hurin Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Στα προβλήματα του wifi μετά την αναβάθμιση σε ΚΚ να προσθέσω και τα κολλήματα που τρώει, ενώ τη μια στιγμή κατεβάζει με 2mb μετά πέφτει στα 100kb. Στρώνει άν απενεργοποιήσω το wifi και το ενεργοποιήσω ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Φιλε εμενα με την επισημη 4.4.2 λειτουργει κανονικα ο flash player. Εσενα που σκαλωνει; Δεν μου παιζει βίντεο π.χ.στο fb και λέει οτι πρεπει να εγκατασταθεί ο fp πραμμα που δεν υποστηριζει πλεον ο firefox.Με 4.1 επαιζαν κανονικά. Παράθεση Οτι πάρεις 100... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Δεν μου παιζει βίντεο π.χ.στο fb και λέει οτι πρεπει να εγκατασταθεί ο fp πραμμα που δεν υποστηριζει πλεον ο firefox.Με 4.1 επαιζαν κανονικά. Βάλε το flashfox από το play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 παιδιά τι συμφέρει πιο πολύ για καλύτερη μπαταρία? να ανοιγοκλείνουμε το 3g κάθε φορα που θέλουμε κάτι και όταν απλά κάθεται το κινητό να είναι σε 2g η να έχουμε μόνιμα ανοιχτό το 3g? το ανοιγοκλείνω 3 με 4 φόρεs την μέρα. ρωτάω με την λογική ότι ίσος καταναλώνει πιο πολύ μπαταρία με την αλλαγή του δικτύου... Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Αν εχεις ΚΑΛΟ σημα 3g εκει που εισαι, αστο ανοικτο :) Αλλιως εννοειται το γυρνας σε 2G Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Βάλε το flashfox από το play Μαλλον καλο,ευχαριστω για την λυση!!! Παράθεση Οτι πάρεις 100... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Παρατηρησα πως με το τηλεφωνο σε αδρανεια πατωντας τα δυο κουμπια του ηχου ταυτοχρονα (οπως για το quickmemo) μεταβαινεις απευθειας στη φωτογραφικη. Τελικα δεν χρειαζεται να πατησεις και τα δυο κουμπια οπως ελεγα πριν αλλα αρκει και μονο να πατησεις ενα απο τα δυο του ηχου,παντα με την οθονη σβηστη και μεταβαινεις σε καμερα. Ερωτηση: ποιο app camera πιστευετε οτι ταιριαζει ποιο πολυ στο κινητο μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Εγώ έχω πάρει zoomfx και better camera. Δεν εχω παράπονο από κανένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 H Google camera κάνει δουλειά στο κινητό μας;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Εγώ έχω πάρει zoomfx και better camera. Δεν εχω παράπονο από κανένα. Camera zoom fx και γω και ισως ειναι η καλυτερη εφαρμογη. H Google camera κάνει δουλειά στο κινητό μας;;; Την εχω αλλα κατι παραπανω σε "χιονια,κοκκο κλπ" δε δινει σε σχεση με stock.εχει κατι feature οπως το photo sphere που δεν εχει αλλου,αν σε ενδιαφερουν. Η stock παντως εφαρμογη εχει βελτιωθει λιγο σε σχεση με την 4.1.2.ετσι πιστευω,μπορει ναναι και ιδεα μου. Οπως προειπα την camera zoom fx χρησιμοποιω και βολευομαι. Αλλα 13mp η καμερα του κινητου μας ΔΕΝ ειναι.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Σωστα. Είναι 13.1 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Πριν λίγο έκανε τη πρώτη επανεκκίνηση από μόνο του το τηλέφωνο ενώ ήταν σε αναμονή (το είχα σε ένα τσαντάκι) και στη συνέχεια όταν άνοιξε είχε λάθος ώρα και ημερομηνία. Έκανα επανεκκίνηση με τα πλήκτρα volume up + power και πάλι έγραφε λάθος ώρα και ημερομηνία. Άνοιξα τα δεδομένα και μετά από λίγο βρήκε μόνο του τα σωστά . Από λέτε να ήταν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Επανεκκίνηση κάνεις με πατημένο το power οταν κολλάει μια συσκευή. Αν δεν έχει κολλήσει κάνεις κανονικά σβήσιμο η επανεκκίνηση από το power menu. Πολύ περίεργο αυτό που περιγράφεις βέβαια. Νομίζω πως απλά ταρακουνηθηκε και εχασε την σιμ για λιγο η κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω σίγουρα τι μπορεί να έγινε βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Αν εχεις ΚΑΛΟ σημα 3g εκει που εισαι, αστο ανοικτο :) Αλλιως εννοειται το γυρνας σε 2G thanks ;):happy::happy: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Στα προβλήματα του wifi μετά την αναβάθμιση σε ΚΚ να προσθέσω και τα κολλήματα που τρώει, ενώ τη μια στιγμή κατεβάζει με 2mb μετά πέφτει στα 100kb. Στρώνει άν απενεργοποιήσω το wifi και το ενεργοποιήσω ξανά. Κάνω quote δικό μου ποστ καθώς συνειδητοποίησα ότι η μείωση της ταχύτητας οφείλεται στο low-energy-wifi που ενεργοποιείται αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Μετά από πολλές περιπέτειες, stress tests, σουβλάκια και μπύρες, το συμπέρασμα μου είναι πως αφού έχετε official KK δεν αξίζει να ασχοληθείτε με καμία παρούσα custom KK rom. Η official είναι η πιο battery friendly rom χωρίς να χάνει σε απόδοση. Είχα βαρεθεί να το φορτίζω 1-2 φορές την ημέρα. Πλέον ούτε καν root δεν έχω κάνει και το κινητό πετάει. My 2¢. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thryleon Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Παιδιά, επειδή στην official 4.1.2 δεν υπάρχει η επιλογή για storage encryption, μήπως προστέθηκε αυτή η επιλογή στην 4.4.2? Λογικά θα είναι κάτω από τα Security Settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Αυτο λες; [ATTACH]49228[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 (edited) Μπορούμε να αλλάξουμε ui ή ξέρουμε κανένα θέμα της προκοπής για στοκ κιτ κατ; Edit: Υπάρχει δόνηση για τα μηνύματα; δεν μπορώ να την βρω πουθενά! Edited August 31, 2014 by stavrosspil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Η δονηση για τα μηνυματα νομιζω ειναι στις ρυθμισεις των μηνυματων UI βαζεις την ARTMod και εχεις του G3 :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Η δονηση για τα μηνυματα νομιζω ειναι στις ρυθμισεις των μηνυματων UI βαζεις την ARTMod και εχεις του G3 :) Μου εξηγείς λίγο πως γίνεται αυτό με το ARTmod γιατί δεν το έχω ψάξει ? Θέλει root? που την βρίσκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Custom Rom είναι, θα την βρεις στο θέμα του κινητό στο xda :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Custom Rom είναι, θα την βρεις στο θέμα του κινητό στο xda :) Ξενέρα... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Η βάζεις απλά έναν άλλο launcher και ότι θέμα θέλεις πάνω σε αυτόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Η βάζεις απλά έναν άλλο launcher και ότι θέμα θέλεις πάνω σε αυτόν Παίζει χωρίς root κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts