dialer. Και αν βαλω αυτη τη ρομ δεν λαγκαρει και το home δουλευει γρηγορα και, και, και, και ........ Μα ετσι πρεπει να ειναι? Εδωσα 600 για ν' αρχισω τις μοντες? Οχι, δεν θελω! Δεν πρέπει δηλαδη! Το hox πως τα ελεισε τα προβλήματα του? (Μιλαω παντα γι' αυτα που οφειλονται στο software. Δεν μιλαω για την οθονη μπαχαλο του s3 ή τη λιψη μπαταρια του hox). Και βλεπω και εδω, παλι η ιδια ιστορια. Το s3 ειναι λιιιιιιγο καλυτερο! Το s3 κανει κολοτουμπες! Η εμπειρια s3! Μπαρμ******λα!!!!!!!! Ενα απλα καλο hardware ειναι, με κακιστη ποιοτητα κατασκευης και ακομα χειροτερη ποιοτητα software με ενα καρο προβληματα που ακομη δεν εχει λυσει. Ενταξη ημαρτον πια! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο φιλε. Απλα, δεν ξερω, εμενα κατι μου την δινει με το θεμα "s3". Οταν πρωτοβγηκε και γινονταν κατι παρομοιο με το hox, τοτε παντα και παντου ηταν λιιιιιιιιιγο καλητερο το s3. Οταν μαλιστα πηρε τις αναθμισεις του το hox και πραγματικα μεταμορφωθηκε, τοτε αρχισαν κατι "σπιρταδες", "πορτοκαλες", "λεμοναδες" και "γκαζοζες" που ειχε το s3 παραπανω απο το hox. Και λεω και εγω, "για να το λενε μαλλον ετσι θα ειναι", ε και πηγα και τα εσκασα. Συνδιασα επιδοτησεις, εδωσα και γυρω στα 300 (αν θυμαμαι καλα) και το πηρα. Ε, και τι να δω! Εψαχνα να βρω ολα τα αναψικτικα που προανεφερα! Ελα μου ντε που δεν τα εβλεπα! Ελα μου ντε που το hox ηταν καλυτερο! Αρχισα να ψαχνω, να βαλω αυτον τον launcher και αυτον τον dialer. Και αν βαλω αυτη τη ρομ δεν λαγκαρει και το home δουλευει γρηγορα και, και, και, και ........ Μα ετσι πρεπει να ειναι? Εδωσα 600 για ν' αρχισω τις μοντες? Οχι, δεν θελω! Δεν πρέπει δηλαδη! Το hox πως τα ελεισε τα προβλήματα του? (Μιλαω παντα γι' αυτα που οφειλονται στο software. Δεν μιλαω για την οθονη μπαχαλο του s3 ή τη λιψη μπαταρια του hox). Και βλεπω και εδω, παλι η ιδια ιστορια. Το s3 ειναι λιιιιιιγο καλυτερο! Το s3 κανει κολοτουμπες! Η εμπειρια s3! Μπαρμ******λα!!!!!!!! Ενα απλα καλο hardware ειναι, με κακιστη ποιοτητα κατασκευης και ακομα χειροτερη ποιοτητα software με ενα καρο προβληματα που ακομη δεν εχει λυσει. Ενταξη ημαρτον πια!Το hox πραγματικα απιστευτο τηλ και ειδικα οταν πηρε και το φασολι πεταγε.αλλα χαντακωθηκε απο την ιδια την htc..η αληθεια ειναι οτι το s3 ειναι υπερεκτιμημενο και η οποια συγκριση με το g ειναι το λιγοτερο ακυρη... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiimmygian Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Μια ερωτηση προς τους κατοχους της συσκευης: τo eco mode εχει αποτελεσμα; γιατι σε μενα πιο πολυ "καθυστερει" το κινητο παρα του επεκτεινει τη ζωη της μπαταριας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Αυτό το τίμημα εχει απ οτι κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Μα σε όλα τα κινητά η εξοικονόμηση ενέργειας αυτό το μειονέκτημα έχει. Εδώ δεν είναι και τόσο μεγάλη η διαφορά πάντως, ούτε στο ζορι αλλά ούτε και στην μπαταρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Και γω αλλη μια.Μετα απο ποσες φορτισεις φτανει στην μεγιστη αποδοση η μπαταρια; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 (edited) Μια ερωτηση προς τους κατοχους της συσκευης: τo eco mode εχει αποτελεσμα; γιατι σε μενα πιο πολυ "καθυστερει" το κινητο παρα του επεκτεινει τη ζωη της μπαταριας... Δεν μπορώ να πώ ότι βλέπω καθυστέρηση στην αποκριση του κινητού, ακόμη και έτσι. Ίσως κάτι ελάχιστο... Για την βελτίωση της αυτονομίας, δεν έχω άποψη ακόμη. Screenshot πώς παίρνουμε? Edited June 30, 2013 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Για ρουτ το σκεφτεται κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Δεν μπορώ να πώ ότι βλέπω καθυστέρηση στην αποκριση του κινητού, ακόμη και έτσι. Ίσως κάτι ελάχιστο... Για την βελτίωση της αυτονομίας, δεν έχω άποψη ακόμη. Screenshot πώς παίρνουμε? Volume down + power Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts