Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για να έχουμε μια ολοκληρωμένη (όσο γίνετε από μετρήσεις τύπου benchmark να είναι ολοκληρωμένη) άποψη για την μπαταρία ας κάνουμε μερικοί αυτό εδώ το test από την antutu. (υπόψιν ότι θα σας φάει όλη τη μπαταρία :D ) στο battery test εμενα μου δίνει 2500. σε σας?

http://play.google.com/store/apps/details?id=com.antutu.tester

edit: επίσης ας γράφουμε τι "φοράει" ο καθένας για να συγκρίνουμε. εγώ έχω την τελευταία artmod + stock kernel

Το δοκίμασα πρίν λίγο και μου έβγαλε 3614.

1864 :p βέβαια το έτρεξα από 41 έως 20% Και η μπαταρία μου θέλει σίγουρα calibrate (ξέρετε κάνα καλό εργαλείο για αυτό;) μιας και το 100-80% μου κρατάει όσο το 80-0...

Αυτη η συγκριση θα εχει λογικη αν ακολουθησουμε ολοι την ιδια μεθοδο. Για παραδειγμα να ειναι πληρως φορτισμενο και να εκτελεσουμε το πλανο 80% ή αντε το 60%. Διαφορετικα δεν εχουν κανενα νοημα αυτα τα νουμερα.

πχ. στο δικο μου

α) με φορτισμενη μπαταρια εκτελεσα το πλανο 4% και μου εβγαλε την μπαταρια στα 6600+

β) με μπαταρια 70% το πλανο 4% μου εδωσε 3400+

και γ) με μπαταρια 65% το πλανο 20% μου εδωσε 2500.

Αν επεφτε και αλλο η σταθμη της μπαταριας, οπως στον pgetsopoulo, ενα νεο τεστ θα εδειχνε ακομα χειροτερη τιμη. Ποια τιμη να σας δωσω; :p

Edited by runner70

Εμένα το πλάνο 4% δε θα πιάσει, 99% θα κλείσει γύρω στο 6-7% :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Εμένα το πλάνο 4% δε θα πιάσει, 99% θα κλείσει γύρω στο 6-7% :p

Το πρωτο πλανο δηλαδη το 4% ειναι το πιο μικρο. ;) Περνάει απο μια φορα μονο τα τεστ. Τα επομενα ειναι τα μεγαλυτερα και τα περναει επι χ φορες.

Όταν το έβαλα είχα μπαταρία κοντά στο 70% και όταν ολοκληρώθηκε το τεστ είχα 12%. Κράτησε πάνω από μια ώρα μέχρι να βγει το αποτέλεσμα.

Όταν το έβαλα είχα μπαταρία κοντά στο 70% και όταν ολοκληρώθηκε το τεστ είχα 12%. Κράτησε πάνω από μια ώρα μέχρι να βγει το αποτέλεσμα.

Λογικα πρεπει να ετρεξες το τριτο πλανο με το 40% ετσι;

Καλημερα παιδια.

Επειδη εχω απο το καλοκαιρι ν ασχοληθω με custom roms κτλ, εχετε καποια stable να προτεινετε;

Ειδα οτι βγηκε και rom lolipop.

Σας ευχαριστω.

ARTmod :p

Το πρωτο πλανο δηλαδη το 4% ειναι το πιο μικρο. ;) Περνάει απο μια φορα μονο τα τεστ. Τα επομενα ειναι τα μεγαλυτερα και τα περναει επι χ φορες.

Νόμιζα μέχρι που σε κατεβάζει :p έκανα 61%-30% χθες, 2800.

Απο 100% στο 95% με την πρωτη επιλογη (4%) εβγαλα 5051...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Εγώ παρά το καλιμπραρισμα έχω ακόμα θέμα. Στο 91% είχα 1 ώρα οθόνη, στο 50% 2 ώρες και 20, στο 26% έχω 3 ώρες...

Δεν νομιζω οτι με το καλιμπραρισμα θα αλλαξει κατι. Στο καλιμπραρισμα του δειχνεις ποια ειναι η ταση οταν ειναι φορτισμενη η μπαταρια και ποια οταν κλεινει. Το πως συμπεριφερεται η μπαταρια κατα τη διαρκεια της ξεφορτισης, δεν ειναι σε θεση να το "αντιληφθει" το προγραμμα και αρα να στην βαθμονομησει σωστα. Αν δεν κανω λαθος το ποσοστο οριζεται με βαση την ταση και αρα δεν μπορεις να καταφερεις κατι γιατι αλλη μεταβολη μπορει να εχει στα 4.0 V και αλλη στα 3.8 V. Edited by runner70

Ήλπιζα ότι θα έχω κάποια βελτίωση (την οποία είχα εν μέρει, είχα πολύ καιρό να δω 1-2% συνήθως έκλεινε στο 7)

Εμένα κρατάει ακόμα μέχρι το 2 όπως και στην αρχή. Δεν είδα καμία διαφορά στην αυτονομία για να την αλλάξω.

Φυσικά είμαι με 4.1 εδώ και μήνες και την έχω καταβρει :D

Υγ. Η συσκευή έτσι πάει πιο γρήγορα παντού σε σχέση με το ν5 μου λολ

(Στην λολιποπ εκείνο βέβαια καραστοκ)

Το θέμα είναι στη χρήση της μπαταρίας, πολλές φορές πατάω υποχρεωτική διακοπή σε ένα κάρο εφαρμογές που δε μου χρειάζονται εκείνη τη χρονική στιγμή.

Τσάμπα κόπος. Εσύ μπορεί να κλείνεις χάρτες για παράδειγμα, αυτοί έχουν trigger όμως να ανοίγουν με το boot, usb plug, gmail, battery check κλπ.

Ναι ισχύει αυτό απλά πολλές φορές άμα πάει να φρακάρει βοηθάει αυτό. Άσχετο, χρησιμοποιώ τον dolphin browser και βλέπω κάτι φορές να απασχολεί 400mb ram, συμβαίνει και σε εσάς ; Είναι λόγω του flash ;

και εγώ που είχα 2500 στο plan 60% ήμουν χαρούμενος :lol::lol:(με 3g ανοιχτό)

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Πηρα τελικα και εγω sim 4G της wind και επιλογη για LTE δεν εχω. Εχει κανενας 4g με την wind; Με cosmote/vodafone υπαρχει προβλημα με το κινητο; Με stock 4.1 ειμαι.

Με κοτε έχω κανονικά 4g χωρίς να αλλάξω κάτι. Την wind ακόμα δεν την δοκίμασα γιατί δεν άλλαξα σιμ. Με αυτή που έχω πάντως, δεν βγάζει επιλογή.

Με κοτε έχω κανονικά 4g χωρίς να αλλάξω κάτι. Την wind ακόμα δεν την δοκίμασα γιατί δεν άλλαξα σιμ. Με αυτή που έχω πάντως, δεν βγάζει επιλογή.

Σε αυτο με την cosmote εχεις την 4.1 οπως ειπες παραπανω; Γιατι μου ειπαν απο την εξυπηρετηση της wind να κανω αναβαθμιση στο λογισμικο (αν υπαρχει) αλλα δεν πιστευω οτι με την 4.4 θα αλλαξει κατι.

Οσο για την wind σου αν ειναι καρτοκινητο, θελει αλλαγη η sim αλλα αν εξακολουθει να μην σου βγαζει επιλογη LTE και μετα την αλλαγη της sim, παρε στο 1231 να τσεκαρουν οτι η sim που σου εδωσαν ειναι οντως 4G γιατι εμενα την πρωτη φορα μου εδωσαν καρτα που δεν το υποστηριζε. :wacko:

Μαλιστα, ευχαριστω για τις απαντησεις. Αρα να περιμενουμε ποτε θα δεησει η wind να στειλει με update τιποτα ρυθμισεις; Φεξε μου και γλυστρισα.

Μαλιστα, ευχαριστω για τις απαντησεις. Αρα να περιμενουμε ποτε θα δεησει η wind να στειλει με update τιποτα ρυθμισεις; Φεξε μου και γλυστρισα.

Ελληνικό κινητό εχεις;

Οτι πάρεις 100...

• The title was changed to LG Optimus G (E975)